Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću
...ja sam nacionalno i suverenisticki svjestan..red,rad i disciplina na prvom mjestu...filozofiranje outHektorović wrote:epikur37 wrote:Ako si ti desna referentna tocka, jasno i vrlo rado sam crvemdac :)vuksadinare wrote:tebe cese hsp zbog muslica i to sto si po vokaciji crvendacepikur37 wrote:sdp posebice ovako raskupusan je ništa ali hsp jednostavno nije opcija, on je destrukcija.
vuk je manje više folklorno pravaštvo, a ne ozbilja opcija za budučnost hrvatske
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:cuj mađari nisu tu iznimka..svaki strani ulagac koji ulozi u drugu drzavu pogotovo cija je ekonomija na klimavim nogama ponasa se bahato(cast iznimkama) tu mađari nisu krivi..onoliko koliko smo jaki i koliko postujemo sebe postivat ce nas i drugislidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:inu su mađarima u ruke dali sanader i racan..nije ih mađar kumio da daju njemu inu...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:
kakav je njegov odnos prema hrvatskoj?
Najbolje se vidi u odnosu prema Ini. O Pokretu mladih 64 županije sad radije ne bih.
Nebitno tko ju je dao (doslovce) nego kakav odnos imaju prema Ini. Ne samo Mol kao korporacija, po tome se jasno pokazuje i odnos mađarske politike prema Hrvatskoj, a samo krajnje naivni to nisu u stanju vidjeti. Dakle, djela a ne riječi (pohvale Tuđmanu) koje ništa ne znače.
Mađari su tu itekako krivi, jer su odigrali posebno prljavu ulogu. Ne, nisu svi strani strateški ulagači takvi. Maloumnost i korumpiranost domaće politike posebno u odlukama Račana, ali i Sanadera u vezi Ine je doduše u funkciji takvog odnosa Mađara, ali ne može opravdati njihov odnos i ponašanje.
Inače, Račan je preko Linića ne samo poklonio Inu Mađarima nego se potrudio i osakatiti ju stručno i kadrovski.
Naime, o tome je govorio Štern u jednoj radio emisiji. Njemu se nakon te Račan-Linić transakcije požalio jedan od čelnika Mola kako je Ina puno jača kadrovski i po iskustvu i kako će ona zapravo progutati Mol, a Linić se vrlo brzo nakon toga u ime Račanove politike potrudio otjerati iz Ine nekih 200 vrhunskih inženjera i tehnoloških stručnjaka kako se to niti slučajno ne bi dogodilo.
Kao da im je bio glavni cilj upropastiti najjaču hrvatsku kompaniju i to još sa tako važnog područja kao što je energetika. O tome kako je tretirao HV znaš i sam i nema potrebe da ti to objašnjavam, posebno u vezi onih organizacijskih preustroja kada su formirani korpusi pa su čak iz NATO-a dolazili prigovori da za kog vraga Račan sad vraća uspješnu HV na već propali i neuspješni komunistički ustroj.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...ja sam nacionalno i suverenisticki svjestan..red,rad i disciplina na prvom mjestu...filozofiranje outHektorović wrote:epikur37 wrote:Ako si ti desna referentna tocka, jasno i vrlo rado sam crvemdac :)vuksadinare wrote:tebe cese hsp zbog muslica i to sto si po vokaciji crvendacepikur37 wrote:sdp posebice ovako raskupusan je ništa ali hsp jednostavno nije opcija, on je destrukcija.
vuk je manje više folklorno pravaštvo, a ne ozbilja opcija za budučnost hrvatske
Pa počni od sebe, prvo smršaj :D :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
...sve sto su cinili ovi nakon 2000-te cinilu su da poniste tuđmanovu eru...drugo ih prevec nije zanimalo osim hodanja po 'regionskim' krcmama i talambasanja 'eh kako se nekad dobro zivjelo i zderalo'(kako ko)slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:cuj mađari nisu tu iznimka..svaki strani ulagac koji ulozi u drugu drzavu pogotovo cija je ekonomija na klimavim nogama ponasa se bahato(cast iznimkama) tu mađari nisu krivi..onoliko koliko smo jaki i koliko postujemo sebe postivat ce nas i drugislidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:inu su mađarima u ruke dali sanader i racan..nije ih mađar kumio da daju njemu inu...slidingdoorsoperator wrote:
Najbolje se vidi u odnosu prema Ini. O Pokretu mladih 64 županije sad radije ne bih.
Nebitno tko ju je dao (doslovce) nego kakav odnos imaju prema Ini. Ne samo Mol kao korporacija, po tome se jasno pokazuje i odnos mađarske politike prema Hrvatskoj, a samo krajnje naivni to nisu u stanju vidjeti. Dakle, djela a ne riječi (pohvale Tuđmanu) koje ništa ne znače.
Mađari su tu itekako krivi, jer su odigrali posebno prljavu ulogu. Ne, nisu svi strani strateški ulagači takvi. Maloumnost i korumpiranost domaće politike posebno u odlukama Račana, ali i Sanadera u vezi Ine je doduše u funkciji takvog odnosa Mađara, ali ne može opravdati njihov odnos i ponašanje.
Inače, Račan je preko Linića ne samo poklonio Inu Mađarima nego se potrudio i osakatiti ju stručno i kadrovski.
Naime, o tome je govorio Štern u jednoj radio emisiji. Njemu se nakon te Račan-Linić transakcije požalio jedan od čelnika Mola kako je Ina puno jača kadrovski i po iskustvu i kako će ona zapravo progutati Mol, a Linić se vrlo brzo nakon toga u ime Račanove politike potrudio otjerati iz Ine nekih 200 vrhunskih inženjera i tehnoloških stručnjaka kako se to niti slučajno ne bi dogodilo.
Kao da im je bio glavni cilj upropastiti najjaču hrvatsku kompaniju i to još sa tako važnog područja kao što je energetika. O tome kako je tretirao HV znaš i sam i nema potrebe da ti to objašnjavam, posebno u vezi onih organizacijskih preustroja kada su formirani korpusi pa su čak iz NATO-a dolazili prigovori da za kog vraga Račan sad vraća uspješnu HV na već propali i neuspješni komunistički ustroj.
2015-09-08
pa ja sam tjelesno ok..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:...ja sam nacionalno i suverenisticki svjestan..red,rad i disciplina na prvom mjestu...filozofiranje outHektorović wrote:epikur37 wrote:Ako si ti desna referentna tocka, jasno i vrlo rado sam crvemdac :)vuksadinare wrote:
tebe cese hsp zbog muslica i to sto si po vokaciji crvendac
Pa počni od sebe, prvo smršaj :D :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:mene ne zanima nijedna stranka osim onih koje nude suverenost odnosno suverenisticku politiku...tko ponudi na stol croexit...i tko ce jacati vojsku,policju i sve druge stubove suvereniozma jedne drzave...sve ostalo brisem dupe i bacam u kos za smece
Ja sam mislio da si ti ozbiljniji. Što Orban ne vodi svoje van, kad ti je već uzor?
Guest- Guest
nisam protiv izlaska iz nato-a ali sam skloniji izlasku iz eu-a..pruzaju manje garancije od nato-a...orban ceka da ih ovi izbace jer onda imaju gotovo minimalne troskove izlaska iz eu-a..a taman plesu na toj ivici..za nas je pšredugo cekati to jer nemamo takve politicare vec uguznicare..pa da smo na tankoj linijikofein wrote:vuksadinare wrote:mene ne zanima nijedna stranka osim onih koje nude suverenost odnosno suverenisticku politiku...tko ponudi na stol croexit...i tko ce jacati vojsku,policju i sve druge stubove suvereniozma jedne drzave...sve ostalo brisem dupe i bacam u kos za smece
Ja sam mislio da si ti ozbiljniji. Što Orban ne vodi svoje van, kad ti je već uzor?
2015-09-08
djed Sabrija, baka Safeta, tetak Avdo i tetka Esma
cestitlke na gradjanskoj hrabrosti gradjanima cudnih imena
Last edited by debotoijusto on 11/5/2018, 15:31; edited 2 times in total (Reason for editing : znam dobar vic o muslimanima no nije primjereno ;))
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Lijevonapredna izjava...debotoijusto wrote:djed Sabrija, baka Safeta, tetak Avdo i tetka Esma
Biljezim '+' za toleranciju na druge, drugačije i drugotne...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Totenkopf wrote:Lijevonapredna izjava...debotoijusto wrote:djed Sabrija, baka Safeta, tetak Avdo i tetka Esma
Biljezim '+' za toleranciju na druge, drugačije i drugotne...
croexitom bi umrli od gladi, da nas malo EU pritisne ako žele.. doslovnovuksadinare wrote:mene ne zanima nijedna stranka osim onih koje nude suverenost odnosno suverenisticku politiku...tko ponudi na stol croexit...i tko ce jacati vojsku,policju i sve druge stubove suvereniozma jedne drzave...sve ostalo brisem dupe i bacam u kos za smece
što se tiče jačanja policije - ne hvala, imamo 3puta više policije nego komunistička SFRH, netreba nam više.
jačanje vojske OK
ako želi jačanje države - najjače države su one države koje su slabe.. znam da ovo većina vas neće shvatiti, ali navest ću jedan primjer švicarska - ona je poprilično "slaba država", dakle mali porezi, mala birokracija, mala regulacija, mala policija, a država ima bogate građane, a bogati građani čine državu jaku - bez obzira što je država "slaba". sa druge strane "cuba" je jaka država, ali je slabo sranje
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Vučić: Ranije smo hteli, ali sada nećemo u Briselu da pričamo o Unesku
» Vlasnik Aluminija i predsjednik Židovske Općine Mostar zahvaljuje Dodiku i Čoviću
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» Gledajte,Hasanbegoviću...
» Hebrang o Hasanbegoviću
» Vlasnik Aluminija i predsjednik Židovske Općine Mostar zahvaljuje Dodiku i Čoviću
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» Gledajte,Hasanbegoviću...
» Hebrang o Hasanbegoviću
Page 7 of 7