Američki veleposlanik: Hrvatsku smo godinama uzimali zdravo za gotovo, više nećemo
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Američki veleposlanik: Hrvatsku smo godinama uzimali zdravo za gotovo, više nećemo
Američki veleposlanik:
- Hrvatsku smo godinama uzimali zdravo za gotovo, više nećemo
Hina prije 12 sati
https://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-veleposlanik-hrvatsku-smo-godinama-uzimali-zdravo-za-gotovo-vise-necemo/2007332.aspx
- Hrvatsku smo godinama uzimali zdravo za gotovo, više nećemo
Hina prije 12 sati
https://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-veleposlanik-hrvatsku-smo-godinama-uzimali-zdravo-za-gotovo-vise-necemo/2007332.aspx
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Američki veleposlanik: Hrvatsku smo godinama uzimali zdravo za gotovo, više nećemo
dobro jutro...sad kad su ruje usle duboko na ove prostore...a srbija se opet kurci sa neuroticnim vodstvom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Američki veleposlanik: Hrvatsku smo godinama uzimali zdravo za gotovo, više nećemo
51. exteritorijalna USA teritorija(država?)?
Teško, ali nije nemoguće.
Teško, ali nije nemoguće.
..mene vise zanima konkretno...hoce li nam utrpati stogod oruzja..poput zrakoplova..raketnih sistema...rijeci me ne zanimaju
2015-09-08
Sad će Srbija najebat!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da li SAD mogu da nadvladaju uticaj Rusije u Srbiji?
- Da, SAD su najjača svetska sila (14.14%)
- Ne, Rusija je jača (32.24%)
- Srbija treba da bude u dobrim odnosima i sa SAD i sa Rusijom (43.09%)
- Ne trebaju nam ni jedni ni drugi (10.53%)
http://www.telegraf.rs/rezultati-ankete/2878583
ko nas poznaje rezultati su jasni !
zato neko postane ministar jer je " kec iz rukava "
sa liste
Guest- Guest
...znas onu pizzon..koga grcka hrani a rusija brani...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...znas onu pizzon..koga grcka hrani a rusija brani...
znam, ali ne vezi za sve !?
Guest- Guest
sto znaci da se preko 50% izmedju redova izjasnilo sta misli
i kako bi glasalo na tajnom glasanju
i kako bi glasalo na tajnom glasanju
Guest- Guest
inace vec kad sam grcku spomenuo..pizzon citam da vam grci zajebavaju svako malo turiste...nesto u stilu 'dosli socijalni slucajevi' ...gdje se jedan grk cini mi se vlasnik restorana zali da su srbi slabi potrosaci..i da mu se zale na cijene..i da ne zele platiti naruceno...grk rekao..'i ja kad dođem u srbiju moram platiti cevape'
2015-09-08
vuksadinare wrote:..mene vise zanima konkretno...hoce li nam utrpati stogod oruzja..poput zrakoplova..raketnih sistema...rijeci me ne zanimaju
Ti nisi tu da misliš, za to smo zaduženi drugi. Jel' te hrani INDEX?
2016-07-22
vuksadinare wrote:inace vec kad sam grcku spomenuo..pizzon citam da vam grci zajebavaju svako malo turiste...nesto u stilu 'dosli socijalni slucajevi' ...gdje se jedan grk cini mi se vlasnik restorana zali da su srbi slabi potrosaci..i da mu se zale na cijene..i da ne zele platiti naruceno...grk rekao..'i ja kad dođem u srbiju moram platiti cevape'
verovatno, ide se masovno, svako ode i predstavlja srbiju.
Guest- Guest
jebe mi se sto ce drugi..mene zanima opipljivo a ne lijepe rijeci i da ostane na rijecima..od njih s ene zivi...Eroo wrote:vuksadinare wrote:..mene vise zanima konkretno...hoce li nam utrpati stogod oruzja..poput zrakoplova..raketnih sistema...rijeci me ne zanimaju
2015-09-08
'Srbi se masovno vracaju na letovanje u Crnu Goru,popularna i Albanija!Razlog?Jeftine cene'
2015-09-08
Nije ni Amerika zdravo za gotovo i to to treba imati na umu. I što manje čitaj INDEX,vuksadinare wrote:jebe mi se sto ce drugi..mene zanima opipljivo a ne lijepe rijeci i da ostane na rijecima..od njih s ene zivi...Eroo wrote:vuksadinare wrote:..mene vise zanima konkretno...hoce li nam utrpati stogod oruzja..poput zrakoplova..raketnih sistema...rijeci me ne zanimaju
a posebno strane i domaćih Sora i Sorinih komentara ispod njihovih članaka
2016-07-22
vuksadinare wrote:jebe mi se sto ce drugi..mene zanima opipljivo a ne lijepe rijeci i da ostane na rijecima..od njih s ene zivi...Eroo wrote:vuksadinare wrote:..mene vise zanima konkretno...hoce li nam utrpati stogod oruzja..poput zrakoplova..raketnih sistema...rijeci me ne zanimaju
Kaže N.E. da su vam za 5 godina dali 500 milijuna dolara. To je taman za jednu eskadrilu F-16 Barak.
E, sad, što ste vi uradili s parama je drugi par rukava...
2016-07-22
oslo na place uhljebina..di drugo..Eroo wrote:vuksadinare wrote:jebe mi se sto ce drugi..mene zanima opipljivo a ne lijepe rijeci i da ostane na rijecima..od njih s ene zivi...Eroo wrote:vuksadinare wrote:..mene vise zanima konkretno...hoce li nam utrpati stogod oruzja..poput zrakoplova..raketnih sistema...rijeci me ne zanimaju
Kaže N.E. da su vam za 5 godina dali 500 milijuna dolara. To je taman za jednu eskadrilu F-16 Barak.
E, sad, što ste vi uradili s parama je drugi par rukava...
2015-09-08
'Letovanje diktiraju cene.Albanija sve popularnija kao letnja destinacija među građanima nekadasnjih republika bivse drzave.'
..ovo ej tocno...kaze mi frend koji ej bio prosle godine u albaniji na godisnjem odmoru...tamo piva u restoranima,kaficima i to uz more 8 kuna..dakel za 30 kuna drmnes cetri pive..a ovdje negdje samo jednu za tu cijenu..dobar rucak kosta od 70 do 100 kuna..i to u elitnijim restoranima..dan u apartmanima 20 do 30 eura u spici..u hotelima mozes naci noc i za sto kuna
..ovo ej tocno...kaze mi frend koji ej bio prosle godine u albaniji na godisnjem odmoru...tamo piva u restoranima,kaficima i to uz more 8 kuna..dakel za 30 kuna drmnes cetri pive..a ovdje negdje samo jednu za tu cijenu..dobar rucak kosta od 70 do 100 kuna..i to u elitnijim restoranima..dan u apartmanima 20 do 30 eura u spici..u hotelima mozes naci noc i za sto kuna
2015-09-08
Ma šta Srbija, ima da najebe sve do Sirije...epikur37 wrote:Sad će Srbija najebat!
2016-07-22
vuksadinare wrote:'Letovanje diktiraju cene.Albanija sve popularnija kao letnja destinacija među građanima nekadasnjih republika bivse drzave.'
Ima lokacija i za 1 dolar po danu. Doduše spavaš među štakorima, a ko te pita za to, važno je da ti drmneš 4 pive jeftino.
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bivsi americki veleposlanik:'Bojim se da ce na Balkanu biti novih sukoba.Problemi su gotovo nerjesivi'
» Švicarci : Nećemo više proizvoditi igrače za Albaniju, Hrvatsku i Bosnu
» A veleposlanik je američki: Thomas Miller
» Novi šok za više od 3000 Uberovih vozača: Dosad su im dio zarade uzimali Uber i država, a sad su počele i banke
» Novi američki veleposlanik po izboru Trumpa stigao u Zagreb
» Švicarci : Nećemo više proizvoditi igrače za Albaniju, Hrvatsku i Bosnu
» A veleposlanik je američki: Thomas Miller
» Novi šok za više od 3000 Uberovih vozača: Dosad su im dio zarade uzimali Uber i država, a sad su počele i banke
» Novi američki veleposlanik po izboru Trumpa stigao u Zagreb
Page 1 of 2