Recept za veće plaće u RH
Page 13 of 16
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Recept za veće plaće u RH
Nama su se godinama čudili kako radimo za male plače
Onda je INA i svi ostali kao kad mogu oni možete i vi
Jel ti znaš zašto smo mi radili za male plače
E sad ćeš saznati
E sad ćeš saznati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nama su se godinama čudili kako radimo za male plače
E sad ćeš saznati
E sad ćeš saznati
2014-04-11
kod nas su male plaće, bosanska posla. udio plaće je nikakav na aktivi firme.
no ako imaš 200 radnika i svakom daš soma kuna manju plaću sebi si strpao 200kkn u džep i svaka tri mjeseca kupiš novi bmw dok sitnozuba stoka priča; e fala ti bože da radim...
...zato su u njemačkoj kod nijemca pristojne plaće.
no ako imaš 200 radnika i svakom daš soma kuna manju plaću sebi si strpao 200kkn u džep i svaka tri mjeseca kupiš novi bmw dok sitnozuba stoka priča; e fala ti bože da radim...
2014-12-30
Pa to je kod nas bilo tako samo zauzvrat pusti nas i nedolazi ovamoveber wrote:kod nas su male plaće, bosanska posla. udio plaće je nikakav na aktivi firme.
Onda dovelo nekog novog i taj počeo mjenjati
Pravilo u poslu je da ako nešto štima NEDIRAJ NIŠTA
SAŠ PLAČAT RADNIKA
2014-04-11
Mi smo zarađivali i za taj njegov bmw i jahtu i kuću
Plaća mala
Uvjet Makni se
I onda stavili pametnjakovića na vrh uprave
SAŠ SVE IZGUBIT
Plaća mala
Uvjet Makni se
I onda stavili pametnjakovića na vrh uprave
SAŠ SVE IZGUBIT
2014-04-11
Taj posal šta smo mi radili to ni u našim uvjetima nije ispod šest tisuća kuna
Ima nas trista i radimo ti za četiri tisuće
Znači na svakom od nas dvije tisuće kuna mjesečno
I ti dovodiš upravitelja koji ima trideset tisuća kuna plaću mjesečno a koji nezna da ako ti u poslu negdje nešto štima da NEDIRAJ NIŠTA
Bravo
Sad ćeš plačat pet tisuća kuna ljude jer inače ti to nitko neće radit
Ima nas trista i radimo ti za četiri tisuće
Znači na svakom od nas dvije tisuće kuna mjesečno
I ti dovodiš upravitelja koji ima trideset tisuća kuna plaću mjesečno a koji nezna da ako ti u poslu negdje nešto štima da NEDIRAJ NIŠTA
Bravo
Sad ćeš plačat pet tisuća kuna ljude jer inače ti to nitko neće radit
2014-04-11
longi. u njemačkoj tajnica ima soma, somadvijesto ojra, ali ne želi radit u restoranu gdje bi imala 2000. tu nišu popunjavaju exyu radnici.
tako je i na baušteli, kaj bi nijemac razvlačio kablove za 2500€ kada može drkat kurac za 1500€
njemački aerodromi traže 10 000 ljudi za cukanje kofera, plaća od 10€ pa na gore. radiš 6 dana pa si tri slobodan, 60 go plaćeni. sve plaćeno i nijemci ne žele radit. ispod časti im.
ljudi iz ex yu uz dodatni posao nalupaju 3k€...
tako je i na baušteli, kaj bi nijemac razvlačio kablove za 2500€ kada može drkat kurac za 1500€
njemački aerodromi traže 10 000 ljudi za cukanje kofera, plaća od 10€ pa na gore. radiš 6 dana pa si tri slobodan, 60 go plaćeni. sve plaćeno i nijemci ne žele radit. ispod časti im.
2014-12-30
Znam , ide mi sad jedan poznanik na jednu veću bauštelu tamo, hrana i smještaj u sklopu togaveber wrote:longi. u njemačkoj tajnica ima soma, somadvijesto ojra, ali ne želi radit u restoranu gdje bi imala 2000. tu nišu popunjavaju exyu radnici.
2000 eura mjesečno oko 16 tisuća kuna će dobijat
2014-04-11
frend mi je dipl ing strojarstva, a radi kao hausmajsta i ima 4000€. uvjet da je dostupan stalno ako treba nešto u kliničkom centru. GO najavi i ima pravo 15+3dana u komadu. službeni ford, mob i stan u sklop kliničkog centra. 2 soma mjesečno stavlja sa strane. soma bivšoj šalje...
2014-12-30
Dobro to je već inženjerveber wrote:frend mi je dipl ing strojarstva, a radi kao hausmajsta i ima 4000€. uvjet da je dostupan stalno ako treba nešto u kliničkom centru. GO najavi i ima pravo 15+3dana u komadu. službeni ford, mob i stan u sklop kliničkog centra. 2 soma mjesečno stavlja sa strane. soma bivšoj šalje...
Poanta je da je meni na papiru plača bila 4000 kuna radiš dan noć vikende praznike a da je neki pametnjaković u upravi u Zagrebu koji nije iz Hrvatske stvarno umislio da je to tako
Sad će pajdo skužit da ta priča nije išla tako nego osam tisuća kuna samo ti si to blokira pa ćeš sad plačat jedno 5500 tisuća kuna radnika
1500 kuna više puta trista radnika pa ćeš shvatit koliku smo lovu mi firmi zarađivali
2014-04-11
Jebalo majku da meni radnik kaže radit ću za četiri tisuće kuna vikende praznike noćne sve će ti bit po zakonu blokirati ću bilo kakvi sindikat tvoje je samo da odeš na jahtu i jebeš kurve
Pa to je gušt
Eto ti tvoj novi upravitelj
Nemogu naći kvalitetne ljude miljon pizdarija
Nema više nikoga tko bi blokirao sindikat pošto sam ja to radio ali se moglo zarađivati pa bi tu priča završila
Sad miljon problema
Pa to je gušt
Eto ti tvoj novi upravitelj
Nemogu naći kvalitetne ljude miljon pizdarija
Nema više nikoga tko bi blokirao sindikat pošto sam ja to radio ali se moglo zarađivati pa bi tu priča završila
Sad miljon problema
2014-04-11
Mogli su uživati i oni i ja i radnici
Osam iljada kuna im je stvarna plača bila
Eto sad ih sam stavljaj pod kontrolu sa te svoje četiri tisuće
Osam iljada kuna im je stvarna plača bila
Eto sad ih sam stavljaj pod kontrolu sa te svoje četiri tisuće
2014-04-11
Dođe ženska koja bi u trgovini imala četiri tisuće kuna
Provjerimo je tri mjeseca
Dobije posao ima osam
Eto sad neka vam taj novi upravitelj traži radnike
Provjerimo je tri mjeseca
Dobije posao ima osam
Eto sad neka vam taj novi upravitelj traži radnike
2014-04-11
Mislim da bi bilo obrnuto.pismejker wrote:dobro..da me Triny zaebava sa isplatom uvatio bi je za sisu i presamitio preko kolina i dao joj po guzi..
Trinity-
2014-04-17
Plaća je onolika koliko se zaradi.RayMabus wrote:Bitna je pristojna plaća a ne veća, najgore je kad osjetiš da si potcjenjen
Ljude netreba plaćati više nego pristojno
Subjektivnim osjećajima tu nema mjesta.
Trinity-
2014-04-17
I kad vas ovako čitam, komentari su vam na razini razmažene deriščadi.
Stalno nešto bi, stalno ste zakinuti, stalno lupate glavom o pod jer vama nešto treba.
A kako do toga doći, tuđa je briga i rizik i sve vam netko drugi treba osigurati.
Pojma nemate.
Stalno nešto bi, stalno ste zakinuti, stalno lupate glavom o pod jer vama nešto treba.
A kako do toga doći, tuđa je briga i rizik i sve vam netko drugi treba osigurati.
Pojma nemate.
Trinity-
2014-04-17
Plaća je koliko ti ja kažem ako oćeš da ti sve štimaTriny wrote:Plaća je onolika koliko se zaradi.RayMabus wrote:Bitna je pristojna plaća a ne veća, najgore je kad osjetiš da si potcjenjen
Ljude netreba plaćati više nego pristojno
Subjektivnim osjećajima tu nema mjesta.
Moš platit manje državi i to stavit u đep
Ako mene slušaš a radnici će u praksi imat od 50 do 100% veću plaću a da ih ti neplaćaš niti krše zakon
Kako ?
Makni se
2014-04-11
Ti bi uvatila njega za sisu?Triny wrote:Mislim da bi bilo obrnuto.pismejker wrote:dobro..da me Triny zaebava sa isplatom uvatio bi je za sisu i presamitio preko kolina i dao joj po guzi..
Štipaljkom.Regoč wrote:Ti bi uvatila njega za sisu?Triny wrote:Mislim da bi bilo obrnuto.pismejker wrote:dobro..da me Triny zaebava sa isplatom uvatio bi je za sisu i presamitio preko kolina i dao joj po guzi..
Trinity-
2014-04-17
Ne kuka ovdje nitkoTriny wrote:I kad vas ovako čitam, komentari su vam na razini razmažene deriščadi.
Pojma nemate.
Ja ladim jaja ima već godinu dana i još ću toliko
Kukat ćete vi kad vam ja kažem koliku plaću oću
2014-04-11
Ijuju!Triny wrote:Štipaljkom.Regoč wrote:Ti bi uvatila njega za sisu?Triny wrote:Mislim da bi bilo obrnuto.pismejker wrote:dobro..da me Triny zaebava sa isplatom uvatio bi je za sisu i presamitio preko kolina i dao joj po guzi..
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» 400 milijuna kn za veće plaće učitelja, nastavnika i profesora
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Marić najavio veće plaće državnim i javnim službenicima
» Grci u štrajku zbog rasta troškova, traže veće plaće
» Radnici poznatih pivovara u Njemačkoj štrajkaju, traže veće plaće
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Marić najavio veće plaće državnim i javnim službenicima
» Grci u štrajku zbog rasta troškova, traže veće plaće
» Radnici poznatih pivovara u Njemačkoj štrajkaju, traže veće plaće
Page 13 of 16