Dokument CIA-e: U Jasenovcu je 1951. bilo zatočeno 3000 protivnika jugoslavenskog komunističkog režima
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dokument CIA-e: U Jasenovcu je 1951. bilo zatočeno 3000 protivnika jugoslavenskog komunističkog režima
Pereš nečistu obiteljsku savjest. Dok je Sabrija riskirao život spašavajući Židove, tvoj je babo klao srpsku nejač.Sora wrote:Bio je i moj otacabraham wrote:Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
To nikakve veze nema s istinom kpju branim
I narodom kpjeg davite svojim lazima
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Dokument CIA-e: U Jasenovcu je 1951. bilo zatočeno 3000 protivnika jugoslavenskog komunističkog režima
Tko se ljuti?omni wrote:A cuj poslije cetnickih klanja po istocnoj Bosni, Muslimani su se morali skloniti pod necije skute, a poslije noz u ledja. Tako obicno rade, nije to nista novo, mislim nije ni za ljutnju.Regoč wrote:Turci iskoristili priliku da kolju kaure.abraham wrote:Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
Mene emocije ne diraju
Nemaju zasto
Moj otac je mrtav
Istina treba zivjeti
Nego. Pizda mu materina
Jel VI HERCEGOVCI STVARNO VJERUJETE DA VAMA LJUDI VJERUJU O IZDAJI MUSLIMANA
PA VI STE OZDALI SVOJE SUBORCE JER SU VAM TAKO NAREDILI SUŠAK I EKIPS.
COVJECE ..
KOJE STE BUDALE
A sad cu vam metnuti
Sliku TITA
BUUUUU
Sliku TITA
BUUUUU
Samo ti širi istinu o svom ocu, koljaču srpske nejači.Sora wrote:Tko se ljuti?omni wrote:A cuj poslije cetnickih klanja po istocnoj Bosni, Muslimani su se morali skloniti pod necije skute, a poslije noz u ledja. Tako obicno rade, nije to nista novo, mislim nije ni za ljutnju.Regoč wrote:Turci iskoristili priliku da kolju kaure.abraham wrote:Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
Mene emocije ne diraju
Nemaju zasto
Moj otac je mrtav
Istina treba zivjeti
Nego. Pizda mu materina
COVJECE ..
KOJE STE BUDALE
On je moj duhovni otac
U duhu ti je jebo mater?Sora wrote:On je moj duhovni otac
Ma ja o 45-oj i kako nitko od muslimana nije bio ustasa, ono svi prvoborci. Tebe svrbi ovo zadnje, a dobro gdje ima dima ima i vatre.Sora wrote:Tko se ljuti?omni wrote:A cuj poslije cetnickih klanja po istocnoj Bosni, Muslimani su se morali skloniti pod necije skute, a poslije noz u ledja. Tako obicno rade, nije to nista novo, mislim nije ni za ljutnju.Regoč wrote:Turci iskoristili priliku da kolju kaure.abraham wrote:Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
Mene emocije ne diraju
Nemaju zasto
Moj otac je mrtav
Istina treba zivjeti
Nego. Pizda mu materina
COVJECE ..
KOJE STE BUDALE
omni-
2014-04-12
jel netko pijanoj kravetini objasnio da joj vjera brani alkohol.
2014-12-30
Je, ti si u pravu...Najprije smo im dali oružje da se imaju sučin branit a onda smo ih napali. Viteško...Ma idi u pizdu materinu, lažljivu..Sora wrote:Tko se ljuti?omni wrote:A cuj poslije cetnickih klanja po istocnoj Bosni, Muslimani su se morali skloniti pod necije skute, a poslije noz u ledja. Tako obicno rade, nije to nista novo, mislim nije ni za ljutnju.Regoč wrote:Turci iskoristili priliku da kolju kaure.abraham wrote:Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
Mene emocije ne diraju
Nemaju zasto
Moj otac je mrtav
Istina treba zivjeti
Nego. Pizda mu materina
COVJECE ..
KOJE STE BUDALE
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Upravo sam malo studirao podatke od Žerjvića i Kočovića, o žrtvama u WW2.
Zanimljivo, najmanje od svih naroda u ex YU su nastradali Srbi u Srbiji - 2,8%.
Naglašavam : u Srbiji!
Njaebali su Srbi u HR i BiH, skupa sa bh Hrvatima, i jednih i drugih oko 12-14%.
I što je najzanimljivije, Srbi u Srbiji su i u zadnjem ratu prošli lišo.
Oni čak nisu ni sudjelovali u ratu. Nastradali samo ovi u HR i BiH.
Slično kao i bh Hrvati, jelda.
Njaebali su Srbi u HR i BiH, skupa sa bh Hrvatima, i jednih i drugih oko 12-14%.
2016-07-22
MA džaba se natežete ko gladan srat.
Sve da je to istina i sve da je taj komunistički režim uradio ne znam šta, to vam neće izglancat ustaše i endehaziju i to ih neće pretvorit u povijesne pozitivce i pobjednike.
Sve da je to istina i sve da je taj komunistički režim uradio ne znam šta, to vam neće izglancat ustaše i endehaziju i to ih neće pretvorit u povijesne pozitivce i pobjednike.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Popis iz 1964-65 je pokazao da je u cijeloj Jugi u 2. sv ratu stradalo 597 323 osobe a kad se uzmu u obzir i pripadnici svih kvislinških vojski taj broj ide negdje do 630 000.Eroo wrote:Upravo sam malo studirao podatke od Žerjvića i Kočovića, o žrtvama u WW2.
Žerjavić i Kočović su OK, ali su oba u procjenama uzimali maksimalističke brojke kako bi izbjegli umanjivanje broja žrtava.
Popis iz 1964-65 je najprecizniji mogući dokument. Mogućnost greške ne prelazi tisuću ljudi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:MA džaba se natežete ko gladan srat.
Mogao bih i tebe veoma lako poslat u pizdu materinu, baš sam danas nešto dobre volje.
Ako si razočaran u život onda se upucaj u kolinu...jedan dan u livo, a drugi u desno, pa ponovi.
Probaj se držat teme, bosančero...
2016-07-22
heheheEroo wrote:Ringo10 wrote:MA džaba se natežete ko gladan srat.
Mogao bih i tebe veoma lako poslat u pizdu materinu, baš sam danas nešto dobre volje.
Ako si razočaran u život onda se upucaj u kolinu...jedan dan u livo, a drugi u desno, pa ponovi.
Probaj se držat teme, bosančero...
2014-12-30
Ma kakav popis u ex YU, pa još 1964. Probaj kod Srba pronaći podatak o poginulim u zadnjem ratu, koji se dogodio koliko jučer. A ti nam sad govoriš o njihovom popisu 19 godina nakon rata.Ringo10 wrote:Popis iz 1964-65 je pokazao da je u cijeloj Jugi u 2. sv ratu stradalo 597 323 osobe a kad se uzmu u obzir i pripadnici svih kvislinških vojski taj broj ide negdje do 630 000.Eroo wrote:Upravo sam malo studirao podatke od Žerjvića i Kočovića, o žrtvama u WW2.
Žerjavić i Kočović su OK, ali su oba u procjenama uzimali maksimalističke brojke kako bi izbjegli umanjivanje broja žrtava.
Popis iz 1964-65 je najprecizniji mogući dokument. Mogućnost greške ne prelazi tisuću ljudi.
2016-07-22
Jadna ova zemlja sa caradakom i njihovim grobljima od prije sto godina.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Evo sad ćemo...Eroo wrote:Znanstveno se moraju utvrditi sve relevantne činjenice o zločinima na Križnom putu, kao i ovi u ustaškim logorima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ima još jedan zanimljiv podatak kod Kočovića i Žerjavića.
Od ukupnog broja Židovskih žrtva u ex YU = 60,000 na HR odpada 17,000 i BiH 10,,000, a ostatak manje više odpada na Srbiju.
E, sad, pitanje je zašto Židovi , ili bolje reći onaj Žid, uglavnom potencira Jasenovac? Možda Yehudi zna?
Od ukupnog broja Židovskih žrtva u ex YU = 60,000 na HR odpada 17,000 i BiH 10,,000, a ostatak manje više odpada na Srbiju.
E, sad, pitanje je zašto Židovi , ili bolje reći onaj Žid, uglavnom potencira Jasenovac? Možda Yehudi zna?
ajde začepi kravetino polupismenaSora wrote:Ko tebe jebeEroo wrote:Ko tebe jebe, ovo se tiče isključivo Hrvata.Sora wrote:Za koga su dokumenti CIE relevantni
Za revizioniste i lažljivce i krojače povijesti
Koji su vise DOSADNI DOSADNI ..DO JAJA
jos vam fali grof Tolstoj
Majmuni ustaski
Posljedično i Židova i Srba, naravno.
No oni su svoje rekli...700,000 žrtava u Jasenovcu
i tu naš razgovor s njima na ovu temu završava.
Sta ti imas s Hrvatima ?
Nista
Lazno hrvatsko pleme
Niste po fenotipu ni fenotipu Hrvati
I koga ces ti ušutkivati da te vidim . Ludonjo i mrcino stara .
Meni neces pridavati maglu
Nikad pa ni tada
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Nije to baš tako, uspomene na žrtve su itekako prisutne...kaja wrote:Jadna ova zemlja sa caradakom i njihovim grobljima od prije sto godina.
WW2 se , što se tiče ovih prostora, ponovio- uz slične posljedice.
Omjer žrtava, kao i prostor...sve u dlaku isto.
Ako se ne utvrdi istina o razlozima za takvo stanje onda će se
slučaj ponoviti ...
Jebote, Srbi u Srbiji skoro da su jedva osjetili WW2, a u zadnjem nisu ni sudjelovali...
A da su Srbi (hr i bh) najebali i onda i prošli put, jesu...Kao i bh Hrvati, uostalom.
Last edited by Eroo on 13/5/2018, 11:24; edited 1 time in total
2016-07-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''NOVA KNJIGA S EKSKLUZIVNIM POVIJESNIM FOTOGRAFIJAMA RUŠI MIT REVIZIONISTIČKE DESNICE U Jasenovcu poslije rata nije bilo komunističkog logora++
» Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru
» U Jasenovcu održana komemoracija Srbima, zidovima, Romima I drugim zrtvama ustaskog rezima u vidu vjerskih obreda za ubijene
» Nudi milijun kuna ako netko dokaze da je u Jasenovcu bilo preko 1 500 zrtava
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
» Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru
» U Jasenovcu održana komemoracija Srbima, zidovima, Romima I drugim zrtvama ustaskog rezima u vidu vjerskih obreda za ubijene
» Nudi milijun kuna ako netko dokaze da je u Jasenovcu bilo preko 1 500 zrtava
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
Page 3 of 4