ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Kotromanović ko 'pale sam na svijetu' - Page 3 Empty Re: Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'

Post by vuksadinare 9/10/2015, 13:16

sitting_bull wrote:
vuksadinare wrote:a mnogi su izjavljivali..da su se s ovim na neki nacin vratili u zivot i u one dane kad su bili u domovinskom ratu i u vojsci

šteta kaj se ne prešaltaju u sadašnjost i kao što eva reče ne krenu u borbu s korovom na neobrađenim njivama diljem lijepe naše...
..cuj nisu svi za sve..evo ja nisam bas za baustelu ali jesam za poljoprivredu..i sto to znaci?...da je ovaj drugi bolji od mene ili ja od njega...isto tako netko je stvoren za pusku netko za kosu

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Kotromanović ko 'pale sam na svijetu' - Page 3 Empty Re: Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'

Post by RayMabus 9/10/2015, 13:17

Dajte wiše shwatite da imigranti nisu wojno pitanje. Oni to mogu postat jedino ako se dokopaju oružja. Jedanod razloga zašto Hr mora sjesti sa Srbijom , BiH , ĆG i ostalima tu na Balkanu za zajednički stol da do toga nedođe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2015, 13:24

vuksadinare wrote:
Eva wrote:
vuksadinare wrote:kad se evva vec rugas meni i tre-u...recimo tre-u bi i psihicki dobrodoslo da ga s epozove u pricuvu..kao i mnoge druge branitzelje ili da ih se aktivira ponovno u vojsku...bar da uce rocnike..em bi to dobro djelovalo na psihickom planu...jer to su ljudi kao i ja kojima odora hrvatske vojske znaci gotovo sve..njihovu mladost,povijest,ponos...pa na neki nacin i zivot....ja znam dosta branitelja koji bi se sutra odrekli mirovine da s emogu opet vojno aktivirat..makar kao i skaldistar...a da ne govorim da idu ponovno obucavat vojsku...ne razumijes ti to kao i mnogi drugi..
Kaj će vam vojska. Ima grunta u Slavoniji i Lici, pa derite. A jel bi mogli trčat maratona, ha "mladići"? Kak ni ja više nemrem nosit revije, tak ni vi više nemrete s onima od 25 let. Sam kaj ja, za razliku od vas dvojice, znam svoje mjesto i ne rivlem se među decu 👅
varas se..imam susjeda 50 godina branitelj od samog pocetka domovinskog rata..bio u onoj drugoj generaciji 'hrvatski redarstvenik'....pa u tigrovima tri godine...hebote izgleda kao pravi atleta..trci svaki dan 10-tak kilometara..vozi bicikl..daleko je spremniji od mnogih 20-godisnjaka
Super, izvezimo ga u Siriju, nek pomogne Assadu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics