Recept za veće plaće u RH
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Recept za veće plaće u RH
[size=30]Hrvatska[/size][size=30] ima samo 172 tisuće (14 posto) umirovljenika koji iza sebe imaju puni radni staž od 40 i više godina [/size]mutava baštarda wrote:Samo 16 posto umirovljenika ima puni radni staž
[size=30]https://www.vecernji.hr/vijesti/novih-49000-umirovljenika-prima-prosjecno-2201-kunu-1058331
[/size]
Od umirovljrnika napraviti ljepilo ( kao u maxmagnusu ) a uhljebe razhljebiti... i postajemo švica.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Sto znaci da ti uopće nisi pročitao tekst.catabbath wrote:Gle govorim iz svog višegodišnjeg iskustva. U Hrvatskoj ti npr. poznata fima koja se hvali da je vrh i čiji se gazda često naslikava na tv-u traži da im pokloniš svoj godišnj i sl. Ima li toga u Njemačkoj? Misliš da su radnici u qurcu jer idu vani?
Znaci u Poljskoj poslodavac da 3900 eura placu a radnik ima netto 3000.
U Hrvatskoj poslodavac da 6148 eura placu a radnik ima netto 3000.
Znaci koji poslodavac moze uopće dati 6148 eura placu i sto bi trebao raditi da bi to isplatio, mozda prodavati kokain jedino.
E sada jedino sto vi ne gledate da brutto razliku uzima vama drzava u biti od place jer poslodavac to isplati nego to ne računate jer niste vidjeli na računu pa vam poslodavac ne da vise, to he mantra.
Zato radnicima treba govoriti isključivo o brutto plaći a koliko ce vidjeti na računu neka državu pita za razliku.
Ovako oni poglupi kakvi vec jesu pitaju koliko ce vidjeti na računu odnosno netto i onda im je uvijek malo naravno , ovo sto poslodavac da duplo to kao nije njihov problem , to je kao dao poslodavac oni nemaju ništa s tim. A njima je drzava oduzela od place u biti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
puni radni staž je pizdarija,mutava baštarda wrote:[size=30]Hrvatska[/size][size=30] ima samo 172 tisuće (14 posto) umirovljenika koji iza sebe imaju puni radni staž od 40 i više godina [/size]mutava baštarda wrote:Samo 16 posto umirovljenika ima puni radni staž
[size=30]https://www.vecernji.hr/vijesti/novih-49000-umirovljenika-prima-prosjecno-2201-kunu-1058331
[/size]
Od umirovljrnika napraviti ljepilo ( kao u maxmagnusu ) a uhljebe razhljebiti... i postajemo švica.
radni staž je socijalistička smicalica.
sve ča tribo učiniti je ukinuti prisilne mirovine i bog.
2014-04-16
Zato radnicima treba govoriti isključivo o brutto plaći a koliko ce vidjeti na računu neka državu pita za razliku.[/quote]
Plaća se uvijek ugovara bruto o čemu ti pričaš. Jesi vidila ikad platnu listu?
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:
Zato radnicima treba govoriti isključivo o brutto plaći a koliko ce vidjeti na računu neka državu pita za razliku.
Plaća se uvijek ugovara bruto o čemu ti pričaš. Jesi vidila ikad platnu listu?[/quote]
to jos postoji ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Triny wrote:Mda...radnici su anđeli, a poslodavci demoni...catabbath wrote:E samo šta se mentalitet poslodavaca u RH nije promijenio od 90tih. Sad su u čudu kako ljudi odjednom traše plaću "na bijelo", usude se pitati godišnj i ne žele besplatno raditi. I onda su prisiljeni raditi po zakonu jer ljudi nema ali kad bi mogli radili bi kao prije. Ključna razlika izmađu RH i EU poslodavaca je u lopovskom mentalitetu.
Istina je negdje na sredini.
Guest- Guest
Nemoraju oni ništa smanjivati šta se mene tiče , jebe me se koliko poslodavac daje državi , to je njegov problem
Hrvatska nemora ništa , ljudi će otić radit vani i to je to
Hrvatska nemora ništa , ljudi će otić radit vani i to je to
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tako meni direktor kad sam nakon deset godina rada bez dana bolovanja izrazbija radno mjesto pa dobija izvanredni otkaz počeja objašnjavati kako je meni plaća veća da firma plaća doprinose a ja se okrenija put zida i počeja gledati u zid
Šta mene briga koliko vi plaćate državi kad je meni stalno četiri tisuće kuna a svake godine život sve skuplji
Aj moj čovik prođi me se sa tim pričama
Šta mene briga koliko vi plaćate državi kad je meni stalno četiri tisuće kuna a svake godine život sve skuplji
Aj moj čovik prođi me se sa tim pričama
2014-04-11
Recept za veće plaće ovdje je kad cijeli Balkan ode radit u Njemačku pa ako neš podignit plaću nema radnika
A to koliko ti plaćaš državi TO MENE BOLI KURAC
A to koliko ti plaćaš državi TO MENE BOLI KURAC
2014-04-11
Otišlo vam je već puno ljudi vanka otići će i ovu i iduću a onda Austrija i Slovenija otvaraju svoja vrata
Aj moj čovik vadi pare ili nema radnika a te priče o doprinosima uhljebima zadrži za sebe
Aj moj čovik vadi pare ili nema radnika a te priče o doprinosima uhljebima zadrži za sebe
2014-04-11
RayMabus wrote:Otišlo vam je već puno ljudi vanka otići će i ovu i iduću a onda Austrija i Slovenija otvaraju svoja vrata
poslodavci bi tribali isplotiti veću ploću bez obzira ča rodnik ne zarodi ote šolde
2014-04-16
Nemora on ništaaben wrote:RayMabus wrote:Otišlo vam je već puno ljudi vanka otići će i ovu i iduću a onda Austrija i Slovenija otvaraju svoja vrata
poslodavci bi tribali isplotiti veću ploću bez obzira ča rodnik ne zarodi ote šolde
Tko njih šta pita više
Vadi pare
2014-04-11
Nek prebace proizvodnju u Poljsku gdje su manji doprinosi a veće plaće pa ću ja doći tamo radit a uhljebi u Hrvatskoj će dobit kurac
Nemora on ništa
Vadi pare
Nema rasprave
Nemora on ništa
Vadi pare
Nema rasprave
2014-04-11
ti bi bi odličan revolucionar;
ne znomo ča oćemo, ali oćemo o omoh!
ne znomo ča oćemo, ali oćemo o omoh!
2014-04-16
Ja sam samo realista, doprinosi su prije bili veliki jer bi ti poslodavac dao malu plaću jer je bilo puno ljudi koji bi radili za kikiriki a sad nema pa prema tome poslodavci su ti koji trebaju tražiti za oko 10% smanjenje doprinosa da za toliko dignu plaće u Hrvatskoj
2014-04-11
VADI PARERayMabus wrote:Ja sam samo realista, doprinosi su prije bili veliki jer bi ti poslodavac dao malu plaću jer je bilo puno ljudi koji bi radili za kikiriki a sad nema pa prema tome poslodavci su ti koji trebaju tražiti za oko 10% smanjenje doprinosa da za toliko dignu plaće u Hrvatskoj
10% više meni a 10% manje uhljebima
Poslodavcu svejedno ali zadržava radnika
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja sam samo realista, doprinosi su prije bili veliki jer bi ti poslodavac dao malu plaću jer je bilo puno ljudi koji bi radili za kikiriki a sad nema pa prema tome poslodavci su ti koji trebaju tražiti za oko 10% smanjenje doprinosa da za toliko dignu plaće u Hrvatskoj
doprinosi bili veli jer je mola ploća?
no, no
2014-04-16
RayMabus wrote:Ja sam samo realista, doprinosi su prije bili veliki jer bi ti poslodavac dao malu plaću jer je bilo puno ljudi koji bi radili za kikiriki a sad nema pa prema tome poslodavci su ti koji trebaju tražiti za oko 10% smanjenje doprinosa da za toliko dignu plaće u Hrvatskoj
onda nece biti za mirovine
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ja sam samo realista, doprinosi su prije bili veliki jer bi ti poslodavac dao malu plaću jer je bilo puno ljudi koji bi radili za kikiriki a sad nema pa prema tome poslodavci su ti koji trebaju tražiti za oko 10% smanjenje doprinosa da za toliko dignu plaće u Hrvatskoj
tuše
2014-04-16
PUCA MI KURACdebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ja sam samo realista, doprinosi su prije bili veliki jer bi ti poslodavac dao malu plaću jer je bilo puno ljudi koji bi radili za kikiriki a sad nema pa prema tome poslodavci su ti koji trebaju tražiti za oko 10% smanjenje doprinosa da za toliko dignu plaće u Hrvatskoj
2014-04-11
recept je ... smanjiti poreze i bankrot po kratkom postupku za one koji ne isplaćuju plaću. ako ne isplaćuju plaću, znači ne zarađuju. tko ne zarađuje ... pušing rođo. tako je u kapitalizmu.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» 400 milijuna kn za veće plaće učitelja, nastavnika i profesora
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Marić najavio veće plaće državnim i javnim službenicima
» Grci u štrajku zbog rasta troškova, traže veće plaće
» Radnici poznatih pivovara u Njemačkoj štrajkaju, traže veće plaće
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Marić najavio veće plaće državnim i javnim službenicima