Ode martina
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ode martina
vuksadinare wrote:ma kakva veza..ne mozes ti svabi ili zidovu p'rodat muda pod bubrege..ovdje mozda da ali vani ne...nego eto shvatila je drzavu kao korporaciju i to je toHektorović wrote:vuksadinare wrote:ne bi bas rekao..radila je ili surađivala sa raznim međunarodnim ekonomskim institucijama...sumnjam da oni bas uzimaju nesposobne...nego jednostavno nije s eponasala kao politicarka odnosno nije shvacala d anije na celu ne sznam neke međunarodne financijske institucije ili kakve korporacije vec drzave..
Surađivala je jer je imala veze... to je sve... Nema iskustva u realnoj ekonomiji, samo državna sisa...
Isto ko i Ramljak koji je također ekspert sisanja sa državne sise...
Tupsi za kakve je to ona korporacije vodila? Pa Daličkin čitav CV je u javnim financijama i uhljebljenima... Izgooglaj sam pa vidi...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
iman i ja dvi dionice leda, aj zaboravio sa na njih već.. samo sve skupa mali dioničari su uložili milijarde kuna u agrokor, a plus naši mirovinski fondovi.. pazi ekipa uhljeba i HDZovaca sa foruma je ovo podržavala, a neshvaćajući da im je Ramljak , Dalićka, Kenwood Kenon i ekipa praktički da su im smanjili mirovine za 500-600kuna preko noći :D :D :DHektorović wrote:IamOneofYou wrote:brate ima godinu dana sam pisao na forumu da je ovo pljačka, čim sam skužio po kojem principu američki lešinarski fond djeluje. naravno pola foruma i većina javnosti, "da sam veleizdajnik da sam kontra RH države" i slične gluposti.
jebiga ljudima treba crtati kako je to pljačka, eto nacrtano je , pljačka je, nadam se da će uskoro i Dalićka u zatvor i da će se poništiti nagodba
Pa najviše je naj*bao mali dioničar... Lešinarski fond je za malo love i nizak rizik izvukao solidan profit, Ramo i ekipa su dobili ogromnu lovu za apsolutno ništa jer u godinu nisu apsolutno ništa odradili. Ruje su dobile agrokor sa godinu i pol zakašnjenja i još dodatno očerupan od ekipe.
najjača stvar država je čak davala dionice belja i drugih firmi, nekim braniteljskim udrugama, vidiš ti koliko boli kurac Plenkovića za branitelje.. 90pts IQ ekipa nekuži kurca..
gledam prije par dana onu emisiju "bez pardona", i u emisiju je javlja neki branitelj, /dragovoljac, i govori da je ovo sve "yugoslovenski udar na Plenkovića i Dalićku" a time da je ovo "udar na Hrvatsku državu" i da on i branitelji neće stati sa strane i čekati više "da udbaši, komunisti i strani agenti ruše RH" :D :D
bog te jebo debila eto.
Guest- Guest
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
IamOneofYou wrote:iman i ja dvi dionice leda, aj zaboravio sa na njih već.. samo sve skupa mali dioničari su uložili milijarde kuna u agrokor, a plus naši mirovinski fondovi.. pazi ekipa uhljeba i HDZovaca sa foruma je ovo podržavala, a neshvaćajući da im je Ramljak , Dalićka, Kenwood Kenon i ekipa praktički da su im smanjili mirovine za 500-600kuna preko noći :D :D :D
najjača stvar država je čak davala dionice belja i drugih firmi, nekim braniteljskim udrugama, vidiš ti koliko boli kurac Plenkovića za branitelje.. 90pts IQ ekipa nekuži kurca..
gledam prije par dana onu emisiju "bez pardona", i u emisiju je javlja neki branitelj, /dragovoljac, i govori da je ovo sve "yugoslovenski udar na Plenkovića i Dalićku" a time da je ovo "udar na Hrvatsku državu" i da on i branitelji neće stati sa strane i čekati više "da udbaši, komunisti i strani agenti ruše RH" :D :D
bog te jebo debila eto.
Hahaha, na "Bez Pardona" se točno vidi prosječan IQ... Ponekad pogledam da se dobro nasmijem :D
Naravno da ekipa nije kužila jer da kuži sad bi sa vilicama išli na banske dvore...
2018-04-10
Predpostavljam da se vlasnik INDEXa javlja iz Londona.
Zašto u vlade sjede uhljebi i debili koji prepiske vode na hotmailu?Eroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
Ajde barem nešto enkriptirano da su koristili...
Ovako su i Rusi znali što muljaju...
2018-04-10
nadam se da nećemo nikada saznati.. pošto HDZovci kradu milijarde kuna, pa ja da radim u vladi, ja evo govorim, ja bi prosljedio takve mailove index-u sve da sam zaposlen za vladu RH -kao odgovoran RH građanin nebi mogao dopustiti da netko pljačka moje Hrvate. svaka čast onome tko je poslao ove mailove index.hr-u, a glupa Dalićka sa jedne strane krade milijarde kuna, a sa druge strane , nezna potrošiti 20minuta i naučiti kako da napravi drugi ili treći sloj zaštiteEroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
Guest- Guest
martina moze sad na odmor , agrokor ide dalje i plenky isto . ljudi zabave vec necim drugim , jedan "incident" pri prikupljanju potpisa za ravnu zemlju bi mogao zamagliti 2-3 dana
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
IamOneofYou wrote:nadam se da nećemo nikada saznati.. pošto HDZovci kradu milijarde kuna, pa ja da radim u vladi, ja evo govorim, ja bi prosljedio takve mailove index-u sve da sam zaposlen za vladu RH -kao odgovoran RH građanin nebi mogao dopustiti da netko pljačka moje Hrvate. svaka čast onome tko je poslao ove mailove index.hr-u, a glupa Dalićka sa jedne strane krade milijarde kuna, a sa druge strane , nezna potrošiti 20minuta i naučiti kako da napravi drugi ili treći sloj zaštiteEroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
I onda još vučina misli kako je ona veliki ekonomski stručnjak, ahahaha
Kažem, do sad joj je čitav CV sisanje državne sise, kao i Rami i ostaloj toj ekipi...
2018-04-10
tješi se.debotoijusto wrote:martina moze sad na odmor , agrokor ide dalje i plenky isto . ljudi zabave vec necim drugim , jedan "incident" pri prikupljanju potpisa za ravnu zemlju bi mogao zamagliti 2-3 dana
Guest- Guest
jedino dobro što se osigurala parama.. pazi, konzultanti su izvukli već sada 580milijuna kuna za "konzultantske usluge"..Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:nadam se da nećemo nikada saznati.. pošto HDZovci kradu milijarde kuna, pa ja da radim u vladi, ja evo govorim, ja bi prosljedio takve mailove index-u sve da sam zaposlen za vladu RH -kao odgovoran RH građanin nebi mogao dopustiti da netko pljačka moje Hrvate. svaka čast onome tko je poslao ove mailove index.hr-u, a glupa Dalićka sa jedne strane krade milijarde kuna, a sa druge strane , nezna potrošiti 20minuta i naučiti kako da napravi drugi ili treći sloj zaštiteEroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
I onda još vučina misli kako je ona veliki ekonomski stručnjak, ahahaha
Kažem, do sad joj je čitav CV sisanje državne sise, kao i Rami i ostaloj toj ekipi...
vučko radi godišnje za 40 000kn, njemu bi trebalo skoro 15 000godina radnog staža , da zaradi koliko ovi ukradu u godinu dana.. a to je tek dio planirane pljačke..
ironično većina populacije kurca nije kužila... još nekuže.. neki misle da je ovo "yugoslovenska i udbaška zavjera protiv HDZa i RH države".. pogledaj samo komentare Ere, metilde i drugih.. njima je problem "tko je prosljedio mejlove"
kako rekoh nadam se da će ovo sve Sinčić i Pernar hapsiti za 10ak godina
Last edited by IamOneofYou on 14/5/2018, 15:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
I inače, uopće mi nije jasno u čemu je problem. Tebi je?Hektorović wrote:Zašto u vlade sjede uhljebi i debili koji prepiske vode na hotmailu?Eroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jel netko zbilja popušio kako će Ramo j*bač zbilja napraviti restrukturiranje Agrokora, kad mu je do sad čitav CV izvlačenje državne love...
2018-04-10
IamOneofYou wrote:jedino dobro što se osigurala parama.. pazi, konzultanti su izvukli već sada 580milijuna kuna za "konzultantske usluge"..
vučko radi godišnje za 40 000kn, njemu bi trebalo skoro 15 000godina radnog staža , da zaradi koliko ovi ukradu u godinu dana.. a to je tek dio planirane pljačke..
ironično većina populacije kurca nije kužila... još nekuže.. neki misle da je ovo "yugoslovenska i udbaška zavjera protiv HDZa i RH države".. pogledaj samo komentare Ere, metilde i drugih.. njima je problem "tko je prosljedio mejlove"
kako rekoh nadam se da će ovo sve Sinčić i Pernar hapsiti za 10ak godina
Ero, slovenački umirovljenik... zaboli ga za depopulaciju...
Da je do njegove mirovine, j*bo bi im mater...
2018-04-10
proton.ch recimo.. dovoljno da su googlali .. pa mogla je glupača napraviti gmail adresu, i nazvati je borg1991@gmail.com i onda napraviti 2-3 sloja zaštite.. to bi bilo dovoljno.. a ne martinadalić na hotmailu..Hektorović wrote:Zašto u vlade sjede uhljebi i debili koji prepiske vode na hotmailu?Eroo wrote:Odkud INDEXu privatni mailovi, pa čak i pošta od Vlade?
aj Pernare hapsi sve ovo i streljaj
Guest- Guest
Ja nisamHektorović wrote:Jel netko zbilja popušio kako će Ramo j*bač zbilja napraviti restrukturiranje Agrokora, kad mu je do sad čitav CV izvlačenje državne love...
Cim sam ga vidjela bilo je jasno kpja je to njuška
Kao i kod ostslih vodećih hdzenjara
Gkedam neku vece jedan sitni seoski hdz načelnik
Vec ima taj KUMOVSKI IZRAZ
KUM IZ HDZEJA ..COVJECE
daj sora makni se sa ove teme, ti i oni HDZovci držite se one druge teme, razjebat će te i ovu ovdje temu
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:proton.ch recimo.. dovoljno da su googlali .. pa mogla je glupača napraviti gmail adresu, i nazvati je borg1991@gmail.com i onda napraviti 2-3 sloja zaštite.. to bi bilo dovoljno.. a ne martinadalić na hotmailu..
aj Pernare hapsi sve ovo i streljaj
2018-04-10
Sora wrote:Ja nisam
Cim sam ga vidjela bilo je jasno kpja je to njuška
Kao i kod ostslih vodećih hdzenjara
Gkedam neku vece jedan sitni seoski hdz načelnik
Vec ima taj KUMOVSKI IZRAZ
KUM IZ HDZEJA ..COVJECE
Šic hanumo