Denkverbot
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Denkverbot
jesus fuckPhoebeBuffay wrote:night sky wrote:mativka wrote:night sky wrote:. mi vec zivimo u njemu...
aben- Posts : 35492
2014-04-16
PhoebeBuffay wrote:Jedna od njih ce sigurno izaci...night sky wrote:mativka wrote:Da, i da je vrijeme prekidanja ponavljanja...night sky wrote:ja sam mislila da je westw nasa sadasnjosr....samo sto si to nitko ne zeli priznati....
.....a dolores i maeve nikada neće izaći van.... iako.... pričekajmo,možda nas i iznenade
Jedna ostati zauvijek zatocena.
Dvije slicne, a opet razlicite osobe.
Mnogi ljudi ne shvacaju bit westworlda... mi vec zivimo u njemu...
maeve mi se vise svida....ali ona ima misiju koja ukljucuje drugu osobu, ovisi sto ce pronaci....a nevidljiva ruka ih obje vodi....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
??kic wrote:
nije ni 6mj, a vec se okrece hladna strana jastuka..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
neaben wrote:ma znun, ne ljutin se,Noor wrote:dobro, ne jidi se....malo te zezamaben wrote:koja bi poanta bila u difamaciji svakon loncu poklopac u forumskon formatu u kojen svaki sljedeći post zapravo jest poklopac prethodnon? više smisla imo reći moj tac je jači od tvoga.Noor wrote:ahaaa, a to je onda u reduaben wrote:
ni to svaku rič, nego svaku misao.
ništa mi ne smeto na forumu- jer je to jebeni forum, brate:)- osin besmisla. ako greš protiv prirode foruma, unda @zv45
razumiš
2017-10-06
ako se trudiš da tvoja bude zadnja, ako mi prigovoroš zoč uvika odgovorun, unda ti zapravo ne želiš komunicirati. ali ako ne želiš komuniciratiNoor wrote:neaben wrote:ma znun, ne ljutin se,Noor wrote:dobro, ne jidi se....malo te zezamaben wrote:koja bi poanta bila u difamaciji svakon loncu poklopac u forumskon formatu u kojen svaki sljedeći post zapravo jest poklopac prethodnon? više smisla imo reći moj tac je jači od tvoga.Noor wrote:
ahaaa, a to je onda u redu :}:
ništa mi ne smeto na forumu- jer je to jebeni forum, brate:)- osin besmisla. ako greš protiv prirode foruma, unda @zv45
razumiš
2014-04-16
ma to ok, ali ne razumijem ovo...@zv45aben wrote:ako se trudiš da tvoja bude zadnja, ako mi prigovoroš zoč uvika odgovorun, unda ti zapravo ne želiš komunicirati. ali ako ne želiš komuniciratiNoor wrote:neaben wrote:ma znun, ne ljutin se,Noor wrote:dobro, ne jidi se....malo te zezamaben wrote:
koja bi poanta bila u difamaciji svakon loncu poklopac u forumskon formatu u kojen svaki sljedeći post zapravo jest poklopac prethodnon? više smisla imo reći moj tac je jači od tvoga.
razumiš
2017-10-06
ništa, besmisao, znakovi bez smislenog značenja
2014-04-16
violator wrote: Kic, da uzmem tarot od Crowleya? :-)
ja sam ga držao u ruci i igrao se s njime, i bio na rubu da ga kupim no..
nekako sam imao dojam da bi mi brzo dosadio.. mada ima u njemu svega..
Budeš spržen :Daben wrote:ako se trudiš da tvoja bude zadnja, ako mi prigovoroš zoč uvika odgovorun, unda ti zapravo ne želiš komunicirati. ali ako ne želiš komuniciratiNoor wrote:neaben wrote:ma znun, ne ljutin se,Noor wrote:dobro, ne jidi se....malo te zezamaben wrote:
koja bi poanta bila u difamaciji svakon loncu poklopac u forumskon formatu u kojen svaki sljedeći post zapravo jest poklopac prethodnon? više smisla imo reći moj tac je jači od tvoga.
razumiš
Guest- Guest
Što bi ozbiljnije djelovalo?aben wrote:
ali preneozbiljno je reći da je stvor sriće ili nesriće u osobnon izboru.
Guest- Guest
koja je priroda foruma? općenito..pa onda i ovogaben wrote:ništa, besmisao, znakovi bez smislenog značenja
2017-10-06
izmjena idejaNoor wrote:koja je priroda foruma? općenito..pa onda i ovogaben wrote:ništa, besmisao, znakovi bez smislenog značenja
2014-04-16
okolnosti na koje ne moremo utjecatimativka wrote:Što bi ozbiljnije djelovalo?aben wrote:
2014-04-16
Ali, jesu li okolnosti za svakoga iste?aben wrote:okolnosti na koje ne moremo utjecatimativka wrote:Što bi ozbiljnije djelovalo?aben wrote:
Guest- Guest
ma je, za svakoga rozličitemativka wrote:Ali, jesu li okolnosti za svakoga iste?aben wrote:okolnosti na koje ne moremo utjecatimativka wrote:Što bi ozbiljnije djelovalo?aben wrote:
2014-04-16
A, jel to uključuje tj. Jesu li okolnosti za nekoga sretnije ili nesretnije od drugoga u osobnom izboru?aben wrote:ma je, za svakoga rozličitemativka wrote:Ali, jesu li okolnosti za svakoga iste?aben wrote:okolnosti na koje ne moremo utjecatimativka wrote:Što bi ozbiljnije djelovalo?aben wrote:
Guest- Guest
A ti?PhoebeBuffay wrote:Ljudi. Sto mislite o stephenu kingu?
Ithildin?
Jesi li zadovoljna odazivom na upitnik?
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Ljudi. Sto mislite o stephenu kingu?
Ithildin?
Vise sam pogledala adaptacija njegovih romana, nego sto sam ih procitala. Vrijedi ga proci.
Ona serija Kupola je takav shit naspram knjige. Bas se s njime i druzim posljednjih tjedana. Prolazim serijal Kula tmine koji je stvarao kroz desetine godina. Revolveras Roland Kuli tmine stize.. A sto je ta Kula i zasto mu je bitna? Ma, zadovoljna sam. :-)
Ima i film, ali vele da nije adaptiran. Samo su preuzeti likovi Rolanda, Covjeka u crnom i djecaka Jakea Chambersa.
Last edited by violator on Fri 1 Jun - 22:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
mativka wrote:A ti?PhoebeBuffay wrote:Ljudi. Sto mislite o stephenu kingu?
Ithildin?
Upitnika jos nema. :-)
Guest- Guest
A ja ga odavna ispunila :)violator wrote:mativka wrote:A ti?PhoebeBuffay wrote:Ljudi. Sto mislite o stephenu kingu?
Ithildin?
Upitnika jos nema. :-)
Što se tiče Kinga, i ja sam uglavnom gledala adaptacije. Hmm, nije da mi se urezalo u sjećanje :)
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50