Što upravo čitate?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Regoč-
2015-08-21
veber-
2014-12-30
Re: Što upravo čitate?
Zajebana bila ta babuskara, a ružna ko lopov ;P Najbolje mi je ono kad u Atlasu mrtva ozbiljna kaže kako sukljajući dim iz tvorničkih dimnjaka uljepšava pejzaž :DTriny wrote:
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ružna, ne-ružna, imala i mladog ljubavnika. :)
Trinity-
2014-04-17
Imala, imala, dok ju nije škartirao za 30 godina mlađu. Uf što je bila besna, ko Vesna ;PTriny wrote:Ružna, ne-ružna, imala i mladog ljubavnika. :)
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Posudio sam prošli tjedan u knjižnici "Arhipelag gulag" Aleksandra Solženjicina i "Tako je govorio Zaratustra" F.Nietzsche-a. Nietzschea sam čitao davno, još u gimnaziji ili na prvoj godini faksa, ne sjećam se više. Solženjicina nisam uopće čitao jer za njega prvo trebaš imati želudac. Kako god, knjige mi već pet dana stoje na polici, nisam ih ni otvorio
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
prije mjesec dana procitao bez zajebancije 'bambija'...naravno djetetu ....a prije toga 'Grof Monte Cristo'..valjda po peti put
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
sad cu se preko lejta prebaciti po obicaju i po tradiciji na kolekciju stripova 'komadant mark','tex viler','ken parker' i 'corto maltese'
2015-09-08
imam u zbirci preko dvjesto romana...jos iz doba jugovine...obozavam mirist starog papira..daju neku car kad citas stripove..
2015-09-08
imam stare tex-ove romane jos iz sedamdesetih i pocetka osamdesetih..mislim da ih imam negdje oko cetrdeset primjeraka..najvise imam komadanta marka oko sezdeset pa ken parkera,alan ford,corto malteseepikur37 wrote:
2015-09-08
Žal za mlados........
Znam par takvih šta čitaju stripove ( i minjaju se :))) ) Sve do jednoga landare i
neradnici, linčuge i muljatori, žicari.
( Jedino priznam Corto Malteze )
Znam par takvih šta čitaju stripove ( i minjaju se :))) ) Sve do jednoga landare i
neradnici, linčuge i muljatori, žicari.
( Jedino priznam Corto Malteze )
Stanojko wrote:Upravo zavrsio:
Ozbiljna knjiga...
Hauard
i, prepričaj neš jebemu
Skoro 800 strana...tesko... :) Ali ukratko: znas ono opste mesto "Predsednici i stranke na vlasti u Americi se menjaju, ali nikada politika"? E, pa covek je to dokazao... :)kic wrote:Stanojko wrote:Upravo zavrsio:
Ozbiljna knjiga...
Hauard
i, prepričaj neš jebemu
Ali, ko voli da cita ozbiljnu, analiticku literaturu - ovo je knjiga za njega.
Similar topics
» Ako već čitate Wikipediju.
» Glasnović opet širi lažne citate
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
» Upravo na trećem
» Što upravo čitamo i zašto
» Glasnović opet širi lažne citate
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
» Upravo na trećem
» Što upravo čitamo i zašto
Page 2 of 4