Srbi... kakav vam je ovo "državljanin Srbije"...
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi... kakav vam je ovo "državljanin Srbije"...
Pa dobro, ali gdje tu vidis da su oni državljani BIH ?marcellus wrote:kaja wrote:Joj da, da, morati cu početi :)veber wrote:kada ne čitaš narod.hrkaja wrote:? Stvarno..marcellus wrote:uostalom ovaj nekidan na kog su pucali kod srba je bio državljanin BIH al pakistanac
Da migrantima daju državljanstvo ? Prvi put cujem..
i markičku...
čuj ovo sam uzeo sa stranica MUPa, nisam izmislio...
https://narod.hr/u-prijevodu/mup-uhiceni-pakistanac-po-dva-iranacana-rumunja-zbog-sverca-48-afganistanaca-iranaca
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma nisam u borbenom. idu mi na kurac pakistanci, markička i marcel kada službeno piše. privat smo si ok.kaja wrote:Ti si u nekom u borbenom raspoloženju..
Ne, čudno mi je da bi Pakistanci mogli dobiti državljanstvo . To nije jednostavno.
Mozda imaju neko stalno boravište ili azil ili neku supsidijarni zaštitu pa Marc misli da je to državljanstvo.
2014-12-30
kaja wrote:Al meni je ovaj i po faci bas cigo cigo.
To se po novom kaže član plemena.
Guest- Guest
i prekjučer mi mačka opala s drugog kata. ja se sav splašio a mačketi nikaj. tu se izvalila u dnevnoj na trosjedu i još me gleda začuđeno.
2014-12-30
jel to vrijedi za nas članove foruma?Speare Shaker wrote:kaja wrote:Al meni je ovaj i po faci bas cigo cigo.
2014-12-30
kaja wrote:Ne... jedne cure :)Serbinho-3 wrote:Pizzona?
Ok, ne bih znao reci koje...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa znam :)veber wrote:ma nisam u borbenom. idu mi na kurac pakistanci, markička i marcel kada službeno piše. privat smo si ok.kaja wrote:Ti si u nekom u borbenom raspoloženju..
Ne, čudno mi je da bi Pakistanci mogli dobiti državljanstvo . To nije jednostavno.
Mozda imaju neko stalno boravište ili azil ili neku supsidijarni zaštitu pa Marc misli da je to državljanstvo.
2015-08-15
veber wrote:jel to vrijedi za nas članove foruma?Speare Shaker wrote:kaja wrote:Al meni je ovaj i po faci bas cigo cigo.
Kako za koga.
Guest- Guest
Wiene... :)Serbinho-3 wrote:kaja wrote:Ne... jedne cure :)Serbinho-3 wrote:Pizzona?
Gdje je ta ?
2015-08-15
pa udala se. za serbinja.kaja wrote:Wiene... :)Serbinho-3 wrote:kaja wrote:Ne... jedne cure :)Serbinho-3 wrote:Pizzona?
Gdje je ta ?
2014-12-30
Tu po azilima imas ljudi, iz Bosne na primjer ne iz Pakistana po 15 godina a da ne mogu dobiti državljanstvo..
2015-08-15
To mi je prvi glas.veber wrote:pa udala se. za serbinja.kaja wrote:Wiene... :)Serbinho-3 wrote:kaja wrote:Ne... jedne cure :)Serbinho-3 wrote:Pizzona?
Gdje je ta ?
2015-08-15
kak nemre iz bosne dobit državljanstvo?kaja wrote:Tu po azilima imas ljudi, iz Bosne na primjer ne iz Pakistana po 15 godina a da ne mogu dobiti državljanstvo..
samo pokaže cigloglavu i dobije putovnicu.
ovdje na forumu samo stanojko nema hrvatsko državljanstvo.
2014-12-30
serbinjo demantiraj mekaja wrote:To mi je prvi glas.veber wrote:pa udala se. za serbinja.kaja wrote:Wiene... :)Serbinho-3 wrote:kaja wrote:
Ne... jedne cure :)
Gdje je ta ?
a, di nam je ewac?
2014-12-30
kaja wrote:Tu po azilima imas ljudi, iz Bosne na primjer ne iz Pakistana po 15 godina a da ne mogu dobiti državljanstvo..
Tražitelje azila ne smiješ samo tako izbaciti iz zemlje, moraš razmotriti njihov slučaj. Druga je priča ako im se odbije zahtjev za azilom. Zato im je ovaj manevar sa azilom dobro došao da dobiju na vremenu i možda pobjegnu iz skloništa dalje na zapadnu Europu.
Guest- Guest
Pa da, njima se daju neka prava kao da su državljani , stalan boravak i tako, ali nije to državljanstvo.Speare Shaker wrote:kaja wrote:Tu po azilima imas ljudi, iz Bosne na primjer ne iz Pakistana po 15 godina a da ne mogu dobiti državljanstvo..
Tražitelje azila ne smiješ samo tako izbaciti iz zemlje, moraš razmotriti njihov slučaj. Druga je priča ako im se odbije zahtjev za azilom. Zato im je ovaj manevar sa azilom dobro došao da dobiju na vremenu i možda pobjegnu iz skloništa dalje na zapadnu Europu.
2015-08-15
nijemci ti imaju više kategorija.kaja wrote:Pa da, njima se daju neka prava kao da su državljani , stalan boravak i tako, ali nije to državljanstvo.Speare Shaker wrote:kaja wrote:Tu po azilima imas ljudi, iz Bosne na primjer ne iz Pakistana po 15 godina a da ne mogu dobiti državljanstvo..
ja ti imam doživotnu vizu, koja te oslobađa odricanja hrvatskog državljanstva, a s druge strane tretira se kao državljanstvo. s tom vizom sam normalno putovao u us. ti, marčelo i markička morali bi u buzin.
ali nijemci, ako uzmem njemačko državljanstvo traže da se odreknem hrvatskog.
2014-12-30
kaja wrote:Wiene... :)Serbinho-3 wrote:kaja wrote:Ne... jedne cure :)Serbinho-3 wrote:Pizzona?
Gdje je ta ?
Ne znam, misteriozno nestala, sve je bilo u redu, imala veliku želju za pisanjem, razgovorom, zivotom.
Ona to nije da nestane, poludi ako joj se ne javim 14 dana, ispise desetina poruka, gde poludi sto nema glasa od mene.
Kasnije Bugi, sta se desilo, ne znam, znam da je meni slao poruke da je konacno nasao i da je prati i posmatra sa strane, njene crvene nokte i opis da ne pisem roman.
Slike je dao kolegama kod njega tamo da analiziraju, govorio mi o rezultatima analize.
Onda je i on otisao a pitanje i sta se tu sve desavalo i da li je ona uopste ziva, sumnjam.
Pamtite je takvu, kakva je bila, ne verujem da ce se pojaviti vise.
Nismo otisli dalje od dopisivanja.
2014-08-25
bugi je bio lud. tako je završio.Serbinho-3 wrote:
Kasnije Bugi, sta se desilo, ne znam, znam da je meni slao poruke da je konacno nasao i da je prati i posmatra sa strane, njene crvene nokte i opis da ne pisem roman.
2014-12-30
Sta stvarno? Ja sam bila uvjerena da ti nju poznaš , mislim i ovako ne na samo na forumu.Serbinho-3 wrote:kaja wrote:Wiene... :)Serbinho-3 wrote:kaja wrote:Ne... jedne cure :)Serbinho-3 wrote:Pizzona?
Gdje je ta ?
Ne znam, misteriozno nestala, sve je bilo u redu, imala veliku želju za pisanjem, razgovorom, zivotom.
Ona to nije da nestane, poludi ako joj se ne javim 14 dana, ispise desetina poruka, gde poludi sto nema glasa od mene.
Slike je dao kolegama kod njega tamo da analiziraju, govorio mi o rezultatima analize.
Onda je i on otisao a pitanje i sta se tu sve desavalo i da li je ona uopste ziva, sumnjam.
A bugi , on je jadan fakat imao dijagnozu , stalno je on nekoga toboz pratio i jurio
2015-08-15
kaja wrote:Sta stvarno? Ja sam bila uvjerena da ti nju poznaš , mislim i ovako ne na samo na forumu.Serbinho-3 wrote:kaja wrote:Wiene... :)Serbinho-3 wrote:kaja wrote:
Ne... jedne cure :)
Gdje je ta ?
A bugi , on je jadan fakat imao dijagnozu , stalno je on nekoga toboz pratio i jurio
Poznavao samo sa foruma, nista uzivo, niti se ikad culi uzivo.
Nisam ja nesto ni insistirao vise od toga.
Wiena i Bugi su nestali u manje vise istom periodu.
2014-08-25
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Prkacin:'Kakav Mesic kakav Plenkovic kakav Bernardic sve su to gnjide'
» Ma kakav NATO, koji Obama: Rusko ratno zrakoplovstvo u posjeti Vojsci Srbije!
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Ruskinja pobegla iz Srbije, Srbi ljuti ko ljutenica
» Prkacin:'Kakav Mesic kakav Plenkovic kakav Bernardic sve su to gnjide'
» Ma kakav NATO, koji Obama: Rusko ratno zrakoplovstvo u posjeti Vojsci Srbije!
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Ruskinja pobegla iz Srbije, Srbi ljuti ko ljutenica
Page 4 of 6