ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 48 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Tominjo 14/12/2018, 12:40

Serbia Strong wrote:Kakva mitomanija, bože dragi lol!

Mitomanija je sve što im je preostalo.

Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 12:44

Roland Deschain wrote:
fridrih_niche wrote:Nemaš pojma šta pričaš...
Al imaš Bandica da spiska lovu koju van je Dalmacija zaradila...
To van super ide...
;)

E kad mi to kaže lik čijih 99% upisa na forumu su isprazna lupetanja i floskule bez temelja i pokrića onda se mogu samo nasmijati.
Vice versa vridi isto...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 12:52

isključivi krivac wrote:
fridrih_niche wrote:Reci doma ženi da je lina...
I da su joj roditelji takvi...
;)
:roflrofl :roflrofl :roflrofl

Ma pusti budalu.
Po njemu, i njegovom uskom primitivnom pogledu u Dalmaciji su lijenčine, a ovi iz zege-a svi rade i svi su vrijedni,pošteni i ne znam što već. Basketball Tipičan primitivac iz zege-a koji misli da je bolji i pametniji od nekog tko živi u Dalmaciji ili npr. Slavoniji.
A ne pojma koliko vrijednih ljudi ima tamo, ljudi koji su iz ničega stvorili nešto ili preživljavaju isključivo na račun svog rada i truda, a nemaju jednake uvjete kao neki drugi. Naravno, lijenčina ima svugdje, ja neću generalizirati kao ovaj primitivac.

Kad se pojavi ovakav jedan šljam kao ovaj uvijek se sitim svog rođaka, djelatnika HEP-a, koji radi na terenu na remontu i popravku. Jedno lito prije par godina, u to vrime imali su puno intervencija po ciloj županiji (naravno liti manjak ljudi) pa je bija više na terenu nego doma. Zove njega neka gospođa, točnije iz "gospođa" iz zege-a koja ima vikendicu na jednom otoku, neki kvar i nema struje u ciloj kući. Kaže rođak njoj,ok gospođo, doći ćemo sutra, danas ne stignemo. Na toj majstorica njemu odgovara:"Jeli vi znate da sam ja iz Zagreba"?  :facepalm :facepalm :facepalm Došla mu je na volej, pa joj je odgovorija:"Gospođo, boli mene kurac jeste li vi iz Zagreba,pa naveo sva sela iz zagore na kojima je taj tjedan imao intervencije, ili Beča, VI ste meni stranka kao i svaka druga".  :hail :hail :hail Naravno, onda je prominila retoriku.

A to je taj način razmišljanja, primitivan kao i kod ovog primitivca, vjerojatno je mislila da rođak sidi negdi u kafiću i da mu se ne da sad ići na otok,pa će doći sutra, da joj uopće ne padne na pamet da čovik stvarno ne stigne i da posla ima priko glave. Da jeli znate da sam ja iz Zagreba? :roflrofl :roflrofl :roflrofl

A ovo o hajdukovcima u Zagrebu, naravno da ih ima. Ima ih koji su doselili u Zagreb,ima onih kojima su roditelji rodom iz Dalmacije, ali ima i oni kojih nemaju veze s Dalmacijom (ako se ne varam, DPH Zagreb je drugi po broju članova od svih DPH-a) . To je sasvim normalno i očekivano, da najveći hrvatski nogometni klub ima navijače i članove diljem zemljeBasketball
Po ko zna koji put dokazuješ da si glup, pa ne znaš pročitati napisano. Gdje ja generaliziram? U svakoj regiji ima dobrih i loših primjera. Pošto nakon Zagreba, najviše vremena u godini provedem u Dalmaciji, a nekad i u Slavoniji govorim iz iskustva. Nitko ne kaže da su svi Dalmatinci lijenčine i bitange, ali nije bezveze nastala ta fama o lijenosti, priznali vi to ili ne. U prosjeku sigurno zaostaju za prosječnim kontinentalcem.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by End 14/12/2018, 13:10

kakvo lupetanje u prazno, kao kod zatonske prevare, a onda to drugima spočitava. koja klasika. ajde daj dokaz da su dalmatinci lijeni daj mi taj broj i izračun odakle ti statistika pametnjakoviću, jesi ti sproveo istraživanje. gdje to zagreb nema 10% predispozicija dalmacije, a čuda radi. imaju predispozicije da su glupi ko kurac jer jedino šta znaju je graditi fontane i spomenik tuđmanu.
bez mora i dalmacije hr ne bi postojala, kao npr. madrid i špa bez katalonije. amen
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 13:33

Ti si najveći debil na forumu i nemam vremena za tebe. I zato, ne obraćam ti se, ne obraćaj mi se. Nek tako ostane.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 13:41

Dugogodišnje pušenje ispod stola je pretvorilo malog spermenka iz zagorca, dinamovca u dalmatinca-hajdukovca. Basketball 

Bože dragi, kakav ciganski jadnik.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 13:54

End je reka istinu: Hrvatska bez turizma je kurcina od ovce, bili bi gori od Srbije da nema turizma...
Ergo, Dalmacija i Istra su zlatne koke i one generiraju cili BDP...
Mogu Tominjo i Bracala govorit šta god oce, al to je činjenica...
A ovo, da Dalmatinci ne rade, je nonsens svjetske klase...
Da, znan pun kurac momaka koji ništa ne rade...
Jer im starci imaju apartmane!
Zasto bi onda radili slabo plaćene poslove kad ovako zarade vise?
Naravno da pomognu starcima oko toga...
Svi ostali Dalmatinci rade, vridni ka tovari...
A onda se od tog truda rade fontane po Zagrebu i ‘dela se’...
Sprd acina!
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 14:11

Ko i svaka rasprava na ovoj sprdačini od foruma tako ni ova neće donijeti ništa, niti ikakav pomak jer svatko piše onako kako gleda na stvari bez pravih argumenata. Tema je Dinamo, možemo pisati o Dinamu, o derbiju u nedjelju i slično, kao i na temi Hajduk. Tako je barem na normalnim forumima.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by End 14/12/2018, 14:27

debil koji prvi kreće sa svojim podjelama, primitivizmom i neosnovanim teorijama meni piše da sam debil.. dok takvi ko ti ne shvate da smo svi u istom sosu neće biti pomaka. po meni su splićani i zagrepčani jednako glupi isto kao komplet svaka ostala regija, grad, mjesto  Basketball
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 14:37

https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/maxtv-derbi-tjedna/utakmica-protiv-anderlechta-trebala-mu-je-biti-nagrada-a-onda-se-dogodio-peh-evo-zasto-je-jedan-od-junaka-otpao-za-utakmicu-protiv-belgijanaca/8174621/

Nema sreće Zagorac. Vukao je Dinamo kroz kvalifikacije, bio je odličan a morao je prepustiti mjesto Livakoviću. Sad su ga još i ozljede napale.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Zeko 14/12/2018, 15:23

End wrote:debil koji prvi kreće sa svojim podjelama, primitivizmom i neosnovanim teorijama meni piše da sam debil.. dok takvi ko ti ne shvate da smo svi u istom sosu neće biti pomaka. po meni su splićani i zagrepčani jednako glupi isto kao komplet svaka ostala regija, grad, mjesto  Basketball
Nije obavezno da sudiš po sebi, lijeni klošaru.  jocolor yoda
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 14/12/2018, 15:34

ajmo forumski debilu navrati malo do teme o zatonskoj prevari čeka te dnevna šamarelica, nije red da zagađujemo ovu temu takvim lopovom kakvih se dinamo konačno riješio i odma je uslijedilo europsko proljeće.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/12/2018, 17:18

Roland Deschain wrote:Što je tu zanimljivo tako? Općepoznato je da u Zagrebu ima puno Dalmatinaca što trajno, što privremeno doseljenih. Zanimljivo je da je ovo snimano usred radnog dana. Dok ostali pošteni i vrijedni Zagrepčani rade, lijeni blitvari se naslikavaju po špici. I pivaju, maslina je neubrana. Pa vrati se doma i poberi je klošaru lijeni. Basketball
Krivo zboris..imas ljencina svugdje pa i u dalmaciji...ali generalizirat je glupost...odi ti radit po citave noci npr.na ribarsku brodicu,imas hrpu opegeova po zagori od kojih su mnogi nagradjivani na drzavnoj razini ne bi to postigli da su lijeni...ta provala o lijenim dalmosima je stara ohohoho...ali dosta toga je prenapuhano...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 17:29

vuksadinare wrote:
Roland Deschain wrote:Što je tu zanimljivo tako? Općepoznato je da u Zagrebu ima puno Dalmatinaca što trajno, što privremeno doseljenih. Zanimljivo je da je ovo snimano usred radnog dana. Dok ostali pošteni i vrijedni Zagrepčani rade, lijeni blitvari se naslikavaju po špici. I pivaju, maslina je neubrana. Pa vrati se doma i poberi je klošaru lijeni. Basketball
Krivo zboris..imas ljencina svugdje pa i u dalmaciji...ali generalizirat je glupost...odi ti radit po citave noci npr.na ribarsku brodicu,imas hrpu opegeova po zagori od kojih su mnogi nagradjivani na drzavnoj razini ne bi to postigli da su lijeni...ta provala o lijenim dalmosima je stara ohohoho...ali dosta toga je prenapuhano...
Ovaj moj prvi post je zajebancija na provokaciju kolege kojeg svako malo prebrika u glavi pa krene od provokacije na vrijeđanje. Poslije sam rekao da ne generaliziram, ali se sve izrodilo u izmišljanje nepostojećih teza. Tebi sam još odgovorio, a odsad na ovoj temi pišem samo o Dinamu.
Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 17:42

Koa pederska pesma bože dragi: maslina je neubrana lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 14/12/2018, 22:38

End wrote:ajmo forumski debilu navrati malo do teme o zatonskoj prevari čeka te dnevna šamarelica, nije red da zagađujemo ovu temu takvim lopovom kakvih se dinamo konačno riješio i odma je uslijedilo europsko proljeće.
Nemam te više po čemu šamarati, glava ti je k'o globus od šamara u zadnjih 3-4 mjeseca od prve Lukine titule. Ja razumijem da nekoga mrziš kao što ti mrziš Luku, ali trabunjati da si ti, krapinski  yoda  i forumska  jocolor , pametniji od cijelog svijeta previše je, pa makar je i od takvog glupana kakav dokazano jesi. Velim ti, mene da je našamarao cijeli nogometni svijet, pa svi ovdje na forumu, kao tebe, nikada više od srama se ne bi ovdje pojavio. Al' dobro, kad je bog dijelio sram tebe nije bilo u blizini, kad je bog dijelio pamet ti si bio zadnji u redu pa mu više nije ostalo za tebe. Uvjerljivo si prvi glupan foruma, bez ikakve konkurencije, čak i dalmatinsku forumsku  jocolor  si debelo prešišao.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 14/12/2018, 23:20

ti si bolesnik  lol!
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Zeko 14/12/2018, 23:39

Kaj si ostal bez teksta? Pa nisam te šamaral po prstima nego po ludari, tipkati valjda moreš ak' već nemreš govoriti.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2018, 01:44

Roland Deschain wrote:
Po ko zna koji put dokazuješ da si glup, pa ne znaš pročitati napisano. Gdje ja generaliziram? U svakoj regiji ima dobrih i loših primjera. Pošto nakon Zagreba, najviše vremena u godini provedem u Dalmaciji, a nekad i u Slavoniji govorim iz iskustva. Nitko ne kaže da su svi Dalmatinci lijenčine i bitange, ali nije bezveze nastala ta fama o lijenosti, priznali vi to ili ne. U prosjeku sigurno zaostaju za prosječnim kontinentalcem.

:rofl hahaha.

Kako sad pokušavaš promijeniti retoriku, počinješ pričati kak si se samo zajebaval (kao još jedan smrad svojedobno) ali neće ti to proći. Gdje ti generaliziraš? Tupko, citirat ću tvoj post još jednom:

"Što je tu zanimljivo tako? Općepoznato je da u Zagrebu ima puno Dalmatinaca što trajno, što privremeno doseljenih. Zanimljivo je da je ovo snimano usred radnog dana. Dok ostali pošteni i vrijedni Zagrepčani rade, lijeni blitvari se naslikavaju po špici. I pivaju, maslina je neubrana. Pa vrati se doma i poberi je klošaru lijeni."

Basketball 

Evo,to si napisao i tu se jasno vidi da generaliziraš. Tipičan primjer jednog umišljenog zege primitivca koji misli da je vrijedniji i bolji jer je rođen i živi u Zagrebu.
Na sreću, nisu svi purgeri takvog primitivnog i uskog razmišljanja, upoznao sam ja odlične ljude. No ima i takvih jebivjetara kao što si ti.  Basketball

A sad nastavi u toj promijenjenoj retorici.  :balloons
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 15/12/2018, 09:42

End wrote:kakvo lupetanje u prazno, kao kod zatonske prevare, a onda to drugima spočitava. koja klasika. ajde daj dokaz da su dalmatinci lijeni daj mi taj broj i izračun odakle ti statistika pametnjakoviću, jesi ti sproveo istraživanje. gdje to zagreb nema 10% predispozicija dalmacije, a čuda radi. imaju predispozicije da su glupi ko kurac jer jedino šta znaju je graditi fontane i spomenik tuđmanu.
bez mora i dalmacije hr ne bi postojala, kao npr. madrid i špa bez katalonije. amen
Deset gradova i općina s najvećim turističkim prometom

2016.        2017.                2016.      2017.
Zagreb           1.108,6    1.286,0 116,0  2.016,1   2.263,7 112,3
Dubrovnik         987,0      1.174,8 119,0    3.371,1    3.886,0 115,3
Split                 583,0         720,3 123,6     1.717,4    2.127,3 123,9
Rovinj 561,0 625,6 111,5 3.329,7 3.689,5 110,8
Poreč 511,9 550,6 107,6 2.925,5 3.152,0 107,7
Zadar 421,1 524,5 124,6 1.550,5 1.832,7 118,2
Umag 408,2 456,3 111,8 1.960,8 2.343,1 119,5
Opatija 413,8 433,1 104,7 1.252,7 1.361,0 108,6
Medulin 365,5 387,5 106,0 2.410,4 2.555,7 106,0
Pula 330,9 381,5 115,3 1.606,6 1.878,2 116,9
https://www.htz.hr/sites/default/files/2018-08/HTZ%20TUB%20HR_%202017%20FINAL.pdf
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by End 15/12/2018, 10:11

1. zagreb je glavni grad, valjda to ima neki značaj
2. iz kontinentalnog dijela samo se on pojavljuje u statistikama, sav ostali promet dolazi s mora
3. on je uspoređivao zagreb s dalmacijom, a ne s ostalim gradovima pojedinačno
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics