Narod odlučuje:Imamo referendum
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Narod odlučuje:Imamo referendum
tebi nema nista jebote..ti si isto vudren u glavu filozofski..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:postojao ili ne..ili nije ppod pravim imenom ali pobjegao nije..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
i matija gubec je mogao zbrsati u sloveniju,austriju i dalje ali nije..
Matija Gubec vjerojatno nije ni postojao kao realna osoba nego je taj lik preuzet iz mađarske mitologije.
U mitu koji je skrojen o njemu nije. Ali to je samo mit, realnih dokaza o njegovom postojanju kao povijesne osobe ipak nema pa nema.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:tebi nema nista jebote..ti si isto vudren u glavu filozofski..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:postojao ili ne..ili nije ppod pravim imenom ali pobjegao nije..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
i matija gubec je mogao zbrsati u sloveniju,austriju i dalje ali nije..
Matija Gubec vjerojatno nije ni postojao kao realna osoba nego je taj lik preuzet iz mađarske mitologije.
U mitu koji je skrojen o njemu nije. Ali to je samo mit, realnih dokaza o njegovom postojanju kao povijesne osobe ipak nema pa nema.
Nije to kod mene, takva su promišljanja povijesne znanosti u Hrvata i to je već dobro poznato. Očito nisi gledao čak i samo onu sjajnu emisiju Roberta Knjaza o Matiji Gupcu jedne nedjelje navečer na HTV1 gdje je iznio i te pretpostavke hrvatske mainstream povijesne znanosti.
Last edited by Speare Shaker on 30/5/2018, 15:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
..ma da knjaz mi ej mjerilo jebote.. ..lik za kojeg ne zans kad se zajebava kad je ozbiljan...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:tebi nema nista jebote..ti si isto vudren u glavu filozofski..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:postojao ili ne..ili nije ppod pravim imenom ali pobjegao nije..Speare Shaker wrote:
Nije to kod mene, takva su promišljanja povijesne znanosti u u Hrvata. Očito nisi gledao onu sjajnu emisiju Roberta Knjaza o Matiji Gupcu jedne nedjelje navečer na HTV1 gdje je iznio i te pretpostavke hrvatske mainstream povijesne znanosti.
2015-09-08
meni ej dosta filozofirnaj tipa 'jaja ovo jaja ono'..pravo pitanje je imas li dolje jaja
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ma da knjaz mi ej mjerilo jebote.. ..lik za kojeg ne zans kad se zajebava kad je ozbiljan...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:tebi nema nista jebote..ti si isto vudren u glavu filozofski..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
postojao ili ne..ili nije ppod pravim imenom ali pobjegao nije..
Nije to kod mene, takva su promišljanja povijesne znanosti u u Hrvata. Očito nisi gledao onu sjajnu emisiju Roberta Knjaza o Matiji Gupcu jedne nedjelje navečer na HTV1 gdje je iznio i te pretpostavke hrvatske mainstream povijesne znanosti.
Kao prvo, on je uvijek ozbiljan, čak i kada izgleda da se samo zeza.
Kao drugo, on uvijek pusti ljude od struke da iznesu hard fact argumente, a on samo koristi emisiju kao medij da baš oni progovore o nekoj temi. On sam se uopće ne petlja u to koliko su takvi njihovi argumenti opravdani ili ne. Čovjek jednostavno zna svoj posao.
Osim toga, to je stara priča iz hrvatske historiografije, jer je dobro poznato kada je nastao mit o Seljačkoj buni i bitci kod Stubice iz 1573. godine skupa sa onim o Matiji Gupcu i tko ga je napravio i iz kojih razloga.
Hrvatskoj historiografiji nije nikakav poseban problem odvojiti mit od realnih dokaza, ali problem je u tome što to politici nikako ne uspjeva. U različitim periodima hrvatske povijesti, taj mit su podupirale različite snage svaka iz svojih specifičnih interesa i razloga.
Last edited by Speare Shaker on 30/5/2018, 16:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
cestitam , velik je to posao
sad jos tehnikalije , pregled potpisa i ustavno misljenje pa konzumacija novih pravila igre
sad jos tehnikalije , pregled potpisa i ustavno misljenje pa konzumacija novih pravila igre
Last edited by debotoijusto on 30/5/2018, 16:05; edited 1 time in total (Reason for editing : moram se bacit u investiciju , trebam novu tipkovnicu)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vuksadinare wrote:meni ej dosta filozofirnaj tipa 'jaja ovo jaja ono'..pravo pitanje je imas li dolje jaja
Kontam. Ti si za onaj naprijed braći tifusari, preko vode do slobode pristup.
Guest- Guest
taj je i jedini pravi put..sto je onomad u nekom filmu netko rekao..'samo borbom i mozemo pobjediti'Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:meni ej dosta filozofirnaj tipa 'jaja ovo jaja ono'..pravo pitanje je imas li dolje jaja
2015-09-08
Generali se nebave politikom
Prije nekih godinu i pol dana pročitao sam tekst da cijela EU ima osam zastupnika manjina koliko i Hrvatska
Ovo šta sad gledate je samo posljedica moje odluke
SVE IH ELIMINIRAJTE
Prije nekih godinu i pol dana pročitao sam tekst da cijela EU ima osam zastupnika manjina koliko i Hrvatska
Ovo šta sad gledate je samo posljedica moje odluke
SVE IH ELIMINIRAJTE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jandroković je danas stao uz premijera Pupy mu je odavno oduzeo vlast
Jedini način da Vaso preživi je ovaj referendum u kojem Plenkovic ostaje do kraja mandata natječe se za drugi ali nema
PUPYA
Jedini način da Vaso preživi je ovaj referendum u kojem Plenkovic ostaje do kraja mandata natječe se za drugi ali nema
PUPYA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:taj je i jedini pravi put..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:meni ej dosta filozofirnaj tipa 'jaja ovo jaja ono'..pravo pitanje je imas li dolje jaja
Blago tebi. Ti si sretan čovjek.
Guest- Guest
ozdravija sam odmah kad sam vidio da su obe peticije prošle.:)
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dodik i zvanično pozvao narod na referendum
» Narod odlučuje : HDZ i SDP ukrali referendum da zaštite svoje privilegije
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» REFERENDUM
» Referendum u Italiji
» Narod odlučuje : HDZ i SDP ukrali referendum da zaštite svoje privilegije
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» REFERENDUM
» Referendum u Italiji