Nisam ni znao
Page 1 of 1
Nisam ni znao
okidač
mulatkinja je prelijepa.
a, htio bi zaplesat s megi, kajom i noorkom.
mulatkinja je prelijepa.
2014-12-30
Re: Nisam ni znao
Lijepa pjesma
Lijepa zelja veberova
Ja ne plešem ..))
Lijepa zelja veberova
Ja ne plešem ..))
Luda nije ni jedna od njih, koliko je meni poznato. Ostane ti jedino Sora, ali ona ne pleše...veber wrote:okidač
mulatkinja je prelijepa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
osim kaje znam da bi ostale zaplesale samnom. bi i kaja.Eroo wrote:Luda nije ni jedna od njih, koliko je meni poznato. Ostane ti jedino Sora, ali ona ne pleše...veber wrote:okidač
mulatkinja je prelijepa.
s tobom bi samo porezna uprava.
2014-12-30
veber wrote:osim kaje znam da bi ostale zaplesale samnom. bi i kaja.Eroo wrote:Luda nije ni jedna od njih, koliko je meni poznato. Ostane ti jedino Sora, ali ona ne pleše...veber wrote:okidač
mulatkinja je prelijepa.
zagrcnuh se, jebo te život.
Guest- Guest
a jebgakofein wrote:veber wrote:osim kaje znam da bi ostale zaplesale samnom. bi i kaja.Eroo wrote:Luda nije ni jedna od njih, koliko je meni poznato. Ostane ti jedino Sora, ali ona ne pleše...veber wrote:okidač
mulatkinja je prelijepa.
2014-12-30
Taj humor vjerojatno razumiju samo zegejci.veber wrote:a jebgakofein wrote:veber wrote:osim kaje znam da bi ostale zaplesale samnom. bi i kaja.Eroo wrote:Luda nije ni jedna od njih, koliko je meni poznato. Ostane ti jedino Sora, ali ona ne pleše...veber wrote:okidač
mulatkinja je prelijepa.
2016-07-22
Bezrazložan smijeh? Za to nema čak ni lijeka. Ništa učinkovito, jebiga...veber wrote:to nije humor. to je činjenica.
2016-07-22
sančo, glup si. prošeći.Eroo wrote:Bezrazložan smijeh? Za to nema čak ni lijeka. Ništa učinkovito, jebiga...veber wrote:to nije humor. to je činjenica.
odi baci drkicu na predsjednicu i to je to za danas.
2014-12-30
2014-04-19
Similar topics
» Sudac: Nisam znao da će Mamić biti na svom rođendanu, kasnije sam tek skužio da imam audemars na ruci
» MORH napustio vojarnu, Sinjani je opljačkali, devastirali, a neki su se i uselili: Ne provaljuj, da ne bude nisam znao kad ti slomimo noge!
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» znao sam :)
» MORH napustio vojarnu, Sinjani je opljačkali, devastirali, a neki su se i uselili: Ne provaljuj, da ne bude nisam znao kad ti slomimo noge!
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» znao sam :)
Page 1 of 1