ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću  - Page 7 Empty Re: Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću

Post by vuksadinare 11/5/2018, 14:18

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:sdp posebice ovako raskupusan je ništa ali hsp jednostavno nije opcija, on je destrukcija.
tebe cese hsp zbog muslica i to sto si po vokaciji crvendac :)
 Ako si ti desna referentna tocka, jasno i vrlo rado sam crvemdac :)

vuk je manje više folklorno pravaštvo, a ne ozbilja opcija za budučnost hrvatske
...ja sam nacionalno i suverenisticki svjestan..red,rad i disciplina na prvom mjestu...filozofiranje out

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću  - Page 7 Empty Re: Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću

Post by Guest 11/5/2018, 14:24

vuksadinare wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:
kakav je njegov odnos prema hrvatskoj?

Najbolje se vidi u odnosu prema Ini. O Pokretu mladih 64 županije sad radije ne bih.
inu su mađarima u ruke dali sanader i racan..nije ih mađar kumio da daju njemu inu...

Nebitno tko ju je dao (doslovce) nego kakav odnos imaju prema Ini. Ne samo Mol kao korporacija, po tome se jasno pokazuje i odnos mađarske politike prema Hrvatskoj, a samo krajnje naivni to nisu u stanju vidjeti. Dakle, djela a ne riječi (pohvale Tuđmanu) koje ništa ne znače.
cuj mađari nisu tu iznimka..svaki strani ulagac koji ulozi u drugu drzavu pogotovo cija je ekonomija na klimavim nogama ponasa se bahato(cast iznimkama) tu mađari nisu krivi..onoliko koliko smo jaki i koliko postujemo sebe postivat ce nas i drugi

Mađari su tu itekako krivi, jer su odigrali posebno prljavu ulogu. Ne, nisu svi strani strateški ulagači takvi. Maloumnost i korumpiranost domaće politike posebno u odlukama Račana, ali i Sanadera u vezi Ine je doduše u funkciji takvog odnosa Mađara, ali ne može opravdati njihov odnos i ponašanje. 
Inače, Račan je preko Linića ne samo poklonio Inu Mađarima nego se potrudio i osakatiti ju stručno i kadrovski.
Naime, o tome je govorio Štern u jednoj radio emisiji. Njemu se nakon te Račan-Linić transakcije požalio jedan od čelnika Mola kako je Ina puno jača kadrovski i po iskustvu i kako će ona zapravo progutati Mol, a Linić se vrlo brzo nakon toga u ime Račanove politike potrudio otjerati iz Ine nekih 200 vrhunskih inženjera i tehnoloških stručnjaka kako se to niti slučajno ne bi dogodilo. 
Kao da im je bio glavni cilj upropastiti najjaču hrvatsku kompaniju i to još sa tako važnog područja kao što je energetika. O tome kako je tretirao HV znaš i sam i nema potrebe da ti to objašnjavam, posebno u vezi onih organizacijskih preustroja kada su formirani korpusi pa su čak iz NATO-a dolazili prigovori da za kog vraga Račan sad vraća uspješnu HV na već propali i neuspješni komunistički ustroj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/5/2018, 14:25

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:sdp posebice ovako raskupusan je ništa ali hsp jednostavno nije opcija, on je destrukcija.

vuk je manje više folklorno pravaštvo, a ne ozbilja opcija za budučnost hrvatske
...ja sam nacionalno i suverenisticki svjestan..red,rad i disciplina na prvom mjestu...filozofiranje out

Pa počni od sebe, prvo smršaj :D :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2018, 14:26

vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:

Najbolje se vidi u odnosu prema Ini. O Pokretu mladih 64 županije sad radije ne bih.
inu su mađarima u ruke dali sanader i racan..nije ih mađar kumio da daju njemu inu...

Nebitno tko ju je dao (doslovce) nego kakav odnos imaju prema Ini. Ne samo Mol kao korporacija, po tome se jasno pokazuje i odnos mađarske politike prema Hrvatskoj, a samo krajnje naivni to nisu u stanju vidjeti. Dakle, djela a ne riječi (pohvale Tuđmanu) koje ništa ne znače.
cuj mađari nisu tu iznimka..svaki strani ulagac koji ulozi u drugu drzavu pogotovo cija je ekonomija na klimavim nogama ponasa se bahato(cast iznimkama) tu mađari nisu krivi..onoliko koliko smo jaki i koliko postujemo sebe postivat ce nas i drugi

Mađari su tu itekako krivi, jer su odigrali posebno prljavu ulogu. Ne, nisu svi strani strateški ulagači takvi. Maloumnost i korumpiranost domaće politike posebno u odlukama Račana, ali i Sanadera u vezi Ine je doduše u funkciji takvog odnosa Mađara, ali ne može opravdati njihov odnos i ponašanje. 
Inače, Račan je preko Linića ne samo poklonio Inu Mađarima nego se potrudio i osakatiti ju stručno i kadrovski.
Naime, o tome je govorio Štern u jednoj radio emisiji. Njemu se nakon te Račan-Linić transakcije požalio jedan od čelnika Mola kako je Ina puno jača kadrovski i po iskustvu i kako će ona zapravo progutati Mol, a Linić se vrlo brzo nakon toga u ime Račanove politike potrudio otjerati iz Ine nekih 200 vrhunskih inženjera i tehnoloških stručnjaka kako se to niti slučajno ne bi dogodilo. 
Kao da im je bio glavni cilj upropastiti najjaču hrvatsku kompaniju i to još sa tako važnog područja kao što je energetika. O tome kako je tretirao HV znaš i sam i nema potrebe da ti to objašnjavam, posebno u vezi onih organizacijskih preustroja kada su formirani korpusi pa su čak iz NATO-a dolazili prigovori da za kog vraga Račan sad vraća uspješnu HV na već propali i neuspješni komunistički ustroj.
...sve sto su cinili ovi nakon 2000-te cinilu su da poniste tuđmanovu eru...drugo ih prevec nije zanimalo osim hodanja po 'regionskim' krcmama i talambasanja 'eh kako se nekad dobro zivjelo i zderalo'(kako ko)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2018, 14:27

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

Pa počni od sebe, prvo smršaj :D :D
pa ja sam tjelesno ok.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/5/2018, 14:52

vuksadinare wrote:mene ne zanima nijedna stranka osim onih koje nude suverenost odnosno suverenisticku politiku...tko ponudi na stol croexit...i tko ce jacati vojsku,policju i sve druge stubove suvereniozma jedne drzave...sve ostalo brisem dupe i bacam u kos za smece

Ja sam mislio da si ti ozbiljniji.    Što Orban ne vodi svoje van, kad ti je već uzor?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2018, 15:01

kofein wrote:
vuksadinare wrote:mene ne zanima nijedna stranka osim onih koje nude suverenost odnosno suverenisticku politiku...tko ponudi na stol croexit...i tko ce jacati vojsku,policju i sve druge stubove suvereniozma jedne drzave...sve ostalo brisem dupe i bacam u kos za smece

Ja sam mislio da si ti ozbiljniji.    Što Orban ne vodi svoje van, kad ti je već uzor?
nisam protiv izlaska iz nato-a ali sam skloniji izlasku iz eu-a..pruzaju manje garancije od nato-a...orban ceka da ih ovi izbace jer onda imaju gotovo minimalne troskove izlaska iz eu-a..a taman plesu na toj ivici..za nas je pšredugo cekati to jer nemamo takve politicare vec uguznicare..pa da smo na tankoj liniji
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/5/2018, 15:29

djed Sabrija, baka Safeta, tetak Avdo i tetka Esma

cestitlke na gradjanskoj hrabrosti gradjanima cudnih imena

Last edited by debotoijusto on 11/5/2018, 15:31; edited 2 times in total (Reason for editing : znam dobar vic o muslimanima no nije primjereno ;))
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by T. 11/5/2018, 15:33

debotoijusto wrote:

Lijevonapredna izjava...
Biljezim '+' za toleranciju na druge, drugačije i drugotne...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Regoč 11/5/2018, 17:39

Totenkopf wrote:
debotoijusto wrote:

Lijevonapredna izjava...
Biljezim '+' za toleranciju na druge, drugačije i drugotne...
:vaultboy1

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 11/5/2018, 18:27

croexitom bi umrli od gladi, da nas malo EU pritisne ako žele.. doslovno

što se tiče jačanja policije - ne hvala, imamo 3puta više policije nego komunistička SFRH, netreba nam više.
jačanje vojske OK
ako želi jačanje države - najjače države su one države koje su slabe.. znam da ovo većina vas neće shvatiti, ali navest ću jedan primjer švicarska - ona je poprilično "slaba država", dakle mali porezi, mala birokracija, mala regulacija, mala policija, a država ima bogate građane, a bogati građani čine državu jaku - bez obzira što je država "slaba". sa druge strane "cuba" je jaka država, ali je slabo sranje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics