ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 47 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Tominjo 13/12/2018, 13:56

isključivi krivac wrote:
fridrih_niche wrote:Samo nek dobijemo šugave lopove i sve će bit dobro...
<3
Triba gori izvesti dječji vrtić (mislim na ove mlade momke) uz Juranovića, Hamzu i eventualno Jaira.
Juranović, hm. :roll

Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2018, 13:59

Roland Deschain wrote:
isključivi krivac wrote:
fridrih_niche wrote:Samo nek dobijemo šugave lopove i sve će bit dobro...
<3
Triba gori izvesti dječji vrtić (mislim na ove mlade momke) uz Juranovića, Hamzu i eventualno Jaira.
Juranović, hm. :roll
Da, drago mi je da pratiš.  Basketball
Ima kartone, bojim se i pomisliti tko će igrati tu poziciju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 13/12/2018, 14:51

Roland Deschain wrote:Uglavnom se slažem sa svim osim dijelom vezanim uz Lokomotivu.
lokomotivu sam naveo jer ima svoju školu i jer su prošle godine igrali juniorsku ligu prvaka (ispali nesretno do bosanaca) i uglavnom igračkim kadrom  više ne ovise o dinamu kao što bijaše u početku.
Također, lokomotiva je stabilan klub koji je sam sebi izgradio kamp i još mu jedino fali mali fini stadion kako bi postao kvartovski klub kao što je nekad bio.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2018, 15:47

Ne zanima me ko će od hajdučkih junaka istrčat u Mordoru...
Samo da dobijemo Lopove...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 00:20

https://www.facebook.com/hajduckevijesti/videos/341493676406251/

U centru Zagreba, pitanja postavlja igrač Dinama Amer Gojak.

SAMO HAJDUK lol!

"Pa i ovaj prije čovjek SAMO HAJDUK" :hail :hail :hail
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 07:26

Što je tu zanimljivo tako? Općepoznato je da u Zagrebu ima puno Dalmatinaca što trajno, što privremeno doseljenih. Zanimljivo je da je ovo snimano usred radnog dana. Dok ostali pošteni i vrijedni Zagrepčani rade, lijeni blitvari se naslikavaju po špici. I pivaju, maslina je neubrana. Pa vrati se doma i poberi je klošaru lijeni. Basketball

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 07:29

Što se tiče utakmice, vidljivo je bilo klasično odrađivanje posla. Bez previše umaranja i rizika, rutinski odigrano, Anderlecht ostavljen bez prilike za gol. Možda je trebalo zbog publike koja je došla po hladnoći više žara pokazati. Najveću ocjenu jučer zaslužuju BBB..

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 09:04

Roland Deschain wrote:Zanimljivo je da je ovo snimano usred radnog dana. Dok ostali pošteni i vrijedni Zagrepčani rade, lijeni blitvari se naslikavaju po špici. I pivaju, maslina je neubrana. Pa vrati se doma i poberi je klošaru lijeni. Basketball

Hahaahhahaha, koja šamarčina Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 09:13

Roland Deschain wrote:Što je tu zanimljivo tako? Općepoznato je da u Zagrebu ima puno Dalmatinaca što trajno, što privremeno doseljenih. Zanimljivo je da je ovo snimano usred radnog dana. Dok ostali pošteni i vrijedni Zagrepčani rade, lijeni blitvari se naslikavaju po špici. I pivaju, maslina je neubrana. Pa vrati se doma i poberi je klošaru lijeni. Basketball
Jel ti žena zna da prezireš Dalmatince?
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 09:15

Serbia Strong wrote:
Roland Deschain wrote:Zanimljivo je da je ovo snimano usred radnog dana. Dok ostali pošteni i vrijedni Zagrepčani rade, lijeni blitvari se naslikavaju po špici. I pivaju, maslina je neubrana. Pa vrati se doma i poberi je klošaru lijeni. Basketball

Koja šamarčina, gluperdo?
Bez vridnih Dalmatinaca i Istrana bili bi kruva gladni u Zagrebu...
Nezahvalna stoka uvik voli pljucat, jebat ga...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 09:40

fridrih_niche wrote:
Serbia Strong wrote:

Koja šamarčina, gluperdo?
Bez vridnih Dalmatinaca i Istrana bili bi kruva gladni u Zagrebu...
Nezahvalna stoka uvik voli pljucat, jebat ga...
;)

Vridnih? :roll
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 09:43

Oda dalmatinskoj radišnosti. Sve ne pogodio.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 09:48

Reci doma ženi da je lina...
I da su joj roditelji takvi...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 10:06

Ne prezirem Dalmatince, samo lažove, lijenčine i licemjere bez obzira odakle su. Roditelji moje žene su se naradili u Njemačkoj,
a ona je pola života provela u Njemačkoj, pola u Zagrebu tako da... Ovo za neubranu maslinu je stvarno i rekao sam u facu svom šogoru koji je tipična ona lijena vucibatina kakvih ima na lopate u Dalmaciji. Studirao je na račun staraca skoro 10 godina u Zagrebu, a sad stalno pljuje i sere po Zagrebu i za sve su mu krivi Zagreb i Mamić, vratio se dolje, čega god se primio sjebo je, financiraju ga starci s 38 godina. O takvima pričam, a takvih ima puno koliko god se to nekom ne sviđalo. I te priče da Dalmacija nekog hrani su budalaštine. Bog vam dao prelijepi komad zemlje, a ne znaju iskoristiti, nego samo kako na brzinu zaraditi, ko što Vojko kaže i da gosti previše ne smetaju, samo da pare ostave. Mogu doći u Istru, Kvarner i Zagreb da vide kako se radi. Zagreb nema ni 10% predispozicija ko Dalmacija, pa čuda radi u turizmu. Lako je laprdati, treba se primiti posla.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 10:44

Nemaš pojma šta pričaš...
Al imaš Bandica da spiska lovu koju van je Dalmacija zaradila...
To van super ide...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 11:38

Niche opet vraćen na fabrička podešavanja... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 11:41

fridrih_niche wrote:Reci doma ženi da je lina...
I da su joj roditelji takvi...
;)
:roflrofl :roflrofl :roflrofl

Ma pusti budalu.
Po njemu, i njegovom uskom primitivnom pogledu u Dalmaciji su lijenčine, a ovi iz zege-a svi rade i svi su vrijedni,pošteni i ne znam što već. Basketball Tipičan primitivac iz zege-a koji misli da je bolji i pametniji od nekog tko živi u Dalmaciji ili npr. Slavoniji.
A ne pojma koliko vrijednih ljudi ima tamo, ljudi koji su iz ničega stvorili nešto ili preživljavaju isključivo na račun svog rada i truda, a nemaju jednake uvjete kao neki drugi. Naravno, lijenčina ima svugdje, ja neću generalizirati kao ovaj primitivac.

Kad se pojavi ovakav jedan šljam kao ovaj uvijek se sitim svog rođaka, djelatnika HEP-a, koji radi na terenu na remontu i popravku. Jedno lito prije par godina, u to vrime imali su puno intervencija po ciloj županiji (naravno liti manjak ljudi) pa je bija više na terenu nego doma. Zove njega neka gospođa, točnije iz "gospođa" iz zege-a koja ima vikendicu na jednom otoku, neki kvar i nema struje u ciloj kući. Kaže rođak njoj,ok gospođo, doći ćemo sutra, danas ne stignemo. Na toj majstorica njemu odgovara:"Jeli vi znate da sam ja iz Zagreba"?  :facepalm :facepalm :facepalm Došla mu je na volej, pa joj je odgovorija:"Gospođo, boli mene kurac jeste li vi iz Zagreba,pa naveo sva sela iz zagore na kojima je taj tjedan imao intervencije, ili Beča, VI ste meni stranka kao i svaka druga".  :hail :hail :hail Naravno, onda je prominila retoriku.

A to je taj način razmišljanja, primitivan kao i kod ovog primitivca, vjerojatno je mislila da rođak sidi negdi u kafiću i da mu se ne da sad ići na otok,pa će doći sutra, da joj uopće ne padne na pamet da čovik stvarno ne stigne i da posla ima priko glave. Da jeli znate da sam ja iz Zagreba? :roflrofl :roflrofl :roflrofl

A ovo o hajdukovcima u Zagrebu, naravno da ih ima. Ima ih koji su doselili u Zagreb,ima onih kojima su roditelji rodom iz Dalmacije, ali ima i oni kojih nemaju veze s Dalmacijom (ako se ne varam, DPH Zagreb je drugi po broju članova od svih DPH-a) . To je sasvim normalno i očekivano, da najveći hrvatski nogometni klub ima navijače i članove diljem zemljeBasketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 11:52

Potpis na boldano...
Hajduk je gigant, uvjerljivo najveći sportski klub Hrvatske...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2018, 12:14

Kakva mitomanija, bože dragi lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 12:39

fridrih_niche wrote:Nemaš pojma šta pričaš...
Al imaš Bandica da spiska lovu koju van je Dalmacija zaradila...
To van super ide...
;)

E kad mi to kaže lik čijih 99% upisa na forumu su isprazna lupetanja i floskule bez temelja i pokrića onda se mogu samo nasmijati.
Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/12/2018, 12:40

Serbia Strong wrote:Kakva mitomanija, bože dragi lol!

Mitomanija je sve što im je preostalo.
Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics