Što upravo čitate?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Što upravo čitate?
Skoro 800 strana...tesko... :) Ali ukratko: znas ono opste mesto "Predsednici i stranke na vlasti u Americi se menjaju, ali nikada politika"? E, pa covek je to dokazao... :)kic wrote:Stanojko wrote:Upravo zavrsio:
Ozbiljna knjiga...
Hauard
i, prepričaj neš jebemu
Ali, ko voli da cita ozbiljnu, analiticku literaturu - ovo je knjiga za njega.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:Skoro 800 strana...tesko... :) Ali ukratko: znas ono opste mesto "Predsednici i stranke na vlasti u Americi se menjaju, ali nikada politika"? E, pa covek je to dokazao... :)kic wrote:Stanojko wrote:Upravo zavrsio:
Ozbiljna knjiga...
Hauard
i, prepričaj neš jebemu
Ali, ko voli da cita ozbiljnu, analiticku literaturu - ovo je knjiga za njega.
analiticka publicistika je uvijek zanimljiva.. tek tad skužiš koliko tog ne vidiš i koliko nam prodaju maglu.. intuicija nas tu ne vara..
kic wrote:Stanojko wrote:Upravo zavrsio:
Ozbiljna knjiga...
Hauard
i, prepričaj neš jebemu
ja ga volim.....kod njega citas bas osjetis duh pravog divljeg zapadaStanojko wrote:Ken Parker...zakon
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To je strip za `telegentnu djecu...vuksadinare wrote:ja ga volim.....kod njega citas bas osjetis duh pravog divljeg zapadaStanojko wrote:Ken Parker...zakon
Stanojko wrote:To je strip za `telegentnu djecu...vuksadinare wrote:ja ga volim.....kod njega citas bas osjetis duh pravog divljeg zapadaStanojko wrote:Ken Parker...zakon
imam sve iz lms od njega...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Stanojko wrote:To je strip za `telegentnu djecu...vuksadinare wrote:ja ga volim.....kod njega citas bas osjetis duh pravog divljeg zapadaStanojko wrote:Ken Parker...zakon
August Cesarec :D
Yehudim wrote:Žal za mlados........
Znam par takvih šta čitaju stripove ( i minjaju se :))) ) Sve do jednoga landare i
neradnici, linčuge i muljatori, žicari.
( Jedino priznam Corto Malteze )
Nema ti to veze....
Meni su stripovi zakion za ljeto....plivanje jutarnje, kavica, i onda pivica oko 9:30 i strip....sunce počinje grijati na terasi u vitrenjaka ...ma milina
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
heheh ideš na predavanja?Triny wrote:GDPR...jebo ga Juncker...
Kermit-
2014-04-17
Latentni YUgonostalgičar, he-he...vuksadinare wrote:imam u zbirci preko dvjesto romana...jos iz doba jugovine...obozavam mirist starog papira..daju neku car kad citas stripove..
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ma nije to...ali nisam pobornik novog dizajna velikog bleka,zagora,tex-a,alan forda...pa tako imam kolekciju tih starih stripova koje sam valjda procitao sto puta i jos cu sto puta..'tako mi manitua'Oh_Femder wrote:Latentni YUgonostalgičar, he-he...vuksadinare wrote:imam u zbirci preko dvjesto romana...jos iz doba jugovine...obozavam mirist starog papira..daju neku car kad citas stripove..
2015-09-08
forum
2014-04-19
a i kroz te stripove najbolej sam naucio srpski jezik...da ga jebes
2015-09-08
Alan Ford je bio remekdjelo u prvih 75 epizoda, dok je Ravijojla crtao. Nakon toga baš i nevuksadinare wrote:ma nije to...ali nisam pobornik novog dizajna velikog bleka,zagora,tex-a,alan forda...pa tako imam kolekciju tih starih stripova koje sam valjda procitao sto puta i jos cu sto puta..'tako mi manitua'Oh_Femder wrote:Latentni YUgonostalgičar, he-he...vuksadinare wrote:imam u zbirci preko dvjesto romana...jos iz doba jugovine...obozavam mirist starog papira..daju neku car kad citas stripove..
Inače, i najzadrtiji srpski nacionalisti i hrvatomrsci priznaju da je jedini primjereni prijevod bio onaj hrvatski Nenada Brixija. Amen!
najvise sma mrzio kad izmjene likove u romanima..ono npr.grube crte bleka stene( ) vec u nekom sljedecem broju nacrtaju mu djecacko lice..Oh_Femder wrote:Alan Ford je bio remekdjelo u prvih 75 epizoda, dok je Ravijojla crtao. Nakon toga baš i nevuksadinare wrote:ma nije to...ali nisam pobornik novog dizajna velikog bleka,zagora,tex-a,alan forda...pa tako imam kolekciju tih starih stripova koje sam valjda procitao sto puta i jos cu sto puta..'tako mi manitua'Oh_Femder wrote:Latentni YUgonostalgičar, he-he...vuksadinare wrote:imam u zbirci preko dvjesto romana...jos iz doba jugovine...obozavam mirist starog papira..daju neku car kad citas stripove..
Inače, i najzadrtiji srpski nacionalisti i hrvatomrsci priznaju da je jedini primjereni prijevod bio onaj hrvatski Nenada Brixija. Amen!
2015-09-08
nisam takav sklopila :)dzango wrote:Predbračni?Noor wrote:ugovor
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber-
2014-12-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ako već čitate Wikipediju.
» Glasnović opet širi lažne citate
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
» Upravo na trećem
» Što upravo čitamo i zašto
» Glasnović opet širi lažne citate
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
» Upravo na trećem
» Što upravo čitamo i zašto
Page 3 of 4