Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 20
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
_________________Paulinho Ronaldo
No. of years
In Spain 1 9
Laligas 1 2
Copa del reys 1 2
"rOnaLdo CoNqUeRed sPaIn"
"kInG oF sPaIn"
No. of years
In Spain 1 9
Laligas 1 2
Copa del reys 1 2
"rOnaLdo CoNqUeRed sPaIn"
"kInG oF sPaIn"
End- Posts : 21177
2015-08-25
kralj lopovluka niti te 2 lige nije zasluženo uzeo i 1 kup.
2015-08-25
http://www.goal.com/en/news/ronaldos-ability-to-prove-himself-in-different-leagues-is-why-he-/tub4isq2esv81v119w2i4uxqi
počelo počelo
počelo počelo
2015-08-25
te fanove pederka treba sve kamenovat
2015-08-25
Mbappe scored his first hat trick against Rennes.
Neymar scored first hat trick against Guarani.
Ronaldo scored first hat trick against Bahia.
CR scored first hat trick against Newcastle United.
Hazard scored first hat trick against Nancy.
Messi scored against Real Madrid.
ok ključaj sad..
Neymar scored first hat trick against Guarani.
Ronaldo scored first hat trick against Bahia.
CR scored first hat trick against Newcastle United.
Hazard scored first hat trick against Nancy.
Messi scored against Real Madrid.
ok ključaj sad..
2015-08-25
A ja san prvi hat-trick zabija protiv DANG-a...
Ima san 16 i po godina, a oni su bili pijančine i probisvjeti od 30-35...
:^O
Ima san 16 i po godina, a oni su bili pijančine i probisvjeti od 30-35...
:^O
Guest- Guest
nemoj tako protiv kluba u kojem si okoncao karijeru..
2015-08-25
[size=36]Tužioci traže 11 godina zatvora za bivšeg predsednika Barselone
Španski tužioci zatražili su da bivši predsednik Fudbalskog kluba Barselona Sandro Roselj bude osuđen na 11 godina zatvora.
NĐIZVOR: B92, BETA ČETVRTAK, 26.07.2018. | 08:13
[/size]
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Roselj se sumnjiči za pranja novca prilikom kupovine televizijskih prava za utakmice reprezentacije Brazila.
Oni takođe zahtevaju da Roselj plati kaznu od 59 miliona evra zbog pranja novca i formiranja kriminalne organizacije.
Roselova supruga i još četiri osobe optuženi su u istom slučaju da su zloupotrebili novac od prodaje TV prava za mečeve reprezentacije Brazila i od sponzorskog ugovora kompanije Najki (Nike) i FS Brazila.
Tužioci su takođe optužili Roselja da krije novac koji je navodno nezakonito stekao u dogovoru s bivšim predsednikom FS Brazila Rikardom Tešeirom.
On negira optužbe pred sudom u Madridu.
Roselj, nekadašnji izvršni direktor Najkija u Brazilu i predsednik Barselone od 2010. do 2014. godine, nalazi se u pritvoru još od maja prošle godine.
Njemu se već sudi za prevaru i korupciju u vezi transfera Nejmara da Silve u Barselonu 2013. godine.
Španski tužioci zatražili su da bivši predsednik Fudbalskog kluba Barselona Sandro Roselj bude osuđen na 11 godina zatvora.
NĐIZVOR: B92, BETA ČETVRTAK, 26.07.2018. | 08:13
[/size]
Podeli
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Roselj se sumnjiči za pranja novca prilikom kupovine televizijskih prava za utakmice reprezentacije Brazila.
Oni takođe zahtevaju da Roselj plati kaznu od 59 miliona evra zbog pranja novca i formiranja kriminalne organizacije.
Roselova supruga i još četiri osobe optuženi su u istom slučaju da su zloupotrebili novac od prodaje TV prava za mečeve reprezentacije Brazila i od sponzorskog ugovora kompanije Najki (Nike) i FS Brazila.
Tužioci su takođe optužili Roselja da krije novac koji je navodno nezakonito stekao u dogovoru s bivšim predsednikom FS Brazila Rikardom Tešeirom.
On negira optužbe pred sudom u Madridu.
Roselj, nekadašnji izvršni direktor Najkija u Brazilu i predsednik Barselone od 2010. do 2014. godine, nalazi se u pritvoru još od maja prošle godine.
Njemu se već sudi za prevaru i korupciju u vezi transfera Nejmara da Silve u Barselonu 2013. godine.
Guest- Guest
samo kompletni idiot moze da navija za ovo mafijasko govno od kluba...
Guest- Guest
kakve veze ima barca s tim krepilu... može biti samo oštećena ko dinamo od strane maminja idiote..
2015-08-25
Carvajal: "Messi is a player who generates more football, is a player who has better vision of the pass, is a player who has the ball stuck to the foot, who finds the spaces. And Cristiano is an annihilator, who leaves everything to score. They are different, but also so good."
poečlo je pišanje po pederku, očekuje se toga više..
poečlo je pišanje po pederku, očekuje se toga više..
2015-08-25
Nakon što je jedva preživio SP i dominaciju najvećega hr igrača svih vremena,kapetana i najboljega igrača na SP,bojim se da će pogubno djelovati na endovo zdravlje ako kojim slučajem CR s juveom uzme LP
Naime, u online anketi koju je sproveo As Modrić je uvjerljivo izabran za najboljeg nogometaša godine. Nakon što je FIFA objavila službeni popis kandidata za nagradu 'The Best' As je u svojoj anketi čitatelje pitao što misle tko bi istu trebao osvojiti. Za njih nikakve dileme nije bilo i Modrić je dobio 14.227 glasova, odnosno 46% od ukupnog broja glasova (30.413).
Na drugom mjestu sa skoro 10.000 glasova manje našao se Cristiano Ronaldo (5.350 glasova, 17.59%), a na trećem Lionel Messi (4.384 glasa, 14.41%). Iza njih poredali su se Antoine Griezmann (3.894, 12.8%), Raphael Varane (3.65%), Kylian Mbappe (2.83%), Mohamed Salah (0.8%), Eden Hazard (0.74%), Kevin De Bruyne (0.29%), te Harry Kane (0.11%).
Kakvo pišanje najboljeg igrača svijeta po trkačoj kokoši i malenom blessiju.
Na drugom mjestu sa skoro 10.000 glasova manje našao se Cristiano Ronaldo (5.350 glasova, 17.59%), a na trećem Lionel Messi (4.384 glasa, 14.41%). Iza njih poredali su se Antoine Griezmann (3.894, 12.8%), Raphael Varane (3.65%), Kylian Mbappe (2.83%), Mohamed Salah (0.8%), Eden Hazard (0.74%), Kevin De Bruyne (0.29%), te Harry Kane (0.11%).
Kakvo pišanje najboljeg igrača svijeta po trkačoj kokoši i malenom blessiju.
Zeko-
2015-08-26
haha smanji heineken, tom tvojem portugalskom pederu i zatonskom lopovu se mogu samo izrugivati jer za drugo nisu.muckodjubre wrote:Nakon što je jedva preživio SP i dominaciju najvećega hr igrača svih vremena,kapetana i najboljega igrača na SP,bojim se da će pogubno djelovati na endovo zdravlje ako kojim slučajem CR s juveom uzme LP
dok ti meni pišeš za messija iz čiste zlobe i kompleksa jer ti je i samome jasno da zatonska prevara nikad ne bi vidjela srebro da nije bilo svih ostalih, a najviše rakete i sube...
2015-08-25
Ronaldo je već 6 godina za redom najbolji strijelac LP. Najbolji igrač svih vremena.
Guest- Guest
može konkurirati za listu najboljih napadača, a i tu je messi jači, a igra na centru pola karijere.
nije bzvz svima debeli ronaldo bolji jer kad vidiš njegovu magiju i moć zabijanja i usporediš to sa simulacijama, penalima i tap inovima pederka, to se jedno s drugim ne može parit i nikad neće taman da ovaj zabio preko 200 golova u svojoj namještenoj LP...
nije bzvz svima debeli ronaldo bolji jer kad vidiš njegovu magiju i moć zabijanja i usporediš to sa simulacijama, penalima i tap inovima pederka, to se jedno s drugim ne može parit i nikad neće taman da ovaj zabio preko 200 golova u svojoj namještenoj LP...
2015-08-25
End wrote:haha smanji heineken, tom tvojem portugalskom pederu i zatonskom lopovu se mogu samo izrugivati jer za drugo nisu.muckodjubre wrote:Nakon što je jedva preživio SP i dominaciju najvećega hr igrača svih vremena,kapetana i najboljega igrača na SP,bojim se da će pogubno djelovati na endovo zdravlje ako kojim slučajem CR s juveom uzme LP
dok ti meni pišeš za messija iz čiste zlobe i kompleksa jer ti je i samome jasno da zatonska prevara nikad ne bi vidjela srebro da nije bilo svih ostalih, a najviše rakete i sube...
zato bi messi vidio LP da nije bilo ostalih npr.xavija,inieste itd. ili finale SP da nije bilo di marije ,mascherana
hahahamuckodjubre wrote:End wrote:haha smanji heineken, tom tvojem portugalskom pederu i zatonskom lopovu se mogu samo izrugivati jer za drugo nisu.muckodjubre wrote:Nakon što je jedva preživio SP i dominaciju najvećega hr igrača svih vremena,kapetana i najboljega igrača na SP,bojim se da će pogubno djelovati na endovo zdravlje ako kojim slučajem CR s juveom uzme LP
zato bi messi vidio LP da nije bilo ostalih npr.xavija,inieste itd. ili finale SP da nije bilo di marije ,mascherana
pa oni mogu samo messiju na tome zahvaljivati... svi do jednoga jer kako god dobri bili xavi i inesta jebiga messi je bolji od obojice i u kontroli lopte, u passevima, asistencijama, u svakom segmentu nogometa..
messi je unikat, najbolji svih vremena u svakom području nogometne igre, osim glave, a tome nije sam kriv kad je midget.
2015-08-25
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 20