Narod odlučuje:Imamo referendum
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Narod odlučuje:Imamo referendum
mortalka sama 45.000 ...vuksadinare wrote:skupili 450 000 potpisa pise index
T.- Posts : 17557
2014-04-14
...tre zaprijetit masovnim prosvjedima,izlaskom na ulicu i da vidis kako se guze stisnu..bez toga nista sve drugo ide u vjetar
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa razumno je..i te kakocatabbath wrote:tre wrote:smanjiti broj zastupnika na 120, muje srbi i ostali nemaju pravo glasa o proračunu niti ne mogu tvoriti jezičac na vagi za formiranje vlade sa kojima se ucjenjuje vladacatabbath wrote:Koja su referendumska pitanja?
Pa i nije nerazumno. Ali diraju u privilegije establišmenta, vjerojatno će nekako onemogućiti referendum tj. volju naroda.
treba stat na kraj tome a nam dirigiraju razni pupovci, koji prvo idu na konzultacije u beograd, a onda se ovdje bave ucjenama
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:pa razumno je..i te kakocatabbath wrote:tre wrote:smanjiti broj zastupnika na 120, muje srbi i ostali nemaju pravo glasa o proračunu niti ne mogu tvoriti jezičac na vagi za formiranje vlade sa kojima se ucjenjuje vladacatabbath wrote:Koja su referendumska pitanja?
Pa i nije nerazumno. Ali diraju u privilegije establišmenta, vjerojatno će nekako onemogućiti referendum tj. volju naroda.
treba stat na kraj tome a nam dirigiraju razni pupovci, koji prvo idu na konzultacije u beograd, a onda se ovdje bave ucjenama
Jednom kad je pupi zaboravio konzultacije dobio jezikovu juhu od muslia jer je digao ruku za zakon o hr. braniteljima
Šandor Winnetou-
2017-12-31
450 tisuća potpisa je tu a oni sad neka to pokušaju osporiti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo i Njonjo kaže da se ide na referendum
Izgleda da su i ovima manjinci počeli smetati
Izgleda da su i ovima manjinci počeli smetati
2014-04-11
jedini masovni prosvjed je bio za 101inicu. treba otići iz rvacke i naselit ju sančosima i srbljima.vuksadinare wrote:...tre zaprijetit masovnim prosvjedima,izlaskom na ulicu
2014-12-30
Jel skupljeno i za istambulsku....ja sam dao potpis za obije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ustavni suci su bivši članovi HDZa i SDPa. biti će veselo šta će ovi odlučiti
Guest- Guest
ja bi tebe vratio u sančiju pa potpisuj.epikur37 wrote:Jel skupljeno i za istambulsku....ja sam dao potpis za obije
2014-12-30
Ja ću odlučit da sad popijen kavu
Ma ko njih jebe, imaš 450 tisuća potpisa, nean šta raspravljat
Ma ko njih jebe, imaš 450 tisuća potpisa, nean šta raspravljat
2014-04-11
A oni Peđa Grbin cigan jučer čitan da se time prava manjina ovo ono, jeben mater i tebi i njima
Di su moja prava šta nas petnajst iljada mora izabrati jednoga a za vas osam dovoljno pet ljudi
Jeben ti majku da ti jeben majku ušavi cigane
Di su moja prava šta nas petnajst iljada mora izabrati jednoga a za vas osam dovoljno pet ljudi
Jeben ti majku da ti jeben majku ušavi cigane
2014-04-11
veber-
2014-12-30
veber wrote:ja bi tebe vratio u sančiju pa potpisuj.epikur37 wrote:Jel skupljeno i za istambulsku....ja sam dao potpis za obije
ti bi ovo ti bi ono :)
mi, hrvati, vox populi će odlučiti, vama dojčerima krešemo prava ;)
2015-08-06
ne. vi niste hrvati i da, zato mi idemo natrag u vaterland i anektirat ćemo rvacku i sančose humano preselit u iran.epikur37 wrote:veber wrote:ja bi tebe vratio u sančiju pa potpisuj.epikur37 wrote:Jel skupljeno i za istambulsku....ja sam dao potpis za obije
2014-12-30
jok ti si ;)veber wrote:ne. vi niste hrvati i da, zato mi idemo natrag u vaterland i anektirat ćemo rvacku i sančose humano preselit u iran.epikur37 wrote:veber wrote:ja bi tebe vratio u sančiju pa potpisuj.epikur37 wrote:Jel skupljeno i za istambulsku....ja sam dao potpis za obije
Kaj god, veberu ne kmeči bilanca je sve bolja a sad će se i proračun napuniti...uskoro uvodimo i euro
2015-08-06
Kako stvari stoje Plenkovic će ovo pustiti jer onda pada vlada a to mu je najelegantniji način da se makne odavde
Ono nije sam sebi da otkaz nego eto referendum o koalicijskim partnerima pa pala vlada
Ono nije sam sebi da otkaz nego eto referendum o koalicijskim partnerima pa pala vlada
2014-04-11
bilanca vam je zakurac i drago mi je što mi djeca žele otići van.epikur37 wrote:jok ti si ;)veber wrote:ne. vi niste hrvati i da, zato mi idemo natrag u vaterland i anektirat ćemo rvacku i sančose humano preselit u iran.epikur37 wrote:veber wrote:ja bi tebe vratio u sančiju pa potpisuj.epikur37 wrote:Jel skupljeno i za istambulsku....ja sam dao potpis za obije
Kaj god, veberu ne kmeči bilanca je sve bolja a sad će se i proračun napuniti...uskoro uvodimo i euro
i rvacka sančosima ostade. i slovencima iz gruda.
2014-12-30
caka je u tome da će od sada političari drhtati na svaki prosvjed a ne da ih boli kurac za vox populi i da im mogu uvaliti kurac kako god žele poput IK
ma drhte kurac.
računaju da će za godinuipol pobrat 20milja i penziju.
računaju da će za godinuipol pobrat 20milja i penziju.
2014-12-30
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dodik i zvanično pozvao narod na referendum
» Narod odlučuje : HDZ i SDP ukrali referendum da zaštite svoje privilegije
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» REFERENDUM
» Referendum u Italiji
» Narod odlučuje : HDZ i SDP ukrali referendum da zaštite svoje privilegije
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» REFERENDUM
» Referendum u Italiji