Američki veleposlanik u Njemačkoj: Moramo osnažiti antiestablišment konzerativce u Europi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Američki veleposlanik u Njemačkoj: Moramo osnažiti antiestablišment konzerativce u Europi
prckov wrote:ti se trebas vratit u doba one serije izgubljeni u svemiruepikur37 wrote:prckov wrote:prokleti tramp
epi di si
Tu meni kao konzervativcu ovo je sjajna vijest....
Nije mi jasno zašto se ti kao deklarirani liberal raduješ...izgubljen u prijevodu...ali svejedno, dobro da si na našoj strani, poslije će ti leći i nazivlje ;=
Guest- Guest
Re: Američki veleposlanik u Njemačkoj: Moramo osnažiti antiestablišment konzerativce u Europi
prckov wrote:ti se trebas vratit u doba one serije izgubljeni u svemiruepikur37 wrote:prckov wrote:prokleti tramp
epi di si
Nije mi jasno zašto se ti kao deklarirani liberal raduješ...izgubljen u prijevodu...ali svejedno, dobro da si na našoj strani, poslije će ti leći i nazivlje ;=
pa nisam ja liberal koji pozdravlja jačanje konzervativaca :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Klasični liberal je današnji konzervativac, politički mejnstim pomaknul se ulievo.epikur37 wrote:prckov wrote:ti se trebas vratit u doba one serije izgubljeni u svemiruepikur37 wrote:prckov wrote:prokleti tramp
epi di si
Regoč wrote:Klasični liberal je današnji konzervativac, politički mejnstim pomaknul se ulievo.epikur37 wrote:prckov wrote:ti se trebas vratit u doba one serije izgubljeni u svemiruepikur37 wrote:prckov wrote:prokleti tramp
epi di si
Kaj god, vazno da podrzavaju konzervativne opcije a neka se zovu liberali, komunisti...meni sve jedno :)
Malo iščašeno ali prolazi, nitniji je sadržaj od forme.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» A veleposlanik je američki: Thomas Miller
» Novi američki veleposlanik po izboru Trumpa stigao u Zagreb
» Američki veleposlanik- REALNO GLEDANO TESLA NIJE SRBIN
» Američki veleposlanik: Hrvatsku smo godinama uzimali zdravo za gotovo, više nećemo
» Americki veleposlanik se pere:Hrvatska nije kriva sto je propala kupnja zrakoplova
» Novi američki veleposlanik po izboru Trumpa stigao u Zagreb
» Američki veleposlanik- REALNO GLEDANO TESLA NIJE SRBIN
» Američki veleposlanik: Hrvatsku smo godinama uzimali zdravo za gotovo, više nećemo
» Americki veleposlanik se pere:Hrvatska nije kriva sto je propala kupnja zrakoplova
Page 2 of 2