Što upravo čitamo i zašto
Page 1 of 28
Page 1 of 28 • 1, 2, 3 ... 14 ... 28
Što upravo čitamo i zašto
WILL HILL - Odjel 19,lagano i zabavno štivo,iako nikad prije nisam čuo za tog pisca sviđa mi se dinamična i pitka radnja sa elementima nadnaravnog i fantastike,glavni lik je mladi dečko koji silom prilika upada u super tajnu organizaciju koja se stoljećima bori protiv vampira i sličnih čudovišta..
jack_reacher-
2014-04-14
Re: Što upravo čitamo i zašto
Sukob: Kako ideal suvremenog majčinstva ugrožava ženu, Elisabeth Badinter. Razlog je jednostavan, zaintrigirala me jer opisuje kako se današnjim ženama nameće imperativ savršene majke čime se njene slobode smanjuju.
Guest- Guest
Uz to su mi na repertoaru i "Vodič Davida Ickea kroz svjetsku zavjeru (i kako joj stati na kraj)" te "Ljudski rode, ustani...ovaj lav više ne spava", istog pisca. Čisto da vidim o kome i čemu ljudi pričaju već godinama, a ja nisam imala vremena obratiti pažnju. Ok, zanima me SF inače čak i ako mi djeluje malo paranoidno. :D
Guest- Guest
Shogun / Jamec Clavell, jebena pustovolina, malo duže, ali odličan prikaz kulture feudalnog Japana.
Trenutačno ne čitam ništa, ali toplo preporučujem Gerarda Haddada i njegovu knjigu Biblioklasti, Mesija i autodafe, o povijesti spaljivanja knjiga. Čita se bez daha kao najbolji krimić.
Guest- Guest
Završila Rašeljka i druge žene od Milane Vlaović, zato što mi je došla pod ruke za vikend, a nije bilo interneta. I paralelno nešto o tribunalu za Ruandu, iz istih razloga, istrgnuto je prvi par stranica...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Trenutno samo Havilandovu Kulturnu antropologiju jer mi je dio ispitne literature.
Guest- Guest
Pinker "Prazna ploča" - hm...zašto..a ko će ga znat..
genitalni_herpes-
2014-04-11
Michel Houellebecq - Mogućnost otoka
Sestra preporučila, pa hajd'...
Sestra preporučila, pa hajd'...
losername- Posts : 7
2014-04-18
Nikako da se opet odvažim čitat Houellebecq-a, javi kakva ti je...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Polusvijet:zima by Rod Rees,svojevrsni križanac matrixa i igara gladi,prva od 4,javim dojmove..
jack_reacher-
2014-04-14
Polusvijet;proljeće od istog autora-2.nastavak epskog serijala o stapanju virtualnog i stvarnog svijeta i zlokobnom upozorenju sve većeg utjecaja tehnologije na svakodnevni život nas običnih smrtnika..u tom polusvijetu buja neofašistički režim po uzoru na nacističku njemačku uoči 2.svjetskog rata ali su kao protuteža ubačeni "dvojnici" raznih drugih poznatih povijesnih ličnosti koji su spojeni na prave ljude u reali slično kao u matrixu itd-ovaj će roman privući čitatelje pravog SF-a kao i zaljubljenike u steampunk...
jack_reacher-
2014-04-14
Dmitrij-Kovpak : Na krivoga ste se namjerili
Trinity-
2014-04-17
mate meršić miloradić: hrvat u gradišću
Iosephvs-
2014-04-15
Isaac Asimov - Uvod u nauku
zašto je čitam? baš zato što pokazuje koliko je čovjek bio genijalan i ispred svog vremena...
zašto je čitam? baš zato što pokazuje koliko je čovjek bio genijalan i ispred svog vremena...
Guest- Guest
Page 1 of 28 • 1, 2, 3 ... 14 ... 28
Similar topics
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Zašto se u svijetu zna za aušvic a ne za jasenovac? Evo zašto.
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Zašto se u svijetu zna za aušvic a ne za jasenovac? Evo zašto.
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
Page 1 of 28