Kako je Kotromanović ukrao SDP-u i Zokiju uskrs(izbore)
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kako je Kotromanović ukrao SDP-u i Zokiju uskrs(izbore)
Nest'o Ante ko da ga bilo nije
On sad sa Zuzulom crno vino u njujorku pije
Migove on razmontiro pare je negdje skrio
Zokiju porucio ko zadnji magarac bio
On sad sa Zuzulom crno vino u njujorku pije
Migove on razmontiro pare je negdje skrio
Zokiju porucio ko zadnji magarac bio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kako je Kotromanović ukrao SDP-u i Zokiju uskrs(izbore)
Locirati, identificirati, uhititi i transferirati...
S obzirom da su odmah, za vrijeme remonta, vidjeli smo, slane predstavke o nepravilnostima ispada da se odgađanje paljbe u medijima provodilo zato što ne bi bilo učinka jer su oni s druge strane dobro ukopani. Sada kada su na čistini lake su mete. Samo ožeži...
S obzirom da su odmah, za vrijeme remonta, vidjeli smo, slane predstavke o nepravilnostima ispada da se odgađanje paljbe u medijima provodilo zato što ne bi bilo učinka jer su oni s druge strane dobro ukopani. Sada kada su na čistini lake su mete. Samo ožeži...
zanimljivo je da je A.K. bio najpopularniji ministar medu forumkom svitom, a evo ga ljigavi niski spletkaros ko i ostali..
kic, što misliš je li riješio američko državljanstvo?tobi wrote:zanimljivo je da je A.K. bio najpopularniji ministar medu forumkom svitom, a evo ga ljigavi niski spletkaros ko i ostali..
2014-04-12
"Zapovjednu" odgovornost imaju Kotromanović i Milanović, ali to nikako ne znači da su ova dvojica i mito primili. Budimo ipak malo pažljiviji i ne čerečimo ljude bez suda.
Sačekajmo što će reći DORH, MORH, USKOK, PNUSKOK, SOA ili šta već.
Nisam ni Milanovićev ni Kotromanovićev fan, to znate.
Sačekajmo što će reći DORH, MORH, USKOK, PNUSKOK, SOA ili šta već.
Nisam ni Milanovićev ni Kotromanovićev fan, to znate.
Još je on bio super ministar kad se vidi kakva nam je obrana :)tobi wrote:zanimljivo je da je A.K. bio najpopularniji ministar medu forumkom svitom, a evo ga ljigavi niski spletkaros ko i ostali..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ne zanima me kao osoba, mozda je poceo iz plemenitih motiva, ali mislim da uvijek izvlacimo krive pouke iz svih afera, moc kvari, kvari svakoga, i zato bi trebalo to pokusati ograniciti, a prva stvar bi bila svodjenje javnih poduzeca s udjelom drzave na minimum..maggie13 wrote:kic, što misliš je li riješio američko državljanstvo?tobi wrote:zanimljivo je da je A.K. bio najpopularniji ministar medu forumkom svitom, a evo ga ljigavi niski spletkaros ko i ostali..
Jel mi netko može objasniti sto to Kic sad izvodi? Kakav Tobi..?
Last edited by jasambrend on 29/3/2016, 12:37; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Jel mi netko može se objasniti sto to Kic sad izvodi? Kakav Tobi..?
pa nije više kunta kinte, sad je tobi...
Ovo ,,tobi'' zvuči još dražesnije nego,,kic'' kao da se radi o nekom velikom plišanom medi.maggie13 wrote:kic....tobi wrote:zanimljivo je da je A.K. bio najpopularniji ministar medu forumkom svitom, a evo ga ljigavi niski spletkaros ko i ostali..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zanimljivo kako nam je to odmah svima upalo u oko.jasambrend wrote:Jel mi netko može objasniti sto to Kic sad izvodi? Kakav Tobi..?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
tobi wrote:ne zanima me kao osoba, mozda je poceo iz plemenitih motiva, ali mislim da uvijek izvlacimo krive pouke iz svih afera, moc kvari, kvari svakoga, i zato bi trebalo to pokusati ograniciti, a prva stvar bi bila svodjenje javnih poduzeca s udjelom drzave na minimum..maggie13 wrote:kic, što misliš je li riješio američko državljanstvo?tobi wrote:zanimljivo je da je A.K. bio najpopularniji ministar medu forumkom svitom, a evo ga ljigavi niski spletkaros ko i ostali..
Ja bih sve privatizirao, pa čak i Crkvu, policiju, vojsku...sve. Oćeš koristit uslugu -plati.
marcellus wrote:jasambrend wrote:Jel mi netko može se objasniti sto to Kic sad izvodi? Kakav Tobi..?
pa nije više kunta kinte, sad je tobi...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pokolj u SDP-u. Afere "pronalazi" jutarnjil list iako je Gordan Malić o tome govorio prije cirka dvije - tri godine.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
marcellus wrote:
Nema većeg zla za državu od korupcije.
Sledeće najveće zlo je muljanje oko neplaćanja poreza.
Oboje je teži zločin od ubojstva, a obično se u tranzicijskim
državama u razgovorima uz šank označava kao snalažljivost.
Sledeće najveće zlo je muljanje oko neplaćanja poreza.
Oboje je teži zločin od ubojstva, a obično se u tranzicijskim
državama u razgovorima uz šank označava kao snalažljivost.
To je trebalo odavno učinit..i hoće,kad sve pokradu i izmuzu.tobi wrote:ne zanima me kao osoba, mozda je poceo iz plemenitih motiva, ali mislim da uvijek izvlacimo krive pouke iz svih afera, moc kvari, kvari svakoga, i zato bi trebalo to pokusati ograniciti, a prva stvar bi bila svodjenje javnih poduzeca s udjelom drzave na minimum..maggie13 wrote:kic, što misliš je li riješio američko državljanstvo?tobi wrote:zanimljivo je da je A.K. bio najpopularniji ministar medu forumkom svitom, a evo ga ljigavi niski spletkaros ko i ostali..
2014-04-12
malo zajebancija, jedino mene moc nije pokvarila, ali mozda zato sto nikakav novac se ne vrti oko foruma..jasambrend wrote:Jel mi netko može objasniti sto to Kic sad izvodi? Kakav Tobi..?
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Kako je Iran ukrao dva Airbusa A-340 francuskim zračnim snagama
» Hrvatsko oružje u rukama vehabijskih kanibala ili kako su Kotromanović, Zoka i Pusićka naoružavali teroriste
» KAKO JE HDZ VEĆ DOBIO IZBORE???
» Kako će teroristički napad utjecati na izbore u Francuskoj?
» Kako je Iran ukrao dva Airbusa A-340 francuskim zračnim snagama
» Hrvatsko oružje u rukama vehabijskih kanibala ili kako su Kotromanović, Zoka i Pusićka naoružavali teroriste
» KAKO JE HDZ VEĆ DOBIO IZBORE???
» Kako će teroristički napad utjecati na izbore u Francuskoj?
Page 1 of 3