V.A.-17. JULA SA MAKRONOM
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: V.A.-17. JULA SA MAKRONOM
sto ces stanojka ostaviti fadiljuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ja se bojim da se ne usele..jbg jos da uz pupija dobijemo pizzona i vukija na grbacuepikur37 wrote:Srbi sve bliže nama na zapadu....stanojko paTI...PIZZON TE URNISE
Ako srbija ne uđe u civlizaciju našu, primamo pizona.. :
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:kada završiš s gradnjom uselit ću se kod tebe.epikur37 wrote:veber wrote:treba vas sve u bosnu vratit i kosovo pripojit matici srbiji. i zabranit ulaz svima na ić, č i qepikur37 wrote:Srbi sve bliže nama na zapadu....stanojko paTI...PIZZON TE URNISE
švabo odjebi....nemoj da opet prođe nacionalizacija....mi smo za to maheri
(jesi stavio bazen na krov?)
jakuzzi moze, bazen mi je preveć....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa epi je dalmos..kaze stara poslovice..okle ti zena od tud i ti
2015-09-08
pa i to je ok.epikur37 wrote:veber wrote:kada završiš s gradnjom uselit ću se kod tebe.epikur37 wrote:veber wrote:treba vas sve u bosnu vratit i kosovo pripojit matici srbiji. i zabranit ulaz svima na ić, č i qepikur37 wrote:Srbi sve bliže nama na zapadu....stanojko paTI...PIZZON TE URNISE
švabo odjebi....nemoj da opet prođe nacionalizacija....mi smo za to maheri
(jesi stavio bazen na krov?)
jakuzzi moze, bazen mi je preveć....
2014-12-30
vuksadinare wrote:sto ces stanojka ostaviti fadiljuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ja se bojim da se ne usele..jbg jos da uz pupija dobijemo pizzona i vukija na grbacuepikur37 wrote:Srbi sve bliže nama na zapadu....stanojko paTI...PIZZON TE URNISE
Stanojko je zaduzen za Balkan, mandat dodijeljen. Najebat će tvoje mujice ali boli nas kurac ionako su strani element. Kad zavrsi posao, vidimo se u karađorđevu da podvučemo bilancu!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije mogao biti zaduzen za mirkovce selo a ne za da ce biti zaduzen za balkan...previse ej to za njega..ono kursumlija i taj dio..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:sto ces stanojka ostaviti fadiljuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ja se bojim da se ne usele..jbg jos da uz pupija dobijemo pizzona i vukija na grbacuepikur37 wrote:Srbi sve bliže nama na zapadu....stanojko paTI...PIZZON TE URNISE
Stanojko je zaduzen za Balkan, mandat dodijeljen. Najebat će tvoje mujice ali boli nas kurac ionako su strani element. Kad zavrsi posao, vidimo se u karađorđevu da podvučemo bilancu!
2015-09-08
Srbija 25. juna u Luksemburgu otvara nova poglavlja
Srbija će 25. juna u Luksemburgu otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa EU, potvrđeno je Tanjugu u Savetu u Briselu.
30 Maj 2018 12:41
RISEL - Srbija će 25. juna u Luksemburgu otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa EU, potvrđeno je Tanjugu u Savetu u Briselu.
U evropskim diplomatskim izvorima navode da se očekuje otvaranje "najverovatnije dva" poglavlja.
Foto Tanjug/S.Radovanović, arhiva
zasto ne 5 ?
mi smo spremni za 5 !
Srbija će 25. juna u Luksemburgu otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa EU, potvrđeno je Tanjugu u Savetu u Briselu.
RISEL - Srbija će 25. juna u Luksemburgu otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa EU, potvrđeno je Tanjugu u Savetu u Briselu.
U evropskim diplomatskim izvorima navode da se očekuje otvaranje "najverovatnije dva" poglavlja.
zasto ne 5 ?
mi smo spremni za 5 !
Guest- Guest
pizzon wrote:Srbija 25. juna u Luksemburgu otvara nova poglavlja
zasto ne 5 ?
mi smo spremni za 5 !
Stanojko wrote:pizzon wrote:Srbija 25. juna u Luksemburgu otvara nova poglavlja
zasto ne 5 ?
mi smo spremni za 5 !
Srpske maturantkinje zbog jedne opsesije sve više liče na MLADE AMERIKANKE
- Andriana Janković
- 28.05.2018. 23:05
- Komentara: 117
Iznajmljivanje automobila, višemesečno biranje toalete, cvetna narukvica koju svojoj pratilji dečaci stavljaju na ruku - proslava male mature u Srbiji sve više podseća na scene u američkim filmovima.
stanojko, vidis da omladina voli " amerikanski "
uzalud informer, pink i sl. forsiraju neku drugu kulturu
ne vredi, ne vredi
nema sta da ponude
Guest- Guest
volksdojceru jezik za zube i nebavi se Hrvatskom.ti si njemac na slovenackom etnickom prostoru.i nemas ama bas nista sa Hrvatskom...veber wrote:tko erooo?
pa on je srbalj više nego rvat.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dan nezavisnosti 4. Jula
» Sputnjik od Jula se proizvodi u Italiji
» Vuchic iz Monaka nakon susreta sa Makronom
» Dražu su iskasapili 17. jula, a evo zašto je izabran baš taj datum
» Vucici pre susreta sa Makronom o protestima: Mene da uplaše neće nikad. Žele da se dočepaju vlasti
» Sputnjik od Jula se proizvodi u Italiji
» Vuchic iz Monaka nakon susreta sa Makronom
» Dražu su iskasapili 17. jula, a evo zašto je izabran baš taj datum
» Vucici pre susreta sa Makronom o protestima: Mene da uplaše neće nikad. Žele da se dočepaju vlasti
Page 4 of 4