Hrvatska - Bugarska
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatska - Bugarska
samo se pizde opravdavajujasambrend wrote:nemam se namjeru nikome opravdavati za taj i takav stav
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Izgleda da si ti u teškoj banani čim tako razmišljašmjasambrend wrote:Zapravo me boli kurac više...i za državu i za ljude...a posebno za kojekakve nogometaške pičkice koji štede noge kad ne igraju za novac...nemam se namjeru nikome opravdavati za taj i takav stav...Zemlja rasula...
Guest- Guest
Şamo živim u zemlji lopova i u kojoj je takav obrazac ponašanja čak i poželjan, jbga...tako da ne doživljavam više neke "svete" stvari kao mjerilo nekakvih vrijednosti...nemam više 15 da brijem na tamo neke sportaše...ti si bio u prilici napraviti neke stvari koje niti jedan od tih likova neće postići i vjeruj mi da to uistinu cijenim...ja sam ipak premlad tada bio, ali svejedno sam na bolan način shvatio razliku između bitnih i nebitnih stvari u životu...nogomet je dobar dok je u domeni zabave...čim se krene u nekakve mistificirajuće spike, odustajem...ipak se radi o skupini napuhanih egoista čiji je krajnji domet života povaliti neku polupismenu manekenku i zabava uz cajke...kad k tome pridodaš mafijaški milje koji općenito okružuje takve ljude onda jednostavno skužiš da to nisu ljudi zbog kojih se u životu nešto pretjerano trebaš živcirati...pa čak kad niti navodno moju zemlju predstavljaju, a u biti samo love potencijalnog poslodavca...samo rijetki su oni koji su zaslužili nekakav respekt, ali daleko manji od onog koji su zaslužili oni koji su za ovu kakvu-takvu državu bili spremni izložiti sve što imaju...bez budućih milijunskih ugovora...malo patetike, ali kad smo već u tom tonu...
darth_vader-
2014-04-17
Nije čak ni loše napisanojasambrend wrote:Şamo živim u zemlji lopova i u kojoj je takav obrazac ponašanja čak i poželjan, jbga...tako da ne doživljavam više neke "svete" stvari kao mjerilo nekakvih vrijednosti...nemam više 15 da brijem na tamo neke sportaše...ti si bio u prilici napraviti neke stvari koje niti jedan od tih likova neće postići i vjeruj mi da to uistinu cijenim...ja sam ipak premlad tada bio, ali svejedno sam na bolan način shvatio razliku između bitnih i nebitnih stvari u životu...nogomet je dobar dok je u domeni zabave...čim se krene u nekakve mistificirajuće spike, odustajem...ipak se radi o skupini napuhanih egoista čiji je krajnji domet života povaliti neku polupismenu manekenku i zabava uz cajke...kad k tome pridodaš mafijaški milje koji općenito okružuje takve ljude onda jednostavno skužiš da to nisu ljudi zbog kojih se u životu nešto pretjerano trebaš živcirati...pa čak kad niti navodno moju zemlju predstavljaju, a u biti samo love potencijalnog poslodavca...samo rijetki su oni koji su zaslužili nekakav respekt, ali daleko manji od onog koji su zaslužili oni koji su za ovu kakvu-takvu državu bili spremni izložiti sve što imaju...bez budućih milijunskih ugovora...malo patetike, ali kad smo već u tom tonu...
Moglo bi biti veselo ako danas talijani napraše norvežane, a mi ne pobijedimo Maltu.
Zeko-
2015-08-26
čak i jako dobro napisano, ali unatoč svemu nikad ne bih mogao navijati protiv, može te bolit kurac i možeš postat ravnodušan donekle al da ideš radit pizdarije na štetu i navijati protiv to nescorpion wrote:Nije čak ni loše napisanojasambrend wrote:Şamo živim u zemlji lopova i u kojoj je takav obrazac ponašanja čak i poželjan, jbga...tako da ne doživljavam više neke "svete" stvari kao mjerilo nekakvih vrijednosti...nemam više 15 da brijem na tamo neke sportaše...ti si bio u prilici napraviti neke stvari koje niti jedan od tih likova neće postići i vjeruj mi da to uistinu cijenim...ja sam ipak premlad tada bio, ali svejedno sam na bolan način shvatio razliku između bitnih i nebitnih stvari u životu...nogomet je dobar dok je u domeni zabave...čim se krene u nekakve mistificirajuće spike, odustajem...ipak se radi o skupini napuhanih egoista čiji je krajnji domet života povaliti neku polupismenu manekenku i zabava uz cajke...kad k tome pridodaš mafijaški milje koji općenito okružuje takve ljude onda jednostavno skužiš da to nisu ljudi zbog kojih se u životu nešto pretjerano trebaš živcirati...pa čak kad niti navodno moju zemlju predstavljaju, a u biti samo love potencijalnog poslodavca...samo rijetki su oni koji su zaslužili nekakav respekt, ali daleko manji od onog koji su zaslužili oni koji su za ovu kakvu-takvu državu bili spremni izložiti sve što imaju...bez budućih milijunskih ugovora...malo patetike, ali kad smo već u tom tonu...
skripar-
2015-08-09
nećeš navijati protiv,ali da se nešto nerviram radi sporta,više ne...kada sam bio mlađi onda sam se nervirao,a sad sam hladan kao soda,pogledam tekmu i sutra već zaboravim
on samo ampera nerviramuckodjubre wrote:nećeš navijati protiv,ali da se nešto nerviram radi sporta
Guest- Guest
kad sam bio mlađi bio sam luđi. vremenom u manjem intezitetu doživljavam nogomet, nije isto kad nešto prolaziš prvi put, ili deseti put. liga prvaka i utakmica s barcelonom, eksplodirao sam kad je morata zabio za izjednačenje, tad sam opet osjetio veliku strast prema nogometu.
Guest- Guest
prije toga, zadnji put sam eksplodirao kad sam nategao bracalinu kevu. dobra treba.
Guest- Guest
meni je sad praćenje nogometa postalo samo nešto što popratim s frendovima uz neku cugu i/ili hranu i druženje...ponekad se skupimo gledati tekmu pa se zapričamo da pola ni ne gledamo...ne mogu se više nervirati oko takvih trivijalnih stvari kao što je gledanje nekoga tko igra neki sport i uz to zarađuje masne pare...
radi tih stvari izbjegavam gledati utakmice na javnim mjestima, ili u grupi ljudi. kad gledam utakmicu ne želim da mi nešto ometa pozornost, isto kao i film, ili čitanje knjige.muckodjubre wrote:ponekad se skupimo gledati tekmu pa se zapričamo da pola ni ne gledamo...
Guest- Guest
ali drugačije mi je i psihičko stanje sada kada gledam jer gledam opušteno i ne nerviram se,a prije sam se nervirao za poluditi posebno kada sam gledao reprezentaciju i cibonu...a sad mi je gledanje sporta čista razbibriga jednako kao kad gledam neki film
jedino me naživcira ponašanje igrača kada suarez,neymar,ronaldo i slični simuliraju pa kako ih nije sram,a znaju da ih snima 100 kamera i da se sve vidi...e tu mi jedino dođe da ih namlatim
Mislim da sam se zadnji put baš iznervirao ustvari više bio utučen 2008. u Beču nakon utakmice s Turcima, toliko da sam se poslije ubio od alkohola. Sad sam rijetko razočaran ili iznerviran radi neke utakmice. Jedino radi svojih utakmica, nedavno smo izgubili 4:3 golom u 90. minuti, nisam zaspao do tri ujutro. Radi ovih profesionalaca se stvarno ne nerviram previše. Osim ako me zeznu na kladionici.
Guest- Guest
I mislio sam na bitne stvari, fućkaš nogomet. Stekao sam dojam kao da si razočaran općenito u svemu u ovoj državi, a to nije dobar stav. Nije baš sjajna država, ali je naša i borba je svaki dan. Jednostavno je bilo u ratu, znao si tko ti je neprijatelj, a u ovoj našoj verziji kapitalizma neprijatelji su dobro prikriveni i nikad ne znaš otkuda će iskočiti, davno sam to shvatio i tako se ponašam i valjda zato zasada prilično dobro plivam u tome. Nogomet nam svima treba biti samo zabava i ispušni ventil, a ne da se zamaramo mutnim tipovima oko njega. A oni neće još dugo, vjeruj mi na riječ.jasambrend wrote:Şamo živim u zemlji lopova i u kojoj je takav obrazac ponašanja čak i poželjan, jbga...tako da ne doživljavam više neke "svete" stvari kao mjerilo nekakvih vrijednosti...nemam više 15 da brijem na tamo neke sportaše...ti si bio u prilici napraviti neke stvari koje niti jedan od tih likova neće postići i vjeruj mi da to uistinu cijenim...ja sam ipak premlad tada bio, ali svejedno sam na bolan način shvatio razliku između bitnih i nebitnih stvari u životu...nogomet je dobar dok je u domeni zabave...čim se krene u nekakve mistificirajuće spike, odustajem...ipak se radi o skupini napuhanih egoista čiji je krajnji domet života povaliti neku polupismenu manekenku i zabava uz cajke...kad k tome pridodaš mafijaški milje koji općenito okružuje takve ljude onda jednostavno skužiš da to nisu ljudi zbog kojih se u životu nešto pretjerano trebaš živcirati...pa čak kad niti navodno moju zemlju predstavljaju, a u biti samo love potencijalnog poslodavca...samo rijetki su oni koji su zaslužili nekakav respekt, ali daleko manji od onog koji su zaslužili oni koji su za ovu kakvu-takvu državu bili spremni izložiti sve što imaju...bez budućih milijunskih ugovora...malo patetike, ali kad smo već u tom tonu...
Guest- Guest
ja se zbog nogometa (ponajprije dinama) nerviram kao i prije. jedino sam se prestao nervirati zbog drugih sportova. ajde još košarka
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
da nema tog jebenog nogometa bio bih zdraviji jedno 5x
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:da nema tog jebenog nogometa bio bih zdraviji jedno 5x
Mene kod gledanja utakmica u birtiji ili na stadionu najviše nerviraju komentari likova koji nemaju pojma o nogometu. A takvi u pravilu najviše pričaju i ne gase se.muckodjubre wrote:meni je sad praćenje nogometa postalo samo nešto što popratim s frendovima uz neku cugu i/ili hranu i druženje...ponekad se skupimo gledati tekmu pa se zapričamo da pola ni ne gledamo...ne mogu se više nervirati oko takvih trivijalnih stvari kao što je gledanje nekoga tko igra neki sport i uz to zarađuje masne pare...
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska - Bugarska
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5