Jeste li zaljubljeni?
Page 8 of 31
Page 8 of 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
veber i mativka! veber i mativka! u pivnicu na pohani luk. odmah!!
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
:D još uvijek nisam toliko zločesta da bih joj to poželjela :) Evo, za početak može i onaj umišljenko bogomdani Poslije budemo vidjeli za dalje ovisno o razvoju situacije :D Ali s obzirom na životopis Sveca, sumnjam da će razočarati :Dveber_1 wrote:bumo. s bugijem.
Guest- Guest
Mativka wrote:
Jel misliš na mene i Vebera ili? :D
a možda i to, da.
2015-04-11
Jaooo, kako mi ovo perverzno djeluje :D Pa koliko ima godina? :DrozNa wrote:ma ja već imam dečeca s kojim izlazim :-P
Guest- Guest
tako mlada a tako perverzna. stariji je od mene, a i ja sam već stara :-D ti si još dijete sigurno :P
2015-04-11
Ne znam ja tko je tu perverzan i tko spominje neke dečece :D Znaš, podsvijest je gadna stvar Jesam, dijete sam :D Znaš onu, sve dok su ti roditelji živi - dijete si :)rozNa wrote: tako mlada a tako perverzna. stariji je od mene, a i ja sam već stara :-D ti si još dijete sigurno :P
Mislim da bogomdanom neće smetati što si u vezi, ipak je on Svetac :D
Guest- Guest
pa ne bum ju na prvi izlazak u pivnicu.rozNa wrote:veber i mativka! veber i mativka! u pivnicu na pohani luk. odmah!!
pred dućan, dvije žuje, podriguša i pola kruha, ako ne pobjegne onda idemo van u fensi-šmensi restoran....ili u kino :P
veber-
2014-12-30
ne pridajem previse paznje "zaljubljivanju",odnosno,trenutnom i kratkotrajnom disbalansu kemije u mozgu i spolnim zljezdima,izazvanih optickim i slusnim podrazajima spotanog subjekta..
Guest- Guest
Mativka wrote:Ne znam ja tko je tu perverzan i tko spominje neke dečece :D Znaš, podsvijest je gadna stvar Jesam, dijete sam :D Znaš onu, sve dok su ti roditelji živi - dijete si :)
Mislim da bogomdanom neće smetati što si u vezi, ipak je on Svetac :D
ma mlađe dečece gledam ko sinove potencijalne :D dragi su i slatki, ali ne za partnera već samo prijatelja :p bar ja. ima žena koje vole mlađe i neki su zreliji od starijih. ali eto... no, šta fali i prijateljstvu čistom jel tako? meni je to što godine više idu, još i važnije od neke seksualne veze zapravo uvijek mi je i bilo :P
2015-04-11
bogomdani wrote:ne pridajem previse paznje "zaljubljivanju",odnosno,trenutnom i kratkotrajnom disbalansu kemije u mozgu i spolnim zljezdima,izazvanih optickim i slusnim podrazajima spotanog subjekta..
čuj njega. a ti onda ne pridaj pažnju tome, već pažnju usmjeri na drugo :P sve je na tebi :D već sam polako znaš na šta ti prorade podražaji i spolne žlijezde :D a na šta ti srcu bude toplo ipak se može razlučiti, odnosno osjetiti. samo što neki ljudi ne žele razmišljati, već idu za instinktom. prorade im neki "osjećaji", ljubili bi se, grlili, zabavljali s tom jednom osobom i misle, to je ljubav, ajmo se vjenčat.. a ono ćorak :D
2015-04-11
veber_1 wrote:pa ne bum ju na prvi izlazak u pivnicu.rozNa wrote:veber i mativka! veber i mativka! u pivnicu na pohani luk. odmah!!
pred dućan, dvije žuje, podriguša i pola kruha, ako ne pobjegne onda idemo van u fensi-šmensi restoran....ili u kino :P
haha da podriguša..otkad to nisam čula, to je ona salametina za zidarske sendviče
Guest- Guest
nije ni čudno što nam je natalitet nizak. :ProzNa wrote:ali eto... no, šta fali i prijateljstvu čistom jel tako? meni je to što godine više idu, još i važnije od neke seksualne veze zapravo uvijek mi je i bilo :P
2014-12-30
ma to je užas, kada ju namirišim, pobjegnem odmah. ali dobra metoda za riješiti se sponzoruša.dzepna_venera wrote:
haha da podriguša..otkad to nisam čula, to je ona salametina za zidarske sendviče
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:
nije ni čudno što nam je natalitet nizak. :P
ma vraga je nizak. to je laže za mase da se mali hrvati još više rađaju, samo ne znam šta ti koji to propagiraju dobivaju s time. broj ljudi nema veze s ničim. to sam već govorila na vijestima, pa neću i tu :P
2015-04-11
rozNa wrote:bogomdani wrote:ne pridajem previse paznje "zaljubljivanju",odnosno,trenutnom i kratkotrajnom disbalansu kemije u mozgu i spolnim zljezdima,izazvanih optickim i slusnim podrazajima spotanog subjekta..
čuj njega. a ti onda ne pridaj pažnju tome, već pažnju usmjeri na drugo :P sve je na tebi :D već sam polako znaš na šta ti prorade podražaji i spolne žlijezde :D a na šta ti srcu bude toplo ipak se može razlučiti, odnosno osjetiti. samo što neki ljudi ne žele razmišljati, već idu za instinktom. prorade im neki "osjećaji", ljubili bi se, grlili, zabavljali s tom jednom osobom i misle, to je ljubav, ajmo se vjenčat.. a ono ćorak :D
A vid Bogomdanog, ko bi reko čuda da se dese!
Nemojte ljudi tako oštro! Nepotrebno! Zaljubljenost je lijepa na svoj simpatični vrckavi način, a poslije se razviju dublji osjećaji. Ta ne može sve odmah i sad! Treba vremena! Živaca...
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
Nemojte ljudi tako oštro! Nepotrebno! Zaljubljenost je lijepa na svoj simpatični vrckavi način, a poslije se razviju dublji osjećaji. Ta ne može sve odmah i sad! Treba vremena! Živaca...
ma je, lijepa je da :D al onak kad si maji :D šalim se, lijepa i sve, ali koliko vidim, rijetko se uistinu razvije nešto dublje. ne treba razmišljati naravno. kad je lijepo lijepo je, dok traje traje, samo što se ljudi ne bi trebali vjenčavati ishitreno dok još nije prešlo u dublje. bilo bi pametnije.
2015-04-11
nizak je. ali nisam longi pa neću o tome. većina mojeg društva ima samo jedno dijete. nedovoljno za prirodno održanje nacije.rozNa wrote:
ma vraga je nizak. to je laže za mase da se mali hrvati još više rađaju, samo ne znam šta ti koji to propagiraju dobivaju s time. broj ljudi nema veze s ničim. to sam već govorila na vijestima, pa neću i tu :P
2014-12-30
veber_1 wrote:ma to je užas, kada ju namirišim, pobjegnem odmah. ali dobra metoda za riješiti se sponzoruša.dzepna_venera wrote:
U dobru i u zlu ja bit ću tuuu
servirati na stol podrigušu
I kad padne noć, i kad svane dan
Podrigušu ću da ti serviraam :cherry:
Guest- Guest
rozNa wrote:dzepna_venera wrote:
ma je, lijepa je da :D al onak kad si maji :D šalim se, lijepa i sve, ali koliko vidim, rijetko se uistinu razvije nešto dublje. ne treba razmišljati naravno. kad je lijepo lijepo je, dok traje traje, samo što se ljudi ne bi trebali vjenčavati ishitreno dok još nije prešlo u dublje. bilo bi pametnije.
Opusti se! Pametni se sve mogu dogovoriti...
Guest- Guest
barem si poštena.dzepna_venera wrote:
U dobru i u zlu ja bit ću tuuu
servirati na stol podrigušu
I kad padne noć, i kad svane dan
Podrigušu ću da ti serviraam :cherry:
ja ću tebi nekaj finije, nedjeljom.
btw nisam ljubitelj krumpira tako da očekuj rižu, tjesteninu, povrće kao priloge.
2014-12-30
Page 8 of 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Similar topics
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?