Srbi... kakav vam je ovo "državljanin Srbije"...
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi... kakav vam je ovo "državljanin Srbije"...
Sa'će Sora javit onin svojin u Njemačku, da ti ukinu vizu....veber wrote:nijemci ti imaju više kategorija.kaja wrote:Pa da, njima se daju neka prava kao da su državljani , stalan boravak i tako, ali nije to državljanstvo.Speare Shaker wrote:kaja wrote:Tu po azilima imas ljudi, iz Bosne na primjer ne iz Pakistana po 15 godina a da ne mogu dobiti državljanstvo..
Tražitelje azila ne smiješ samo tako izbaciti iz zemlje, moraš razmotriti njihov slučaj. Druga je priča ako im se odbije zahtjev za azilom. Zato im je ovaj manevar sa azilom dobro došao da dobiju na vremenu i možda pobjegnu iz skloništa dalje na zapadnu Europu.
ja ti imam doživotnu vizu, koja te oslobađa odricanja hrvatskog državljanstva, a s druge strane tretira se kao državljanstvo. s tom vizom sam normalno putovao u us. ti, marčelo i markička morali bi u buzin.
ali nijemci, ako uzmem njemačko državljanstvo traže da se odreknem hrvatskog.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Srbi... kakav vam je ovo "državljanin Srbije"...
Nema ovaj veze sa ustasama. Njemacki landser koji konzumira skupo francusko vino koje je dobio na poklon poslije par ljubaznih rijeci upucenih vlasniku. Ustasa bi cugao lozu, sljivu ili kakvu travaricu kao i svaki balkanac.Yehudim wrote:jastreb wrote:veber wrote:a tko je tetrjebu, sori i eri dao vržanjastvo?
usraški " arijac" ....quislingovac u naci uniformi
omni-
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Prkacin:'Kakav Mesic kakav Plenkovic kakav Bernardic sve su to gnjide'
» Ma kakav NATO, koji Obama: Rusko ratno zrakoplovstvo u posjeti Vojsci Srbije!
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Ruskinja pobegla iz Srbije, Srbi ljuti ko ljutenica
» Prkacin:'Kakav Mesic kakav Plenkovic kakav Bernardic sve su to gnjide'
» Ma kakav NATO, koji Obama: Rusko ratno zrakoplovstvo u posjeti Vojsci Srbije!
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Ruskinja pobegla iz Srbije, Srbi ljuti ko ljutenica
Page 6 of 6