Komšije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Komšije
da. ni ni čudo ča nismo bili zanimljivi svitu. da je došo, i pomoćnik tesaškog rendžera bi sun skrati rat za dvi godine.michaellcmacha wrote:gle mi da smo bili al pari u naoruzanju rat bi trajao koliko je trajala oluja plus dodaj vrijeme za obuku 150 000 do 200 000 vojnika s tim da bi u tom slucaju uz pretpostavku da nam se dozvolilo oslobodili i bosnu i hercegovinu od srbalja i sveli da svi srbi budu u jednoj drzavi koja naravno ne bi ukljucivala ni Vojvodinu ni Kosovoaben wrote:michaellcmacha wrote:potpuno kriva percepcija u to vrijeme smi imali jako malo opreme, formacijski poprilicno decentralizirani, branili dzepove do kojih je vrlo tesko bilo dopremati naoruzanje i streljivo i vrsiti popunu u ljudstvu, s tim da je tada ukupan broj nasih snaga izravno suprotstavljen da primi udare iz svega sto je JA imala bio tek oko 1,5:1 u nasu korist a to je bilo nedostatno...aben wrote:kad gledan ovakova videa, stvarno izgubin respekt prema gardi i domovinskon ratu. ti srbi su stvarno totalno nesposobni.
ma znun,
ali ka greš napasti, bar neš piti. a ovi gredu mamurni u napad, i slušaju predavanje zoč gredu u napad.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
aj odjebis sotono ustasska... jebo te onaj tko te primio da nas sramotissYehudim wrote:Malo bilo branitelja.............. iebiga 500 000 nije dovoljno
2015-08-08
Micamaca sam drža 300 km bojišnice najljuće .......ubosni jasno..........ili ćaća mu, ne zna više ni on sam jadan
sve mu se izmišalo 41-44-45-91-94 ( ono kad je posto rvat ba ....................
sve mu se izmišalo 41-44-45-91-94 ( ono kad je posto rvat ba ....................
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
jesi ti jehudi nosi grba na kapi?Yehudim wrote:Micamaca sam drža 300 km bojišnice najljuće .......ubosni jasno..........ili ćaća mu, ne zna više ni on sam jadan
sve mu se izmišalo 41-44-45-91-94 ( ono kad je poato rvat ba ....................
2014-04-16
meni se izmisalo,,, a tebi izmisljalo... ;Yehudim wrote:Micamaca sam drža 300 km bojišnice najljuće .......ubosni jasno..........ili ćaća mu, ne zna više ni on sam jadan
sve mu se izmišalo 41-44-45-91-94 ( ono kad je poato rvat ba ....................
2015-08-08
A ti aben ?
Last edited by Yehudim on 5/6/2018, 20:46; edited 1 time in total
U je nosioaben wrote:jesi ti jehudi nosi grba na kapi?Yehudim wrote:Micamaca sam drža 300 km bojišnice najljuće .......ubosni jasno..........ili ćaća mu, ne zna više ni on sam jadan
2015-08-08
nis bi u ratu,Yehudim wrote:A ti aben ?
ali u ono doba sun bi ustaša, tako su mi rekle moje komšije milan kukić, srđan stegnjaić, dušan vilotić, orozović, golubović, milić, čeranić, mašić, trbović..cila vošta su bili srbi:)
2014-04-16
T.- Posts : 17547
2014-04-14
gljedun malo jepeta ove snimke, neki mazohizam ko kad se ježiš na ragatanje piruna po pijatu ali nastavljaš ragatati;
pita šešelj benkovčanina, da ako izgubu rat da će se un vrnuti u beograd, a da ča će benkovčani.
nišće,
hrvacka će mu obnovi kuću, imati će svog predstavnika u vladi, zaposliti se u mup...
pita šešelj benkovčanina, da ako izgubu rat da će se un vrnuti u beograd, a da ča će benkovčani.
nišće,
hrvacka će mu obnovi kuću, imati će svog predstavnika u vladi, zaposliti se u mup...
2014-04-16
Kaze alija nije bilo puno muslimana u agresiji na hr...jok nije...pola banja luckog korpusa bili muslimani..na zalost iz onih mjesta koji su osam mjeseci iza unistena a ti isti muslimani poubijani..a pazi bolesnih likova..kladili se za janje ko ce srusit toranj od crkve...ili slavili pogotke u bolnicu..i aj se sad ti sa takvima miri ili ne znam suradjuj kvalitetno...vidi se da su cede prvo mislile na zderacinu i lokanje..
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
Ovi siltovi su bili bas ono bolesnici...opcenito svi tezi oblik bolestine..a tezrijeb nek i dalje uzdize bmk..i 'krajisnike' koji bacaju opklade tko ce rusit crkve i bolnice
2015-09-08
gonio ih i poćero, ko vrag svoju mater...eno i jučer to reče, a nitko ga ni pitao nijemichaellcmacha wrote:ma ne znam tocno... stavljao je tu neke slike ali mislim da je one iz 91. stavljao od nekog drugog a ne svoje... a ove iz 94 i 95 tu je pokazao da je i kad se vec cjelokupna vojska ajmo reci kultivirala ustassovao sve u sedamnaest... a tko zna sto je sve i radio srpskoj nejaci...aben wrote:michaellcmacha wrote:pa bilo je yehudija, to se ne moze osporiti, ali bilo je i nas normalnih...aben wrote:Speare Shaker wrote:
Ako se već ne možemo pouzdati u vlastitu pamet, uvijek možemo u glupost i nesposobnost Srba.
jo sun vidi prvu obranu zadra, to su narkomani, pijanci, mangupi, niškoristi ki su prvi pošli, uz one vlahe čigove su kuće prve užgali,
ali to je tako u stihijskoj obrani.
ali srbi, pa njima su ti mitinzi bili terenska nastava, skula u prirodi. oni su njih odgajali s otih govornica. i to dvodeset godin nakon ča je čovik osvoji misec.
je to ki verificiro, za jehudija?
jer, jo sun vidi puno srbov u gardi, ali nijednog jugoslovena
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja sam u 92 a ti u 82 bar po slici budaletino...jastreb wrote:Ključ na temu. Katanec.
Ovaj je glavom još u kolovozu 1992.
2015-09-08
Bedak si na kvadrat. Slika je za album Italija 90.vuksadinare wrote:Ja sam u 92 a ti u 82 bar po slici budaletino...jastreb wrote:Ključ na temu. Katanec.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Bedak si na kvadrat. Slika je za album Italija 90.vuksadinare wrote:Ja sam u 92 a ti u 82 bar po slici budaletino...jastreb wrote:Ključ na temu. Katanec.
2015-09-08
Multietnitjka, visenacionala i gradzanska armija.Na tribini sjedi i predstavnik Hrvtata Komsic. Muhahhahahahahahhahahahahhahaaaa Kila mozga, .........
2014-04-14
Ako tolerira tebe, Soru, Debu... i ine šoviniste, zašto bi zamjeril Vuku jubito temu?Yehudim wrote:Eo ga glupson opet sa jedinim temama koje ga okupiraju
AJ ODJEBI KRETENČINO VIŠE
--------------------------------------------------------
PAR DEBILA TU MALTRETIRAJU CILI FORUM SVOJIM GLUPARIJAMA
--------------------------------------------------------
tAMO SA SVOJIM DEBILIMA PRED DUĆANOM FNTAZIRAJ, UBUDUĆE
---------------------------------------------------------
MENE NE SPOMINJI VIŠE BUDALO IMBECILNA
----------------------------------------------------------
O D J E B I O D M E N E
-------------------------------------------------------------
------------K I C - KOJI VRAG TOLERIRAŠ OTVARANJE TEMA SA YOUTUBE -
K L J U Č ZA OVE GLUPARIJE-------------------PROTIVI SE BAREM 3-4 PRAVILA FORUMA
Jer je protiv Hrvata, a to se smije.Noor wrote:sto ne trazite kljuc kad pizzon otvori temu iz '41.?
Radil je po zadatku da prikaže hrvatske branitelje kano ustaše, da Milijana Baletić ima o čem emisije snimati.michaellcmacha wrote:aj odjebis sotono ustasska... jebo te onaj tko te primio da nas sramotissYehudim wrote:Malo bilo branitelja.............. iebiga 500 000 nije dovoljno
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Komšije su nam ljuta konkurencija
» Sviđalo vam se to ili ne: Mi nismo komšije
» Komšije se opasno naoružavaju
» Zapelo s migovima...komsije ne daju
» Dačić i dalje ćorcima "gađa" komšije
» Sviđalo vam se to ili ne: Mi nismo komšije
» Komšije se opasno naoružavaju
» Zapelo s migovima...komsije ne daju
» Dačić i dalje ćorcima "gađa" komšije
Page 2 of 3