Ode martina
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ode martina
Sora wrote:Ja nisam
Cim sam ga vidjela bilo je jasno kpja je to njuška
Kao i kod ostslih vodećih hdzenjara
Gkedam neku vece jedan sitni seoski hdz načelnik
Vec ima taj KUMOVSKI IZRAZ
KUM IZ HDZEJA ..COVJECE
Šic hanumo
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Martina Dalić: Očekujem da se istraži tko je pustio fragmente mailova
"Kao što je premijer istaknuo, u dogovoru s njim podnijela sam neopozivu ostavku. U ovom nevjerojatnom spletu okolnosti interesa oko Agrokora odjednom ispada da sam ja postala teret vladi, HDZ-u i premijeru, ja to nikako ne želim biti. Ja sam dobila politički zadatak, spriječiti da propast Agrokora povuče cijelu ekonomiju u recesiju. Taj zadatak bio je zadan dogovorom između HDZ-a i Mosta. Zadatak je proveden u djelo, uključujući i zadatak da nema troška za porezne obveznike. Agrokor je pred nagodbom. Očekujem da će ona biti uspješna i time će svi zadaci biti provedeni. Očekujem da se istraži tko je pustio fragmente mailova, to je kazneno djelo. Osobno nisam učinila ništa krivo ili, bože sačuvaj, nezakonito. No percepcija, a u politici je percepcija takva kakva je, rezultirala je da koalicijski partneri iskazuju nezadovoljstvo. Ne želim biti uteg ni vladi ni premijeru ni HDZ-u. Bit će i vremena i prostora u kojem će svatko objasniti svoju ulogu u slomu Agrokora", rekla je Dalić.
"Kao što je premijer istaknuo, u dogovoru s njim podnijela sam neopozivu ostavku. U ovom nevjerojatnom spletu okolnosti interesa oko Agrokora odjednom ispada da sam ja postala teret vladi, HDZ-u i premijeru, ja to nikako ne želim biti. Ja sam dobila politički zadatak, spriječiti da propast Agrokora povuče cijelu ekonomiju u recesiju. Taj zadatak bio je zadan dogovorom između HDZ-a i Mosta. Zadatak je proveden u djelo, uključujući i zadatak da nema troška za porezne obveznike. Agrokor je pred nagodbom. Očekujem da će ona biti uspješna i time će svi zadaci biti provedeni. Očekujem da se istraži tko je pustio fragmente mailova, to je kazneno djelo. Osobno nisam učinila ništa krivo ili, bože sačuvaj, nezakonito. No percepcija, a u politici je percepcija takva kakva je, rezultirala je da koalicijski partneri iskazuju nezadovoljstvo. Ne želim biti uteg ni vladi ni premijeru ni HDZ-u. Bit će i vremena i prostora u kojem će svatko objasniti svoju ulogu u slomu Agrokora", rekla je Dalić.
2018-04-10
Nije to bio njezin problem.IamOneofYou wrote:nadam se da nećemo nikada saznati.. pošto HDZovci kradu milijarde kuna, pa ja da radim u vladi, ja evo govorim, ja bi prosljedio takve mailove index-u sve da sam zaposlen za vladu RH -kao odgovoran RH građanin nebi mogao dopustiti da netko pljačka moje Hrvate. svaka čast onome tko je poslao ove mailove index.hr-u, a glupa Dalićka sa jedne strane krade milijarde kuna, a sa druge strane , nezna potrošiti 20minuta i naučiti kako da napravi drugi ili treći sloj zaštiteEroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
Samo usput: Problematika oko Agrokora nije posao koji bi bio samo za jednoga čovjeka.
Svaka čast onome tko je razmrsio i skoro priveo kraju svo ono sranje oko Agrokora.
Cijena? Sve što je unutar 1% od problematičnog kompletnog iznosa financi Agrokora nije pretjerivanje.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Hektorović wrote:Martina Dalić: Očekujem da se istraži tko je pustio fragmente mailova
Mejlove su poskidali isti oni koji su prisluškivali Slovencima kod arbitraže,
a suradnici su im oni koji su prisluškivali predsjednici.
2016-07-22
majko isusova, evo tebe.
ne, ovo je pljačka od početka, nisu baš ništa riješili, osim što su maznuli 580milijuna kuna na račun konzultantskih usluga, i osim što su ukrali desetke milijardi kuna od RH dioničara i naših mirovinskih fondova u korist USA lešinarskih banaka, Ruske banke i te naravno u korist svojih privatnih džepova.
i ništa nije rješeno, jedino kradu jednima(hrvatima i penzićima) da bi dali drugima,(usa lešinarima) te oni za proviziju su uzeli pola milijarde kn već sada
ne, ovo je pljačka od početka, nisu baš ništa riješili, osim što su maznuli 580milijuna kuna na račun konzultantskih usluga, i osim što su ukrali desetke milijardi kuna od RH dioničara i naših mirovinskih fondova u korist USA lešinarskih banaka, Ruske banke i te naravno u korist svojih privatnih džepova.
i ništa nije rješeno, jedino kradu jednima(hrvatima i penzićima) da bi dali drugima,(usa lešinarima) te oni za proviziju su uzeli pola milijarde kn već sada
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:majko isusova, evo tebe.
Agrokor je spašen, nagodba je riješena, gubitci su minimalni, radna mjesta sačuvana, porezni obveznici pošteđeni troška... sve je pošteno :)
2018-04-10
IamOneofYou wrote:majko isusova, evo tebe.
Netko očigledno nije bio zadovoljan s ishodom.
U tom smjeru treba tražiti kriminalce....INDEX zna tko su i trebalo bi mi manje od 1h da to saznam.
Budi uvjeren da će se to saznat. Postoje za to metode, odnosno načini.
2016-07-22
IamOneofYou wrote:jedino dobro što se osigurala parama.. pazi, konzultanti su izvukli već sada 580milijuna kuna za "konzultantske usluge"..Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:nadam se da nećemo nikada saznati.. pošto HDZovci kradu milijarde kuna, pa ja da radim u vladi, ja evo govorim, ja bi prosljedio takve mailove index-u sve da sam zaposlen za vladu RH -kao odgovoran RH građanin nebi mogao dopustiti da netko pljačka moje Hrvate. svaka čast onome tko je poslao ove mailove index.hr-u, a glupa Dalićka sa jedne strane krade milijarde kuna, a sa druge strane , nezna potrošiti 20minuta i naučiti kako da napravi drugi ili treći sloj zaštiteEroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
I onda još vučina misli kako je ona veliki ekonomski stručnjak, ahahaha
Kažem, do sad joj je čitav CV sisanje državne sise, kao i Rami i ostaloj toj ekipi...
Dok god se to dogadja u okvirima domoljubne stranke, sve legit
Guest- Guest
Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:majko isusova, evo tebe.
Agrokor je spašen, nagodba je riješena, gubitci su minimalni, radna mjesta sačuvana, porezni obveznici pošteđeni troška... sve je pošteno :)
:D agrokor nije spašen ništa još, nagodba je tako da se ukradu firme od Hrvata i predaju lešinarima, gubici ostaju, radna mjesta - već sada izgubljeno par tisuća radnih mjesta - porezni obveznici budu platili sve ovo kada krenu tužbe :D
a Dalićka, Ramljak, Plenki budu negdje na Bahamima, a Pernar kao ministar vanjskih poslova bude tražio njihovo izručene .. evo RH za 10godina
Guest- Guest
Posao je napravljen, a da košta košta...Cijene su poznate, nije to nikakva tajna. : od 1-3% kompletne "investicije".Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:majko isusova, evo tebe.
2016-07-22
IamOneofYou wrote:Hektorović wrote:Agrokor je spašen, nagodba je riješena, gubitci su minimalni, radna mjesta sačuvana, porezni obveznici pošteđeni troška... sve je pošteno :)
:D agrokor nije spašen ništa još, nagodba je tako da se ukradu firme od Hrvata i predaju lešinarima, gubici ostaju, radna mjesta - već sada izgubljeno par tisuća radnih mjesta - porezni obveznici budu platili sve ovo kada krenu tužbe :D
a Dalićka, Ramljak, Plenki budu negdje na Bahamima, a Pernar kao ministar vanjskih poslova bude tražio njihovo izručene .. evo RH za 10godina
Srbokomunjaro :D
Dalićka i Ramo su se žrvovali s tim teškim bremenom radi svih nas :)
2018-04-10
Eroo wrote:Posao je napravljen, a da košta košta...Cijene su poznate, nije to nikakva tajna. : od 1-3% kompletne "investicije".
Ramo je odradio najbolje restruktuiranje svih vremena,... Konzum stvara i veće gubitke nego za vrijeme gazde :)
2018-04-10
Eroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
Ti bi njih proganja ..........elde HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA
Nisi mali više, ušta si ostario .......................ero ero ?????
Znaš valda kako to ide , obavještajci daju nounarma snimke, slike i ostalo....uvik
izgubljeno je par tisuća radnih mjesta već sada(oko 3000 otkaza je podjeljeno), konzultanti su maznuli pola milijarde kuna već sada, a Američki lešinari i Ruske banke bi po nagodbi trebali "izbrisati" vlasništvo nad desecima Agrokorovih firmi, tipa jamnica, ledo, belje, - koje su u rukama hrvata i hrvatskih mirovinskih fondova -bogatstvo teško nekoliko destaka milijardi kuna -sve to treba biti "obrisano" kao da je 1948godina, i "prepisano" na nove vlasnike kao dio nagodbe.Hektorović wrote:Eroo wrote:Posao je napravljen, a da košta košta...Cijene su poznate, nije to nikakva tajna. : od 1-3% kompletne "investicije".
Ramo je odradio najbolje restruktuiranje svih vremena,... Konzum stvara i veće gubitke nego za vrijeme gazde :)
jebeno, :D
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:izgubljeno je par tisuća radnih mjesta već sada(oko 3000 otkaza je podjeljeno), konzultanti su maznuli pola milijarde kuna već sada, a Američki lešinari i Ruske banke bi po nagodbi trebali "izbrisati" vlasništvo nad desecima Agrokorovih firmi, tipa jamnica, ledo, belje, - koje su u rukama hrvata i hrvatskih mirovinskih fondova -bogatstvo teško nekoliko destaka milijardi kuna -sve to treba biti "obrisano" kao da je 1948godina, i "prepisano" na nove vlasnike kao dio nagodbe.Hektorović wrote:Eroo wrote:Posao je napravljen, a da košta košta...Cijene su poznate, nije to nikakva tajna. : od 1-3% kompletne "investicije".
jebeno, :D
Agrokor je spašen, porezni obveznicii ništa neće osjetiti, imamo nagodbu, jest lijepo vladati ovcama sa IQ<90 :)
2018-04-10
Yehudim wrote:Eroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
Ti bi njih proganja ..........elde HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA
Nisi mali više, ušta si ostario .......................ero ero ?????
Znaš valda kako to ide , obavještajci daju nounarma snimke, slike i ostalo....uvik
Kao što rekoh, tribao bi mi samo 1h da saznam tko su kriminalci i petokolonaši.
2016-07-22
Eroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
dostavio im netko s mail liste tko nije bio zadovoljan podjelom plijena
logicno i ocekivanu..u takvim skupinama uvijek ce se naci nezadovoljnika i 'ostecenih'..tako da je tip(ovi) svjesno krsili zakon riskirajuci sa ovim e.-mailovima..sto znaci da da nisu dobili ono sto su ocekivalimarcellus wrote:Eroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
dostavio im netko s mail liste tko nije bio zadovoljan podjelom plijena
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
melkior wrote:Znate li što je tragikomično? Kenwood Kenon je zaslužio da ode, odnosno da padne čitava Vlada (udruženi zločinački pothvat) i da USKOK pokrene istrage protiv Plenkovića, Marića i Dalićke. Čitavu tu nakaradu od Lex Agrokor amenovao je u međuvremenu Ustavni sud. Zbog ovoga bi trebo i Ustavni sud odletjeti kao političko tijelo par exellance koje odluke donosi po političkim narudžbama i uskladu s dnevnim potrebama aktualne vlast.Da se to sve sutra dogodi, i da se ide na prijevremene parlamentarne izbore, pobijedio bi HDZ. S obzirom na navedeno, mislim da polako dolazi vrijeme da se u Hrvatskoj ukine parlamentarna demokracija i zabrani konačno HDZ kao stranka kontinuirano opasnih namjera. Da se zabrani i kriminalizira već i samo članstvo u HDZ-u.
Tko glasa za HDZ, obavezan psihijatrijski pregled nakon ovog...
darth_vader-
2014-04-17
a za kog da glasuju..kakav izbor' imaju?...kretene koji su gori cak i od lopova jer totalno unsite neznanjem i ono sto malo vrijedi...jak izbor...bero koji ne zna osnove sto cini vlast jedne drzave...pernara?...daj molim te...luđaka....most?..beljaka?...jasambrend wrote:melkior wrote:Znate li što je tragikomično? Kenwood Kenon je zaslužio da ode, odnosno da padne čitava Vlada (udruženi zločinački pothvat) i da USKOK pokrene istrage protiv Plenkovića, Marića i Dalićke. Čitavu tu nakaradu od Lex Agrokor amenovao je u međuvremenu Ustavni sud. Zbog ovoga bi trebo i Ustavni sud odletjeti kao političko tijelo par exellance koje odluke donosi po političkim narudžbama i uskladu s dnevnim potrebama aktualne vlast.Da se to sve sutra dogodi, i da se ide na prijevremene parlamentarne izbore, pobijedio bi HDZ. S obzirom na navedeno, mislim da polako dolazi vrijeme da se u Hrvatskoj ukine parlamentarna demokracija i zabrani konačno HDZ kao stranka kontinuirano opasnih namjera. Da se zabrani i kriminalizira već i samo članstvo u HDZ-u.
Tko glasa za HDZ, obavezan psihijatrijski pregled nakon ovog...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije dovoljno da samo ode ;
Sve ono što je zajebala - Ramljaka i ostale pod mikroskop - da vrate novce koje su oteli - s kamatama - sve upetljane kazneno i materijalno goniti - presude da budu bez " guljenja krumpira " - poništavanje svih ugovora koji su kontaminirani zločinačkim udruženjem pojedinaca i grupa koje su umočene u ovu veliku aferu !
Pogotovo provjeriti tko je dao informaciju Amerima da kupe odjednom dionice Agrokora koje su u tom trenutku bile na 30% vrijednosti i nitkoga nisu zanimale - zašto nije bilo nadzornog odbora za Ramljaka i tko mu je dao odriješene ruke da sam sastavlja ugovore bez ikakvog nadzora i odgovornosti ??
Ima tu svega kao u priči - mogli bi početi graditi novi Remetinec - predlažem da umjesto " guljenja krumpira " bude - kratki kurs " za dizajnere zidova " ( zidare - po starom nazivu ) za sve okrivljenike - ionako nam nedostaje kadrova u strukovnim školama - nitko neće u to časno zanimanje !
Sve ono što je zajebala - Ramljaka i ostale pod mikroskop - da vrate novce koje su oteli - s kamatama - sve upetljane kazneno i materijalno goniti - presude da budu bez " guljenja krumpira " - poništavanje svih ugovora koji su kontaminirani zločinačkim udruženjem pojedinaca i grupa koje su umočene u ovu veliku aferu !
Pogotovo provjeriti tko je dao informaciju Amerima da kupe odjednom dionice Agrokora koje su u tom trenutku bile na 30% vrijednosti i nitkoga nisu zanimale - zašto nije bilo nadzornog odbora za Ramljaka i tko mu je dao odriješene ruke da sam sastavlja ugovore bez ikakvog nadzora i odgovornosti ??
Ima tu svega kao u priči - mogli bi početi graditi novi Remetinec - predlažem da umjesto " guljenja krumpira " bude - kratki kurs " za dizajnere zidova " ( zidare - po starom nazivu ) za sve okrivljenike - ionako nam nedostaje kadrova u strukovnim školama - nitko neće u to časno zanimanje !
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Martina Dalić donosi Lex Todorić
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Godišnjica smrti generala Martina Špegelja
» Martina Hrupić je zaljubljena u Nusra front
» Martina hadži Hrupić baca drkicu na Milov pad
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Godišnjica smrti generala Martina Špegelja
» Martina Hrupić je zaljubljena u Nusra front
» Martina hadži Hrupić baca drkicu na Milov pad