Denkverbot
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
A ja ga odavna ispunila :)violator wrote:mativka wrote:A ti?PhoebeBuffay wrote:Ljudi. Sto mislite o stephenu kingu?
Ithildin?
Jesi li zadovoljna odazivom na upitnik?
Upitnika jos nema. :-)
Što se tiče Kinga, i ja sam uglavnom gledala adaptacije. Hmm, nije da mi se urezalo u sjećanje :)
Guest- Guest
Film...daviolator wrote:PhoebeBuffay wrote:Ljudi. Sto mislite o stephenu kingu?
Ithildin?
Vise sam pogledala adaptacija njegovih romana, nego sto sam ih procitala. Vrijedi ga proci.
Ona serija Kupola je takav shit naspram knjige. Bas se s njime i druzim posljednjih tjedana. Prolazim serijal Kula tmine koji je stvarao kroz desetine godina. Revolveras Roland Kuli tmine stize.. A sto je ta Kula i zasto mu je bitna? Ma, zadovoljna sam. :-)
Ima i film, ali vele da nije adaptiran. Samo su preuzeti likovi Rolanda, Covjeka u crnom i djecaka Jakea Chambersa.
Joj mislim da je ponekad tesko, kako bih rekla, prenijeti ono iz knjige u film.
Guest- Guest
Nije los film.
Samo mene nakon procitane knjige rijetki filmovi u potpunosti zadovolje.
Samo mene nakon procitane knjige rijetki filmovi u potpunosti zadovolje.
Guest- Guest
mativka wrote:A ja ga odavna ispunila :)violator wrote:mativka wrote:A ti?PhoebeBuffay wrote:Ljudi. Sto mislite o stephenu kingu?
Ithildin?
Što se tiče Kinga, i ja sam uglavnom gledala adaptacije. Hmm, nije da mi se urezalo u sjećanje :)
Eto, mene ne voli. :-D
---
A serija "It"? :-) "Isijavanje" ti je sigurno ostalo u sjecanju. Ili Carrie. Ili Christine (koju je rezirao Carpenter), o pomahnitalom ljubomornom auticu. :-D
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Film...daviolator wrote:PhoebeBuffay wrote:Ljudi. Sto mislite o stephenu kingu?
Ithildin?
Vise sam pogledala adaptacija njegovih romana, nego sto sam ih procitala. Vrijedi ga proci.
Ona serija Kupola je takav shit naspram knjige. Bas se s njime i druzim posljednjih tjedana. Prolazim serijal Kula tmine koji je stvarao kroz desetine godina. Revolveras Roland Kuli tmine stize.. A sto je ta Kula i zasto mu je bitna? Ma, zadovoljna sam. :-)
Ima i film, ali vele da nije adaptiran. Samo su preuzeti likovi Rolanda, Covjeka u crnom i djecaka Jakea Chambersa.
Joj mislim da je ponekad tesko, kako bih rekla, prenijeti ono iz knjige u film.
A da. Po tome se vidi kvaliteta redatelja.
Guest- Guest
Seriju It nisam gledala zbog covera koji mi se ne sviđa. A ovo ostalo su klasici koji jednoj generaciji itekako ostaju u sjećanju ;)violator wrote:mativka wrote:A ja ga odavna ispunila :)violator wrote:mativka wrote:A ti?PhoebeBuffay wrote:Ljudi. Sto mislite o stephenu kingu?
Ithildin?
Eto, mene ne voli. :-D
---
A serija "It"? :-) "Isijavanje" ti je sigurno ostalo u sjecanju. Ili Carrie. Ili Christine (koju je rezirao Carpenter), o pomahnitalom ljubomornom auticu. :-D
Guest- Guest
Poslala sam upitnik claire, violator, mativki, kicu, noor
Jucer nakon 12 sam ga zatvroila jer sam skupila puno ljudi a treba te podatke I obraditi :)
Jucer nakon 12 sam ga zatvroila jer sam skupila puno ljudi a treba te podatke I obraditi :)
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Poslala sam upitnik claire, violator, mativki, kicu, noor
Nazalost, meni nista nije pristiglo, ali drago mi je da si skupila dovoljno materijala. :-)
Idem samo provjeriti jesam li iskljucila opciju za slanje pp-a. :-D
Guest- Guest
Bas citam nesto iz sociologije sto me podsjetilo na kica...
Ali necu reci sto...
Neke tajne su slade neotkrivene :)
Ali necu reci sto...
Neke tajne su slade neotkrivene :)
Guest- Guest
kid wrote:vratite nam abenda
izdokle
2014-04-16
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50