Denkverbot
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Denkverbot
night sky wrote:ithildin :).... w.w.westcott-numbers.... ako nisi, prolistaj bar....
Hocu, hocu, hvala ti!
Guest- Guest
Da, i da je vrijeme prekidanja ponavljanja...night sky wrote:ja sam mislila da je westw nasa sadasnjosr....samo sto si to nitko ne zeli priznati....
Guest- Guest
dobro, reko sun da ni isključeno, a ne da bi siguro odabro tu opciju. moj izbor bi bi bila sličan epikurovoj.kic wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:kic wrote:
poklopče
isto tako fiksne place treba vezati za satnicu i odradjeno, jer ovo nema smisla.
ako ti niko ne poklopi, unda ti post ostaje na forumskon groblju, i namo čeko dok te neko ne poklopi, dok ga zauvijek ne istaru sa servera, ne?
borami, uhljebi se sotin ne bi složili
postoji i pasivna dimenzija citanja samo..
zaboravih sta sam htio reci, ne smeta mi dodatni rad, samo zelim da je placen ljudima, neki dan sam procitao misao od Marka Aurelija: ne cinite dobro jer vam to godi, vec, jer vam je to duznost..
Marko je to rekao u kontekstu košnice i civilizacije.. individualizam je prirodan, ali je i death trap..
košnica je hijacked
tako je, ki ne želi pisati, ne piše, nego čito.
pametno je reko.
uopće ni isključeno da bi se jo priključi komunističkon kultu, jednon kad opcije budu slobodne. slobodan izbor ni ulaz u individualizam, to je samo ulaz u sve.
slobodan izbor za ideju koja zabranjuje sve ostale ideje,, okee
ali, da, i ota opcija moro biti opcija.
2014-04-16
violator wrote:night sky wrote:ithildin :).... w.w.westcott-numbers.... ako nisi, prolistaj bar....
Hocu, hocu, hvala ti!
;)...........
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
upravo tako.kic wrote:
ti si samo svjesni epikurcic
ljudi slobodu doživljavaju nepotrebno uzvišeno,
i unda, kao, ljudi su kvarni pa in je bolje ne dati je. a istina je da i mi obični ljudi, jednoko ko i napredni, tribomo slobodu ko kisik.
2014-04-16
Nešto čitam da se sloboda izbora sastoji u odabiru biti sretan ili nesretan.
Guest- Guest
smrdi na selfhelpmativka wrote:Nešto čitam da se sloboda izbora sastoji u odabiru biti sretan ili nesretan.
2014-04-16
mativka wrote:Da, i da je vrijeme prekidanja ponavljanja...night sky wrote:ja sam mislila da je westw nasa sadasnjosr....samo sto si to nitko ne zeli priznati....
.....a dolores i maeve nikada neće izaći van.... iako.... pričekajmo,možda nas i iznenade
2015-08-16
aben wrote:upravo tako.kic wrote:
i unda, kao, ljudi su kvarni pa in je bolje ne dati je. a istina je da i mi obični ljudi, jednoko ko i napredni, tribomo slobodu ko kisik.
napredni ljudi? koji su to?
2015-08-16
Kundera, čini mi se. Identitet:aben wrote:smrdi na selfhelpmativka wrote:Nešto čitam da se sloboda izbora sastoji u odabiru biti sretan ili nesretan.
Sloboda? Živeći svoju bijedu možete biti nesretni ili sretni. U tom se izboru sastoji vaša sloboda. Slobodni ste svoju individualnost uvaliti u kotao mnoštva s osjećajem poraza ili euforije. Naš izbor jest euforija. (Identitet)
Ako sam dobro povezala...
Guest- Guest
Da, još tu svašta može biti. Onaj svijet samuraja mi je lijep.night sky wrote:mativka wrote:Da, i da je vrijeme prekidanja ponavljanja...night sky wrote:ja sam mislila da je westw nasa sadasnjosr....samo sto si to nitko ne zeli priznati....
.....a dolores i maeve nikada neće izaći van.... iako.... pričekajmo,možda nas i iznenade
Pratim i Handmaid's Tale....huh!
Guest- Guest
oni ki ne mrzu, kima je žo ča afrička dica rodu u tvornicami, ki žele obavezno zaštititi ljude od rada nediljon i slnight sky wrote:aben wrote:upravo tako.kic wrote:
napredni ljudi? koji su to?
2014-04-16
aben wrote:upravo tako.kic wrote:
mozda treba sve scale down..
mativka wrote:Kundera, čini mi se. Identitet:aben wrote:smrdi na selfhelpmativka wrote:Nešto čitam da se sloboda izbora sastoji u odabiru biti sretan ili nesretan.
Sloboda? Živeći svoju bijedu možete biti nesretni ili sretni. U tom se izboru sastoji vaša sloboda. Slobodni ste svoju individualnost uvaliti u kotao mnoštva s osjećajem poraza ili euforije. Naš izbor jest euforija. (Identitet)
Ako sam dobro povezala...
dobro, u većini se složin, ali preneozbiljno je reći da je stvor sriće ili nesriće u osobnon izboru.
2014-04-16
just freedom, mankic wrote:aben wrote:upravo tako.kic wrote:
mozda treba sve scale down..
2014-04-16
je li:) a na kin postu si izgubi živci :))kic wrote:
nekad izgubim zivce, sorry
nisi nis rekao za Westa(brook)
a, ne morin još na nba, wounds are too fresh
2014-04-16
Jedna od njih ce sigurno izaci...night sky wrote:mativka wrote:Da, i da je vrijeme prekidanja ponavljanja...night sky wrote:ja sam mislila da je westw nasa sadasnjosr....samo sto si to nitko ne zeli priznati....
Jedna ostati zauvijek zatocena.
Dvije slicne, a opet razlicite osobe.
Mnogi ljudi ne shvacaju bit westworlda... mi vec zivimo u njemu...
Guest- Guest
jesus fuckPhoebeBuffay wrote:night sky wrote:mativka wrote:night sky wrote:. mi vec zivimo u njemu...
2014-04-16
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50