S T O P L A Ž I M A
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: S T O P L A Ž I M A
aben wrote:Speare Shaker wrote:Yehudim wrote:Jasno kad je drugo pobacano u Savu ili dublje zakopano pa i na drugim lokacijama.
Sava je rezervna opcija za smještanje ogromnog broja leševa koji se ne mogu nigdje drugdje locirati.
Međutim, ima tu velikih problema.
Od činjenice da je u jakim ratnim zimama često bila zamrznuta na području oko logora i po nekoliko mjeseci uzastopno (posebno zime 1941.-1942.) pa bacanje u Savu ne bi imalo efekta.
Zatim, nikada se u Savi ne bi istovremeno na bliskim lokacijama nalazilo više od nekoliko leševa, nikada ih nije snimljeno više od nekoliko odjednom, što znači da bacanje nije nikada bilo masovno i kao treći problem, nitko zapravo nije istražio koje su etničke pripadnosti žrtve i tko ih je tamo bacio, a mogla je bilo koja od strana u sukobu koji se odvijao duž Save nizvodno kako na hrvatskoj tako i još više na bosanskoj strani.
O dubljem zakapanju leševa nema niti govora jer je 1964. provedeno duboko sondiranje terena koje daje najbolje rezultate u takvom antropološkom istraživanju, puno bolje od prekapanja terena koje bi zapravo samo uništilo nalazište. Osim toga, sondiranje je provedeno na onim lokacijama na kojima bi se po izjavama svjedoka morao nalaziti ogroman broj ljudskih leševa, što zapravo dokazuje kako je veliki broj takvih svjedočenja evidentno neistinit.
Uostalom, sve se to može dodatno i još bolje istražiti nego je to bio slučaj 1964. godine i do tog novog istraživanja su doslovce sve opcije koje ne prelaze tada utvrđen broj od 482 dokazane žrtve dopuštene i legitimne.
Ponavljam, kada je riječ o brojevima poput 70 000 (Kočović), oko 80 000 (Žerjavić) i od 82 000 do maksimalno 100 000 (Slavko Goldstein) tada je riječ samo o običnim demografskim procjenama i ničem višem od toga. S tim da su Kočović i Žerjavić bili demografi po struci, a Goldstein niti to nego publicist ili čak samo običan intelektualac (doduše, prilično ugledan).
zoč nika ni uzeto u obzir da su ih vanzemaljci oteli?
jer, svemir je stvarno veliki, i siguro postoju i neke naprednije civilizacije kojima bi koristili srbi iz hrvacke.
Pa ni meni to nije baš jasno, jer kada razmotrimo neke opcije koje su se u tom smislu razmatrale, ovo se zapravo čini kao možda i najozbiljnija od svih takvih.
Guest- Guest
Zar nisu vanzemaljci oteli onih 150 000 navodnih žrtava sa Blajburga?????
Di zasraše niti dan danas ne smiju miriti kukuruz
Kmekmekmekmekmekmekmekmekmekmekmekm
" Nisam ja ćaleta mi ćopavog, ja sam samo mahnio kolegi tamo, ja sam sabornik i platili su mi put..."
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAA .......BIJEDNICI
" Nisam ja ćaleta mi ćopavog, ja sam samo mahnio kolegi tamo, ja sam sabornik i platili su mi put..."
Yehudim wrote:Zar nisu vanzemaljci oteli onih 150 000 navodnih žrtava sa Blajburga?????
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ja znam da je njegov liječnik rekao, kada smo mu bili u posjeti. da nisam normalan. onsa sam još čikao i nitko nije bio hrabar i reći mi da se u bolnici ne smije pušit. samo njegova mati.Yehudim wrote:TAKO JE BILO.
A JA NIKOME NISAM NAUDIO NITI SAM IKOGA UBIO.
-----------------------------------------------------------
Negooooooooo ......koliko si ti četnika pobijo, zadavijo
koliko baba i starijih nepokretnih koji nisu mogli pobići
a koliko zaklao.......................junačino
2014-12-30
Tuđman i Goldstein radili su još šezdesetih na reviziji broja ubijenih na osnovi saveznoga popisa, ali su onemogućeni u toj podrivačkoj kontrarevolucionarnoj raboti zahvaljujući budnosti drugarice Sore.Speare Shaker wrote:Yehudim wrote:NE SPRDAJTE SE SA GUBICIMA ŽIVOTA LJUDI POBIJENIH I POKLANIH U LOGORIMA SMRTI U NDH
Jasenovac nije bio logor smrti.
Nego radni logor u kojem se i ubijalo.
To ne kažem ja, to kaže Slavko Goldstein.
Ne sumnjam da će se u Hrvatskoj naći dovoljno zaluđenih koji će i njega proglasiti ustašom i povijesnim revizionistom, ali to je samo njihov problem.
Yehudim wrote:Zar nisu vanzemaljci oteli onih 150 000 navodnih žrtava sa Blajburga?????
Kao prvo, nema dokaza da je na Bleiburgu itko ubijen. Makar, radi intelektualnog poštenja treba reći kako na samom polju nitko nije provodio antropološka istraživanja pa to ne možemo niti iole pouzdano znati. Kada takva istraživanja budu temeljito provedena, onda ćemo pouzdano znati. Prije toga ne.
Kao drugo, na Križnim putevima van samog Bleiburga nije poubijano 150 000 ljudi, premda ima i takvih procjena, nego oko 100 000. To je realna procjena.
Kao treće, razlika između Jasenovca i Križnih puteva je u tome što se kosti poubijanih na Križnim putevima nalaze uredno poslagane što u masovnim grobištima u Sloveniji, što u oko malo manje od 900 skupnih grobnica u Hrvatskoj i nije ih problem istražiti pa i pobrojati pa tako otpada mogućnost koja govori o otmicama ili eventualno teleportacijama od strane vanzemaljaca.
S druge strane, za sam Jasenovac do sada najuvjerljivije antropološko istraživanje iz 1964. daje rezultat koji sam već spomenuo, a koji je daleko od do sada iznesenih procjena od 70 000 (Kočović) do maksimalno 100 000 (Goldstein).
Dakle, jasno je tko će morati pribjeći objašnjenju o otmicama vanzemaljaca ako želi očuvati vjerodostojnost procjena broja poubijanih sa kojima se slaže, jer nema drugog načina kako objasniti ovu ogromnu diskrepanciju u tom smislu.
Guest- Guest
Zar je i taj broj od 80-100 000 ubijenih ljudi mali ?
Nemojmo se sprdati sa osjećajima ljudi i njihovim gubicima.
veber wrote:ja znam da je njegov liječnik rekao, kada smo mu bili u posjeti. da nisam normalan.Yehudim wrote:TAKO JE BILO.
A JA NIKOME NISAM NAUDIO NITI SAM IKOGA UBIO.
-----------------------------------------------------------
Negooooooooo ......koliko si ti četnika pobijo, zadavijo
koliko baba i starijih nepokretnih koji nisu mogli pobići
a koliko zaklao.......................junačino
To sam i ja rekao a nisam liječnik..........niti baš normalan.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Yehudim wrote:Zar je i taj broj od 80-100 000 ubijenih ljudi mali ?
misliš, di su ih vanzemaljici tolike smjestili?
2014-04-16
i ti piješ?Yehudim wrote:Zar je i taj broj od 80-100 000 ubijenih ljudi mali ?
Guest- Guest
Da, upravo pijem Heineken .........inače isključivo Heineken
Volim ga.................popio sam 8 pack
I uz to 2 dl Vodke
Ove 2 dl
I odlićno mi je
Yehudim wrote:Zar je i taj broj od 80-100 000 ubijenih ljudi mali ?
Zar ćemo pristati na prenapuhane brojeve žrtava samo da se netko ne bi uvrijedio zato jer je vjerovao u takve kao realne?
Ili je jednostavno lagao da bi zadovoljio neke svoje političke interese? Ove posljednje ne bih komentirao, jer mi se previše gade.
Ako je netko vjerovao u laži i podvale, pravo mu budi, ali to ne povlači obavezu drugih i drugačijih da dijele ista vjerovanja iz bilo kakvih razloga.
Posve je prirodna težnja svakog normalnog čovjeka ka spoznaji činjenica odnosno istine.
Sve što je izvan te kategorije spada u domenu različitih bolesnih stanja sve do razine nepopravljive patologije.
Nije poanta u tome je li mali nego je li realan odnosno ima li dokaza za takve procjene ili ne. A problem i jeste u tome da dokaza nema pa nema.
Uostalom, i ja imam svoje procjene o broju žrtava logora u Jasenovcu koje sam kako na starom tako i na ovom forumu ponovio nebrojeno puta i svode se na oko 30 000 žrtava zlosilja u logoru, ali ja barem otvoreno priznam da za takve procjene jednostavno ne postoje forenzički dokazi.
To je ipak stvar nekog intelektualnog pa čak i onog elementarnog ljudskog poštenja pa čak i onog običnog mentalnog odnosno psihičkog zdravlja.
Guest- Guest
sve je u propagandi...45 godian ispiranja mozga u yugi u svezi jasenovca uzelo je danak..nisi se smio buniti a ako s ene bunis onda priznas da je to 'istina'...ovdje se radi da vecina ne negira da su se desili zlocini u jasenovcu ali brani ostro d ase grvatskom narodu nalijepi stigma genocidan sto u stavri upravo zele velikosrpski planeri iz beograda kao i neki petokolonasi..i tu u biti nastaje izvor sukoba..nije u pitanju da se desio zlocin ali isto tako kako sam rekao ne zelimo beogradskoj velikosrpskoj oligarhiji kqao i petokolonasima dozvoliti da nalijepe hrvatima da su genocidni...hrvati su s esto puta ispricali zbog jasenovca ali beogradskoj carsiji nikad to nije bilo dovoljno oni su jasenovac koristili samo iz razloga da drze hrvate za gušu i u datom trenutku stisnu tu gušu...i to je ta razlika između nas i srba te njemaca i francuza sto se tice pomirbeSpeare Shaker wrote:Yehudim wrote:Zar je i taj broj od 80-100 000 ubijenih ljudi mali ?
Zar ćemo pristati na prenapuhane brojeve žrtava samo da se netko ne bi uvrijedio zato jer je vjerovao u takve kao realne?
Ili je jednostavno lagao da bi zadovoljio neke svoje političke interese? Ove posljednje ne bih komentirao, jer mi se previše gade.
Ako je netko vjerovao u laži i podvale, pravo mu budi, ali to ne povlači obavezu drugih i drugačijih da dijele ista vjerovanja iz bilo kakvih razloga.
Posve je prirodna težnja svakog normalnog čovjeka ka spoznaji činjenica odnosno istine.
Sve što je izvan te kategorije spada u domenu različitih bolesnih stanja sve do razine nepopravljive patologije.
Nije poanta u tome je li mali nego je li realan odnosno ima li dokaza za takve procjene ili ne. A problem i jeste u tome da dokaza nema pa nema.
Uostalom, i ja imam svoje procjene o broju žrtava logora u Jasenovcu koje sam kako na starom tako i na ovom forumu ponovio nebrojeno puta i svode se na oko 30 000 žrtava zlosilja u logoru, ali ja barem otvoreno priznam da za takve procjene jednostavno ne postoje forenzički dokazi.
To je ipak stvar nekog intelektualnog pa čak i onog elementarnog ljudskog poštenja pa čak i onog običnog mentalnog odnosno psihičkog zdravlja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma buadaletinotre wrote:468 leševa je pronađeno, ti sviraj u šuplje govno kao i do sada samo ne moraš uvijek pojesti instrument kad se naljutiš! Ostavi nešto i za drugi put :)
Nista drugo ne radite u ovoj drzavi nego brojite leševe
I jos niste naucili brojiti
Fuj
I to vrijedi za ostale komentare
Poput spirinog
Vi ste SPIRO pačja skola
Ma koja pačja
Skola sljepića onih guštercica ko znije sto izgkedaju
Covjece
Sljepi ste i sljepi zelite biti na celu kolone
Mrs gamad
Nazad pod kamen
Poput spirinog
Vi ste SPIRO pačja skola
Ma koja pačja
Skola sljepića onih guštercica ko znije sto izgkedaju
Covjece
Sljepi ste i sljepi zelite biti na celu kolone
Mrs gamad
Nazad pod kamen
sora lijepis etikete drugima a nista suvislo ne pises...niti argumentiras...a vrijeđas druge da nemaju pojma a u stvari ti nemas pojma..jer da imas nesto bi konkretno svo ovo vrijeme napisala i tako izbila argumente drugima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Isuseeee
I fuko .
Jrbm kad opet pročitam da su za sve krivi Srbi, juga , komunisti
Usrat cu se u gace
Ne
Za sve su krivi domljubi. Popovi. Mafijaši. I pokvareni politicari.
Hrvati ne.
Odim ovih kpji nisu a vele da jesu .
Zna se kpji.
I fuko .
Jrbm kad opet pročitam da su za sve krivi Srbi, juga , komunisti
Usrat cu se u gace
Ne
Za sve su krivi domljubi. Popovi. Mafijaši. I pokvareni politicari.
Hrvati ne.
Odim ovih kpji nisu a vele da jesu .
Zna se kpji.
Fukovuksadinare wrote:sora lijepis etikete drugima a nista suvislo ne pises...niti argumentiras...a vrijeđas druge da nemaju pojma a u stvari ti nemas pojma..jer da imas nesto bi konkretno svo ovo vrijeme napisala i tako izbila argumente drugima..
Da tebi i takvima ko ti ARGUMENTI NESTO ZNACE ne bi ni bilo ovih rasorava.
A zatim
Sta nije vas najjači argument da ja pijem ?
To sam najčešće procitala kad bi ista s argumentima
A sta bi ti fuko ?
Da s takvima raspravljam ?
Pa vi cete se sami zakopati najbolje .
Evo sad gkedam argumente vebera, abena i TVOJ
VANZEMALJCI
BOLESNICI
LIJEPILICA ETIKETA
KAJ SE TU IMA RASPRAVLJATI .
VANZEMALJCI
BOLESNICI
LIJEPILICA ETIKETA
KAJ SE TU IMA RASPRAVLJATI .
vuksadinare wrote:
i to je ta razlika između nas i srba te njemaca i francuza sto se tice pomirbe
Temeljna razlika je u tome što Francuzi i Nijemci jedni prema drugima nikada nisu imali genocidne namjere.
Zato je prizivanje pomirenja između Srba i Hrvata po uzoru i na način kako su to učinili Francuzi i Nijemci potpuno promašeno i realno nemoguće.
Do pomirenja na ovim prostorima može doći samo ako Srbi u potpunosti odustanu od svojih velikosrpskih imperijalnih i genocidnih težnji prema Hrvatskoj i Hrvatima, a početak tog procesa bez obzira na neke povremene ohrabrujuće elemente se za sada zapravo ne nazire.
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Page 3 of 12