Hrvatska - Bugarska
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hrvatska - Bugarska
jalni index:
Tako će u utakmici u kojoj reprezentaciji igra samo pobjeda debitirati Mamićev izbornik Čačić i Pivarić, branič Mamićevog Dinama.
Tako će u utakmici u kojoj reprezentaciji igra samo pobjeda debitirati Mamićev izbornik Čačić i Pivarić, branič Mamićevog Dinama.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: Hrvatska - Bugarska
izgubio sam volju pratit. klošari igraju preko kurca ali kako i ne bi s obzirom na situaciju. u foteljama kriminalci a na klupama neznalice i kurvice. ovo sa cacicem je vec otvoreno ruganje. gledao sam malo lukicu u madridskom derbiju tj. dok nisam zaspao i pretrgao se od trčanja i želje a kod nas će drkat kurac. što je najgore imamo takvu kvalitetu da i kad je sjebano možemo bar na natjecanja. moćna hrvatska
Boli me kurac i onak je i euro postalo sprdnja i lakrdija. Kako neko napisa neki dan UKINITE TE REPREZENTACIJE
Možda naši uspiju biti treći ako Mamićevci izgube obje...go Bugari, go...
darth_vader-
2014-04-17
po prvim reakcijama igrača, ovi koji su istupili u medije zadovoljni su čačićem i njegovim pristupom igračima gdje su ga usporedili s kovačem, čini se da je u atmosferi napravit pomak a to je dobro štico i kovač već tu su zakazali na prvom koraku.
Guest- Guest
pitanje za demu, tko je najbolji hrvatski napadač?
šta misliš tko će više zabit golova u reprezentaciji i serie A ove sezone mandžo ili kalinić?
šta misliš tko će više zabit golova u reprezentaciji i serie A ove sezone mandžo ili kalinić?
Guest- Guest
trebaju igrati oba i mandžo i kale---tuto forca
Nikad nisam navijao protiv Hrvatske pa tako necu ni danas, no ovaj put ako vec izgubimo bod ili tri barem da onda da taj neodlazak na europsko iskoristimo da se bagra i njihovi podanici istrijebe iz HNS-a
Mestar-
2015-03-20
Vegvísir wrote:Neću navijati protiv, neću navijati za. Svejedno mi.
ukratko ni ja utakmicu necu gledat, idem gledati rusku 3 ligu :D
Mestar-
2015-03-20
sin uzaira ljudina!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/302629/Srna-odbio-povesti-suigrae-u-bojkot-HNSa.aspx
http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/302629/Srna-odbio-povesti-suigrae-u-bojkot-HNSa.aspx
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
scorpion-
2014-04-18
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska - Bugarska
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5