Ode martina
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Ode martina
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-tijeku-sastanak-plenkovica-i-martine-dalic-nakon-objave-novih-mailova-premijer-i-potpredsjednica-vlade-sastali-se-u-banskim-dvorima/7354248/
plenki za sad ostaje
plenki za sad ostaje
...e moj marcelo nacekat ces se ti plenkijevog odlaska
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ode martina
marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-tijeku-sastanak-plenkovica-i-martine-dalic-nakon-objave-novih-mailova-premijer-i-potpredsjednica-vlade-sastali-se-u-banskim-dvorima/7354248/
plenki za sad ostaje
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
inace osobno dalicka je sposobna ekonomistica...ali definitivno nije politicarka...kako je rekao ljubo jurcic...kod nas nikako da se spoje to dvoje...
2015-09-08
Kod nas nikako da se spoje etika i politika
Ali i ne cudim se
U sustavu je sve
Ali i ne cudim se
U sustavu je sve
a kad je pak kod nas bila etika u politici..to ako hoces traziti pravac skandinavija ili japan..Sora wrote:Kod nas nikako da se spoje etika i politika
Ali i ne cudim se
U sustavu je sve
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace osobno dalicka je sposobna ekonomistica...ali definitivno nije politicarka...kako je rekao ljubo jurcic...kod nas nikako da se spoje to dvoje...
Za jamiti od države, da...
Za nešto drugo, pa i ne...
2018-04-10
" Nakon objave da je Dalić dala ostavku, Kenwood Kenon je nastavio s iznošenjem
'konteksta o okolnostima' u kojima je nastao Lex Agrokor."
--------------------------------------------------------------
Jasno, sitnozubi puše nerazumljive kontekste o okolnostima
kontradiktornosti , simptomatičnost globalnih kretanja u odnosu na bespuća
povjesnih zbiljnosti.............
Lopovica "dala otkaz "..............nedilje ti.......................jamačno
'konteksta o okolnostima' u kojima je nastao Lex Agrokor."
--------------------------------------------------------------
Jasno, sitnozubi puše nerazumljive kontekste o okolnostima
kontradiktornosti , simptomatičnost globalnih kretanja u odnosu na bespuća
povjesnih zbiljnosti.............
Lopovica "dala otkaz "..............nedilje ti.......................jamačno
Last edited by Yehudim on 14/5/2018, 14:31; edited 1 time in total
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
..kod nas prvo treba zabraniti da u politiku ulaze gologuzi i oni koji su politiku tesali u birtijama i mesnicama za pocetak...ako vec trazimo neke uzore na zapadu vidimo d atamo u politiku ulaze manje vise situirane osobe i bogate kojima dakle novac nije odvec u prvom planu i osobno bogacenje nego oni politiku shvacaju kao utakmicu,jedan nacin stjecanja novog i potrebitog iskustva
2015-09-08
ne bi bas rekao..radila je ili surađivala sa raznim međunarodnim ekonomskim institucijama...sumnjam da oni bas uzimaju nesposobne...nego jednostavno nije s eponasala kao politicarka odnosno nije shvacala d anije na celu ne sznam neke međunarodne financijske institucije ili kakve korporacije vec drzave..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:inace osobno dalicka je sposobna ekonomistica...ali definitivno nije politicarka...kako je rekao ljubo jurcic...kod nas nikako da se spoje to dvoje...
Za jamiti od države, da...
Za nešto drugo, pa i ne...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..kod nas prvo treba zabraniti da u politiku ulaze gologuzi i oni koji su politiku tesali u birtijama i mesnicama za pocetak...ako vec trazimo neke uzore na zapadu vidimo d atamo u politiku ulaze manje vise situirane osobe i bogate kojima dakle novac nije odvec u prvom planu i osobno bogacenje nego oni politiku shvacaju kao utakmicu,jedan nacin stjecanja novog i potrebitog iskustva
Misliš - škoro, filipović, tereza, janica i još trećina njih u saboru.
PS - Izrael ima duplo manje zastupnika u saboru a na 8 mil. stanovnika
brate ima godinu dana sam pisao na forumu da je ovo pljačka, čim sam skužio po kojem principu američki lešinarski fond djeluje. naravno pola foruma i većina javnosti, "da sam veleizdajnik da sam kontra RH države" i slične gluposti.
jebiga ljudima treba crtati kako je to pljačka, eto nacrtano je , pljačka je, nadam se da će uskoro i Dalićka u zatvor i da će se poništiti nagodba
jebiga ljudima treba crtati kako je to pljačka, eto nacrtano je , pljačka je, nadam se da će uskoro i Dalićka u zatvor i da će se poništiti nagodba
Guest- Guest
Znate li što je tragikomično? Kenwood Kenon je zaslužio da ode, odnosno da padne čitava Vlada (udruženi zločinački pothvat) i da USKOK pokrene istrage protiv Plenkovića, Marića i Dalićke. Čitavu tu nakaradu od Lex Agrokor amenovao je u međuvremenu Ustavni sud. Zbog ovoga bi trebo i Ustavni sud odletjeti kao političko tijelo par exellance koje odluke donosi po političkim narudžbama i uskladu s dnevnim potrebama aktualne vlast.Da se to sve sutra dogodi, i da se ide na prijevremene parlamentarne izbore, pobijedio bi HDZ. S obzirom na navedeno, mislim da polako dolazi vrijeme da se u Hrvatskoj ukine parlamentarna demokracija i zabrani konačno HDZ kao stranka kontinuirano opasnih namjera. Da se zabrani i kriminalizira već i samo članstvo u HDZ-u.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
kod vas ubosni?Sora wrote:Kod nas nikako da se spoje etika i politika
Ali i ne cudim se
U sustavu je sve
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
E jesi naivanIamOneofYou wrote:brate ima godinu dana sam pisao na forumu da je ovo pljačka, čim sam skužio po kojem principu američki lešinarski fond djeluje. naravno pola foruma i većina javnosti, "da sam veleizdajnik da sam kontra RH države" i slične gluposti.
Pa kod nas kradljivci milijardi ne idu unzatvor
Niti jedan
Od banditosa do drive
vuksadinare wrote:ne bi bas rekao..radila je ili surađivala sa raznim međunarodnim ekonomskim institucijama...sumnjam da oni bas uzimaju nesposobne...nego jednostavno nije s eponasala kao politicarka odnosno nije shvacala d anije na celu ne sznam neke međunarodne financijske institucije ili kakve korporacije vec drzave..
Surađivala je jer je imala veze... to je sve... Nema iskustva u realnoj ekonomiji, samo državna sisa...
Isto ko i Ramljak koji je također ekspert sisanja sa državne sise...
2018-04-10
ma kakva veza..ne mozes ti svabi ili zidovu p'rodat muda pod bubrege..ovdje mozda da ali vani ne...nego eto shvatila je drzavu kao korporaciju i to je toHektorović wrote:vuksadinare wrote:ne bi bas rekao..radila je ili surađivala sa raznim međunarodnim ekonomskim institucijama...sumnjam da oni bas uzimaju nesposobne...nego jednostavno nije s eponasala kao politicarka odnosno nije shvacala d anije na celu ne sznam neke međunarodne financijske institucije ili kakve korporacije vec drzave..
Surađivala je jer je imala veze... to je sve... Nema iskustva u realnoj ekonomiji, samo državna sisa...
2015-09-08
IamOneofYou wrote:brate ima godinu dana sam pisao na forumu da je ovo pljačka, čim sam skužio po kojem principu američki lešinarski fond djeluje. naravno pola foruma i većina javnosti, "da sam veleizdajnik da sam kontra RH države" i slične gluposti.
Pa najviše je naj*bao mali dioničar... Lešinarski fond je za malo love i nizak rizik izvukao solidan profit, Ramo i ekipa su dobili ogromnu lovu za apsolutno ništa jer u godinu nisu apsolutno ništa odradili. Ruje su dobile agrokor sa godinu i pol zakašnjenja i još dodatno očerupan od ekipe.
2018-04-10
vuksadinare wrote:ma kakva veza..ne mozes ti svabi ili zidovu p'rodat muda pod bubrege..ovdje mozda da ali vani ne...nego eto shvatila je drzavu kao korporaciju i to je toHektorović wrote:vuksadinare wrote:ne bi bas rekao..radila je ili surađivala sa raznim međunarodnim ekonomskim institucijama...sumnjam da oni bas uzimaju nesposobne...nego jednostavno nije s eponasala kao politicarka odnosno nije shvacala d anije na celu ne sznam neke međunarodne financijske institucije ili kakve korporacije vec drzave..
Tupsi za kakve je to ona korporacije vodila? Pa Daličkin čitav CV je u javnim financijama i uhljebljenima... Izgooglaj sam pa vidi...
2018-04-10
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Martina Dalić donosi Lex Todorić
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Godišnjica smrti generala Martina Špegelja
» Martina Hrupić je zaljubljena u Nusra front
» Martina hadži Hrupić baca drkicu na Milov pad
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Godišnjica smrti generala Martina Špegelja
» Martina Hrupić je zaljubljena u Nusra front