Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"
MA koji crni svjedoci vremena ...vuksadinare wrote:opet ne citas nego po svom..napisao sam da svjedoci njegovog vremena tvrde da se izjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije nemoguce..posto je skoro citav zivot zivio u srbiji...Ringo10 wrote:O jebo te ... on zna kako se SF izjašnjavao ...vuksadinare wrote:ne znamo kako se tada stjepan stevo filipovic izjasnjavao?...neki svjedoci njegovog vremena i to partijci iz srbije kazu da s eizjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije za odbaciti...covjek je zivio najveci dio zivota u srbiji i tako se izjasnjavao..isto ko i nogometas vladimir petrovic pizzon koji ej po ocu hrvat rekao je da je on srbin...jer citav zivot zivi u srbijiRingo10 wrote:Stjepan Filipović - Hrvat!
PA formalno gledano jeste, ali DE Facto, Hrvati i Hrvatska su se opredijelili
I to ovako kao na ovoj fotografiji. Ovo simbolizira stav današnje Hrvatske o borbi protiv nacizma i fašizma, zato bolje da Hrvati mnogo ne pametuju o tome
To je sad valjda mantra kojom se opravdava hrvatsko odricanje od njega i njegovih suboraca ....
Na kraju krajeva, mogu se ja opredijeliti i kao Eskim, pa jesam li zaista Eskim
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"
..pa da hrvatska kaze da je stjepan filipovic nas i da ga bastinimo uz srbije bi pljustale optuzbe da im ga krademo ne bi bilo prvi put u slicnim slucajevimaRingo10 wrote:MA koji crni svjedoci vremena ...vuksadinare wrote:opet ne citas nego po svom..napisao sam da svjedoci njegovog vremena tvrde da se izjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije nemoguce..posto je skoro citav zivot zivio u srbiji...Ringo10 wrote:O jebo te ... on zna kako se SF izjašnjavao ...vuksadinare wrote:ne znamo kako se tada stjepan stevo filipovic izjasnjavao?...neki svjedoci njegovog vremena i to partijci iz srbije kazu da s eizjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije za odbaciti...covjek je zivio najveci dio zivota u srbiji i tako se izjasnjavao..isto ko i nogometas vladimir petrovic pizzon koji ej po ocu hrvat rekao je da je on srbin...jer citav zivot zivi u srbijiRingo10 wrote:Stjepan Filipović - Hrvat!
I to ovako kao na ovoj fotografiji. Ovo simbolizira stav današnje Hrvatske o borbi protiv nacizma i fašizma, zato bolje da Hrvati mnogo ne pametuju o tome
To je sad valjda mantra kojom se opravdava hrvatsko odricanje od njega i njegovih suboraca ....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šibenik je bil u Italiji, nikakvih tamo ustaša nije bilo, niti je moglo biti.mutava baštarda wrote:[size=30]Filipović je ubijen na isti dan kad je u Šibeniku strijeljan Rade Končar. Hrvata Filipovića uhvatili su četnici i predali Nijemcima. Hrvatskog Srbina Radu Končara uhvatile su ustaše i predale Talijanima. [/size]jastreb wrote:Alooooo,pa Srbi-četnjaci su ga zarobili,mučili i predali Švabama!!!Serbinho-3 wrote:Da je bio kod Hrvata, sumnjam da bi neko cuo za njega, ovako, Srbi su ga izdigli na nivo istorije i UN neizbrisivog traga.
Vredi biti uz Srbe!
Što će reći, nisu ga uhitili ustaše, nisu ga ispitivali ustaše, nisu ga strieljali ustaše.mutava baštarda wrote:[size=30]Talijani ga uhićuju 1941. godine, no nisu sigurni koga imaju. Muče ga, ali im ne otkriva tko je. Ustaške vlasti u Zagrebu pronalaze dokumente o Končaru iz vremena Kraljevine Jugoslavije te Talijani spoznaju koga su uhitili. Končar je osuđen na smrt,....[/size]vuksadinare wrote:kako ovi srbi lazu pa to je ono za streljat..radu koncara uhvatile ustase i predale talijanima..to su napravili samo da relativiuziraju sto su cetnici filipovica predali njemcima
Taj zakon nije vriedil u Hrvatskoj, a Steva je djeloval u Srbiji pa i opet nijednoga Hrvata nije koštal glave.tre wrote:koliko je hrvata pomlatio po tadašnjem zakonu ako za jednog njemačkog vojnika ide koliko ljudi?jastreb wrote:Pa i jesu. Stevan Filipović-Steva Kolubarac.Serbinho-3 wrote:Ovde rekoše da su ga Srbi proglasili Srbinom...
Sta reci a ne nasmejati se...
A što reći kada su ga na onom pokojnom forumu proglasili zločincem,koji je ubio 500 Švaba???
koncar je mislio da bijegom u talijanski dio dalmacije spasio se od ustasa...jer je podcjenjivao talijane..a uhvatili su ga na totalnu vlastitu glupost...i bahacenje...piskarao je na pisacu amsinu koaj je prakticno tada bila zabranjena za osobe koje nisu imali veze sa talijasnkom vlascu a iznad njega je zivio talijan koji je bio u talijanskoj vlasti u splitu i naravno bilo mu ej sumnjivo jer je znao da baba kod koej je koncar zivio nema veze sa vlastima..i sutradan je prijavio ovaj slucaj i dosli su agenti..koji su cekali koncara..ikako pise koncar ih je savladao u stanu i poceo bjezati da bi nakon desetak minuta bio ranjen u nogu..no postoji i druga verzija gdje je koncaru ranije dojavljeno da ga kod stana cekaju talijanski agenti i drugi komunsiti su mu nudili da ga sklone u klis..ali on je to odbio rekavsi da mora nesto uzeti iz stana za njega vrlo vazno...no talijanski agenti ga nisu cekali kod stana vec u jednom portunu pedesetak metara od zgrade kuda je on i stalno dolazio..kad se priblizio agenti su viknuli da stane a on ej poceo bjezati no ovi su zapucali i ranili su ga u nogu...te uhapsiliRegoč wrote:Šibenik je bil u Italiji, nikakvih tamo ustaša nije bilo, niti je moglo biti.mutava baštarda wrote:[size=30]Filipović je ubijen na isti dan kad je u Šibeniku strijeljan Rade Končar. Hrvata Filipovića uhvatili su četnici i predali Nijemcima. Hrvatskog Srbina Radu Končara uhvatile su ustaše i predale Talijanima. [/size]jastreb wrote:Alooooo,pa Srbi-četnjaci su ga zarobili,mučili i predali Švabama!!!Serbinho-3 wrote:Da je bio kod Hrvata, sumnjam da bi neko cuo za njega, ovako, Srbi su ga izdigli na nivo istorije i UN neizbrisivog traga.
Vredi biti uz Srbe!
2015-09-08
Kažu tvoji leftardi da moš biti ono kako se osjećaš pa i djevojčica (a što je stvarni slučaj).Ringo10 wrote:MA koji crni svjedoci vremena ...vuksadinare wrote:opet ne citas nego po svom..napisao sam da svjedoci njegovog vremena tvrde da se izjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije nemoguce..posto je skoro citav zivot zivio u srbiji...Ringo10 wrote:O jebo te ... on zna kako se SF izjašnjavao ...vuksadinare wrote:ne znamo kako se tada stjepan stevo filipovic izjasnjavao?...neki svjedoci njegovog vremena i to partijci iz srbije kazu da s eizjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije za odbaciti...covjek je zivio najveci dio zivota u srbiji i tako se izjasnjavao..isto ko i nogometas vladimir petrovic pizzon koji ej po ocu hrvat rekao je da je on srbin...jer citav zivot zivi u srbijiRingo10 wrote:Stjepan Filipović - Hrvat!
Ma dobro, znam sve ...jebo ga ti ...vuksadinare wrote:..pa da hrvatska kaze da je stjepan filipovic nas i da ga bastinimo uz srbije bi pljustale optuzbe da im ga krademo ne bi bilo prvi put u slicnim slucajevimaRingo10 wrote:MA koji crni svjedoci vremena ...vuksadinare wrote:opet ne citas nego po svom..napisao sam da svjedoci njegovog vremena tvrde da se izjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije nemoguce..posto je skoro citav zivot zivio u srbiji...Ringo10 wrote:O jebo te ... on zna kako se SF izjašnjavao ...vuksadinare wrote:
ne znamo kako se tada stjepan stevo filipovic izjasnjavao?...neki svjedoci njegovog vremena i to partijci iz srbije kazu da s eizjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije za odbaciti...covjek je zivio najveci dio zivota u srbiji i tako se izjasnjavao..isto ko i nogometas vladimir petrovic pizzon koji ej po ocu hrvat rekao je da je on srbin...jer citav zivot zivi u srbiji
Vi ne baštinite ni one koji su i rođeni i živjeli i dali živote u Hrvatskoj u to vrijeme.
Svima ste porušili i spomenike i spomen-ploće i sve što podsjeća na njih i njihovu borbu.
Sad si se uhvatio SF-a i toga gdje je živio i šta je radio.
Uostalom, Hrvati su mu srušili spomenik a Srbi nisu.
Neka bude njihov i neka se hvale s njime.
Hrvati KAD BI SMJELI dizali bi neke druge spomenike. ALi NE SMIJU, pičketine, NE SMIJU.
A trebalo bi ih pustiti.
I da se iz MAdrida u Hrvatsku prenese grobnica od zlata, u kojoj leži vođa od Hrvata.
Pa da vidiš hodočašća.
2015-09-24
Ne znam kako se Stjepan Filipović izjašnjaval, ali činjenica je da osim rođenjem nije vezan za Hrvatsku. Možemo li ga smatrati hrvatskim zaslužnikom?
Ovi takozvani ljevičari imaju jednako veze sa nekadašnjom pravom revolucionarnom ljevicom koliko i oni Skinhedsi sa Wermachtom i SS-om.Regoč wrote:Kažu tvoji leftardi da moš biti ono kako se osjećaš pa i djevojčica (a što je stvarni slučaj).Ringo10 wrote:MA koji crni svjedoci vremena ...vuksadinare wrote:opet ne citas nego po svom..napisao sam da svjedoci njegovog vremena tvrde da se izjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije nemoguce..posto je skoro citav zivot zivio u srbiji...Ringo10 wrote:O jebo te ... on zna kako se SF izjašnjavao ...vuksadinare wrote:
ne znamo kako se tada stjepan stevo filipovic izjasnjavao?...neki svjedoci njegovog vremena i to partijci iz srbije kazu da s eizjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije za odbaciti...covjek je zivio najveci dio zivota u srbiji i tako se izjasnjavao..isto ko i nogometas vladimir petrovic pizzon koji ej po ocu hrvat rekao je da je on srbin...jer citav zivot zivi u srbiji
2015-09-24
A da prenesemo i onoga s Dedinja, stavimo u arkade jednu do druge i vidimo gdje će narod pohrliti?Ringo10 wrote:I da se iz MAdrida u Hrvatsku prenese grobnica od zlata, u kojoj leži vođa od Hrvata.
Pa da vidiš hodočašća.
Ma ne boj se, neće nikakav SF sindrom zaraziti tvoju neoustašku vukojebinu.Regoč wrote:Ne znam kako se Stjepan Filipović izjašnjaval, ali činjenica je da osim rođenjem nije vezan za Hrvatsku. Možemo li ga smatrati hrvatskim zaslužnikom?
Ona će izumrijeti kao neoustaška rupetina.
2015-09-24
Dakle ne smatraš da pedesetogodišnjak, otac dvoje djece, koji se osjeća kao djevojčica treba biti prihvaćen kao takav?Ringo10 wrote:Ovi takozvani ljevičari imaju jednako veze sa nekadašnjom pravom revolucionarnom ljevicom koliko i oni Skinhedsi sa Wermachtom i SS-om.Regoč wrote:Kažu tvoji leftardi da moš biti ono kako se osjećaš pa i djevojčica (a što je stvarni slučaj).Ringo10 wrote:MA koji crni svjedoci vremena ...vuksadinare wrote:opet ne citas nego po svom..napisao sam da svjedoci njegovog vremena tvrde da se izjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije nemoguce..posto je skoro citav zivot zivio u srbiji...Ringo10 wrote:
O jebo te ... on zna kako se SF izjašnjavao ...
Znam ja dobro gdje će Hrvati pohrliti.Regoč wrote:A da prenesemo i onoga s Dedinja, stavimo u arkade jednu do druge i vidimo gdje će narod pohrliti?Ringo10 wrote:I da se iz MAdrida u Hrvatsku prenese grobnica od zlata, u kojoj leži vođa od Hrvata.
Pa da vidiš hodočašća.
2015-09-24
ti si fakat bolestan...ali ono stvarno..Ringo10 wrote:Ma ne boj se, neće nikakav SF sindrom zaraziti tvoju neoustašku vukojebinu.Regoč wrote:Ne znam kako se Stjepan Filipović izjašnjaval, ali činjenica je da osim rođenjem nije vezan za Hrvatsku. Možemo li ga smatrati hrvatskim zaslužnikom?
2015-09-08
Očito imaš poremećenu percepciju s tim neoustaštvom.Ringo10 wrote:Ma ne boj se, neće nikakav SF sindrom zaraziti tvoju neoustašku vukojebinu.Regoč wrote:Ne znam kako se Stjepan Filipović izjašnjaval, ali činjenica je da osim rođenjem nije vezan za Hrvatsku. Možemo li ga smatrati hrvatskim zaslužnikom?
Pa ako se tako osjećaš neka ti bude.Regoč wrote:Dakle ne smatraš da pedesetogodišnjak, otac dvoje djece, koji se osjeća kao djevojčica treba biti prihvaćen kao takav?Ringo10 wrote:Ovi takozvani ljevičari imaju jednako veze sa nekadašnjom pravom revolucionarnom ljevicom koliko i oni Skinhedsi sa Wermachtom i SS-om.Regoč wrote:Kažu tvoji leftardi da moš biti ono kako se osjećaš pa i djevojčica (a što je stvarni slučaj).Ringo10 wrote:MA koji crni svjedoci vremena ...vuksadinare wrote:
opet ne citas nego po svom..napisao sam da svjedoci njegovog vremena tvrde da se izjasnjavao kao srbin i jugoslaven sto nije nemoguce..posto je skoro citav zivot zivio u srbiji...
2015-09-24
Di?Ringo10 wrote:Znam ja dobro gdje će Hrvati pohrliti.Regoč wrote:A da prenesemo i onoga s Dedinja, stavimo u arkade jednu do druge i vidimo gdje će narod pohrliti?Ringo10 wrote:I da se iz MAdrida u Hrvatsku prenese grobnica od zlata, u kojoj leži vođa od Hrvata.
Pa da vidiš hodočašća.
E da jesam, mnogo manji bi problem bio...vuksadinare wrote:ti si fakat bolestan...ali ono stvarno..Ringo10 wrote:Ma ne boj se, neće nikakav SF sindrom zaraziti tvoju neoustašku vukojebinu.Regoč wrote:Ne znam kako se Stjepan Filipović izjašnjaval, ali činjenica je da osim rođenjem nije vezan za Hrvatsku. Možemo li ga smatrati hrvatskim zaslužnikom?
2015-09-24
Znači, ipak si leftard!Ringo10 wrote:Pa ako se tako osjećaš neka ti bude.Regoč wrote:Dakle ne smatraš da pedesetogodišnjak, otac dvoje djece, koji se osjeća kao djevojčica treba biti prihvaćen kao takav?Ringo10 wrote:Ovi takozvani ljevičari imaju jednako veze sa nekadašnjom pravom revolucionarnom ljevicom koliko i oni Skinhedsi sa Wermachtom i SS-om.Regoč wrote:Kažu tvoji leftardi da moš biti ono kako se osjećaš pa i djevojčica (a što je stvarni slučaj).Ringo10 wrote:
MA koji crni svjedoci vremena ...
PA pogledaj se u zrcalo pa odgovori sam sebiRegoč wrote:Di?Ringo10 wrote:Znam ja dobro gdje će Hrvati pohrliti.Regoč wrote:A da prenesemo i onoga s Dedinja, stavimo u arkade jednu do druge i vidimo gdje će narod pohrliti?Ringo10 wrote:I da se iz MAdrida u Hrvatsku prenese grobnica od zlata, u kojoj leži vođa od Hrvata.
Pa da vidiš hodočašća.
2015-09-24
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Smrt janšizmu , sloboda narodu
» svetsko a nase, sloboda mićalović
» Smrt domu slobodi i narodu, za fašizam i antifašizam spremni
» Zatresla se berza u Australiji, naše komšije leže na zlatu
» A vitar puše nek samo puše...HNS protiv usklika SMRT FAŠIZMU...
» svetsko a nase, sloboda mićalović
» Smrt domu slobodi i narodu, za fašizam i antifašizam spremni
» Zatresla se berza u Australiji, naše komšije leže na zlatu
» A vitar puše nek samo puše...HNS protiv usklika SMRT FAŠIZMU...
Page 3 of 5