ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!" - Page 5 Empty Re: Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"

Post by vuksadinare 4/6/2018, 19:06

jastreb wrote:
vuksadinare wrote: 
ne znamo kako se tada stjepan stevo filipovic izjasnjavao?...neki svjedoci njegovog vremena i to partijci iz srbije kazu da s eizjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije za odbaciti.. 
Ovo što izmišljaš je i te kako za odbaciti. Ovbo si izmislio.

Koji je to "partijac iz Srbije"???

Pročitaj knjigu "Poruka ispod vešala",pa onda pričaj.
tetrijebe ja sam na znacima.net procitao o nobu od A do Z i to godinama..kad bi pamtio svaku pojedinost ili osobu koja je nesto rekla di bi mi bio kraj...a stevo filipovic kako svjedoci tvrde nije se izjasnjavao hrvatom vec jugoslavenom i srbinom..da li je istina sto oni govore ne znam..svatko je krojio svoju istinu..ali osobno vjerujem toj teoriji jer je najveci dio zivota zivio u srbiji a u opuzenu osom one prve,druge godine zivota bio je jos jednom i to mjesec,dva kad je privremeno protjeran kao komunist nakon odsluzenja jednogodisnje robije..

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!" - Page 5 Empty Re: Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"

Post by vuksadinare 4/6/2018, 19:13

...sto se tice spomenika nobu oni su mahom sruseni 1991 i 1992 u tijeku najvece srpske agresije kao i agresije pogotovo jna koja je bastinila tekovine nob-a....ja ih osobno ne bi rusio...ali bijes je tada cinio svoje...jer svaka borba za jugoslaviju bila je borba za negiranje hrvatske kao samostalne drzave..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics