Narod odlučuje:Imamo referendum
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Narod odlučuje:Imamo referendum
ma drhte kurac.
računaju da će za godinuipol pobrat 20milja i penziju.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
je prika ali imali su sigurnost i komoditet, sa ovim zakonom gdje odgovaraš biračima a ne predsjedniku stranke stvari se butaju iz nule i neće se dogoditi da nazovi demokršćani uvale IK svojim biračima bez da trepnu a cve po nečijem naputku. Nabijem na kurac sve bojovnike i generale koji se nisu bojali fajta ali danas drhte i klanjaju se svakoj šuši ma koliko išli protiv njihovog svjetonazoraveber wrote:ma drhte kurac.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Daveber wrote:ma drhte kurac.
Netko je lipo napunija đepove iz Agrokora i ako ovi referendumi odvlače pažnju onda će pustiti a za manjince ih očito nije brige jer je netko tu a to je HNS skužija da in je to konkurencija u uhljebljavanju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kolega, ja radim na dobivanju njemačkog državljanstva.
stan ću zamijenit za gliser od 50ak do 60ak stopa, regat ga u montenegro i jebe mi se više za ovu prčiju. djeca ionako planiraju van, bivšoj će ostati kuća pa neka ju proda "inžinjerima"
stan ću zamijenit za gliser od 50ak do 60ak stopa, regat ga u montenegro i jebe mi se više za ovu prčiju. djeca ionako planiraju van, bivšoj će ostati kuća pa neka ju proda "inžinjerima"
2014-12-30
U međuvremenu ja odoh pojist ribu lešoveber wrote:kolega, ja radim na dobivanju njemačkog državljanstva.
Sad je vrijeme za odmaranje
2014-04-11
i koji ce ti kiki?veber wrote:kolega, ja radim na dobivanju njemačkog državljanstva.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
izumiranje nacije.veber wrote:kolega, ja radim na dobivanju njemačkog državljanstva.
najviše bježi ekipa sa visokim IQom, pošteni ljudi, ljudi koji dobro zarađuju.. ostaje samo šljam i uhljebi i paraziti, koji će sisati državu dok ne krepa.
Guest- Guest
Tako da mi se nesuprostavlja kad ja za dvije godine pokrenem inicijativu za izlazak Hrvatske iz EUflumen wrote:i koji ce ti kiki?veber wrote:kolega, ja radim na dobivanju njemačkog državljanstva.
Ovako ga boli kurac i neće mi kontrirat
Dobro njemu dobro meni
2014-04-11
treba raditi više poslova, moraš se sam pobrinuti, nema država mama, osobna odgovornost...kapitalizam braco!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i jaepikur37 wrote:Jel skupljeno i za istambulsku....ja sam dao potpis za obije
za IK još nisam vidjela rezultate, nadam se da će i to biti skupljeno
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tre wrote:i ti si dijaspora kokoško turska pijana, jebo te pavelić kad te u zagreb protjero da te jebo u glavu ultratulavuSora wrote:I trebaNoor wrote:nego što, referendumska pitanja će ustavni sud proglasit neustavnima
Osim ako ih ne stisne Vaso
Jer je citava ta kuhinja da se smanje prava manjina a poveca dijaspori
Da nas unište do kraja
UAAAA DIJASPORA
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
...mislim kad bi odbili referendum sami su sebe definitivno pokopali...narocito hdz..sdp se vec ionako pokopao sa otvorenim protivljenjem..zato mislim d ace pristati hdz na referendum ali onda ce krenuti propagandna masinerija da rezultat na referendumu bude negativan..slicno ko sto ej bilo s areferendumom za eu..bice sigurno prijetnji tipa..'ako glasate za neve biti mirovina'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
možda vesna pusić snimi spot a ivo josipović uzme u ruke udaraljke...vuksadinare wrote:...mislim kad bi odbili referendum sami su sebe definitivno pokopali...narocito hdz..sdp se vec ionako pokopao sa otvorenim protivljenjem..zato mislim d ace pristati hdz na referendum ali onda ce krenuti propagandna masinerija da rezultat na referendumu bude negativan..slicno ko sto ej bilo s areferendumom za eu..bice sigurno prijetnji tipa..'ako glasate za neve biti mirovina'
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Totenkopf wrote:možda vesna pusić snimi spot a ivo josipović uzme u ruke udaraljke...vuksadinare wrote:...mislim kad bi odbili referendum sami su sebe definitivno pokopali...narocito hdz..sdp se vec ionako pokopao sa otvorenim protivljenjem..zato mislim d ace pristati hdz na referendum ali onda ce krenuti propagandna masinerija da rezultat na referendumu bude negativan..slicno ko sto ej bilo s areferendumom za eu..bice sigurno prijetnji tipa..'ako glasate za neve biti mirovina'
Nunčake
Guest- Guest
Ajme, nemoj mi Josipovića mećat taman san ija
2014-04-11
flumen wrote:i koji ce ti kiki?veber wrote:kolega, ja radim na dobivanju njemačkog državljanstva.
baš .... sad se sjetio državljanstva kad je njemačka postala germanistan plus lezbače-pederland. i turaka, arapa i srpsko-bošnjačkog smeća k'o dreka.
hrvati tamo još najnormalniji ... uglavnom.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Noor wrote:nego što, referendumska pitanja će ustavni sud proglasit neustavnima
Uze mi riječ iz usta.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:bice sigurno prijetnji tipa..'ako glasate za neve biti mirovina'
Pa i neće bit. Odnosno, bit će, ali bitno manjih nego sad.
Guest- Guest
...normalno da ce biti manje zbog brda uhljeba...ali ako se smanje zastupnicka mjesta...izaberu judi po volji glasaca...krenut ce se sigurno sa mrtve tocke...malo pomalo ali krenuti..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:bice sigurno prijetnji tipa..'ako glasate za neve biti mirovina'
Pa i neće bit. Odnosno, bit će, ali bitno manjih nego sad.
2015-09-08
..zanimljivo pitanje na facebooku je postavio jedan lokalni politicar dosta panicno..'a sto ce biti onda sa mnom pa ja se dvadeset godina bavim politikom,zaposlen sam u lokalnoj upravi i to radim gotovo citav zivot'..a dobio ej odgovor..'nista..prosi,skupljaj flase ako ne zans nista drugo raditi'
2015-09-08
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dodik i zvanično pozvao narod na referendum
» Narod odlučuje : HDZ i SDP ukrali referendum da zaštite svoje privilegije
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» REFERENDUM
» Referendum u Italiji
» Narod odlučuje : HDZ i SDP ukrali referendum da zaštite svoje privilegije
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» REFERENDUM