Avanti diletanti!
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Avanti diletanti!
aben wrote:nis sigur jesi li ozbiljan,Regoč wrote:Rad, iskustvo, vještina...?aben wrote:znoči, rizik, alat, znanje, organizacija to sve muhte?Regoč wrote:Ne. Od 120.000 treba odbiti početno ulaganje, dakle 100.000, pa podieliti zaradu popola, svakom 10.000.aben wrote:
znoči, ako pojedinac riskiro na tržištu 100 000, i s jednin radnikon zarodi 120 000,
un i radnik bi tribali podiliti popolak, svaki 60 000?
ako jesi, stvor je ozbiljna
Nažalost, čini se da je stvar jako ozbiljna.
Guest- Guest
https://www.logicno.com/vijesti/junckerova-shizofrenija-samo-nemojte-gaziti-dostojanstvo-talijana.html
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jebga. a moga simarcellus wrote:veber wrote:nikaj.marcellus wrote:veber wrote:jebote zemi djecu, ženu
dođi kod mene imamo tulum. 200m od oš nam, nemreš fulat.
kaj sad?
zemi ženu, djecu. dođi na klopu.
tulum je podjebavamo alpske srblje. mala ti može vozit bajk po stanu. i dalibora zovnem.
niš od toga, mala spava a mi već delamo ručak... imam i nekog posla za danas još kasnije... ali nema veze bumo naletili ovih dana žena je ionak od ovog tjedna na porodiljnom, termin joj je blizu
2014-12-30
Više je nego jasno da sam razdvojio postotke i Kosjenkin koncept.aben wrote:Osobno se lomim između te dvie opcije. S jedne strane, ako više imaš, trebaš više pridonositi; s druge strane, (baš to što si rekal) zašto bi njetko bil kažnjen jer je sposobniji zaraditi. Kosjenka bi uvela flat tax tako što bi svima propisala isti porez, recimo 1300 kn fiksno, pa koliko više zaradiš, tvoje je. Smatra moja mudra mala da su i postotoci nepravedni jer opet oni koji se više trude budu kažnjeni.Regoč wrote:Ne mislim, znam da se radi o postotcima.aben wrote:un misli da je flat tax da svi plotu 100, i ti i gatesabraham wrote:Ja zaradim 1000 necega i platim 10% tj 100. Bill Gates zaradi par milijardi i plati par stotina miljuna i takodjer 10%. Gdje je problem ili moralna dilema???
Treba svima jednako odrezati jelda.Regoč wrote:Više povuku jer iz ukupnih prihodah sebi odrežu najveći diel.aben wrote:ni un misli udarnički povuku,Kermit wrote:Hehe više povuku pa leb te jebo nije ovo sastanak udruge Prsten bosanskih hrvataRegoč wrote:Po čem je ista porezna stopa za sve pravednija? Nije li pravednije da oni koji više povuku, više i uplate?kid wrote:
vidim da je obecan flat tax, podrzavam ovu vlast u Italiji onda, normalno da ce sama promjena prodrmati ljude kratkorocno..
ali dugorocno, to je izgradnja pravednijeg i boljeg drustva, kad vec porez mora postojati..
avanti!
nego defakto više šoldov uzmu zajednici
mark my words
Trinity-
2014-04-17
regoč i aben mrze državnu sisu. ali vole lejžujt na njoh. njigovi rječnikom pisano.Triny wrote:Treba svima jednako odrezati jelda.Regoč wrote:Više povuku jer iz ukupnih prihodah sebi odrežu najveći diel.aben wrote:ni un misli udarnički povuku,Kermit wrote:Hehe više povuku pa leb te jebo nije ovo sastanak udruge Prsten bosanskih hrvataRegoč wrote:
Po čem je ista porezna stopa za sve pravednija? Nije li pravednije da oni koji više povuku, više i uplate?
mark my words
2014-12-30
aben wrote:marcellus wrote:veber wrote:nikaj.marcellus wrote:veber wrote:jebote zemi djecu, ženu
dođi kod mene imamo tulum. 200m od oš nam, nemreš fulat.
kaj sad?
zemi ženu, djecu. dođi na klopu.
tulum je podjebavamo alpske srblje. mala ti može vozit bajk po stanu. i dalibora zovnem.
niš od toga, mala spava a mi već delamo ručak... imam i nekog posla za danas još kasnije... ali nema veze bumo naletili ovih dana žena je ionak od ovog tjedna na porodiljnom, termin joj je blizu
da već..
morun ti reći da vi sjeverni hrvati imote više zajedničkoga is njemcima, nego s nami južnin hrvatima i talijuncima...
obed je u podne, a ako žena malo zakasni, do podne ipo, sve je u redu. nakon podne ipo je ni islamabadska konferencija ne more spasiti
a ne ja sam napredan katoliban danas je mene red kuhat
a jutros smo spavali i doručkovali težački i to u deset tak da...
imaš dva težačka doručka. jedan je naš sjeverni. špek i luk.marcellus wrote:aben wrote:marcellus wrote:veber wrote:marcellus wrote:
drugi je vaš južni. slana srdela.
zajebi doručke. oš vidjet kako se dvije gmižu na klaviru?
zanimljivo je, samo neka ti mala ne gleda.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber wrote:regoč i aben mrze državnu sisu. ali vole lejžujt na njoh. njigovi rječnikom pisano.Triny wrote:Treba svima jednako odrezati jelda.Regoč wrote:Više povuku jer iz ukupnih prihodah sebi odrežu najveći diel.aben wrote:ni un misli udarnički povuku,Kermit wrote:
Hehe više povuku pa leb te jebo nije ovo sastanak udruge Prsten bosanskih hrvata
mark my words
regoč ne mrzi državnu cicu, regoč misli da zarodi svoju ploću. fuck, regoč misli da uplaćuvo doprinose.
jo mrzin državnu cicu. svoju ploću ne zarodin. fuck, nojčešće rodin privatno u državno radno vrime.
2014-04-16
dobrojeh. vidim da mi se dvije pičode jebju po klaviru. valjda se neće zapišat.
2014-12-30
Zanimljivo DW ne spominje masovnu migraciju i potpuno odsutstvo bilo kakve pomoći iz EU hehe majketijebem maltene najvažniji razlog jačanja diletanata i jok bato
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Zanimljivo DW ne spominje masovnu migraciju i potpuno odsutstvo bilo kakve pomoći iz EU
to nije važno i nema nikakve veze s njemačkom i merkel
Da hehe samo potpuni mulac k9 debeli može takvu propagandu progutatimarcellus wrote:Kermit wrote:Zanimljivo DW ne spominje masovnu migraciju i potpuno odsutstvo bilo kakve pomoći iz EU
to nije važno i nema nikakve veze s njemačkom i merkel
Kermit-
2014-04-17
..sad se svabe pokusavaju prati..poput onog kako je u italiji uvijek pri vlasti prisutna korupcija te nestabilnost talijanskih vlasti zadnjih dvadesetak godina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovo je u italiji klasican drzavni udar u izvedbi merkel i njemacke..to i slijepac vidi..i neka ih trump zajebava
2015-09-08
marčelo...nakon ovog desavanja u italiji i ociglednog uplitanja njemacke u kreiranju vlasti..sto mislis jesu li merkel i njemacka imali dijelom ruke i u rusenju karamarka?...
2015-09-08
da..vjerojatno su njemacke obavjestajne sluzbe protuurile obavijesti oko rusa i karamrka tj karamarkove supruge...određenim medijima poput index-a....ako su ovo mogli sa italijom kako nece onda sa drzavama ex yu...jedino ne mogu nista mađarima i orbanu..poljaicma pokusavaju nasilu proturiti pedera poljacima...salju u cesku svoju emisarku prodanu cehinju koja prijeti cesima izbacivanjem iz eu-a kao vrecu..sve je to sad ocigledno iz primjera sa italijom njemacko i merkelicino maslomarcellus wrote:vjerojatno
2015-09-08
sve za bilancu bilancu za nisto...tu prestaje demokracija...dakle i njemacka ej pokazala kad su joj ugrozeni vitalni interesi padaju u vodu sve price o demokraciji,napretku i slicno...i po tom pitanju cak ispadaju gori i od amera i trumpa...pa i rusa i putina..nitko od njih se do danas nije odlucio da izvrsi puc u nekim europskim drzavama narocito onim iz tp pet ili deset...a svabe i merkel su to napravili..prvi
2015-09-08
Volim sisu i nikad mi nije prevelika.veber wrote:regoč i aben mrze državnu sisu. ali vole lejžujt na njoh. njigovi rječnikom pisano.Triny wrote:Treba svima jednako odrezati jelda.Regoč wrote:Više povuku jer iz ukupnih prihodah sebi odrežu najveći diel.aben wrote:ni un misli udarnički povuku,Kermit wrote:
Hehe više povuku pa leb te jebo nije ovo sastanak udruge Prsten bosanskih hrvata
mark my words
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Crknite jalnuški diletanti
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 7 of 8