ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ode martina

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Ode martina Empty Ode martina

Post by marcellus 14/5/2018, 14:07

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-tijeku-sastanak-plenkovica-i-martine-dalic-nakon-objave-novih-mailova-premijer-i-potpredsjednica-vlade-sastali-se-u-banskim-dvorima/7354248/

plenki za sad ostaje

2014-04-16

Back to top Go down

Ode martina Empty Re: Ode martina

Post by vuksadinare 14/5/2018, 14:08

...e moj marcelo nacekat ces se ti plenkijevog odlaska :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 14/5/2018, 14:13

navodno je podnijela ostavku, Plenk_ović prihvatio
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/5/2018, 14:15

marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-tijeku-sastanak-plenkovica-i-martine-dalic-nakon-objave-novih-mailova-premijer-i-potpredsjednica-vlade-sastali-se-u-banskim-dvorima/7354248/

plenki za sad ostaje
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 14:16

inace osobno dalicka je sposobna ekonomistica...ali definitivno nije politicarka...kako je rekao ljubo jurcic...kod nas nikako da se spoje to dvoje...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 14/5/2018, 14:27

Kod nas nikako da se spoje etika i politika 
Ali i ne cudim se 
U sustavu je sve

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 14:28

Sora wrote:Kod nas nikako da se spoje etika i politika 
Ali i ne cudim se 
U sustavu je sve
a kad je pak kod nas bila etika u politici..to ako hoces traziti pravac skandinavija ili japan.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/5/2018, 14:30

vuksadinare wrote:inace osobno dalicka je sposobna ekonomistica...ali definitivno nije politicarka...kako je rekao ljubo jurcic...kod nas nikako da se spoje to dvoje...

Za jamiti od države, da...

Za nešto drugo, pa i ne...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Yehudim 14/5/2018, 14:30

Nakon objave da je Dalić dala ostavku, Kenwood Kenon je nastavio s iznošenjem

'konteksta o okolnostima' u kojima je nastao Lex Agrokor."

--------------------------------------------------------------

Jasno, sitnozubi puše nerazumljive kontekste o okolnostima 

kontradiktornosti , simptomatičnost globalnih kretanja u odnosu na bespuća 

povjesnih zbiljnosti.............

Lopovica  "dala otkaz "..............nedilje ti.......................jamačno

Ode martina 1f602 

Last edited by Yehudim on 14/5/2018, 14:31; edited 1 time in total
Yehudim
Yehudim

2018-03-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 14:31

..kod nas prvo treba zabraniti da u politiku ulaze gologuzi i oni koji su politiku tesali u birtijama i mesnicama za pocetak...ako vec trazimo neke uzore na zapadu vidimo d atamo u politiku ulaze manje vise situirane osobe i bogate kojima dakle novac nije odvec u prvom planu i osobno bogacenje nego oni politiku shvacaju kao utakmicu,jedan nacin stjecanja novog i potrebitog iskustva
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 14:33

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:inace osobno dalicka je sposobna ekonomistica...ali definitivno nije politicarka...kako je rekao ljubo jurcic...kod nas nikako da se spoje to dvoje...

Za jamiti od države, da...

Za nešto drugo, pa i ne...
ne bi bas rekao..radila je ili surađivala sa raznim međunarodnim ekonomskim institucijama...sumnjam da oni bas uzimaju nesposobne...nego jednostavno nije s eponasala kao politicarka odnosno nije shvacala d anije na celu ne sznam neke međunarodne financijske institucije ili kakve korporacije vec drzave..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Yehudim 14/5/2018, 14:33

vuksadinare wrote:..kod nas prvo treba zabraniti da u politiku ulaze gologuzi i oni koji su politiku tesali u birtijama i mesnicama za pocetak...ako vec trazimo neke uzore na zapadu vidimo d atamo u politiku ulaze manje vise situirane osobe i bogate kojima dakle novac nije odvec u prvom planu i osobno bogacenje nego oni politiku shvacaju kao utakmicu,jedan nacin stjecanja novog i potrebitog iskustva

Misliš - škoro, filipović, tereza, janica i još trećina njih u saboru.

PS - Izrael ima duplo manje zastupnika u saboru a na 8 mil. stanovnika

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2018, 14:34

brate ima godinu dana sam pisao na forumu da je ovo pljačka, čim sam skužio po kojem principu američki lešinarski fond djeluje. naravno pola foruma i većina javnosti, "da sam veleizdajnik da sam kontra RH države" i slične gluposti.

jebiga ljudima treba crtati kako je to pljačka, eto nacrtano je , pljačka je, nadam se da će uskoro i Dalićka u zatvor i da će se poništiti nagodba

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 14/5/2018, 14:34

Znate li što je tragikomično? Kenwood Kenon je zaslužio da ode, odnosno da padne čitava Vlada (udruženi zločinački pothvat) i da USKOK pokrene istrage protiv Plenkovića, Marića i Dalićke. Čitavu tu nakaradu od Lex Agrokor amenovao je u međuvremenu Ustavni sud. Zbog ovoga bi trebo i Ustavni sud odletjeti kao političko tijelo par exellance koje odluke donosi po političkim narudžbama i uskladu s dnevnim potrebama aktualne vlast.Da se to sve sutra dogodi, i da se ide na prijevremene parlamentarne izbore, pobijedio bi HDZ. S obzirom na navedeno, mislim da polako dolazi vrijeme da se u Hrvatskoj ukine parlamentarna demokracija i zabrani konačno HDZ kao stranka kontinuirano opasnih namjera. Da se zabrani i kriminalizira već i samo članstvo u HDZ-u.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by prckov 14/5/2018, 14:34

Sora wrote:Kod nas nikako da se spoje etika i politika 
Ali i ne cudim se 
U sustavu je sve
kod vas ubosni? :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sora 14/5/2018, 14:36

IamOneofYou wrote:brate ima godinu dana sam pisao na forumu da je ovo pljačka, čim sam skužio po kojem principu američki lešinarski fond djeluje. naravno pola foruma i većina javnosti, "da sam veleizdajnik da sam kontra RH države"  i slične gluposti.

jebiga ljudima treba crtati kako je to pljačka, eto nacrtano je , pljačka je, nadam se da će uskoro i Dalićka u zatvor i da će se poništiti nagodba

E jesi naivan 
Pa kod nas kradljivci milijardi ne idu unzatvor 
Niti jedan 
Od banditosa do drive afro

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/5/2018, 14:38

vuksadinare wrote:ne bi bas rekao..radila je ili surađivala sa raznim međunarodnim ekonomskim institucijama...sumnjam da oni bas uzimaju nesposobne...nego jednostavno nije s eponasala kao politicarka odnosno nije shvacala d anije na celu ne sznam neke međunarodne financijske institucije ili kakve korporacije vec drzave..

Surađivala je jer je imala veze... to je sve... Nema iskustva u realnoj ekonomiji, samo državna sisa...

Isto ko i Ramljak koji je također ekspert sisanja sa državne sise...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 14:40

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:ne bi bas rekao..radila je ili surađivala sa raznim međunarodnim ekonomskim institucijama...sumnjam da oni bas uzimaju nesposobne...nego jednostavno nije s eponasala kao politicarka odnosno nije shvacala d anije na celu ne sznam neke međunarodne financijske institucije ili kakve korporacije vec drzave..

Surađivala je jer je imala veze... to je sve... Nema iskustva u realnoj ekonomiji, samo državna sisa...

ma kakva veza..ne mozes ti svabi ili zidovu p'rodat muda pod bubrege..ovdje mozda da ali vani ne...nego eto shvatila je drzavu kao korporaciju i to je to
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/5/2018, 14:40

IamOneofYou wrote:brate ima godinu dana sam pisao na forumu da je ovo pljačka, čim sam skužio po kojem principu američki lešinarski fond djeluje. naravno pola foruma i većina javnosti, "da sam veleizdajnik da sam kontra RH države"  i slične gluposti.

Pa najviše je naj*bao mali dioničar... Lešinarski fond je za malo love i nizak rizik izvukao solidan profit, Ramo i ekipa su dobili ogromnu lovu za apsolutno ništa jer u godinu nisu apsolutno ništa odradili. Ruje su dobile agrokor sa godinu i pol zakašnjenja i još dodatno očerupan od ekipe.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/5/2018, 14:42

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

ma kakva veza..ne mozes ti svabi ili zidovu p'rodat muda pod bubrege..ovdje mozda da ali vani ne...nego eto shvatila je drzavu kao korporaciju i to je to

Tupsi za kakve je to ona korporacije vodila? Pa Daličkin čitav CV je u javnim financijama i uhljebljenima...  Izgooglaj sam pa vidi...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics