levi nisam ja
Page 1 of 1
Re: levi nisam ja
davno u makarskoj potopili w123marcellus wrote:o čemu ti
levi i ja o tome lamentirali.
2014-12-30
a jesi vidio danas ovaj što je parkiro s klasu u moreveber wrote:davno u makarskoj potopili w123marcellus wrote:o čemu ti
Sutra je u oglasu... prodajem mecu , nikad razbijana, prvi vlasnik, brdo opreme, sol gratis
2014-04-15
ponavljam se, hotel beograd i ispred njega sparkali 123ku.marcellus wrote:a jesi vidio danas ovaj što je parkiro s klasu u moreveber wrote:davno u makarskoj potopili w123marcellus wrote:o čemu ti
malo je otišla u more. ime hotela je žarišna točka za starije forumaše, nije nacionalno ofarbano.
čisto da se zna di smo bili.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
haludovo?veber wrote:ponavljam se, hotel beograd i ispred njega sparkali 123ku.marcellus wrote:a jesi vidio danas ovaj što je parkiro s klasu u moreveber wrote:davno u makarskoj potopili w123marcellus wrote:o čemu ti
malo je otišla u more. ime hotela je žarišna točka za starije forumaše, nije nacionalno ofarbano.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma ne, to je na krku. mi očevidili na makarskoj rivijeri.Noor wrote:haludovo?veber wrote:ponavljam se, hotel beograd i ispred njega sparkali 123ku.marcellus wrote:a jesi vidio danas ovaj što je parkiro s klasu u moreveber wrote:davno u makarskoj potopili w123marcellus wrote:o čemu ti
80ih su tamo manje jahte i jedan mercedes uplavljali
2014-12-30
nezaboravno, ne znam za naše starce.
da je onda bilo digitalnih, murja bi nas strpala u buxu na prvi pogled.
da je onda bilo digitalnih, murja bi nas strpala u buxu na prvi pogled.
2014-12-30
:)veber wrote:ode
jok, neki tvoj rodjo :)
isto ti je
al dobro je da ima takvih jos uvijek, jebes auto
ona strka poslije je zakon :)
znam da je na krku, al nisam vidjela da si vec precizirao lokaciju, okveber wrote:ma ne, to je na krku. mi očevidili na makarskoj rivijeri.Noor wrote:haludovo?veber wrote:ponavljam se, hotel beograd i ispred njega sparkali 123ku.marcellus wrote:a jesi vidio danas ovaj što je parkiro s klasu u moreveber wrote:
davno u makarskoj potopili w123
80ih su tamo manje jahte i jedan mercedes uplavljali
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
jebeš auto :DLeviathan2 wrote::)veber wrote:ode
jok, neki tvoj rodjo :)
isto ti je
al dobro je da ima takvih jos uvijek, jebes auto
ona strka poslije je zakon :)
ziher se zgražaju nad činom, dušebrižnice.
ali čudi me s ovim novim automaticima da auto ode u more. lako moguće da je to bila "poruka"
@norka no frks...
2014-12-30
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Levi radi od Doma.. :D
» Nisam prostitutka
» Nisam ni znao
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Levi radi od Doma.. :D
» Nisam prostitutka
» Nisam ni znao
Page 1 of 1