Jeste li zaljubljeni?
Page 4 of 31
Page 4 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
ne izgubiš se...samo se imaš priliku više puta zaljubiti...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
kako bi popushio jopet i jopet....Trinity wrote:...se imaš priliku više puta zaljubiti...
mada je predaja tj odustajanje još gore
immortal-
2014-04-16
koji put i druga strana popushi, e to je gušt...mortal-joint wrote:kako bi popushio jopet i jopet....Trinity wrote:...se imaš priliku više puta zaljubiti...
Trinity-
2014-04-17
dobra si
čim veza ne uspije mislim da je to pushio.. za oboje ako se išlo ka stvaranju veze
čim veza ne uspije mislim da je to pushio.. za oboje ako se išlo ka stvaranju veze
2014-04-16
uglavnom ispadne pushiona, šta ćeš...tražiš novu 'žrtvu'mortal-joint wrote: dobra si
Trinity-
2014-04-17
naravno da nismo, zato sam i rekla da je to jedna vrsta ljudimortal-joint wrote:nije kod svakog istomaggie13 wrote:istinu veli taj barba depp..
iako, postoji još jedna mogućnost..možda nismo sposobni voljet nikoga osim sebe, pa nam je onda svejedno odlučili se za prvu ili drugu osobu..uvijek će se pojavit neka druga ili treća, a mi zapravo ne možemo istinski voljeti ijednu od njih
Mislim na takvu vrstu ljudi koji istinski vole samo sebe
netko doživi pravu ljubav s kojom se veže i koja traje dovijeka
nisu svi takve sreće
depp je očito bio prisiljen birati
u svakoj je našao nešto
ni u jednoj sve što je želio (trebao za svoju sreću)
faktor sreće postoji, definitivno, ali postoji i naša osobnost koja privlači određene vrste ljudi i povlači određene situacije..
eh, sad, koliko je on bio prisiljen birati, a koliko je sam sebe naveo da se osjeti prisiljenim, to samo on zna..a, dobiti sve u jednoj osobi je teško i nemoguće..zato postoje prioriteti i manje bitne stvari
2014-04-12
što sam starija sve više volim sebemaggie13 wrote:.možda nismo sposobni voljet nikoga osim sebe,
immortal-
2014-04-16
kad odabereš jedno kao da više nedostaje ono što se činilo manje bitnimmaggie13 wrote:, dobiti sve u jednoj osobi je teško i nemoguće..zato postoje prioriteti i manje bitne stvari
čovjek je nezadovoljan???
immortal-
2014-04-16
To je jako dobro..moramo se voljeti i poštovati..to povlači i mogućnost voljenja i poštovanja drugog bića, prvenstveno partnera/ice..mortal-joint wrote:što sam starija sve više volim sebemaggie13 wrote:.možda nismo sposobni voljet nikoga osim sebe,
2014-04-12
Onda se stvarno jako voliš...mortal-joint wrote:što sam starija sve više volim sebemaggie13 wrote:.možda nismo sposobni voljet nikoga osim sebe,
Guest- Guest
prevedibogomdani wrote:Onda se stvarno jako voliš...mortal-joint wrote:što sam starija sve više volim sebemaggie13 wrote:.možda nismo sposobni voljet nikoga osim sebe,
immortal-
2014-04-16
Pa ako se voliš,a sve si starija,kako stariš i prilično si vremešna,razumljivo je povećanje te ljubavi..mortal-joint wrote:prevedibogomdani wrote:Onda se stvarno jako voliš...mortal-joint wrote:što sam starija sve više volim sebemaggie13 wrote:.možda nismo sposobni voljet nikoga osim sebe,
Guest- Guest
ne mislim da si ti mladacbogomdani wrote:
Pa ako se voliš,a sve si starija,kako stariš i prilično si vremešna,
sudjelovao si u ratu i sigurno nisi bio mlađi od 18
mogao si biti samo stariji
to znači ne puno mlađi od mene (pitanje da li si uopće)
a nisi ni ti svaki dan mlađi nego stariji
samo znaš po malo provocirati
immortal-
2014-04-16
Osjećaj zaljubljenosti me nikada ne popušta. Samo još da identificiram u što :D
Guest- Guest
Šmrc, trenutno nisam..moram se pod hitno dovesti u to stanje..makar se odnosilo na more, zalazak sunca, cvrčke..
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Đe me i ovdje nađe, ba?! Rekli bi moji u Bosni
2014-04-12
Page 4 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31
Similar topics
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG