Srbi... kakav vam je ovo "državljanin Srbije"...
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi... kakav vam je ovo "državljanin Srbije"...
uostalom ovaj nekidan na kog su pucali kod srba je bio državljanin BIH al pakistanac
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
meni je frend amir, rodom iz sirije. bolje govori hrvatski od tebe.marcellus wrote:uostalom ovaj nekidan na kog su pucali kod srba je bio državljanin BIH al pakistanac
mati mu hrvatica.
2014-12-30
? Stvarno..marcellus wrote:uostalom ovaj nekidan na kog su pucali kod srba je bio državljanin BIH al pakistanac
Da migrantima daju državljanstvo ? Prvi put cujem..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kada ne čitaš narod.hrkaja wrote:? Stvarno..marcellus wrote:uostalom ovaj nekidan na kog su pucali kod srba je bio državljanin BIH al pakistanac
i markičku...
2014-12-30
Al meni je ovaj i po faci bas cigo cigo.
2015-08-15
Joj da, da, morati cu početi :)veber wrote:kada ne čitaš narod.hrkaja wrote:? Stvarno..marcellus wrote:uostalom ovaj nekidan na kog su pucali kod srba je bio državljanin BIH al pakistanac
i markičku...
2015-08-15
ma nije. vidiš da ne skuplja železo, a za bakar nije nikad čuo.kaja wrote:Al meni je ovaj i po faci bas cigo cigo.
2014-12-30
moraš i na seanse i rodit najmanje 48 komada u 24g života.kaja wrote:Joj da, da, morati cu početi :)veber wrote:kada ne čitaš narod.hrkaja wrote:? Stvarno..marcellus wrote:uostalom ovaj nekidan na kog su pucali kod srba je bio državljanin BIH al pakistanac
i markičku...
a bez nedeljne mise ni ne pomišljaj.
2014-12-30
Pa ozbiljno, ne kužim, pravila za dobivanje državljanstva nisu bas kao otići kupiti cigarete. Puno uvjeta i vremena. Sad to netko s vezama preskoči jasno al pakistanac bas i nema veza..
2015-08-15
Sutra odma idem ..veber wrote:moraš i na seanse i rodit najmanje 48 komada u 24g života.kaja wrote:Joj da, da, morati cu početi :)veber wrote:kada ne čitaš narod.hrkaja wrote:? Stvarno..marcellus wrote:uostalom ovaj nekidan na kog su pucali kod srba je bio državljanin BIH al pakistanac
i markičku...
a bez nedeljne mise ni ne pomišljaj.
2015-08-15
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ej, znas cega sam se sjetila ili koga kad sam vidjela naziv grupe?:)
2015-08-15
pa gle. sančo iz ljubljane po gojkovom ediktu dobio je državljanstvo.kaja wrote:Pa ozbiljno, ne kužim, pravila za dobivanje državljanstva nisu bas kao otići kupiti cigarete. Puno uvjeta i vremena. Sad to netko s vezama preskoči jasno al pakistanac bas i nema veza..
jastreb, teška srbenda pomilovan je tuđmanovim zakonom. bez obzira kaj je bio u srao krajina ima hrvatsku penziju.
sorini su kod mog djeda u bazenu držali ovce i čudili se kako purgeri imaju tor za ovce ispod razine zemlje. parket su skurili.
svi imaju državljanstvo RH jer su biračko tijelo dvaju frakcija SKH.
zato sam ja pokrenuo dobivanje njemačkog no moram položit jezik B1 razine.
2014-12-30
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
hahahahahahaSerbinho-3 wrote:Pizzona?
ali subota je. danas ne dela. nema sendvič ni sok.
2014-12-30
Alkoholičar koji ne može zadržat ni jednu ženu u svom životu.Pa ga pod djelovanjem alkoholnih para pucaju frustarcije koje ispoljava ovde.dzango wrote:Koji je tebi kurac?veber wrote:sve vas treba pobit. govno balijsko i alkoholičarsko. koja ste vi stoka, za ne bilivit.jastreb wrote:veber wrote:a tko je tetrjebu, sori i eri dao vržanjastvo?
Guest- Guest
Ti si u nekom u borbenom raspoloženju..veber wrote:pa gle. sančo iz ljubljane po gojkovom ediktu dobio je državljanstvo.kaja wrote:Pa ozbiljno, ne kužim, pravila za dobivanje državljanstva nisu bas kao otići kupiti cigarete. Puno uvjeta i vremena. Sad to netko s vezama preskoči jasno al pakistanac bas i nema veza..
jastreb, teška srbenda pomilovan je tuđmanovim zakonom. bez obzira kaj je bio u srao krajina ima hrvatsku penziju.
sorini su kod mog djeda u bazenu držali ovce i čudili se kako purgeri imaju tor za ovce ispod razine zemlje. parket su skurili.
svi imaju državljanstvo RH jer su biračko tijelo dvaju frakcija SKH.
zato sam ja pokrenuo dobivanje njemačkog no moram položit jezik B1 razine.
Ne, čudno mi je da bi Pakistanci mogli dobiti državljanstvo . To nije jednostavno.
Mozda imaju neko stalno boravište ili azil ili neku supsidijarni zaštitu pa Marc misli da je to državljanstvo.
2015-08-15
kaja wrote:Joj da, da, morati cu početi :)veber wrote:kada ne čitaš narod.hrkaja wrote:? Stvarno..marcellus wrote:uostalom ovaj nekidan na kog su pucali kod srba je bio državljanin BIH al pakistanac
i markičku...
čuj ovo sam uzeo sa stranica MUPa, nisam izmislio...
https://narod.hr/u-prijevodu/mup-uhiceni-pakistanac-po-dva-iranacana-rumunja-zbog-sverca-48-afganistanaca-iranaca
Ne... jedne cure :)Serbinho-3 wrote:Pizzona?
2015-08-15
sa srbendom jastrebovskom razmjenjuješ misli ispred lokalnog kioska?
alkiči notornjaci.
alkiči notornjaci.
2014-12-30
Pa dobro, ali gdje tu vidis da su oni državljani BIH ?marcellus wrote:kaja wrote:Joj da, da, morati cu početi :)veber wrote:kada ne čitaš narod.hrkaja wrote:? Stvarno..marcellus wrote:uostalom ovaj nekidan na kog su pucali kod srba je bio državljanin BIH al pakistanac
i markičku...
čuj ovo sam uzeo sa stranica MUPa, nisam izmislio...
https://narod.hr/u-prijevodu/mup-uhiceni-pakistanac-po-dva-iranacana-rumunja-zbog-sverca-48-afganistanaca-iranaca
2015-08-15
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Prkacin:'Kakav Mesic kakav Plenkovic kakav Bernardic sve su to gnjide'
» Ma kakav NATO, koji Obama: Rusko ratno zrakoplovstvo u posjeti Vojsci Srbije!
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Ruskinja pobegla iz Srbije, Srbi ljuti ko ljutenica
» Prkacin:'Kakav Mesic kakav Plenkovic kakav Bernardic sve su to gnjide'
» Ma kakav NATO, koji Obama: Rusko ratno zrakoplovstvo u posjeti Vojsci Srbije!
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Ruskinja pobegla iz Srbije, Srbi ljuti ko ljutenica
Page 3 of 6