Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"
PA pogledaj se u zrcalo pa odgovori sam sebiRegoč wrote:Di?Ringo10 wrote:Znam ja dobro gdje će Hrvati pohrliti.Regoč wrote:A da prenesemo i onoga s Dedinja, stavimo u arkade jednu do druge i vidimo gdje će narod pohrliti?Ringo10 wrote:I da se iz MAdrida u Hrvatsku prenese grobnica od zlata, u kojoj leži vođa od Hrvata.
Pa da vidiš hodočašća.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"
ma pusti ringa lik je sav u kurcu....ustase pa ustase..jebo te i ustase i partizani...Regoč wrote:Očito imaš poremećenu percepciju s tim neoustaštvom.Ringo10 wrote:Ma ne boj se, neće nikakav SF sindrom zaraziti tvoju neoustašku vukojebinu.Regoč wrote:Ne znam kako se Stjepan Filipović izjašnjaval, ali činjenica je da osim rođenjem nije vezan za Hrvatsku. Možemo li ga smatrati hrvatskim zaslužnikom?
Ona će izumrijeti kao neoustaška rupetina.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ako se ti osjećaš ko pička, budi pička. Šta se to mene tiče.Regoč wrote:Znači, ipak si leftard!Ringo10 wrote:Pa ako se tako osjećaš neka ti bude.Regoč wrote:Dakle ne smatraš da pedesetogodišnjak, otac dvoje djece, koji se osjeća kao djevojčica treba biti prihvaćen kao takav?Ringo10 wrote:Ovi takozvani ljevičari imaju jednako veze sa nekadašnjom pravom revolucionarnom ljevicom koliko i oni Skinhedsi sa Wermachtom i SS-om.Regoč wrote:
Kažu tvoji leftardi da moš biti ono kako se osjećaš pa i djevojčica (a što je stvarni slučaj).
Vi ustaše ste uvijek i bili pičketine.
2015-09-24
Ako je po meni, na objema će izniknuti korov.Ringo10 wrote:PA pogledaj se u zrcalo pa odgovori sam sebiRegoč wrote:Di?Ringo10 wrote:Znam ja dobro gdje će Hrvati pohrliti.Regoč wrote:A da prenesemo i onoga s Dedinja, stavimo u arkade jednu do druge i vidimo gdje će narod pohrliti?Ringo10 wrote:I da se iz MAdrida u Hrvatsku prenese grobnica od zlata, u kojoj leži vođa od Hrvata.
Pa da vidiš hodočašća.
realno ustase nitko ne dozivljava i oni koji se pozivaju na neke ustase rade to cisto iz poznatog kaprica...
2015-09-08
Nekad sam zajebavao neke druge a sad mi se omililo da zajebavam Hrvate.vuksadinare wrote:ma pusti ringa lik je sav u kurcu....ustase pa ustase..jebo te i ustase i partizani...Regoč wrote:Očito imaš poremećenu percepciju s tim neoustaštvom.Ringo10 wrote:Ma ne boj se, neće nikakav SF sindrom zaraziti tvoju neoustašku vukojebinu.Regoč wrote:Ne znam kako se Stjepan Filipović izjašnjaval, ali činjenica je da osim rođenjem nije vezan za Hrvatsku. Možemo li ga smatrati hrvatskim zaslužnikom?
A imam i razlog.
2015-09-24
Eto te kako se koprcaš u vlastitim govnima.Ringo10 wrote:Pa ako se ti osjećaš ko pička, budi pička. Šta se to mene tiče.Regoč wrote:Znači, ipak si leftard!Ringo10 wrote:Pa ako se tako osjećaš neka ti bude.Regoč wrote:Dakle ne smatraš da pedesetogodišnjak, otac dvoje djece, koji se osjeća kao djevojčica treba biti prihvaćen kao takav?Ringo10 wrote:
Ovi takozvani ljevičari imaju jednako veze sa nekadašnjom pravom revolucionarnom ljevicom koliko i oni Skinhedsi sa Wermachtom i SS-om.
...ovisi koga smatras pod ustase..nabroji...Ringo10 wrote:Pa ako se ti osjećaš ko pička, budi pička. Šta se to mene tiče.Regoč wrote:Znači, ipak si leftard!Ringo10 wrote:Pa ako se tako osjećaš neka ti bude.Regoč wrote:Dakle ne smatraš da pedesetogodišnjak, otac dvoje djece, koji se osjeća kao djevojčica treba biti prihvaćen kao takav?Ringo10 wrote:
Ovi takozvani ljevičari imaju jednako veze sa nekadašnjom pravom revolucionarnom ljevicom koliko i oni Skinhedsi sa Wermachtom i SS-om.
2015-09-08
Ma znam, svaki put kad dođem u Hrvatsku osobno se uvjerim.vuksadinare wrote:realno ustase nitko ne dozivljava i oni koji se pozivaju na neke ustase rade to cisto iz poznatog kaprica...
2015-09-24
Naguzili te pa se svetiš?Ringo10 wrote:Nekad sam zajebavao neke druge a sad mi se omililo da zajebavam Hrvate.vuksadinare wrote:ma pusti ringa lik je sav u kurcu....ustase pa ustase..jebo te i ustase i partizani...Regoč wrote:Očito imaš poremećenu percepciju s tim neoustaštvom.Ringo10 wrote:Ma ne boj se, neće nikakav SF sindrom zaraziti tvoju neoustašku vukojebinu.Regoč wrote:Ne znam kako se Stjepan Filipović izjašnjaval, ali činjenica je da osim rođenjem nije vezan za Hrvatsku. Možemo li ga smatrati hrvatskim zaslužnikom?
A imam i razlog.
je na svakom cosku ustase bog te jebo ludi... ...Ringo10 wrote:Ma znam, svaki put kad dođem u Hrvatsku osobno se uvjerim.vuksadinare wrote:realno ustase nitko ne dozivljava i oni koji se pozivaju na neke ustase rade to cisto iz poznatog kaprica...
2015-09-08
Nema ustaša, oni su povijest ...vuksadinare wrote:je na svakom cosku ustase bog te jebo ludi... ...Ringo10 wrote:Ma znam, svaki put kad dođem u Hrvatsku osobno se uvjerim.vuksadinare wrote:realno ustase nitko ne dozivljava i oni koji se pozivaju na neke ustase rade to cisto iz poznatog kaprica...
Ali ima jedna ideološka izgubljenost i povijesni revizionizam ...
Vi ste izgubljeni u vremenu i prostoru.
2015-09-24
PotpunoRingo10 wrote:Nema ustaša, oni su povijest ...vuksadinare wrote:je na svakom cosku ustase bog te jebo ludi... ...Ringo10 wrote:Ma znam, svaki put kad dođem u Hrvatsku osobno se uvjerim.vuksadinare wrote:realno ustase nitko ne dozivljava i oni koji se pozivaju na neke ustase rade to cisto iz poznatog kaprica...
Taj narod je dozvolio da se porusi 3000 spomenika NOB
A OSTALI SU ZARASLI U KOROV
taj narod se stidinsvojeg sudjelovsnja u NOB I jednog od najvecih svojih sinova
Taj narod se oslanja na Bibliju i tobožnje vrijednksti kršćanske da bi prvom prilikom drugom covjeku prijetio i fatao za gušu
To je takav zbunjrni narod da ga nema na pLaneti
Taj narod dozvoli da javna tv prodaje povijesni revizionizam, da Hazu koči vec godinama obrazovnu reformu . Da se u KULTURI uzimaju politicki podobni a ostali su smece ..
I da
Na koncu se da vladajuća ekipa oslsnja na dijasporu
E to mi je ZBLJUUUV krajnji
I da
Na koncu se da vladajuća ekipa oslsnja na dijasporu
E to mi je ZBLJUUUV krajnji
Da nam precednica pokorno slijedi krvavu bosansku nit kpju je poceo krivousti
Da podrzava zlocince a na ključnim položajima i da imsmo puno nehrvata tj, rođenih izvsn rh , E to je idiotizam prve vrste
I uopce da se taj ustaski koljački duh nadvio nad svima ..
Fuj
Da podrzava zlocince a na ključnim položajima i da imsmo puno nehrvata tj, rođenih izvsn rh , E to je idiotizam prve vrste
I uopce da se taj ustaski koljački duh nadvio nad svima ..
Fuj
Last edited by Sora on 4/6/2018, 16:42; edited 1 time in total
JA nekad namjerno provociram da vidim reakciju ...
I šta vidim ..
Ma jesi li jednu jedinu riječ rekao protiv endehazije i ustaša odmah krenu nekakve paralele i traženje svih mogućih alibija a nakon toga slijede uvrede.
A još gore ako zucneš nešto u korist NOPa i JBTita.
Tada kreće salva uvreda ... Srbin, četnik, jugokomunjara, leftard ...
Hrvatska je bolesna zemlja. Bolesna!
I šta vidim ..
Ma jesi li jednu jedinu riječ rekao protiv endehazije i ustaša odmah krenu nekakve paralele i traženje svih mogućih alibija a nakon toga slijede uvrede.
2015-09-24
Ma
Meni ne mogu odgovoriti niti razumno argumentirati pa mi pisu da pijem
Glupsni s kojima se nitko nece ni razgovarati jer nemaju nista pametnije reci
Jadna je sutuacija ovdje
Jadna
Svi nesto roncaju i njurgaju ..nista ne mogu
Meni ne mogu odgovoriti niti razumno argumentirati pa mi pisu da pijem
Glupsni s kojima se nitko nece ni razgovarati jer nemaju nista pametnije reci
Jadna je sutuacija ovdje
Jadna
Svi nesto roncaju i njurgaju ..nista ne mogu
Nema ničega od toga što ti fantaziraš.Ringo10 wrote:Nema ustaša, oni su povijest ...vuksadinare wrote:je na svakom cosku ustase bog te jebo ludi... ...Ringo10 wrote:Ma znam, svaki put kad dođem u Hrvatsku osobno se uvjerim.vuksadinare wrote:realno ustase nitko ne dozivljava i oni koji se pozivaju na neke ustase rade to cisto iz poznatog kaprica...
Ti to svoju dijagnozu projiciraš na cielu zemlju? Drž' se ti Klokanije!Ringo10 wrote:JA nekad namjerno provociram da vidim reakciju ...
I šta vidim ..
Ovo što izmišljaš je i te kako za odbaciti. Ovbo si izmislio.vuksadinare wrote:
ne znamo kako se tada stjepan stevo filipovic izjasnjavao?...neki svjedoci njegovog vremena i to partijci iz srbije kazu da s eizjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije za odbaciti..
Koji je to "partijac iz Srbije"???
Pročitaj knjigu "Poruka ispod vešala",pa onda pričaj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tetrijebe ja sam na znacima.net procitao o nobu od A do Z i to godinama..kad bi pamtio svaku pojedinost ili osobu koja je nesto rekla di bi mi bio kraj...a stevo filipovic kako svjedoci tvrde nije se izjasnjavao hrvatom vec jugoslavenom i srbinom..da li je istina sto oni govore ne znam..svatko je krojio svoju istinu..ali osobno vjerujem toj teoriji jer je najveci dio zivota zivio u srbiji a u opuzenu osom one prve,druge godine zivota bio je jos jednom i to mjesec,dva kad je privremeno protjeran kao komunist nakon odsluzenja jednogodisnje robije..jastreb wrote:Ovo što izmišljaš je i te kako za odbaciti. Ovbo si izmislio.vuksadinare wrote:
ne znamo kako se tada stjepan stevo filipovic izjasnjavao?...neki svjedoci njegovog vremena i to partijci iz srbije kazu da s eizjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije za odbaciti..
Koji je to "partijac iz Srbije"???
Pročitaj knjigu "Poruka ispod vešala",pa onda pričaj.
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Smrt janšizmu , sloboda narodu
» svetsko a nase, sloboda mićalović
» Smrt domu slobodi i narodu, za fašizam i antifašizam spremni
» Zatresla se berza u Australiji, naše komšije leže na zlatu
» A vitar puše nek samo puše...HNS protiv usklika SMRT FAŠIZMU...
» svetsko a nase, sloboda mićalović
» Smrt domu slobodi i narodu, za fašizam i antifašizam spremni
» Zatresla se berza u Australiji, naše komšije leže na zlatu
» A vitar puše nek samo puše...HNS protiv usklika SMRT FAŠIZMU...
Page 4 of 5