Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'
..cuj nisu svi za sve..evo ja nisam bas za baustelu ali jesam za poljoprivredu..i sto to znaci?...da je ovaj drugi bolji od mene ili ja od njega...isto tako netko je stvoren za pusku netko za kosusitting_bull wrote:vuksadinare wrote:a mnogi su izjavljivali..da su se s ovim na neki nacin vratili u zivot i u one dane kad su bili u domovinskom ratu i u vojsci
šteta kaj se ne prešaltaju u sadašnjost i kao što eva reče ne krenu u borbu s korovom na neobrađenim njivama diljem lijepe naše...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dajte wiše shwatite da imigranti nisu wojno pitanje. Oni to mogu postat jedino ako se dokopaju oružja. Jedanod razloga zašto Hr mora sjesti sa Srbijom , BiH , ĆG i ostalima tu na Balkanu za zajednički stol da do toga nedođe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Super, izvezimo ga u Siriju, nek pomogne Assaduvuksadinare wrote:varas se..imam susjeda 50 godina branitelj od samog pocetka domovinskog rata..bio u onoj drugoj generaciji 'hrvatski redarstvenik'....pa u tigrovima tri godine...hebote izgleda kao pravi atleta..trci svaki dan 10-tak kilometara..vozi bicikl..daleko je spremniji od mnogih 20-godisnjakaEva wrote:Kaj će vam vojska. Ima grunta u Slavoniji i Lici, pa derite. A jel bi mogli trčat maratona, ha "mladići"? Kak ni ja više nemrem nosit revije, tak ni vi više nemrete s onima od 25 let. Sam kaj ja, za razliku od vas dvojice, znam svoje mjesto i ne rivlem se među decuvuksadinare wrote:kad se evva vec rugas meni i tre-u...recimo tre-u bi i psihicki dobrodoslo da ga s epozove u pricuvu..kao i mnoge druge branitzelje ili da ih se aktivira ponovno u vojsku...bar da uce rocnike..em bi to dobro djelovalo na psihickom planu...jer to su ljudi kao i ja kojima odora hrvatske vojske znaci gotovo sve..njihovu mladost,povijest,ponos...pa na neki nacin i zivot....ja znam dosta branitelja koji bi se sutra odrekli mirovine da s emogu opet vojno aktivirat..makar kao i skaldistar...a da ne govorim da idu ponovno obucavat vojsku...ne razumijes ti to kao i mnogi drugi..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» pernar u epizodi pale sam na svijetu
» Pale zaruke
» Kako je Kotromanović ukrao SDP-u i Zokiju uskrs(izbore)
» Kotromanović: Napuštam politiku i idem raditi u Washington
» Protesti u Chileu: pale se crkve
» Pale zaruke
» Kako je Kotromanović ukrao SDP-u i Zokiju uskrs(izbore)
» Kotromanović: Napuštam politiku i idem raditi u Washington
» Protesti u Chileu: pale se crkve
Page 3 of 3