Komšije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Komšije
Radil je po zadatku da prikaže hrvatske branitelje kano ustaše, da Milijana Baletić ima o čem emisije snimati.michaellcmacha wrote:aj odjebis sotono ustasska... jebo te onaj tko te primio da nas sramotissYehudim wrote:Malo bilo branitelja.............. iebiga 500 000 nije dovoljno
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
pa zato jer ih bockam...i stavljam i pisem ono sto en zele vidjeti..pa ioh sa vremena na vrijeme ubodem..i podsjetim...pazi malo tetrijeba regoč.. ..lik mi prigovori d azivim u '92 a on stavi sliku srecka kataneca iz osamdesetih i ond abi 'argumentira'' da je to slicica iz '90...Regoč wrote:Ako tolerira tebe, Soru, Debu... i ine šoviniste, zašto bi zamjeril Vuku jubito temu?Yehudim wrote:Eo ga glupson opet sa jedinim temama koje ga okupiraju
AJ ODJEBI KRETENČINO VIŠE
--------------------------------------------------------
PAR DEBILA TU MALTRETIRAJU CILI FORUM SVOJIM GLUPARIJAMA
tAMO SA SVOJIM DEBILIMA PRED DUĆANOM FNTAZIRAJ, UBUDUĆE
---------------------------------------------------------
MENE NE SPOMINJI VIŠE BUDALO IMBECILNA
----------------------------------------------------------
O D J E B I O D M E N E
-------------------------------------------------------------
------------K I C - KOJI VRAG TOLERIRAŠ OTVARANJE TEMA SA YOUTUBE -
K L J U Č ZA OVE GLUPARIJE-------------------PROTIVI SE BAREM 3-4 PRAVILA FORUMA
vuksadinare- Posts : 100234
2015-09-08
Čovjek je zaluđen davno prošlim vremenima, takvi nas drže na dnu Europe.vuksadinare wrote:pa zato jer ih bockam...i stavljam i pisem ono sto en zele vidjeti..pa ioh sa vremena na vrijeme ubodem..i podsjetim...pazi malo tetrijeba regoč.. ..lik mi prigovori d azivim u '92 a on stavi sliku srecka kataneca iz osamdesetih i ond abi 'argumentira'' da je to slicica iz '90...Regoč wrote:Ako tolerira tebe, Soru, Debu... i ine šoviniste, zašto bi zamjeril Vuku jubito temu?Yehudim wrote:Eo ga glupson opet sa jedinim temama koje ga okupiraju
AJ ODJEBI KRETENČINO VIŠE
PAR DEBILA TU MALTRETIRAJU CILI FORUM SVOJIM GLUPARIJAMA
tAMO SA SVOJIM DEBILIMA PRED DUĆANOM FNTAZIRAJ, UBUDUĆE
---------------------------------------------------------
MENE NE SPOMINJI VIŠE BUDALO IMBECILNA
----------------------------------------------------------
O D J E B I O D M E N E
-------------------------------------------------------------
------------K I C - KOJI VRAG TOLERIRAŠ OTVARANJE TEMA SA YOUTUBE -
K L J U Č ZA OVE GLUPARIJE-------------------PROTIVI SE BAREM 3-4 PRAVILA FORUMA
pazi..i to ključ traži yehudi, koji je kaže nosilac spomenice domovinskog rataRegoč wrote:Jer je protiv Hrvata, a to se smije.Noor wrote:sto ne trazite kljuc kad pizzon otvori temu iz '41.?
taj je u DR mogao samo odavat položaje
Statist za potrebe četničke propagande.Noor wrote:pazi..i to ključ traži yehudi, koji je kaže nosilac spomenice domovinskog rataRegoč wrote:Jer je protiv Hrvata, a to se smije.Noor wrote:sto ne trazite kljuc kad pizzon otvori temu iz '41.?
pari mi se da lazira i da je zidov..ili se ufurao da je zidov..lik uglavnom nije bas svoj...Noor wrote:pazi..i to ključ traži yehudi, koji je kaže nosilac spomenice domovinskog rataRegoč wrote:Jer je protiv Hrvata, a to se smije.Noor wrote:sto ne trazite kljuc kad pizzon otvori temu iz '41.?
2015-09-08
..kao i svetac ili pismejker..sve neki 'zidovi'... ..a da ih pitas ono sto svaki bi zidov trebao znati koji drzi do sebe da je zidov..da oni nemaju pojma..
2015-09-08
nit je židov nit je hrvat, eventualno ako mu je ćaća podoficir rođen u hrvatskoj obitelji. Na svim materijaa iz DR je pao ko kruška, barem nama bojovnicima ne može smuljati to što pokušava prodati pod domovinski ratvuksadinare wrote:pari mi se da lazira i da je zidov..ili se ufurao da je zidov..lik uglavnom nije bas svoj...Noor wrote:pazi..i to ključ traži yehudi, koji je kaže nosilac spomenice domovinskog rataRegoč wrote:Jer je protiv Hrvata, a to se smije.Noor wrote:sto ne trazite kljuc kad pizzon otvori temu iz '41.?
...kaze da je bio hso-ovac a ja en poznajem niti jednog zivuceg hos-ovca ali pravog hosovca koji jednako kritizira vlasti i nezadovoljan je nacinom zivota da ce uzdizati tita..jugoslaviju...da ce omalovazavati domovinski rat..ma kako bio nezadovoljan vlastima,standardom...takvi ne postoje...uglavnom ili je yehudi malo tezi kompleksas...u razloge necu ulazititre wrote:nit je židov nit je hrvat, eventualno ako mu je ćaća podoficir rođen u hrvatskoj obitelji. Na svim materijaa iz DR je pao ko kruška, barem nama bojovnicima ne može smuljati to što pokušava prodati pod domovinski ratvuksadinare wrote:pari mi se da lazira i da je zidov..ili se ufurao da je zidov..lik uglavnom nije bas svoj...Noor wrote:pazi..i to ključ traži yehudi, koji je kaže nosilac spomenice domovinskog rataRegoč wrote:Jer je protiv Hrvata, a to se smije.Noor wrote:sto ne trazite kljuc kad pizzon otvori temu iz '41.?
2015-09-08
o crveni ka'k je?...ka'k velis tenk se zabije u zid i svi u tenku nastradaju...crvenkasti wrote:Ja sam još Hrvat.
2015-09-08
aben wrote:nis bi u ratu,Yehudim wrote:A ti aben ?
ali u ono doba sun bi ustaša, tako su mi rekle moje komšije milan kukić, srđan stegnjaić, dušan vilotić, orozović, golubović, milić, čeranić, mašić, trbović..cila vošta su bili srbi:)
Kako to, Voštarnica i 5 nebodera, to je većinom bodulska zemlja bila i imaju stanove tamo.
Možda jedino oko vojarna one zgrade i sl.
Prije je to bila Ploča
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
arbanaška i bodulska, sveYehudim wrote:aben wrote:nis bi u ratu,Yehudim wrote:A ti aben ?
ali u ono doba sun bi ustaša, tako su mi rekle moje komšije milan kukić, srđan stegnjaić, dušan vilotić, orozović, golubović, milić, čeranić, mašić, trbović..cila vošta su bili srbi:)
Kako to, Voštarnica i 5 nebodera, to je većinom bodulska zemlja bila i imaju stanove tamo.
Možda jedino oko vojarna one zgrade i sl.
Prije je to bila Ploča
nacionalizovano i izgrodjeni stanovi za oficire i milicionere. više srbov je bilo na vošti nego u benkovcu
2014-04-16
Da, tamo je 2pp a i dvi vojarne...........di god je lift to je milicija bila ili oficiri
vuksadinare wrote:...kaze da je bio hso-ovac a ja en poznajem niti jednog zivuceg hos-ovca ali pravog hosovca koji jednako kritizira vlasti i nezadovoljan je nacinom zivota da ce uzdizati tita..jugoslaviju...da ce omalovazavati domovinski rat..ma kako bio nezadovoljan vlastima,standardom...takvi ne postoje...uglavnom ili je yehudi malo tezi kompleksas...u razloge necu ulazititre wrote:nit je židov nit je hrvat, eventualno ako mu je ćaća podoficir rođen u hrvatskoj obitelji. Na svim materijaa iz DR je pao ko kruška, barem nama bojovnicima ne može smuljati to što pokušava prodati pod domovinski ratvuksadinare wrote:pari mi se da lazira i da je zidov..ili se ufurao da je zidov..lik uglavnom nije bas svoj...Noor wrote:pazi..i to ključ traži yehudi, koji je kaže nosilac spomenice domovinskog rataRegoč wrote:
Jer je protiv Hrvata, a to se smije.
To si reka za mene, ja NIKADA nisam to tvrdio
Šta se tiče standarda , prika, viruj mi da je iznad prosječan.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
sto?da si hosovac?Yehudim wrote:vuksadinare wrote:...kaze da je bio hso-ovac a ja en poznajem niti jednog zivuceg hos-ovca ali pravog hosovca koji jednako kritizira vlasti i nezadovoljan je nacinom zivota da ce uzdizati tita..jugoslaviju...da ce omalovazavati domovinski rat..ma kako bio nezadovoljan vlastima,standardom...takvi ne postoje...uglavnom ili je yehudi malo tezi kompleksas...u razloge necu ulazititre wrote:nit je židov nit je hrvat, eventualno ako mu je ćaća podoficir rođen u hrvatskoj obitelji. Na svim materijaa iz DR je pao ko kruška, barem nama bojovnicima ne može smuljati to što pokušava prodati pod domovinski ratvuksadinare wrote:pari mi se da lazira i da je zidov..ili se ufurao da je zidov..lik uglavnom nije bas svoj...Noor wrote:
pazi..i to ključ traži yehudi, koji je kaže nosilac spomenice domovinskog rata
To si reka za mene, ja NIKADA nisam to tvrdio
Šta se tiče standarda , prika, viruj mi da je iznad prosječan.
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Komšije su nam ljuta konkurencija
» Sviđalo vam se to ili ne: Mi nismo komšije
» Komšije se opasno naoružavaju
» Zapelo s migovima...komsije ne daju
» Dačić i dalje ćorcima "gađa" komšije
» Sviđalo vam se to ili ne: Mi nismo komšije
» Komšije se opasno naoružavaju
» Zapelo s migovima...komsije ne daju