Dan nezavisnosti 4. Jula
Page 1 of 1
Dan nezavisnosti 4. Jula
NA DAN NEZAVISNOSTI
Bombaš se raznio kraj američkog veleposlanstva u Saudijskoj ArabijiSamoubilački napad dogodio se u blizini Veleposlanstva SAD u Džedi na zapadnoj obali Saudijske Arabije, prenijeli su mediji pozivajući se na izvore bliske vlastima.
List Sabk prenio je da su dva pripadnika osiguranja ranjena u "neuspjelom napadu" počinjenom na nacionalni praznik SAD, Dan nezavisnosti.
Pripadnici snaga sigurnosti postali su sumnjičavi zbog čovjeka kod parkinga bolnice "Dr Suleiman Faqeeh", koja se nalazi prekoputa američke diplomatske misije.
Kada su prišli provjeriti o čemu se radi, "on se raznio, aktiviravši samoubilački pojas na bolničkom parkingu", navodi Ministarstvo te dodaje kako su dva pripadnika osiguranja lakše ozlijeđena.
Policija je blokirala mjesto napada pošto se bombaš samoubojica raznio u automobilu ispred veleposlanstva.
Napad se dogodio odmah nakon jutarnje molitve muslimana. Nitko još nije preuzeo odgovornost za napad.
http://prvi.tv/svijet/bombas-se-raznio-kraj-americkog-veleposlanstva-u-saudijskoj-arabiji/71563
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ya habibi saveznici
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Dan nezavisnosti 4. Jula
Opet nesporazum amera i njihovih kanibala ...ts-ts :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mlada Partizanka kolo vodila...................................lalalalalaaa
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Hvala sele. I ja tebi Svetog Julijana Tarsijskog... :)Noor wrote:Ljudi.....čestitam vam 4. srpnja, Dan borca
koliko ej ta koknula nevinih dusa....Noor wrote:Ljudi.....čestitam vam 4. srpnja, Dan borca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:koliko ej ta koknula nevinih dusa....Noor wrote:Ljudi.....čestitam vam 4. srpnja, Dan borca
vrlo vjerojatno koliko i ti
Guest- Guest
..ja nevine nisam rokao ako na rat mislis....a sto se tice zenskih dusa...to ne znam....
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ja nevine nisam rokao ako na rat mislis....a sto se tice zenskih dusa...to ne znam....
ne mislim na zenske duše...nisi ni ti na to mislio
Guest- Guest
...dobro to sam dodao da mozda ne odgovorim na moguce drugo pitanje pa sve u komadu...Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja nevine nisam rokao ako na rat mislis....a sto se tice zenskih dusa...to ne znam....
2015-09-08
vuksadinare wrote:...dobro to sam dodao da mozda ne odgovorim na moguce drugo pitanje pa sve u komadu...Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja nevine nisam rokao ako na rat mislis....a sto se tice zenskih dusa...to ne znam....
nema pitanja oko toga
Guest- Guest
Similar topics
» V.A.-17. JULA SA MAKRONOM
» Sputnjik od Jula se proizvodi u Italiji
» Dražu su iskasapili 17. jula, a evo zašto je izabran baš taj datum
» Sretan dan nezavisnosti
» Godišnjica nezavisnosti Kosova
» Sputnjik od Jula se proizvodi u Italiji
» Dražu su iskasapili 17. jula, a evo zašto je izabran baš taj datum
» Sretan dan nezavisnosti