Dokument CIA-e: U Jasenovcu je 1951. bilo zatočeno 3000 protivnika jugoslavenskog komunističkog režima
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dokument CIA-e: U Jasenovcu je 1951. bilo zatočeno 3000 protivnika jugoslavenskog komunističkog režima
USTASE SU PICKICE
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Dokument CIA-e: U Jasenovcu je 1951. bilo zatočeno 3000 protivnika jugoslavenskog komunističkog režima
Samo su ustaski zlocini tijekom rata bili uistinu zlocini
Nad civilima redovito
Nad zenama i djecom
U sistematskom progonu stanovnistva, mucenju i teroru
i to je trajalo sve godine rata
A onda kad su dobili po picki ..onda kuku i jao
Ma dajte ljudi
Nad civilima redovito
Nad zenama i djecom
U sistematskom progonu stanovnistva, mucenju i teroru
i to je trajalo sve godine rata
A onda kad su dobili po picki ..onda kuku i jao
Ma dajte ljudi
Treba znanstveno utvrditi je li Sora samo naivna ili je istinski zla.
Ko tebe jebe, ovo se tiče isključivo Hrvata.Sora wrote:Za koga su dokumenti CIE relevantni
Za revizioniste i lažljivce i krojače povijesti
Koji su vise DOSADNI DOSADNI ..DO JAJA
jos vam fali grof Tolstoj
Majmuni ustaski
Posljedično i Židova i Srba, naravno.
No oni su svoje rekli...700,000 žrtava u Jasenovcu
i tu naš razgovor s njima na ovu temu završava.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A gle za ovo prvo se i ja pitamRegoč wrote:Treba znanstveno utvrditi je li Sora samo naivna ili je istinski zla.
Jesam li naivna hmm
Za drugo..
Gle jednom je jedan kpj se Inace rijetko tu pojavi napisao da sam BENIGNA
CESTO SE SJETIM TOG COVJEKA
Njegove intuicije jer ne pozna me
dobra sam
Naravno
Samo dobar covjek ima SNAGU SE BORITI SA ZLOM
AKO RAZUMIJES .
Ko tebe jebeEroo wrote:Ko tebe jebe, ovo se tiče isključivo Hrvata.Sora wrote:Za koga su dokumenti CIE relevantni
Majmuni ustaski
Sta ti imas s Hrvatima ?
Nista
Lazno hrvatsko pleme
Niste po fenotipu ni fenotipu Hrvati
I koga ces ti ušutkivati da te vidim . Ludonjo i mrcino stara .
Meni neces pridavati maglu
Nikad pa ni tada
Često sam propitkivao dvojicu braće , koji su preživjeli Križni put i na kraju i Sjeverni logor u Mostaru. Jedan od njih je onda bio star 21 godinu, a drugi 26 godina. Po noći u dupke punu nekavu dvoranu upada partizanka i samo zagalami ime i prezime...(u tami, bez svjetla)...odvodi ga i kroz nekoliko minuta štekće mitraljez. I tako cijelu noć...Sora je vjerojatno bila premlada za likvidatora. Možda netko njezin, dok ovako ostrašćeno mrzi Hrvate.Regoč wrote:Treba znanstveno utvrditi je li Sora samo naivna ili je istinski zla.
2016-07-22
Jebi ga, sve crno-bijelo. Zanimljiv je slucaj Ante Ciliga-e koji je npr jedan od osnivaca KP. Mislim da je bio clan prije Tita. Lezao unutra za "protunarodnu" djelatnost i pusten. Svi znali tko je i on to nije niti tajio. Pusten je jer je kao i svi Istrani bio drzavljanin Italije.
2014-04-14
Odmah kvazikomunistkinja o zlocinima HVO za koje su pale osude a nista o svojoj mudzahedinskoj braci i njihovim zataskanim nestaslucima. Tko je ne zna.... :D
omni-
2014-04-12
Ako si nešto imala s Križnim putem, ti ili netko tvoj, itekako ću te ušutkati.Sora wrote:Ko tebe jebeEroo wrote:Ko tebe jebe, ovo se tiče isključivo Hrvata.Sora wrote:Za koga su dokumenti CIE relevantni
Majmuni ustaski
Sta ti imas s Hrvatima ?
Nista
Lazno hrvatsko pleme
Niste po fenotipu ni fenotipu Hrvati
I koga ces ti ušutkivati da te vidim . Ludonjo i mrcino stara .
Meni neces pridavati maglu
Nikad pa ni tada
2016-07-22
Mrzim samo lazEroo wrote:Često sam propitkivao dvojicu braće , koji su preživjeli Križni put i na kraju i Sjeverni logor u Mostaru. Jedan od njih je onda bio star 21 godinu, a drugi 26 godina. Po noći u dupke punu nekavu dvoranu upada partizanka i samo zagalami ime i prezime...(u tami, bez svjetla)...odvodi ga i kroz nekoliko minuta štekće mitraljez. I tako cijelu noć...Sora je vjerojatno bila premlada za likvidatora. Možda netko njezin, dok ovako ostrašćeno mrzi Hrvate.Regoč wrote:Treba znanstveno utvrditi je li Sora samo naivna ili je istinski zla.
I mrzim mrznju
I te tvoje ostrašćeni price
Pa to moras imati konjske zivce slusati vec 30 godina
Jebem mater onom tko ih osmišljava
Rastjeralinste djecu. Hrvata . Kz njihove drzave .
NAZDERITE SE HRVATSKE ZEMLJE , HERCEGOVCI
Jok radi se o Ustaskom djetetu sa kompleksima koje ocajnicki pere ovdje. Mislim kakve veze ona ima sta su babo, amidza i daidza radili ali ajd nek joj bude.Eroo wrote:Često sam propitkivao dvojicu braće , koji su preživjeli Križni put i na kraju i Sjeverni logor u Mostaru. Jedan od njih je onda bio star 21 godinu, a drugi 26 godina. Po noći u dupke punu nekavu dvoranu upada partizanka i samo zagalami ime i prezime...(u tami, bez svjetla)...odvodi ga i kroz nekoliko minuta štekće mitraljez. I tako cijelu noć...Sora je vjerojatno bila premlada za likvidatora. Možda netko njezin, dok ovako ostrašćeno mrzi Hrvate.Regoč wrote:Treba znanstveno utvrditi je li Sora samo naivna ili je istinski zla.
omni-
2014-04-12
Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
2014-04-14
Pa Titov rezim i jeste zatvarao istinske komuniste, ima tu primjera koliko hoces. Kada se mafija ustolici onda se sklanjaju ideolozi, revolucija jede svoju djecu...abraham wrote:Jebi ga, sve crno-bijelo. Zanimljiv je slucaj Ante Ciliga-e koji je npr jedan od osnivaca KP. Mislim da je bio clan prije Tita. Lezao unutra za "protunarodnu" djelatnost i pusten. Svi znali tko je i on to nije niti tajio. Pusten je jer je kao i svi Istrani bio drzavljanin Italije.
omni-
2014-04-12
Ciliga je lezao pod Pavelicem tj za vrijeme NDH a poslije je nagulio od Tita na zapad. Tito ga ne bi pustio kao niti jednog iz prve generacije KP.omni wrote:Pa Titov rezim i jeste zatvarao istinske komuniste, ima tu primjera koliko hoces. Kada se mafija ustolici onda se sklanjaju ideolozi, revolucija jede svoju djecu...abraham wrote:Jebi ga, sve crno-bijelo. Zanimljiv je slucaj Ante Ciliga-e koji je npr jedan od osnivaca KP. Mislim da je bio clan prije Tita. Lezao unutra za "protunarodnu" djelatnost i pusten. Svi znali tko je i on to nije niti tajio. Pusten je jer je kao i svi Istrani bio drzavljanin Italije.
2014-04-14
Bio je i moj otacabraham wrote:Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
To nikakve veze nema s istinom kpju branim
I narodom kpjeg davite svojim lazima
To je to, samo se ne nervirati toliko.Sora wrote:Bio je i moj otacabraham wrote:Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
omni-
2014-04-12
Samo te je zlo, koliko si teška...Sora wrote:dobra sam
Naravno
Samo dobar covjek ima SNAGU SE BORITI SA ZLOM
AKO RAZUMIJES .
2016-07-22
Turci iskoristili priliku da kolju kaure.abraham wrote:Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
A cuj poslije cetnickih klanja po istocnoj Bosni, Muslimani su se morali skloniti pod necije skute, a poslije noz u ledja. Tako obicno rade, nije to nista novo, mislim nije ni za ljutnju.Regoč wrote:Turci iskoristili priliku da kolju kaure.abraham wrote:Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
omni-
2014-04-12
Pereš nečistu obiteljsku savjest. Dok je Sabrija riskirao život spašavajući Židove, tvoj je babo klao srpsku nejač.Sora wrote:Bio je i moj otacabraham wrote:Da, po istrazivanju(mislim A.Ciliga) u ustaskim jedinicama u BiH je bilo 52% muslimana. Postoje popisi. Muhahahahahhahahahahhahahahhaaaa Kila mozga...
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''NOVA KNJIGA S EKSKLUZIVNIM POVIJESNIM FOTOGRAFIJAMA RUŠI MIT REVIZIONISTIČKE DESNICE U Jasenovcu poslije rata nije bilo komunističkog logora++
» Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru
» U Jasenovcu održana komemoracija Srbima, zidovima, Romima I drugim zrtvama ustaskog rezima u vidu vjerskih obreda za ubijene
» Nudi milijun kuna ako netko dokaze da je u Jasenovcu bilo preko 1 500 zrtava
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
» Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru
» U Jasenovcu održana komemoracija Srbima, zidovima, Romima I drugim zrtvama ustaskog rezima u vidu vjerskih obreda za ubijene
» Nudi milijun kuna ako netko dokaze da je u Jasenovcu bilo preko 1 500 zrtava
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
Page 2 of 4