Jeste li zaljubljeni?
Page 17 of 31
Page 17 of 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
Mativka wrote:Pa tebe u zadnje vrijeme zbilja krenulo. Otkrij tajnudzepna_venera wrote:
danas sam dobila kompliment da zračim mirnoćom, za poželjet. Kako da se svađam takva zaljubljenost je inspirativno stanje.
Godišnji sam provela na drugačiji način nego proteklih godina, dosta meditirala, čitala, činila sve što me usrećuje. Da bi to mogla, izbacila sam sve vrste "moram ići" posjeta iz svog rasporeda, ali sam uživala u dugim razgovorima sa ljudima koje volim. Razmišljala sam kako želim zapravo provesti naredni dio svog života, i što bi sve trebala napraviti da idem u željenom smjeru. To duhovnjaci zovu "retreat" kako god zvali, osjećam se kao nova.
Guest- Guest
neću :Ddzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ne želiš čitati traktat, vjeruj mi. u zadnje vrijeme sve mi se "posložilo".
Samo ti napiši :)
ali baš mi se polopila sranja. u nizu :(. jedno za drugim. još da dođe ponedjeljak pa da bude do jaja. a bit će.
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:neću :Ddzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ne želiš čitati traktat, vjeruj mi. u zadnje vrijeme sve mi se "posložilo".
Samo ti napiši :)
ali baš mi se polopila sranja. u nizu :(. jedno za drugim. još da dođe ponedjeljak pa da bude do jaja. a bit će.
...ajde, za inat glavu gore
Evo jedna prigodna:
Guest- Guest
ma ne klonem ti ja duhom. samo mi ide na kiki kaj mi sranja dolaze stihijski. ne kao rata kredita već kao ovrha :D. nema veze. preživjet ću i to.....valjda :D
2014-12-30
veber_1 wrote:ma ne klonem ti ja duhom. samo mi ide na kiki kaj mi sranja dolaze stihijski. ne kao rata kredita već kao ovrha :D. nema veze. preživjet ću i to.....valjda :D
Ma hoćeš..iskustvo tome i služi, da nešto nauči. Ništa strašno. To je samo život. Radi nešto što te veseli.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Voli me nekoliko zena, a ni one meni nisu mrske. Ne znam jel to pitanje il nesto drugo:)
dijagram-
2015-08-09
Posudit cu na tren temu posto je vezano iz zaljubljenost :p
Sto ako imate ljubavnu vezu sa nekom osobom. I znate da vam je stalo do nje i da je jednostavno sve sto ste htjeli. Medutim...primjecujete i druge osobe i privlace vas?
Sto ako imate ljubavnu vezu sa nekom osobom. I znate da vam je stalo do nje i da je jednostavno sve sto ste htjeli. Medutim...primjecujete i druge osobe i privlace vas?
Guest- Guest
Ali te druge osobe...znate da to nije to jer jednostavno nisu ono sto ste htjeli. Ali opet privlace vas. Mozda bas zbog toga sto su razlicite. A mpzda je to samo neka zelja za avanturom?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Gangbang??..svi na kraju sretni i zadovoljni... ..cuj,ako u sebi imas ta stremljenja,bolje to politicki dogovoriti sa partnerom,pa da svi uzivaju nego se saplitati i kaljuzati u mulju i lazi..to nikom ne koristi..Lady_D wrote:Posudit cu na tren temu posto je vezano iz zaljubljenost :p
Guest- Guest
upravo tako..malo si izgustala stalnog partnera,a macica primjecuje i nove muskije..sto napraviti??kakvu poruku poslati??...ebena situacija...Lady_D wrote:Ali te druge osobe...znate da to nije to jer jednostavno nisu ono sto ste htjeli. Ali opet privlace vas. Mozda bas zbog toga sto su razlicite. A mpzda je to samo neka zelja za avanturom?
Guest- Guest
Mislim da nije micica koliko je moje srce kedostavno zeljno osjecati se slobodno i sigurno.
Dogodile su se neke stvarcice zbog kojih se cesto zapitkujem, preispitujem.
A znam da ne postoji niti jedan kao moj sadasnji.
Ali jednostavno sam primjetila nekoga, a i on je mene. I znam da sa njime ne bi bilo nista na duge staze, nista ni od u biti nicega jer smo dva razlicita svijeta, ali opet me nekako privlaci...
Ne znam kako objasnit.
Dogodile su se neke stvarcice zbog kojih se cesto zapitkujem, preispitujem.
A znam da ne postoji niti jedan kao moj sadasnji.
Ali jednostavno sam primjetila nekoga, a i on je mene. I znam da sa njime ne bi bilo nista na duge staze, nista ni od u biti nicega jer smo dva razlicita svijeta, ali opet me nekako privlaci...
Ne znam kako objasnit.
Guest- Guest
a onda nema druge. kresni se s onim drugim, a onom prvom nemoj reći :D
2014-12-30
hahahahaha...dobar.u biti nesto sto veci dio cura i napravi..moze se skuziti vrlo lako,no vecina muskih bas i ne skuzi...veber_1 wrote:a onda nema druge. kresni se s onim drugim, a onom prvom nemoj reći :D
Guest- Guest
a, da!Lady_D wrote:Ma da :D
kaj drugo da ti velim :D
veber-
2014-12-30
Polako,bude Lejdi na kratko napustila sigurnost premirne luke,da malo zabrazda valove u nepoznatom podrucju,pa se vrati nakon toga...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Page 17 of 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Similar topics
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............