Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
1. zagreb je glavni grad, valjda to ima neki značaj
2. iz kontinentalnog dijela samo se on pojavljuje u statistikama, sav ostali promet dolazi s mora
3. on je uspoređivao zagreb s dalmacijom, a ne s ostalim gradovima pojedinačno
2. iz kontinentalnog dijela samo se on pojavljuje u statistikama, sav ostali promet dolazi s mora
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne znam bi li se smija ili plaka...End wrote:1. zagreb je glavni grad, valjda to ima neki značaj
:D
Grad od 40 000 stanovnika generira dobiti ka i grad od cca milju stanovnika...
Može li broj posjeta i noćenja po gradovima?
Kapacitet hotela i postelja u gradovima?
Broj posjetitelja na zračnim lukama Hrvatske?
Pita bi i za trajektne luke, al ZG nema more...
Najlakše brojit ‘turiste’ iz Hrvatske koji zbog zdravstvenih problema moraju ic u ZG...
Ili zbog nekog drugog centralističkog problema...
;)
Guest- Guest
https://net.hr/sport/nogomet/eksplozivni-intervju-tomislava-svetine-presudnu-ulogu-u-mom-odlasku-imao-je-zdravko-mamic-ja-po-svoje-misljenje-ne-idem-u-medugorje/
Po kuloarima se priča da Svetina sigurno dobija izbore. Ali ne treba Mamića nikad otpisivati. Moguća je neka krupna kupovina u zadnji čas.
Po kuloarima se priča da Svetina sigurno dobija izbore. Ali ne treba Mamića nikad otpisivati. Moguća je neka krupna kupovina u zadnji čas.
fridrih_niche wrote:Ne znam bi li se smija ili plaka...End wrote:1. zagreb je glavni grad, valjda to ima neki značaj
:D
Grad od 40 000 stanovnika generira dobiti ka i grad od cca milju stanovnika...
Može li broj posjeta i noćenja po gradovima?
Kapacitet hotela i postelja u gradovima?
Broj posjetitelja na zračnim lukama Hrvatske?
Pita bi i za trajektne luke, al ZG nema more...
Najlakše brojit ‘turiste’ iz Hrvatske koji zbog zdravstvenih problema moraju ic u ZG...
Ili zbog nekog drugog centralističkog problema...
;)
Guest- Guest
sat2 wrote:Deset gradova i općina s najvećim turističkim prometomEnd wrote:kakvo lupetanje u prazno, kao kod zatonske prevare, a onda to drugima spočitava. koja klasika. ajde daj dokaz da su dalmatinci lijeni daj mi taj broj i izračun odakle ti statistika pametnjakoviću, jesi ti sproveo istraživanje. gdje to zagreb nema 10% predispozicija dalmacije, a čuda radi. imaju predispozicije da su glupi ko kurac jer jedino šta znaju je graditi fontane i spomenik tuđmanu.
bez mora i dalmacije hr ne bi postojala, kao npr. madrid i špa bez katalonije. amen
2016. 2017. 2016. 2017.
Zagreb 1.108,6 1.286,0 116,0 2.016,1 2.263,7 112,3
Dubrovnik 987,0 1.174,8 119,0 3.371,1 3.886,0 115,3
Split 583,0 720,3 123,6 1.717,4 2.127,3 123,9
Rovinj 561,0 625,6 111,5 3.329,7 3.689,5 110,8
Poreč 511,9 550,6 107,6 2.925,5 3.152,0 107,7
Zadar 421,1 524,5 124,6 1.550,5 1.832,7 118,2
Umag 408,2 456,3 111,8 1.960,8 2.343,1 119,5
Opatija 413,8 433,1 104,7 1.252,7 1.361,0 108,6
Medulin 365,5 387,5 106,0 2.410,4 2.555,7 106,0
Pula 330,9 381,5 115,3 1.606,6 1.878,2 116,9
https://www.htz.hr/sites/default/files/2018-08/HTZ%20TUB%20HR_%202017%20FINAL.pdf
I onda dođe glupan, profa iz Čađavice i nalipi statistiku usporedbe gradova i promet od turizma. A to što grad Zagreb ima status županije zbog svoje veličine, i broja stanovnika, a ostalo ne gleda cijele županije nego samo gradove i to ti je pokazatelj, čega konkretno? Da su Dalmatinci lijeni? Jesi glup.
Nekad je bolje ne javljati se nego se ovako blamirati.
A mi i Istrijani bi vas tribali odjebati lagano, odvojiti se i onda gradite klošari vaš turizam na gradu Zagrebu, pa bi vidjeli ko su liječine!
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Ko i svaka rasprava na ovoj sprdačini od foruma tako ni ova neće donijeti ništa, niti ikakav pomak jer svatko piše onako kako gleda na stvari bez pravih argumenata. Tema je Dinamo, možemo pisati o Dinamu, o derbiju u nedjelju i slično, kao i na temi Hajduk. Tako je barem na normalnim forumima.
Nakon što je retaj s svojim primitivnim komentarom i generaliziranjem o lijenim dalmatincima pokrenuo lavinu, navukao druge forumaše na nju (Iako isto nema veze s nogometom, forumom, Dinamom, derbijem) e sad je počeo o tome kako je sve pretvorilo u sprdačinu, kako je tema Dinamo i derbi,i kako na normalnim forumima nema ovakvih stvari.
Pa na normalnim forumima nema idiota poput tebe, u tome je razlika.
Guest- Guest
Idiote bolesni, bukva si u glavi, a sad je konačno i izašlo van ono što si pokušavao sakriti, a to je da si orjunaški šljam i smrdljiva jugoslavenčina i hvala bogu da si se otišao van liječiti i da ne zagađuješ zrak ovdje. Makar sumnjam da postoji institucija koja tebi može pomoći.Ko je počeo prvi sa zagađivanjem ove teme i provokacijom? Jesi toliko glup da se ne sjećaš? Ko stalno prvi provocira i počinje nego ti? Totalno si socijalno hendikepiran, nesposoban za normalnu komunikaciju, a da ne pričam da si cijepljen protiv bilo kakve zajebancija, treba ti lobotomija i zato si i pobjegao van. Moja greška je jedino što bolesnom idiotu ko ti uopće repliciram. S bolesnicima poput tebe nema normalne rasprave, valjda jedino kad lijek uzmeš malo ličiš na normalnu osobu, a to je rijetko
Roland Deschain wrote:Idiote bolesni, bukva si u glavi, a sad je konačno i izašlo van ono što si pokušavao sakriti, a to je da si orjunaški šljam i smrdljiva jugoslavenčina i hvala bogu da si se otišao van liječiti i da ne zagađuješ zrak ovdje. Makar sumnjam da postoji institucija koja tebi može pomoći.Ko je počeo prvi sa zagađivanjem ove teme i provokacijom? Jesi toliko glup da se ne sjećaš? Ko stalno prvi provocira i počinje nego ti? Totalno si socijalno hendikepiran, nesposoban za normalnu komunikaciju, a da ne pričam da si cijepljen protiv bilo kakve zajebancija, treba ti lobotomija i zato si i pobjegao van. Moja greška je jedino što bolesnom idiotu ko ti uopće repliciram. S bolesnicima poput tebe nema normalne rasprave, valjda jedino kad lijek uzmeš malo ličiš na normalnu osobu, a to je rijetko
Opet je izgubil živce, samo da sad opet ne bi toliko puknul pa da se obriše s foruma.
Ja nisam ništa zagađivao, ja sam stavio video gdje igrač Dinama po Zagrebu pita ljude jeli prate Dinamo, a neki odgovaraju:"samo Hajduk". Dolazi derbi, utakmica Dinama i Hajduka, i što je loše u tome da se tu i tamo malo zajebavamo, sitno podjebavanja između navijača? To je nešto nenormalno možda? (btw. radio sam zajedno s okorjelim navijačem MU-a i okorjelim navijačem Liverpoola i bilo je zabavno gledati i slušati njihova podjebavanja i zajebavanje jedan drugog, ali uvijek sve u granicama bez vrijeđanja i omalovažavanja) Ili tu treba pisati samo i isključivo o nogometu, taktici, igračima, postavi, trenerima? Niti se ikad pisalo samo o tome, niti će se pisati. A tebi ako ne paše, znaš postupak kako da se sam makneš s foruma.
A to što je tvoj odgovor na moj post koji nije bilo ni uvreda, ni omalovažavanje ni ništa slično, bio omalovažavanje, vrijeđanje i generaliziranje cijele jedne regije i ljudi koji tamo žive, pa si ovu temu odveo u totalno krivi smjer, to je isključivo tvoj problem. I onda ti pričaš o lijekovima, liječenju, a vidim da to što pričaš je u stvari vezano za tvoj osobni primjer. Jer ti si taj koji je žestoko udarao i napadao ljude iz HNS-a (s pravom) da bi nakon mjesec ipo dana totalno promijenio retoriku i počeo braniti te iste ljude. Očito nestalo lijekova. I kad ti se na to ukazalo ko zadnja fufica si, uz salve uvrede i to ne samo osobno nego opet prema jednoj regiji, pobjegao s foruma glavom bez obzira.
Guest- Guest
Što? Popio se lijek pa se sad kao normalno priča. I moja replika je bila zajebancija na jednu prastaru foru vezanu uz neubranu maslinu i zagrbačke dalmoše. Ali, ko što rekoh ti to ne možeš shvatiti. I opet lažeš vezano uz HNS. Napao sam jer su isključili mikrofon Marasoviću usred govora, a rekao sam da Kustiću zreba dati vremena, a to što so ti u svojoj tikvi stvorio priču kako tebi paše BMK. A otišao sam nakon utakmice s Hajdukom jer mi ne treba nerviranja radi debila, ionako pišem već nekoliko godina na normalnom forumu kad mi se piše. I onda kad god provirim tu, vidim kako orgijaš i vrijeđaš na temi Dinama i sad ti pričaš o nekoj normalnoj zajebanciji prije derbija. Pa daj nemoj zajebavati. Čovječe ti imaš jebenih problema i zato ću te izbjegavati ubuduće jer mi to ne treba.
https://sportske.jutarnji.hr/hotsport/foto-prekrasna-gesta-dinamovaca-dan-uoci-velikog-derbija-prvaci-posjetili-pucku-kuhinju-u-zagrebu-bjelica-najavio-hajduk-sve-najvise-ovisi-o-nama/8180852/
Nenad Bjelica, gospodin.
Nenad Bjelica, gospodin.
Lažeš,nisi samo radi toga napadao. Napadao su zbog puno razloga, zbog nerada, nemara, zbog trošenja novca na krive stvari itd. i sve se to može pronaći u arhivi.Roland Deschain wrote:Što? Popio se lijek pa se sad kao normalno priča. I moja replika je bila zajebancija na jednu prastaru foru vezanu uz neubranu maslinu i zagrbačke dalmoše. Ali, ko što rekoh ti to ne možeš shvatiti. I opet lažeš vezano uz HNS. Napao sam jer su isključili mikrofon Marasoviću usred govora, a rekao sam da Kustiću zreba dati vremena, a to što so ti u svojoj tikvi stvorio priču kako tebi paše BMK. A otišao sam nakon utakmice s Hajdukom jer mi ne treba nerviranja radi debila, ionako pišem već nekoliko godina na normalnom forumu kad mi se piše. I onda kad god provirim tu, vidim kako orgijaš i vrijeđaš na temi Dinama i sad ti pričaš o nekoj normalnoj zajebanciji prije derbija. Pa daj nemoj zajebavati. Čovječe ti imaš jebenih problema i zato ću te izbjegavati ubuduće jer mi to ne treba.
Nakon mjesec ipo dana totalno si promijenio retoriku i počeo pisati kao one dvije izdrkotine, no to je tvoj problem. Kad ti se na to ukazalo, izbrisao si se s foruma uz salve uvrede ne na račun pojedinaca, nego cijele jedne regije i ljudi koji tamo žive. Pokazao su svu raskoš svoje primitivnosti, a evo sad si s onim postom to protvrdio,pa pokušavaš upakirati pod neku zajebanciju, što ti nije prošlo. I onda još kao vrhunac ono:"orjunaš, jugfoslavenčina" i slično u stilu onog kriminalca i bjegunca iz Međugorja.
I onda ti pričaš za nekog drugog da ima jebenih problema.
Guest- Guest
tovari na temi o dinamu.
ne slavite izbor novih 7 patuljaka u no hajduka?
ne slavite izbor novih 7 patuljaka u no hajduka?
sitting_bull-
2015-09-28
Noćas je u Zagrebu zapaljeno kombi vozilo u vlasništvu iz MNK "Heroji 2007",kluba koji je nastao u spomen na stradale heroje na otoku Kornat. Kombi je vozio djecu na sportsko natjecanje i srećom svi su dobro.
Guest- Guest
To je u Remetincu. Idiot tko god to napravio. Inače u Remetincu i Laništu je jaka grupa BBB i nebi bilo prvi put da naprave sranje. Prošle godine su demolirali kafić blizu ovog hostela i prebili goste jer su puštali neke dalmatinske pjesme.
Na kraju rutinska pobjeda bez neke velike igre. Mislim da je Bjelica malo pretjerao danas s rotacijama. Hajduk bolje izgleda sa svojim mladima nego s "pojačanjima". Nejašmić najveća klasa od mladih. Kod Dinama vidi se da Moro još nije pravi. S Ademijem ili Šunjićem to puno bolje izgleda. Promašaj je bio stavljanje Teophila na bok. Olmo dokazao klasu, Kadzior nešto, ostali ispod prosjeka.
VJETAR ZVAN BEBEK
Dalmatinski portal pitao je Kadziora je li postojao prekršaj Mikulića na njemu, nakon čega je pao pogodak.
Kadzior: "Osjetio sam kontakt i pao."
Potom je priupitan gdje je bio kontakt?
Kadzior: "Na leđima."
Čestitamo. Jedino šta je Kadzior osjetio na leđima u stvarnosti je vjetar zvan Bebek.
https://www.facebook.com/hajducki.proizvodi/videos/649636815438503/
Eto, atomski Dinamo ne može ovog jadnog Hajduka (stvarno jadnog bez ironije) dobiti bez sudačkog vjetra.
Dalmatinski portal pitao je Kadziora je li postojao prekršaj Mikulića na njemu, nakon čega je pao pogodak.
Kadzior: "Osjetio sam kontakt i pao."
Potom je priupitan gdje je bio kontakt?
Kadzior: "Na leđima."
Čestitamo. Jedino šta je Kadzior osjetio na leđima u stvarnosti je vjetar zvan Bebek.
https://www.facebook.com/hajducki.proizvodi/videos/649636815438503/
Eto, atomski Dinamo ne može ovog jadnog Hajduka (stvarno jadnog bez ironije) dobiti bez sudačkog vjetra.
Guest- Guest
tko o čemu, idioti o suđenju.
to što su u 90 minuta uputili dva udarca prema golu dinama, jedan kao plod slučajnosti, drugi iz solo akcije je idiotima dovoljno za umišljanje kako su oštećeni jer im sudac nije sudio kao protiv istre.
dabogda sve izgubili stoka bi se kontra dinama vadila!
odigrali su 10 utakmica manje od dinama, cijeli se tjedan pripremali samo za dinamo i sad im je sudac kriv što su dobro prošli.
gnoj.
to što su u 90 minuta uputili dva udarca prema golu dinama, jedan kao plod slučajnosti, drugi iz solo akcije je idiotima dovoljno za umišljanje kako su oštećeni jer im sudac nije sudio kao protiv istre.
dabogda sve izgubili stoka bi se kontra dinama vadila!
odigrali su 10 utakmica manje od dinama, cijeli se tjedan pripremali samo za dinamo i sad im je sudac kriv što su dobro prošli.
gnoj.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50