Hrvatska - Bugarska
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatska - Bugarska
operw wrote:
Samo bih iskoristio priliku da se najebem matere svim izdajnicima koji koriste reprezentaciju kao alibi u borbi protiv Mamića. Evo, jebem vam svima majku koji danas navijate da reprezentacija izgubi. Evo vam Mamić gore na Jagodnjaku mu je kuća pa ako imate muda riješite ga. Ponavlja se isti scenarij kao kod Dinama, ali ovo ipak nije isto, jebo vas Mamić više.
Guest- Guest
pocele su lovacke price, opet smo najbolji s najboljim igracima svijeta, a modrara je fuzija cruyffa i zidanea
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kale je u ovom trenutku space shuttle za Mandžu kao i Pivarić za Pranjića. Odlična utakmica obojice.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Samo bih iskoristio priliku da se najebem matere svim izdajnicima koji koriste reprezentaciju kao alibi u borbi protiv Mamića. Evo, jebem vam svima majku koji danas navijate da reprezentacija izgubi. Evo vam Mamić gore na Jagodnjaku mu je kuća pa ako imate muda riješite ga. Ponavlja se isti scenarij kao kod Dinama, ali ovo ipak nije isto, jebo vas Mamić više.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:Kale je u ovom trenutku space shuttle za Mandžu kao i Pivarić za Pranjića. Odlična utakmica obojice.
2015-08-19
scorpion-
2014-04-18
kad je trebalo i kad je raketa u sevilli harao iza napadaca onda je u repki igrao krilo, a sad kad se ustalio kao centralni veznjak s naglaskom da sve ocisti i zatvori sad ga vraca opet blize napadu. kova i on bi trebali zamijeniti mjesta u vecim tekmama. bugari su ocajni trening utakmica, za moral...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Antunovic Kličko Institucija
Pobjeda Hrvatske, poraz Indexa i tovara. Uzivajte, izađite, zapalite klub, razbijte diskoteku, Dinamo i ja sve cemo platiti
Pobjeda Hrvatske, poraz Indexa i tovara. Uzivajte, izađite, zapalite klub, razbijte diskoteku, Dinamo i ja sve cemo platiti
2015-08-19
kapetan opet ljudina
http://www.index.hr/sport/clanak/srna-nema-bojkota-jer-ovo-nije-mamiceva-reprezentacija-/847372.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/srna-nema-bojkota-jer-ovo-nije-mamiceva-reprezentacija-/847372.aspx
2015-08-19
na nogometnom je daleko od toga...operw wrote:položio je ispit, na ljudskom planu.
marin kurtela- Posts : 149
2014-04-19
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska - Bugarska
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5