S T O P L A Ž I M A
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: S T O P L A Ž I M A
vuksadinare wrote:
i to je ta razlika između nas i srba te njemaca i francuza sto se tice pomirbe
Temeljna razlika je u tome što Francuzi i Nijemci jedni prema drugima nikada nisu imali genocidne namjere.
Zato je prizivanje pomirenja između Srba i Hrvata po uzoru i na način kako su to učinili Francuzi i Nijemci potpuno promašeno i realno nemoguće.
Do pomirenja na ovim prostorima može doći samo ako Srbi u potpunosti odustanu od svojih velikosrpskih imperijalnih i genocidnih težnji prema Hrvatskoj i Hrvatima, a početak tog procesa bez obzira na neke povremene ohrabrujuće elemente se za sada zapravo ne nazire.
Guest- Guest
Hrvati su kukavice i slabići
Posten covjek bi priznao svoje greske
Ali da
Tu je vasa kršćanska kultura
Idessss
Posten covjek bi priznao svoje greske
Ali da
Tu je vasa kršćanska kultura
Idessss
nista opet od argumenata..jel citas ti moje upise uopce...ili ti je samo jedna verzija u glavi?...u jasenovcu se desio zlocin i to svatko prizna normalan..ali svatko normalan nece se navuci na velikosrpsku propagandu da su hrvati genocidni...eto imas tu cak kolega prekodrinaca koji cak ne priznaju da su hrvati bili u partizanima..i sad da takvima popustis...ne ide..niti ce iciSora wrote:Fukovuksadinare wrote:sora lijepis etikete drugima a nista suvislo ne pises...niti argumentiras...a vrijeđas druge da nemaju pojma a u stvari ti nemas pojma..jer da imas nesto bi konkretno svo ovo vrijeme napisala i tako izbila argumente drugima..
Da tebi i takvima ko ti ARGUMENTI NESTO ZNACE ne bi ni bilo ovih rasorava.
A zatim
Sta nije vas najjači argument da ja pijem ?
To sam najčešće procitala kad bi ista s argumentima
A sta bi ti fuko ?
Da s takvima raspravljam ?
Pa vi cete se sami zakopati najbolje .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Majku mu bozju
Pozivate se na godine lazi u komunizmu
Vjerujte
Nisu vam ni do koljena njihove lazi
Ma jok koljena
Hrvatske lazi E
To su tek prave istine
Vjerujte
Ma jok koljena
Hrvatske lazi E
To su tek prave istine
tocno..nedugo sam citao odlicankomentar azema vlasija za jedan bh-a portal..gdje je rekao ovo..'srpski politicari kao i velikosrpska politika je kao hobotnica,kad joj odsjeces krakove oni se samoobnavljaju i opet konstantno pruzaju pipke i tu se kraj tesko nazire.Pogotovo lose je kad međunarodna zajednica na jedan određen nacin mozda nesvjesno a neki i svjesno poticu obnavljanje tih krakova'Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
Temeljna razlika je u tome što Francuzi i Nijemci jedni prema drugima nikada nisu imali genocidne namjere.
Zato je prizivanje pomirenja između Srba i Hrvata po uzoru i na način kako su to učinili Francuzi i Nijemci potpuno promašeno i realno nemoguće.
Do pomirenja na ovim prostorima može doći samo ako Srbi u potpunosti odustanu od svojih velikosrpskih imperijalnih i genocidnih težnji prema Hrvatskoj i Hrvatima, a početak tog procesa bez obzira na neke povremene ohrabrujuće elemente se za sada zapravo ne nazire.
2015-09-08
ajd oladi jebote..vise...glavu u kantu sa ledom i dođi sebi..Sora wrote:Majku mu bozju
Vjerujte
Ma jok koljena
Hrvatske lazi E
To su tek prave istine
2015-09-08
Aha
Dolilo smo do toga da su Hrvati bili u partizanima
A tko je srušio 3000 partizanskih spomenika
A tko danas ne brine o njima
A tko OD POLITICARA nikad ne uzme u usta tu rijec : partizani i NOB
A TKO OVDJE NA FORUMU ŠIBA JEZIKOM PO NAMA KOJI ODEMO U KURMOVEC
A DOCI CETE FUKO NA MOJE
SAMO POLAKO
Dolilo smo do toga da su Hrvati bili u partizanima
A tko je srušio 3000 partizanskih spomenika
A tko danas ne brine o njima
A tko OD POLITICARA nikad ne uzme u usta tu rijec : partizani i NOB
A TKO OVDJE NA FORUMU ŠIBA JEZIKOM PO NAMA KOJI ODEMO U KURMOVEC
A DOCI CETE FUKO NA MOJE
SAMO POLAKO
MPT je pjevao o karakteru logora. Veli to je kuća Maksovih mesara.Speare Shaker wrote:Što se tiče statusa logora, Vukić je pretjerao kada ga je opisao samo kao radni logor. Na stranu činjenica da to jeste bio radni logor, ali ne samo to.
Mišljenja sam da je karakter logora najbolje opisao Slavko Goldstein kada je u valjda svojoj zadnjoj izjavi za HTV u jednom centralnom HTV dnevniku negdje u studenom 2016. godine rekao kako je Jasenovac bio radni logor u kojem se i ubijalo.
Na taj način je djelomično demantirao i svoje ranije procjene o broju žrtava i takvu ocjenu ostavio kao neku vrstu svojeg političkog testamenta.
a jojvuksadinare wrote:ajd oladi jebote..vise...glavu u kantu sa ledom i dođi sebi..Sora wrote:Majku mu bozju
Vjerujte
Ma jok koljena
Hrvatske lazi E
To su tek prave istine
Pa ja sam takva
Ekspresivna . Prejake rijeci .
Oladim u cas
Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
Do pomirenja na ovim prostorima može doći samo ako Srbi u potpunosti odustanu od svojih velikosrpskih imperijalnih i genocidnih težnji prema Hrvatskoj i Hrvatima,
a početak tog procesa bez obzira na neke povremene ohrabrujuće elemente se za sada zapravo ne nazire.
Izgovaraš potpuno izmišljene konstrukcje koje nemaju veze sa stvarnošti.
Pa nije Jasenovac u Srbiji već u RH a tamo su ubijani Srbi, Romi i Jevreji tijekom zlčinačkog usraškog režima.
Nisu Srbi vojnom akcijom potirali Hrvate već obratno.
----------------------------------------------------------------------
Francuzi i Njemci su imali milijunske žrtve u dva Svijetska rata i jedni drugima okupirali glavne gradove.
A tu neki kmeče za tisuću-dvije stradalih u 4 god rata a toliko je stradavolo na Somi u pola sata
Kmeči se za zločincima sa Blajburga a u Jasenovcu pobijeno 100x više
---------------------------------------------------------------------
Loša ti je matematika
nisi ti normalan..i ti kazes da si bio branitelj..ja mislim osobno da nisi cak ni zidov..nego se furas na izrael i slicno i umislio da si zidov..kao sto je netko umislio d aje irac zato sto navija za celtic,pije irsko pivo i nosi majice sa irskim logom...srbi nisu vojnom akcijom protjerali hrvate?..a tko ej protjerao 350 00 hrvata 1991?....koji idiotYehudim wrote:Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
Do pomirenja na ovim prostorima može doći samo ako Srbi u potpunosti odustanu od svojih velikosrpskih imperijalnih i genocidnih težnji prema Hrvatskoj i Hrvatima,
a početak tog procesa bez obzira na neke povremene ohrabrujuće elemente se za sada zapravo ne nazire.
Izgovaraš potpuno izmišljene konstrukcje koje nemaju veze sa stvarnošti.
Pa nije Jasenovac u Srbiji već u RH a tamo su ubijani Srbi, Romi i Jevreji tijekom zlčinačkog usraškog režima.
Nisu Srbi vojnom akcijom potirali Hrvate već obratno.
----------------------------------------------------------------------
Francuzi i Njemci su imali milijunske žrtve u dva Svijetska rata i jedni drugima okupirali glavne gradove.
A tu neki kmeče za tisuću-dvije stradalih u 4 god rata a toliko je stradavolo na Somi u pola sata
Kmeči se za zločincima sa Blajburga a u Jasenovcu pobijeno 100x više
---------------------------------------------------------------------
Loša ti je matematika
2015-09-08
mutava baštarda wrote:MPT je pjevao o karakteru logora. Veli to je kuća Maksovih mesara.Speare Shaker wrote:Što se tiče statusa logora, Vukić je pretjerao kada ga je opisao samo kao radni logor. Na stranu činjenica da to jeste bio radni logor, ali ne samo to.
Mišljenja sam da je karakter logora najbolje opisao Slavko Goldstein kada je u valjda svojoj zadnjoj izjavi za HTV u jednom centralnom HTV dnevniku negdje u studenom 2016. godine rekao kako je Jasenovac bio radni logor u kojem se i ubijalo.
Na taj način je djelomično demantirao i svoje ranije procjene o broju žrtava i takvu ocjenu ostavio kao neku vrstu svojeg političkog testamenta.
Mišljenje MPT-a nikoga na ništa ne obvezuje jer čovjek nije kompetentan ni za što osim za vlastitu glazbenu karijeru.
Čak i ako zanemarimo da je to otpjevao iz razloga čistog inata poveden atmosferom u društvu nakon pobjede Račanove šesteroglave koalicije (koja kao takva i nije dugo potrajala i na kraju je završila kao troglava manjinska vlada).
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
srbi nisu vojnom akcijom protjerali hrvate?..a tko ej protjerao 350 00 hrvata 1991?....koji idiot
Na ovo je dovoljno reći da postoji presuda Međunarodnog suda pravde u Haagu koja je Srbiju i političko vodstvo Srba u Hrvatskoj proglasila odgovornima zbog agresije na Hrvatsku i čitavog niza genocidnih radnji u toj agresiji.
S druge strane, tužba Srbije protiv Hrvatske zbog zločina nad Srbima počinjenim tijekom postojanja NDH od strane ustaškog režima je proglašena istom presudom potpuno bespredmetnom jednostavno zato jer RH nije pravna sljednica NDH.
Jednim udarcem (presudom) dvije muhe.
Guest- Guest
normalnija je koalicija HDZa sa Srbima... to bi mogla biti neka ljubavna, za stiskavac.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:MPT je pjevao o karakteru logora. Veli to je kuća Maksovih mesara.Speare Shaker wrote:Što se tiče statusa logora, Vukić je pretjerao kada ga je opisao samo kao radni logor. Na stranu činjenica da to jeste bio radni logor, ali ne samo to.
Mišljenje MPT-a nikoga na ništa ne obvezuje jer čovjek nije kompetentan ni za što osim za vlastitu glazbenu karijeru.
Čak i ako zanemarimo da je to otpjevao iz razloga čistog inata pov
eden atmosferom u društvu nakon pobjede Račanove šesteroglave koalicije (koja kao takva i nije dugo potrajala i na kraju je završila kao troglava manjinska vlada).
Last edited by mutava baštarda on 5/6/2018, 07:56; edited 1 time in total
znas sto?,..vec mi je pun kurac ovdje botova,trolova poput yehudija,ringa i slicnih koji su kao bili branitelji ili 'branitelji'...ovaj drugi poput ringa tvrdi da u hrvatskoj je bio kurac od rata...nikakve zrtve isto tvrdi yehudi..koji pak tvrdi d aje bio hosovac-topnik ...a ovaj drugi ringo...njega zarobila armija bh-a vec prvi dan...a da metka nije opalio..digao covjek ruke u zrak odmah..pa im kopao rovove....to su jebeni trolovi...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
srbi nisu vojnom akcijom protjerali hrvate?..a tko ej protjerao 350 00 hrvata 1991?....koji idiot
Na ovo je dovoljno reći da postoji presuda Međunarodnog suda pravde u Haagu koja je Srbiju i političko vodstvo Srba u Hrvatskoj proglasila odgovornima zbog agresije na Hrvatsku i čitavog niza genocidnih radnji u toj agresiji.
S druge strane, tužba Srbije protiv Hrvatske zbog zločina nad Srbima počinjenim tijekom postojanja NDH od strane ustaškog režima je proglašena istom presudom potpuno bespredmetnom jednostavno zato jer RH nije pravna sljednica NDH.
2015-09-08
mutava baštarda wrote:normalnija je koalicija HDZa sa Srbima...Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:MPT je pjevao o karakteru logora. Veli to je kuća Maksovih mesara.Speare Shaker wrote:Što se tiče statusa logora, Vukić je pretjerao kada ga je opisao samo kao radni logor. Na stranu činjenica da to jeste bio radni logor, ali ne samo to.
eden atmosferom u društvu nakon pobjede Račanove šesteroglave koalicije (koja kao takva i nije dugo potrajala i na kraju je završila kao troglava manjinska vlada).
Normalno je koalirati sa onima koji sa tobom žele koalirati.
Ne možeš koalirati sa onima koji sa tobom ne žele u koaliciju.
Inače imaš nešto protiv Srba koji nisu okrvarili ruke onako generalno ili samo ako koaliraju sa onim strankama u Hrvatskoj koje se tebi ne sviđaju?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:znas sto?,..vec mi je pun kurac ovdje botova,trolova poput yehudija,ringa i slicnih koji su kao bili branitelji ili 'branitelji'...ovaj drugi poput ringa tvrdi da u hrvatskoj je bio kurac od rata...nikakve zrtve isto tvrdi yehudi..koji pak tvrdi d aje bio hosovac-topnik ...a ovaj drugi ringo...njega zarobila armija bh-a vec prvi dan...a da metka nije opalio..digao covjek ruke u zrak odmah..pa im kopao rovove....to su jebeni trolovi...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
Ja samo kažem, postoji presuda Međunarodnog suda pravde u Haagu koji je inače jedini međunarodni (UN-ov) sud nadležan za takve sporove među državama pa kome se ta presuda ne sviđa, neka pjeva borbene.
To je jedino meritorno, sve ostale je trlababalan.
Guest- Guest
Ja sam do sad glasao za drmanje kaveza,most i živi zid. Oni sigurno neće sa Srbima.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:normalnija je koalicija HDZa sa Srbima...Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:MPT je pjevao o karakteru logora. Veli to je kuća Maksovih mesara.Speare Shaker wrote:Što se tiče statusa logora, Vukić je pretjerao kada ga je opisao samo kao radni logor. Na stranu činjenica da to jeste bio radni logor, ali ne samo to.
Inače imaš nešto protiv Srba koji nisu okrvarili ruke onako generalno ili samo ako koaliraju sa onim strankama u Hrvatskoj koje se tebi ne sviđaju?
mutava baštarda wrote:Ja sam do sad glasao za drmanje kaveza,most i živi zid. Oni sigurno neće sa Srbima.Speare Shaker wrote:
Oni sigurno nikada neće doći na vlast, barem ne na državnoj razini, ali ako ih to zadovoljava, tko sam ja da im kvarim veselje.
I nisi mi odgovorio na ovo pitanje o Srbima.
Last edited by Speare Shaker on 5/6/2018, 08:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
Inace govorimo o politici i povijestiSpeare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:normalnija je koalicija HDZa sa Srbima...Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:MPT je pjevao o karakteru logora. Veli to je kuća Maksovih mesara.Speare Shaker wrote:Što se tiče statusa logora, Vukić je pretjerao kada ga je opisao samo kao radni logor. Na stranu činjenica da to jeste bio radni logor, ali ne samo to.
A ne o Srbima kao ljudima
Posto se vi desnicari stalno pozivate na velikosrpsku politiku , kad koalirati sa Srbima u vlasti
Na kpje pnda politike mislite?
ne nece..pernar je bas u dobrim odnosima sa obradovicem sefom velikosrpskih 'dveri'mutava baštarda wrote:Ja sam do sad glasao za drmanje kaveza,most i živi zid. Oni sigurno neće sa Srbima.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:normalnija je koalicija HDZa sa Srbima...Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
MPT je pjevao o karakteru logora. Veli to je kuća Maksovih mesara.
2015-09-08
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Page 4 of 12