Komšije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Komšije
https://www.youtube.com/watch?v=pzR-Oq2beSg
..kao nasoj sori,yehudiu,ringu i ovima ustase nisu silazile sa usta..dok su lijepo sve ravnali zivo i nezivo...a vidi..ima i bosnjaka a sora?
..kao nasoj sori,yehudiu,ringu i ovima ustase nisu silazile sa usta..dok su lijepo sve ravnali zivo i nezivo...a vidi..ima i bosnjaka a sora?
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Komšije
Eo ga glupson opet sa jedinim temama koje ga okupiraju
AJ ODJEBI KRETENČINO VIŠE
--------------------------------------------------------
PAR DEBILA TU MALTRETIRAJU CILI FORUM SVOJIM GLUPARIJAMA
tAMO SA SVOJIM DEBILIMA PRED DUĆANOM FNTAZIRAJ, UBUDUĆE
---------------------------------------------------------
MENE NE SPOMINJI VIŠE BUDALO IMBECILNA
----------------------------------------------------------
O D J E B I O D M E N E
-------------------------------------------------------------
------------K I C - KOJI VRAG TOLERIRAŠ OTVARANJE TEMA SA YOUTUBE -
K L J U Č ZA OVE GLUPARIJE-------------------PROTIVI SE BAREM 3-4 PRAVILA FORUMA
O D J E B I O D M E N E
K L J U Č ZA OVE GLUPARIJE-------------------PROTIVI SE BAREM 3-4 PRAVILA FORUMA
pronasao si se u filmu gadafi...Yehudim wrote:Eo ga glupson opet sa jedinim temama koje ga okupiraju
O D J E B I O D M E N E
2015-09-08
Zar stvarno misliš da sam uopće otvorio gluposti koje si stavio..................onda si gluplji nego sam smatrao
pa vidim po reakciji da jesi..Yehudim wrote:Zar stvarno misliš da sam uopće otvorio gluposti koje si stavio..................onda si gluplji nego sam smatrao
2015-09-08
Ključ na temu. Katanec.
Ovaj je glavom još u kolovozu 1992.
Ovaj je glavom još u kolovozu 1992.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sto ne trazite kljuc kad pizzon otvori temu iz '41.?
Srcu mile teme, pa im ne smetaNoor wrote:sto ne trazite kljuc kad pizzon otvori temu iz '41.?
Inace Komšije i Amarcord bi trebalo na National Geographicu prikazivati
2014-04-15
zato sto su na istoj talasnoj...Noor wrote:sto ne trazite kljuc kad pizzon otvori temu iz '41.?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
2014-04-16
aben wrote:kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
Ako se već ne možemo pouzdati u vlastitu pamet, uvijek možemo u glupost i nesposobnost Srba.
Guest- Guest
potpuno kriva percepcija u to vrijeme smi imali jako malo opreme, formacijski poprilicno decentralizirani, branili dzepove do kojih je vrlo tesko bilo dopremati naoruzanje i streljivo i vrsiti popunu u ljudstvu, s tim da je tada ukupan broj nasih snaga izravno suprotstavljen da primi udare iz svega sto je JA imala bio tek oko 1,5:1 u nasu korist a to je bilo nedostatno...aben wrote:kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
2015-08-08
Speare Shaker wrote:aben wrote:kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
Ako se već ne možemo pouzdati u vlastitu pamet, uvijek možemo u glupost i nesposobnost Srba.
jo sun vidi prvu obranu zadra, to su narkomani, pijanci, mangupi, niškoristi ki su prvi pošli, uz one vlahe čigove su kuće prve užgali,
ali to je tako u stihijskoj obrani.
ali srbi, pa njima su ti mitinzi bili terenska nastava, skula u prirodi. oni su njih odgajali s otih govornica. i to dvodeset godin nakon ča je čovik osvoji misec.
2014-04-16
pa bilo je yehudija, to se ne moze osporiti, ali bilo je i nas normalnih...aben wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
jo sun vidi prvu obranu zadra, to su narkomani, pijanci, mangupi, niškoristi ki su prvi pošli, uz one vlahe čigove su kuće prve užgali,
ali srbi, pa njima su ti mitinzi bili terenska nastava, skula u prirodi. oni su njih odgajali s otih govornica. i to dvodeset godin nakon ča je čovik osvoji misec.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:potpuno kriva percepcija u to vrijeme smi imali jako malo opreme, formacijski poprilicno decentralizirani, branili dzepove do kojih je vrlo tesko bilo dopremati naoruzanje i streljivo i vrsiti popunu u ljudstvu, s tim da je tada ukupan broj nasih snaga izravno suprotstavljen da primi udare iz svega sto je JA imala bio tek oko 1,5:1 u nasu korist a to je bilo nedostatno...aben wrote:kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
ma znun,
ali ka greš napasti, bar neš piti. a ovi gredu mamurni u napad, i slušaju predavanje zoč gredu u napad.
2014-04-16
michaellcmacha wrote:pa bilo je yehudija, to se ne moze osporiti, ali bilo je i nas normalnih...aben wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
je to ki verificiro, za jehudija?
jer, jo sun vidi puno srbov u gardi, ali nijednog jugoslovena
2014-04-16
gle mi da smo bili al pari u naoruzanju rat bi trajao koliko je trajala oluja plus dodaj vrijeme za obuku 150 000 do 200 000 vojnika s tim da bi u tom slucaju uz pretpostavku da nam se dozvolilo oslobodili i bosnu i hercegovinu od srbalja i sveli da svi srbi budu u jednoj drzavi koja naravno ne bi ukljucivala ni Vojvodinu ni Kosovoaben wrote:michaellcmacha wrote:potpuno kriva percepcija u to vrijeme smi imali jako malo opreme, formacijski poprilicno decentralizirani, branili dzepove do kojih je vrlo tesko bilo dopremati naoruzanje i streljivo i vrsiti popunu u ljudstvu, s tim da je tada ukupan broj nasih snaga izravno suprotstavljen da primi udare iz svega sto je JA imala bio tek oko 1,5:1 u nasu korist a to je bilo nedostatno...aben wrote:kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
ma znun,
ali ka greš napasti, bar neš piti. a ovi gredu mamurni u napad, i slušaju predavanje zoč gredu u napad.
2015-08-08
ma ne znam tocno... stavljao je tu neke slike ali mislim da je one iz 91. stavljao od nekog drugog a ne svoje... a ove iz 94 i 95 tu je pokazao da je i kad se vec cjelokupna vojska ajmo reci kultivirala ustassovao sve u sedamnaest... a tko zna sto je sve i radio srpskoj nejaci...aben wrote:michaellcmacha wrote:pa bilo je yehudija, to se ne moze osporiti, ali bilo je i nas normalnih...aben wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
je to ki verificiro, za jehudija?
jer, jo sun vidi puno srbov u gardi, ali nijednog jugoslovena
2015-08-08
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
da. ni ni čudo ča nismo bili zanimljivi svitu. da je došo, i pomoćnik tesaškog rendžera bi sun skrati rat za dvi godine.michaellcmacha wrote:gle mi da smo bili al pari u naoruzanju rat bi trajao koliko je trajala oluja plus dodaj vrijeme za obuku 150 000 do 200 000 vojnika s tim da bi u tom slucaju uz pretpostavku da nam se dozvolilo oslobodili i bosnu i hercegovinu od srbalja i sveli da svi srbi budu u jednoj drzavi koja naravno ne bi ukljucivala ni Vojvodinu ni Kosovoaben wrote:michaellcmacha wrote:potpuno kriva percepcija u to vrijeme smi imali jako malo opreme, formacijski poprilicno decentralizirani, branili dzepove do kojih je vrlo tesko bilo dopremati naoruzanje i streljivo i vrsiti popunu u ljudstvu, s tim da je tada ukupan broj nasih snaga izravno suprotstavljen da primi udare iz svega sto je JA imala bio tek oko 1,5:1 u nasu korist a to je bilo nedostatno...aben wrote:kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
ma znun,
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Komšije se opasno naoružavaju
» Komšije su nam ljuta konkurencija
» Sviđalo vam se to ili ne: Mi nismo komšije
» Zapelo s migovima...komsije ne daju
» Komšije prodaju 19 aviona "Mig 29" za bagatelu - komad 300.000 $
» Komšije su nam ljuta konkurencija
» Sviđalo vam se to ili ne: Mi nismo komšije
» Zapelo s migovima...komsije ne daju
» Komšije prodaju 19 aviona "Mig 29" za bagatelu - komad 300.000 $