S T O P L A Ž I M A
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: S T O P L A Ž I M A
ne znam da li se sjeca ko novina beogradska 'borba' iz 1988 godine(mozda tetrijeb) gdje je citav jedan broj tih novina bio posvecen jasenovcu i gdje s evec pisalo ne vise o brojci inace mitomanskoj od 700 000 vec i o milijun...cak u jednom clanku je citav hrvatski narod okarakteriziran kao genocidan..pa i da hrvati uopce nisu bili u partizanima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne znam da li se sjeca ko novina beogradska 'borba' iz 1988 godine(mozda tetrijeb) gdje je citav jedan broj tih novina bio posvecen jasenovcu i gdje s evec pisalo ne vise o brojci inace mitomanskoj od 700 000 vec i o milijun...cak u jednom clanku je citav hrvatski narod okarakteriziran kao genocidan..pa i da hrvati uopce nisu bili u partizanima..
Ja sam pratio manje više sve beogradske tiskovine iz tog doba i ne sjećam se da je tako nešto objavljeno u Borbi. Prije u Politici, Politici Ekspres ili Dugi koje su bile potpuno na liniji Slobodana Miloševića, a Duga je čak bila pretežito četnička.
Guest- Guest
T.- Posts : 17560
2014-04-14
T. wrote:sora na 2,6 g/kg...
a čitavi dan je još pred nama...
S toliko se budi...sve ispod joj je opasno po zdravlje i može je kolpati pa di smo onda?
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:nisi ti normalan..i ti kazes da si bio branitelj..ja mislim osobno da nisi cak ni zidov..nego se furas na izrael i slicno i umislio da si zidov..kao sto je netko umislio d aje irac zato sto navija za celtic,pije irsko pivo i nosi majice sa irskim logom...srbi nisu vojnom akcijom protjerali hrvate?..a tko ej protjerao 350 00 hrvata 1991?....koji idiotYehudim wrote:Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
i to je ta razlika između nas i srba te njemaca i francuza sto se tice pomirbe
Temeljna razlika je u tome što Francuzi i Nijemci jedni prema drugima nikada nisu imali genocidne namjere.
Zato je prizivanje pomirenja između Srba i Hrvata po uzoru i na način kako su to učinili Francuzi i Nijemci potpuno promašeno i realno nemoguće.
Do pomirenja na ovim prostorima može doći samo ako Srbi u potpunosti odustanu od svojih velikosrpskih imperijalnih i genocidnih težnji prema Hrvatskoj i Hrvatima,
a početak tog procesa bez obzira na neke povremene ohrabrujuće elemente se za sada zapravo ne nazire.
Izgovaraš potpuno izmišljene konstrukcje koje nemaju veze sa stvarnošti.
Pa nije Jasenovac u Srbiji već u RH a tamo su ubijani Srbi, Romi i Jevreji tijekom zlčinačkog usraškog režima.
Nisu Srbi vojnom akcijom potirali Hrvate već obratno.
----------------------------------------------------------------------
Francuzi i Njemci su imali milijunske žrtve u dva Svijetska rata i jedni drugima okupirali glavne gradove.
A tu neki kmeče za tisuću-dvije stradalih u 4 god rata a toliko je stradavolo na Somi u pola sata
Kmeči se za zločincima sa Blajburga a u Jasenovcu pobijeno 100x više
---------------------------------------------------------------------
Loša ti je matematika
Ti si stvarno bezobrazan jer me uorno nastojiš profilirati, vridjati i sl.
Ja sam eto saznao da si ti Hrvat samo po materi a da ti je ćaća šiptarski cigan.
Znaš li ti šta je -vojna akcija - a šta je " humano preseljenje " - dogovoreno izmedju Tudjmana ( takodjer Rom ) i Miloševića ?
..oladi covjece...koliko ti tvrdis d aje realna brojka ubiejnih u jasenovcu?Yehudim wrote:vuksadinare wrote:nisi ti normalan..i ti kazes da si bio branitelj..ja mislim osobno da nisi cak ni zidov..nego se furas na izrael i slicno i umislio da si zidov..kao sto je netko umislio d aje irac zato sto navija za celtic,pije irsko pivo i nosi majice sa irskim logom...srbi nisu vojnom akcijom protjerali hrvate?..a tko ej protjerao 350 00 hrvata 1991?....koji idiotYehudim wrote:Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
i to je ta razlika između nas i srba te njemaca i francuza sto se tice pomirbe
Temeljna razlika je u tome što Francuzi i Nijemci jedni prema drugima nikada nisu imali genocidne namjere.
Zato je prizivanje pomirenja između Srba i Hrvata po uzoru i na način kako su to učinili Francuzi i Nijemci potpuno promašeno i realno nemoguće.
Do pomirenja na ovim prostorima može doći samo ako Srbi u potpunosti odustanu od svojih velikosrpskih imperijalnih i genocidnih težnji prema Hrvatskoj i Hrvatima,
a početak tog procesa bez obzira na neke povremene ohrabrujuće elemente se za sada zapravo ne nazire.
Pa nije Jasenovac u Srbiji već u RH a tamo su ubijani Srbi, Romi i Jevreji tijekom zlčinačkog usraškog režima.
Francuzi i Njemci su imali milijunske žrtve u dva Svijetska rata i jedni drugima okupirali glavne gradove.
A tu neki kmeče za tisuću-dvije stradalih u 4 god rata a toliko je stradavolo na Somi u pola sata
Loša ti je matematika
Ti si stvarno bezobrazan jer me uorno nastojiš profilirati, vridjati i sl.
Ja sam eto saznao da si ti Hrvat samo po materi a da ti je ćaća šiptarski cigan.
Znaš li ti šta je -vojna akcija - a šta je " humano preseljenje " - dogovoreno izmedju Tudjmana ( takodjer Rom ) i Miloševića ?
2015-09-08
imam taj broj kod strica...bas je borba mozda se potrudim pa nađem i na internetuSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:ne znam da li se sjeca ko novina beogradska 'borba' iz 1988 godine(mozda tetrijeb) gdje je citav jedan broj tih novina bio posvecen jasenovcu i gdje s evec pisalo ne vise o brojci inace mitomanskoj od 700 000 vec i o milijun...cak u jednom clanku je citav hrvatski narod okarakteriziran kao genocidan..pa i da hrvati uopce nisu bili u partizanima..
Ja sam pratio manje više sve beogradske tiskovine iz tog doba i ne sjećam se da je tako nešto objavljeno u Borbi. Prije u Politici, Politici Ekspres ili Dugi koje su bile potpuno na liniji Slobodana Miloševića, a Duga je čak bila pretežito četnička.
2015-09-08
Bio je jedan židov koji je išao s revizijom u Aušvicu pa je morao promijeniti ime i posaoSpeare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
Revizije broja stradalih u logorima na zapadu su opasne po karijeru. Tako da izračunaš poimenice 5 999 999 stradalih židova u logorima tijekom ww2 umijesto službenih 6 miliona i to objaviš nagazit će te kao žohara.
Nema razloga za pretjerivanje.
Postojale su procjene o oko 4 milijuna poubijanih u Aušvicu pa čak i nešto više koje su se i dugo zadržale, pa sad na ploči ispred ulaza u prostor logora uredno stoji ploča o 1,1 milijuna kao o najvjerojatnijem broju žrtava i nikom ništa.
vuksadinare wrote:..oladi covjece...koliko ti tvrdis d aje realna brojka ubiejnih u jasenovcu?Yehudim wrote:vuksadinare wrote:Yehudim wrote:Speare Shaker wrote:
Loša ti je matematika
Ne znam i nikada tu nisam tvrdio da je broj pobijenih toliki ili toliki.
I neda mi se od rana jutra tupiti po toj temi jer to ne vodi ničemu
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
mutava baštarda wrote:Bio je jedan židov koji je išao s revizijom u Aušvicu pa je morao promijeniti ime i posaoSpeare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
Revizije broja stradalih u logorima na zapadu su opasne po karijeru. Tako da izračunaš poimenice 5 999 999 stradalih židova u logorima tijekom ww2 umijesto službenih 6 miliona i to objaviš nagazit će te kao žohara.
Nema razloga za pretjerivanje.
Postojale su procjene o oko 4 milijuna poubijanih u Aušvicu pa čak i nešto više koje su se i dugo zadržale, pa sad na ploči ispred ulaza u prostor logora uredno stoji ploča o 1,1 milijuna kao o najvjerojatnijem broju žrtava i nikom ništa.
Dobro, pojedinci su više izloženi i ranjiviji na takve pritiske od država.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:imam taj broj kod strica...bas je borba mozda se potrudim pa nađem i na internetuSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:ne znam da li se sjeca ko novina beogradska 'borba' iz 1988 godine(mozda tetrijeb) gdje je citav jedan broj tih novina bio posvecen jasenovcu i gdje s evec pisalo ne vise o brojci inace mitomanskoj od 700 000 vec i o milijun...cak u jednom clanku je citav hrvatski narod okarakteriziran kao genocidan..pa i da hrvati uopce nisu bili u partizanima..
Ajde probaj. I mene baš zanima, jer mi zvuči neobično da je čak i Borba koja nije bila potpuno na liniji Slobodana Miloševića tada nekritički prenosila takvu propagandu.
Guest- Guest
ne bi rekao...krajem osamdesetih svi mediji u srbiji su bili pod kontrolom milosevica..tek tamo od 93,94 pojavljuju se prvi neovisniji mediji opoput b92 i jos ponekih koji su poceli oponirat rezimu milosevica...inace onaj tjednik duga je u to vrijeme bio jedna vrst 'informera' danas...sjecam se kako su samo ti pisali bljuvotine,lazi,mitomaniju...narocito protiv albanaca a odmah i hrvata i slovenaca...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:imam taj broj kod strica...bas je borba mozda se potrudim pa nađem i na internetuSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:ne znam da li se sjeca ko novina beogradska 'borba' iz 1988 godine(mozda tetrijeb) gdje je citav jedan broj tih novina bio posvecen jasenovcu i gdje s evec pisalo ne vise o brojci inace mitomanskoj od 700 000 vec i o milijun...cak u jednom clanku je citav hrvatski narod okarakteriziran kao genocidan..pa i da hrvati uopce nisu bili u partizanima..
Ajde probaj. I mene baš zanima, jer mi zvuči neobično da je čak i Borba koja nije bila potpuno na liniji Slobodana Miloševića tada nekritički prenosila takvu propagandu.
2015-09-08
Čuj neda mu se Pa što si je otvarao onda?Yehudim wrote:vuksadinare wrote:..oladi covjece...koliko ti tvrdis d aje realna brojka ubiejnih u jasenovcu?Yehudim wrote:vuksadinare wrote:Yehudim wrote:
Loša ti je matematika
Ne znam i nikada tu nisam tvrdio da je broj pobijenih toliki ili toliki.
I neda mi se od rana jutra tupiti po toj temi jer to ne vodi ničemu
FYI...naravno da je ,među ostalim, Jasenovac bio i radni logor, to ne poriču čak ni Goldsteini, ali ne yehudim antifa zna bolje
2014-04-15
za dugu su krajem osamdesetih pisali i danica draskovic supruga vuka draskovica koji je tada poceo sa otvorenim cetnikovanjem pa su i uradci danice bili manje vise takvi..te mira markovic supruga milosevica koja je mahom cini mi se vise pisala kolumne na temu prirode ili tako nesto..ali zalomila joj se i pokoja politicka kolumna...neke komentare je pisao i miroslav lazanski..mila štula..uglavnom teske bljuvotine na racun nesrpskih naroda poglavito albanaca,hrvata i slovenaca..
2015-09-08
Yehudim wrote:
Loša ti je matematika
a tvoja je ne samo očajna, nego veleizdajnička, jer si se već više puta ovdje hvalio svojim sudjelovanjem u toj akciji (Oluja) i ordenjem koje si dobio za zasluge, akciji koju nakon 23 godine proglašavaš genocidnom
daj malo razmisli o sebi!!!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tebi očito je, da nije ne bi podupirao srpske laži o 700 000 ili i višeYehudim wrote:Zar je i taj broj od 80-100 000 ubijenih ljudi mali ?
Nemojmo se sprdati sa osjećajima ljudi i njihovim gubicima.
a time se upravo ti sprdaš na konto bilo koje manje, tebi neprihvatljive cifre...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
reče ti koji svakodnevno ubijene civile nazivaš usrašama vrijeđajući svakoga čiji su tamo stradali. Dakle budi realan a ne licemjeran i biti ćeš kakav takav čovjek što sad nije slučajYehudim wrote:Zar je i taj broj od 80-100 000 ubijenih ljudi mali ?
Nemojmo se sprdati sa osjećajima ljudi i njihovim gubicima.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
kozo balijska to su partizani napravili i to tvoji izbosne kravo nepismenaSora wrote:Ma buadaletinotre wrote:468 leševa je pronađeno, ti sviraj u šuplje govno kao i do sada samo ne moraš uvijek pojesti instrument kad se naljutiš! Ostavi nešto i za drugi put :)
Nista drugo ne radite u ovoj drzavi nego brojite leševe
I jos niste naucili brojiti
Fuj
Šandor Winnetou-
2017-12-31
reče pripadnica balija koji prodaše vjeru za večeru!!!! ma mrš stoko ogavna i licemjerna u 100 pmSora wrote:Hrvati su kukavice i slabići
Posten covjek bi priznao svoje greske
Ali da
Tu je vasa kršćanska kultura
Idessss
Šandor Winnetou-
2017-12-31
prvo, ko je lud da veruje analizi terena u jasenovcu i okoloni, danas, samo hrvati.
drugo,zlocini su vrseni na celokupnom prostoru ustaske ndh.
sve je to sifra jasenovac. zar je bitno gde je ko ubijem, u jasenovcu ili
na kucnom pragu. bacen u jamu ili sl. savu ili neku drugu reku.
da li je zapaljen u crkvi ili polumrtav bacen u neku mocvaru. na pagu ili s. kistanju
da li je zapaljen u crkvi ili polumrtav bacen u neku mocvaru. na pagu ili s. kistanju
Last edited by pizzon on Tue 5 Jun - 11:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
naravo mitomanski srblji su bili "pomoć od kuće do stana"pizzon wrote:prvo, ko je lud da veruje analizi terena u jasenovcu i okoloni, danas, samo hrvati.
da li je zapaljen u crkvi ili polumrtav bacen u neku mocvaru. na pagu ili kistanjama.
i povampireni ustaše pobili 52 milijuna. da vas nisu zatukli kinezi bi bili kuatz za vas.
koja mitomanija.
2014-12-30
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Page 6 of 12