Vucici pre susreta sa Makronom o protestima: Mene da uplaše neće nikad. Žele da se dočepaju vlasti
Page 1 of 1
Vucici pre susreta sa Makronom o protestima: Mene da uplaše neće nikad. Žele da se dočepaju vlasti
https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3211827-Suljo-pre-susreta-sa-makronom-o-protestima-mene-da-uplase-nece-nikad-zele-da-se-docepaju-vlasti
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Vucici pre susreta sa Makronom o protestima: Mene da uplaše neće nikad. Žele da se dočepaju vlasti
Nema vlasti bez izbora..Al poštenih. Ne ovih Covid ( čitaj sva vlast meni jer se ljudi boje virusa a moji botovi će ić i glasat a svi ostali neće i ja ću izbaciti oporbu iz parlamenta i samo ću ja vladat iduče četiri godine ).
Imamo takav slučaj i u Hrvatskoj
Covid izbori.
Covid izbori.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vucici pre susreta sa Makronom o protestima: Mene da uplaše neće nikad. Žele da se dočepaju vlasti
Kako da preuzmu vlast sa 3% podrške...
2014-08-25
RayMabus wrote:Nema vlasti bez izbora..Al poštenih. Ne ovih Covid ( čitaj sva vlast meni jer se ljudi boje virusa a moji botovi će ić i glasat a svi ostali neće i ja ću izbaciti oporbu iz parlamenta i samo ću ja vladat iduče četiri godine ).
Covid izbori.
Ja nisam izašao, ima 15 godina...
Ako izadjem, ima da glasam iz inata ovima za Vucica...
Spustiš ih na 1% podrške i kokice, kako se biju za vlast
2014-08-25
Tješi se.
Organizirat izbore jer znaš da od straha nitko neće na njih osim tvojih botova i fino izbaciš oporbu iz parlamenta i vladaš sam.
Imamo mi to i u Hrvatskoj samo nije tako očito.
Al postat će.
Organizirat izbore jer znaš da od straha nitko neće na njih osim tvojih botova i fino izbaciš oporbu iz parlamenta i vladaš sam.
Imamo mi to i u Hrvatskoj samo nije tako očito.
Al postat će.
2014-04-11
Ovo su vam opcije
Povučete se i on legitimno vlada nad vama iako zna šta je napravio ( iskoristio koronu da uplaši sve druge a njegovi botovi glasaju i tako izbaci oporbu iz parlamenta ).
Četiri godine.
Il tražite normalne poštene izbore.
Izaberite.
Sam vam ih neće dati. Nije lud.
Povučete se i on legitimno vlada nad vama iako zna šta je napravio ( iskoristio koronu da uplaši sve druge a njegovi botovi glasaju i tako izbaci oporbu iz parlamenta ).
Četiri godine.
Il tražite normalne poštene izbore.
Izaberite.
Sam vam ih neće dati. Nije lud.
2014-04-11
Ako možete izdržat pod njime iduće četiri godine.
A ako ne
Čaušesku.
A ako ne
Čaušesku.
2014-04-11
nije se uplašio-na 30k ljudi na ulicama dovukao celu policiju iz srbije, žandarmeriju, SAJ, kobre, levijatan, janjičare, principe, brigate, ultrakop...
Guest- Guest
Similar topics
» Vuchic iz Monaka nakon susreta sa Makronom
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» TITO: Sta bi vi bez mene, pravim cuda, niko nikad kao ja!
» DOK SAM JA PREDSEDNIK KOD MENE NEĆE IGRATI SRBI
» Japanu nedostaju radnici, ali vlasti ne žele zapošljavati imigrante
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» TITO: Sta bi vi bez mene, pravim cuda, niko nikad kao ja!
» DOK SAM JA PREDSEDNIK KOD MENE NEĆE IGRATI SRBI
» Japanu nedostaju radnici, ali vlasti ne žele zapošljavati imigrante
Page 1 of 1