ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Kotromanović ko 'pale sam na svijetu' - Page 2 Empty Re: Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'

Post by RayMabus 9/10/2015, 12:48

Tony Soprano wrote:
RayMabus wrote:Kotromanowić je u prawu. Hr treba surađiati sa BiH , Srbijom i CG i pomoči im da osnaže swoje graniće prema Makedoniji , Kosowu i ALbaniji,.
a zatvorit prema Austriji ,Mađarskoj i Italiji
Neodlučujemo mi o tome. Owi ako zatwore a mi se nekordiniramo međusobno imat ćemo swi problem.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Kotromanović ko 'pale sam na svijetu' - Page 2 Empty Re: Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'

Post by vuksadinare 9/10/2015, 12:48

tre911 wrote:
vuksadinare wrote:tre..sto mislis je'l doslo vrijeme da konacno ostavrimo parvu suverenost..i onu poznatu..'uzdaj se u se i svoje kljuse'
Pa ne govorim ja to od jučer, 95 smo bili sila, sad smo kurac od ofce. Ne sumnjam u srce i znanje naših vojnika no lovrić i ta JNA ekipa nije ni za kurac a da o sustavnom uništavanja HVa ne govorimo kroz smanjivanje proračuna, otpisivanje tehnike, ratno zrakoplovstvo u pm....
tocno...znas da oni bi vojsku na granicu..ali znaju da nemaju sa cim..tj nemaju ljudstva..jednostavno receno..bas zbog tih usteda..i otpustanja..ukidanja vojnog roka...ukinuli su mobilizacijski plan...i naravno da je to tesko priznat..pa pricajmo gluposti i svaljujmo na druge krivnju...vrlo dobro se zna da su vojska i policija stupovi jedne drzave i drzavnosti..i da na njima nema stednje....i druge zemlje imaju krizu ali na vojsci i policiji nisu stedjeli....zato padaju sve one price kako oni nece slat vojsku na granice jer je to kao nedemokratski....dam imaju sa cim..oni bi je ohohoho poslali i tako sebi dobrano upisali pluseve..ali kad nemaju..jebiga..sami skocili sami se ubili
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 9/10/2015, 12:49

RayMabus wrote:
Tony Soprano wrote:
RayMabus wrote:Kotromanowić je u prawu. Hr treba surađiati sa BiH , Srbijom i CG i pomoči im da osnaže swoje graniće prema Makedoniji , Kosowu i ALbaniji,.
a zatvorit prema Austriji ,Mađarskoj i Italiji
Neodlučujemo mi o tome. Owi ako zatwore a mi se nekordiniramo međusobno imat ćemo swi problem.
imamo mi problem sa zokijem i ostojom
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/10/2015, 12:51

Ja neznam jel Srbiji , CG i BiH držae da owi idu preko njih i tu zapnu ili da odu u ALbaniju ili čak direktno iz Grčke brodom za Italiju.

MOramo prestat razgowarat uvijeno i sjest i naprawit plan da se ruta pomakne sa Balkana i krene brodom preko Otranta na Italiju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2015, 12:53

..nekidan sam citao izvjesce ekonomskog instituta...gdje hrvatska bez problema moze financirat....aktivni vojni sastav od 50 000 ljudi...a mi spali na ljudstvo od 16 ooo ljudi..takorec ne mo's posteno popunit ni diviziju.....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 9/10/2015, 12:57

burduš odradio poso
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2015, 12:58

Tony Soprano wrote:burduš odradio poso
..to mu bio pos'o
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2015, 12:59

vuksadinare wrote:..nekidan sam citao izvjesce ekonomskog instituta...gdje hrvatska bez problema moze financirat....aktivni vojni sastav od 50 000 ljudi...a mi spali na ljudstvo od 16 ooo ljudi..takorec ne mo's posteno popunit ni diviziju.....
Pa kaj će ti vojska kad ti predsjednica drži NATO za muda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 9/10/2015, 13:00

čini mi se da drži zokija
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2015, 13:02

....po meni relan odnos i za potrebe hrvatske bi bio ovakav..20 000 profesionalnih vojnika i 30 000 rocnika....kao jedan minimum...ponovno aktivirati mobilizacijski zakon....i u pricuvi imati bar 20000....pricuvnih snaga....koji se mogu upotrijebiti i za druge akcije ne samo ratne i vojne..popot elementarnih nepogoda...ili ovaj slucaj poput izbjeglicke krize...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2015, 13:03

Eva wrote:
vuksadinare wrote:..nekidan sam citao izvjesce ekonomskog instituta...gdje hrvatska bez problema moze financirat....aktivni vojni sastav od 50 000 ljudi...a mi spali na ljudstvo od 16 ooo ljudi..takorec ne mo's posteno popunit ni diviziju.....
predsjednica je svoje rekla..uvođenje vojnog roka..kao prioritet..povecanje vojnog buđeta....isto prioritet...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2015, 13:07

vuksadinare wrote:
Eva wrote:
predsjednica je svoje rekla..uvođenje vojnog roka..kao prioritet..povecanje vojnog buđeta....isto prioritet...
Ni ona ni luda. Mladi ročnici pred njom goli na regrutaciji 👅 a ona daje green card, ti moš, ti ne
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2015, 13:09

kad se evva vec rugas meni i tre-u...recimo tre-u bi i psihicki dobrodoslo da ga s epozove u pricuvu..kao i mnoge druge branitzelje ili da ih se aktivira ponovno u vojsku...bar da uce rocnike..em bi to dobro djelovalo na psihickom planu...jer to su ljudi kao i ja kojima odora hrvatske vojske znaci gotovo sve..njihovu mladost,povijest,ponos...pa na neki nacin i zivot....ja znam dosta branitelja koji bi se sutra odrekli mirovine da s emogu opet vojno aktivirat..makar kao i skaldistar...a da ne govorim da idu ponovno obucavat vojsku...ne razumijes ti to kao i mnogi drugi..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/10/2015, 13:09

Eva wrote:Pa kaj će ti vojska kad ti predsjednica drži NATO za muda.

obzirom na ponašanje kao da već dugo ništa nije potrošila izgleda kako su to jedina muda koja može držati.

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2015, 13:12

....eto nedavno kad je upriliceno nakon dugo godina tj nakon 1995-te..ono probno postrojavanje dviju pricuvnih brigada u osijeku i dubrovniku..pa kad su ljudi od kojih su mahom vecina branitelji zaduzili maskirne uniforme mnogima su suze potekle..a mnogi su izjavljivali..da su se s ovim na neki nacin vratili u zivot i u one dane kad su bili u domovinskom ratu i u vojsci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2015, 13:12

vuksadinare wrote:kad se evva vec rugas meni i tre-u...recimo tre-u bi i psihicki dobrodoslo da ga s epozove u pricuvu..kao i mnoge druge branitzelje ili da ih se aktivira ponovno u vojsku...bar da uce rocnike..em bi to dobro djelovalo na psihickom planu...jer to su ljudi kao i ja kojima odora hrvatske vojske znaci gotovo sve..njihovu mladost,povijest,ponos...pa na neki nacin i zivot....ja znam dosta branitelja koji bi se sutra odrekli mirovine da s emogu opet vojno aktivirat..makar kao i skaldistar...a da ne govorim da idu ponovno obucavat vojsku...ne razumijes ti to kao i mnogi drugi..
Kaj će vam vojska. Ima grunta u Slavoniji i Lici, pa derite. A jel bi mogli trčat maratona, ha "mladići"? Kak ni ja više nemrem nosit revije, tak ni vi više nemrete s onima od 25 let. Sam kaj ja, za razliku od vas dvojice, znam svoje mjesto i ne rivlem se među decu 👅
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/10/2015, 13:12

vuksadinare wrote:kad se evva vec rugas meni i tre-u...recimo tre-u bi i psihicki dobrodoslo da ga s epozove u pricuvu..kao i mnoge druge branitzelje ili da ih se aktivira ponovno u vojsku...bar da uce rocnike..em bi to dobro djelovalo na psihickom planu...jer to su ljudi kao i ja kojima odora hrvatske vojske znaci gotovo sve..njihovu mladost,povijest,ponos...pa na neki nacin i zivot....ja znam dosta branitelja koji bi se sutra odrekli mirovine da s emogu opet vojno aktivirat..makar kao i skaldistar...a da ne govorim da idu ponovno obucavat vojsku...ne razumijes ti to kao i mnogi drugi..

dignite još koji šator i eto vas u punom elementu... neka vas karamarko postroji, kolinda izvrši svečanu smotru kao u savskoj i to je to. godinu dana mir od vas...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/10/2015, 13:15

vuksadinare wrote:a mnogi su izjavljivali..da su se s ovim na neki nacin vratili u zivot i u one dane kad su bili u domovinskom ratu i u vojsci

šteta kaj se ne prešaltaju u sadašnjost i kao što eva reče ne krenu u borbu s korovom na neobrađenim njivama diljem lijepe naše...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2015, 13:15

Eva wrote:
Kaj će vam vojska. Ima grunta u Slavoniji i Lici, pa derite. A jel bi mogli trčat maratona, ha "mladići"? Kak ni ja više nemrem nosit revije, tak ni vi više nemrete s onima od 25 let. Sam kaj ja, za razliku od vas dvojice, znam svoje mjesto i ne rivlem se među decu 👅
varas se..imam susjeda 50 godina branitelj od samog pocetka domovinskog rata..bio u onoj drugoj generaciji 'hrvatski redarstvenik'....pa u tigrovima tri godine...hebote izgleda kao pravi atleta..trci svaki dan 10-tak kilometara..vozi bicikl..daleko je spremniji od mnogih 20-godisnjaka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/10/2015, 13:15

http://www.jutarnji.hr/-dmitar-zvonimir--nakon-21-godine-ispalio-bojnu-raketu-na-moru/1434309/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2015, 13:16

sitting_bull wrote:
vuksadinare wrote:a mnogi su izjavljivali..da su se s ovim na neki nacin vratili u zivot i u one dane kad su bili u domovinskom ratu i u vojsci

šteta kaj se ne prešaltaju u sadašnjost i kao što eva reče ne krenu u borbu s korovom na neobrađenim njivama diljem lijepe naše...
..cuj nisu svi za sve..evo ja nisam bas za baustelu ali jesam za poljoprivredu..i sto to znaci?...da je ovaj drugi bolji od mene ili ja od njega...isto tako netko je stvoren za pusku netko za kosu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics